Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Amarela

Max.  10   gasten
180m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
180m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

80% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

80% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online



Beschrijving

Dit traditioneel gebouwde Portugese huis - midden in het natuurpark Sintra-Cascais - werd enige tijd geleden volledig gerenoveerd met behoud van originele elementen en is voorzien van alle moderne gemakken (verwarming, rustieke open haard, marmeren keuken van hoge kwaliteit met Miele-apparatuur). Het huis bestaat uit 3 verdiepingen, twee met eigen badkamer en één met een apart toilet, dus er is genoeg ruimte voor 8 tot 10 personen. In de grote tuin vindt u verschillende ruime terrassen. U kunt uw auto parkeren zonder zorgen in de veilige, prive voortuin. Er is parkeerruimte voor 3 auto's daar.
Kenmerken:
5 slaapkamers van 12-15 m² elk, een met een zonnig balkon en uitzicht op zee, en een andere met een prachtig uitzicht op de klif. Twee van de slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden, twee hebben tweepersoonsbedden, de vijfde slaapkamer heeft een kleiner tweepersoonsbed waar comfortabel 2 kinderen in kunnen slapen.
De TV kamer van ca. 15 m² met een grotere eettafel heeft Duitse satelliet TV (Astra)
De woon/eetkamer heeft een rustieke open haard. Vanaf de eettafel (voor 8 personen) kunt u via de ruime terrasdeur genieten van het uitzicht in de groene tuin en de prachtige omgeving
De keuken is modern met hoogwaardige merkapparatuur (koelkast en vriezer, Miele afwasmachine, doorstroomverwarming op gas), compleet serviesgoed en keukengerei. Het huis heeft nachtverwarming in alle kamers.
Eén badkamer heeft een grote douche, de tweede heeft een badkuip.
De villa heeft verschillende terrassen, gedeeltelijk uitgerust met tuinmeubelen, een tuin van ca. 800 - 900 m² en een binnenplaats.

Het huis is bijzonder geschikt voor wandelaars en natuur- en dierenliefhebbers.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 40 km Lisboa

40 km

Station 10 km Portela de Sintra

10 km

Snelweg-afrit 10 km Sintra/Praias

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt in de buurt van Sintra (UNESCO Werelderfgoed), op een rustige locatie op een heuvel met uitzicht op zee. Het prachtige zandstrand Praia da Adraga kan te voet in ongeveer 8 minuten worden bereikt.
Wandelpaden naar de prachtige kliffen van Cabo da Roca beginnen in de directe omgeving van het huis. In de omgeving vindt u andere zandstranden, het strand van Cascais-Guincho, dat bekend is bij surfers. De luchthaven van Lissabon kan worden bereikt in 40-50 minuten.
Het nabijgelegen pittoreske dorpje Almoçageme ligt op 10 minuten lopen en biedt alle winkelfaciliteiten, cafés, restaurants, gezondheidszorg en geldautomaten. Talrijke bezienswaardigheden binnen 40 km, Lissabon natuurlijk, maar ook rustigere plaatsen zoals het romantische Mafra met zijn gigantische koninklijke paleis, de mooie badplaats Ericeira, cultuur, nachtleven, winkelen in de mondaine buitenwijken van Lissabon - Cascais en Estoril.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijzen zijn indicatief en onderhandelbaar - afhankelijk van het aantal personen, de duur van het verblijf en het precieze tijdstip van de reis. In de overeengekomen prijs zijn de gebruikelijke bijkomende kosten inbegrepen. Er zijn geen extra kosten voor het gebruik van handdoeken.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
3.9 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.8 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2019

Janina uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig gelegen huis, pure ontspanning

We hebben erg genoten van onze vakantie in maart 2019 in Villa Amarela. Het huis is - zoals beschreven - ingericht in een rustiek-moderne stijl en uitgerust met alles wat je nodig hebt op vakantie. Ook het contact met de (overigens erg aardige :) verhuurder verliep vlekkeloos - veel dank voor de vele nuttige tips! De omgeving van Lissabon is prachtig en een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. We hadden een zeer goede rust en kijken al uit naar ons volgende bezoek!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Februari 2019

Marta O. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Feel-good vakantiehuis voor natuurliefhebbers

Wij hebben in februari een paar dagen in het gezellige gele huis doorgebracht en zijn zeer tevreden over de accommodatie en de omgeving. Het prachtige strand Praia da Adraga is niet ver weg (8-10min) en nodigt uit tot een korte wandeling door het natuurlijke landschap.

U bent ook omgeven door groen en rust - perfect om "tot rust te komen" na een enerverende dag in bijvoorbeeld de hoofdstad Lissabon, die zelfs voor bezoekers zonder huurauto gemakkelijk te bereiken is met bus en trein. Maar er zijn ook interessante plaatsen en bezienswaardigheden te ontdekken in de directe omgeving (Sintra, Monserrate Park of Castelo dos Mouros)

Het huis ligt net buiten het dorp Almoçageme, dat zijn typische Portugese landelijke charme heeft behouden. Daar vonden we, naast een traditioneel café, ook een mini-supermarkt en in het weekend zelfs een weekmarkt met producten uit de streek, een aanrader voor self-cateraars en fijnproevers ;)

De accommodatie zelf heeft alles wat je nodig hebt. Het is goed uitgerust en ruim, heeft de nodige elektrische keukenapparatuur en een mix van modern en rustiek meubilair, wat het huis veel charme geeft. Het uitzicht vanuit de slaapkamers en de terrassen is adembenemend en zelfs bij een kort verblijf kunt u volop van uw vakantie genieten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Markus K. uit 71711 Steinheim

2,5
1 2 3 4

Enttäuschung:Beschreibung ist 12 Jahre alt

Nach der Bescheidung ist das Haus in einem renovierten Zustand - jedoch ist diese Beschreibung 12 Jahre her - und das Haus in einem absolut nicht guten Zustand. Das Bad im UG war nicht zu gebrauchen, da die Badewanne verstopft war und mit Farbresten zugeschüttet wurde. Handtuchhalter waren verrostet. Stühle waren teilweise defekt, im Garten waren nur billige Plastikstühle - keine Liegen.
Die Einrichtung war sehr alt und teils durchgesessen (Sofa) aber in Ordnung, wenn gleich das Geschirr teilweise deutliche Verunreinigungen aufwies.
Die Schlafräume sind für max. 6 Personen gut zu gebrauchen - aber die Betten im "Keller" und im DG sind eher nicht zu empfehlen. Im UG gab es nur ein Fenster als Oberlicht. Das WC im DG war lose und eben sehr alt.
Wir waren mit 7 Personen von der Unterkunft echt enttäuscht - die Gegend ist schön und Lissabon dennoch immer eine Reise wert - wenn auch nicht in dieser Unterkunft.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2017

Holger M. uit 10407 Berlin

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Portugal is geweldig

We hebben een heerlijke vakantie gehad in de villa (3 weken)
Het uitzicht is geweldig, de weg naar het strand is 12 minuten lopen met kinderen. De terugweg duurt wat langer - bergop
Het strand zelf is fantastisch! U kunt in het dorp boodschappen doen zonder auto.
Het huis en de uitrusting zoals beschreven. De keuken is zeer goed uitgerust
Er is veel ruimte, wat de kinderen erg op prijs stelden. Hartelijk dank.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2011

GlücklicheMieter uit Bremen

4,9
4.7 5 5 5 4.7
Toon Duits

Mooiste vakantie in Portugal

Er is absoluut niets aan te merken op onze vakantie in Villa Amarela. We brachten een heerlijke 2 weken door in dit huis en zullen het altijd weer doen. Het huis heeft een prachtig uitzicht op het omringende landschap. Er worden veel verschillende vrijetijdsactiviteiten aangeboden. U kunt wandelen op het strand, de omgeving verkennen of als u wat meer actie wilt, zijn de kliffen perfect.
Het is het waard! Het uitzicht is adembenemend!
Het huis ziet er zeer goed uit en alles is in goede staat. Er is genoeg ruimte. Als gezin van 10 hadden we geen problemen met de ruimte. Het meubilair heeft geen gebreken en is grotendeels zo goed als nieuw.
Al met al een hele fijne vakantie en zeker het aanbevelen waard!
Ps: Wij waren er in de winter en hadden slecht weer verwacht, maar werden verrast met 2 weken onafgebroken zon! :)

Omgeving van de accommodatie: Das Ferienhaus ist sehr schön gelegen innerhalb der wunderschönen Umgebung von Sintra

Recreatiemogelijkheden: Die Tage kann man sehr schön am nahe gelegenem Strand verbringen, der ohne Umstände zu Fuß erreichbar ist, oder sich ein bisschen in der Umgebung umschauen.

Winkels: Im Dorf kann man ohne Probleme einkaufen gehen, auch ohne Auto


Contactpersoon

Dhr. B. Rasmussen

Dhr. B. Rasmussen

De eigenaar van het vakantiehuis is de heer Brian Rasmussen, Australiër van geboorte en eigenaar van een vertaalbureau in Hamburg dat al meer dan 30 jaar succesvol is. Door zijn gevarieerde werk als vertaler, tolk, hoofdredacteur en directeur, en zijn dagelijkse contact met mensen uit de meest uiteenlopende taal- en cultuurgebieden, vindt hij met elke vakantiegast een gemeenschappelijke taal.


meer informatie

Objectnummer: 14207

Laatst bijgewerkt: 30.03.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/14207.htm


«Villa Amarela» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven