Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Domburg

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het huis is zeer kindvriendelijk ingericht, is rookvrij en huisdiervrij
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en open keuken en de badkamer met douche, toilet en wastafel.
Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed (140 x 200 cm) en één met 2 eenpersoonsbedden (80 x 200 cm), de bedden zijn overdekt bij aankomst.

Aan de achterkant van het huis is er een terras met tuinmeubilair waar u kunt genieten van de zon.

Een kinderbedje, handkar en schuur zijn gratis beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 15 km Midden-Zeeland

15 km

Station 15 km Middelburg

15 km

Snelweg-afrit 10 km A58

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Domburg is een echte badplaats, er is hier in de zomer veel te doen, maar het is ook gezellig. Het strand is breed en schoon, het dorp ziet er schilderachtig uit met zijn oude gebouwen. Domburg is de oudste badplaats van Zeeland. De badgasten kwamen naar het kuuroord, en dat kan nog steeds in de schone zeelucht en de natuurlijke omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting € 1,40 (voor alle personen)

Algemene voorwaarden zijn te vinden op onze website

Annuleringsvoorwaarden:

  • 6. Annullierung 6.1. Der Vermieter kann durch besondere Umstände gezwungen sein den Mietvertrag zu annullieren oder auf zu lösen. Annullierung und Entbindung müssen schriftlich ablaufen. Der Vermieter wird in diesem Fall sein Äußerstes tun dem Mieter eine Alternative anzubieten. Gelingt dies nicht zur Zufriedenheit des Mieters, muss der Vermieter, ohne jedwede Haftung des Vermieters, alle durch den Mieter bezahlten Beträge zurück überweisen. 6.2.1. Annullierungen und Auflösung müssen Sie erst telefonisch melden, wonach Sie dies, unter Beifügung des Mietvertrags, per Einschreiben bestätigen. Dieses Schreiben muss an Walcheren Vakanties gerichtet sein. 6.2.2. Bei Annullierungen innerhalb 24 Stunden nach der Reservierung ist das Optionsrecht in Kraft (sieh Punkt 5). 6.2.3. Bei Annullierungen nach 24 Stunden und bis 3 Monaten vor Beginn der Mietzeit, werden 15 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.4. Bei Annullierungen zwischen 3 Monaten und einem Monat vor Beginn der Mietzeit, werden 50 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.5. Bei Annullierungen zwischen einem Monat und einer Woche vor Beginn der Mietzeit, werden 75 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.6. Bei Annullierungen unter einer Woche vor Beginn der Mietzeit, werden 100 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. Zu jeder Zeit werden bei Annullierungen die Administrationskosten erhoben. 6.3. Der Vermieter wird nach Empfang einer Annullierung von Seiten des Mieters eine Annullierungsrechnung erstellen, unter Berücksichtigung der Bestimmungen dieses Artikels. Bereits Bezahlte Summen werden konform des Inhalts der Annullierungsrechnung verrechnet und jedwede Saldos zu Gunsten des Mieters werden zurücküberwiesen.

meer informatie:

Domburg heeft een breed zandstrand. Overal vindt u strandpaviljoens en strandhutten. Er zijn treeplanken op het strand die het gemakkelijk maken om met kinderwagens en/of rolstoelen naar het strand te komen. Wanneer je met een deltavlieger wilt vliegen, kun je dat doen op de oost- en weststranden.

Het centrum van het dorp ligt direct achter de duinen. Gezelligheid is zijn troef. De winkelstraten, terrassen en het zwemparadijs zorgen ervoor dat u zich geen seconde hoeft te vervelen. Naast de moderne faciliteiten vindt u hier ook veel cultuurhistorie. In het begin van de 20e eeuw kwamen veel kunstenaars naar Domburg om zich te laten inspireren. Dus ook de beroemde Piet Mondriaan, Jan Toorop en zijn dochter Charley, Mies Elout-Drabbe, en vele anderen.

Domburg ligt aan de rand van het natuurgebied "De Manteling", een uniek bosgebied aan de rand van de duinen. Een enorme verscheidenheid aan dieren en planten is hier te vinden. Het bos strekt zich uit van Domburg tot Oostkapelle. U waant zich in de middeleeuwen als u het kasteel Westhove met zijn slotgracht en kasteeltuin ontmoet. Hier kunt u ook "Terra Maris" bezoeken, waar alles wordt uitgelegd over de flora en fauna van "De Manteling".

Eten en drinken
Voor veel mensen is het een grote luxe om niet voor zichzelf te hoeven koken. Het vakantiegevoel wordt ook versterkt door aan tafel te zitten in een pannenkoekenhuis, een restaurant of een eetcafé.

Hier kunt u genieten van een van de vele Zeeuwse specialiteiten. Iedereen kent mosselen, maar er is zoveel meer. Zeeuwse oesters bijvoorbeeld, door kenners geprezen als "zeer fijn van smaak". Ook de kleine "kruukels" (minislakken) zijn prachtig, het eten alleen al is erg vermakelijk. Verder is er de bolus voor de "zoete". Dit is zacht gedraaid witbrooddeeg, bedekt met een knapperige, gebruinde karamellaag. Zeker niet afgewerkt zonder een dikke laag ongezouten boter. Elke bakker bakt ze, evenals de prachtige Roomboterbabbelaars (edele karamel snoepjes).

In Domburg zal het geen probleem zijn om een plek te vinden voor het eten van uw keuze, want er zijn genoeg mogelijkheden om te eten - voor elke portemonnee en elke soort.

Strandpaviljoens
Het strand van Domburg is zowel in de zomer als in de winter een belevenis. Op het zandstrand van Domburg vindt u diverse strandpaviljoens. U kunt hier een hapje eten en/of drinken. U kunt uw dag op het strand bekronen met een goede maaltijd terwijl de zon zijn laatste stralen over het verlaten strand schijnt. Zelfs in de winter, vooral in het weekend, zijn sommige strandpaviljoens nu open. De strandpaviljoens zijn ook prachtig voor een wandeling in storm, regen en wind, langs de donderende zee als u de woeste zee achter de beschermende glazen wanden kunt bekijken. Onder het genot van een goed glas, een kopje koffie of thee kunt u bijkomen van de wandeling.

Cafés en terrassen
Dorst naar een warme dag? Moe na een reis? Of wilt u gewoon een slokje? Het maakt niet uit. De hele dag door kunt u drinken wat u wilt, iets vers, bier, cocktails,

Neem gewoon plaats op een van de vele gezellige terrassen in het centrum van Domburg. Mooi in de zon, in de schaduw of zelfs in de slipstream. Of wilt u "gewoon even weggaan", gezellig in een bar. Met vrienden of gewoon om andere mensen te ontmoeten of nieuwe vrienden te maken. Geniet van de sfeer en de gezelligheid en laat u verwennen in de late uurtjes, dorst of niet!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Walcheren Vakanties
Mevr. D. Weststrate

Mevr. D. Weststrate

Andere accommodaties van Mevr. D. Weststrate

Alle accommodaties weergeven van Mevr. D. Weststrate

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 181152

Laatst bijgewerkt: 18.01.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/181152.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven