Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Olpenitz

Sleeswijk-Holstein, Oostzee, Schlei, Kappeln, Olpenitz, OstseeResort Olpenitz

Max.  4   gasten
157m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
157m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Dit luxe penthouse ligt op een droomlocatie direct aan het water - met uitzicht op de Oostzee, de Schlei en de jachthaven van de Oostzeebadplaats Olpenitz. Het penthouse is de bovenste verdieping van een wit vakantiehuis met twee verdiepingen. De lift brengt je rechtstreeks van de begane grond naar het penthouse. Een lichtovergoten woonkamer met een grote keuken wacht op onze gasten. Dit penthouse heeft een luxe en modern interieur met veel maritieme decoratieve elementen en is volledig uitgerust met panoramische ramen van vloer tot plafond en biedt aan alle kanten een onbelemmerd uitzicht op de Oostzee, de jachthaven en de Schlei. Toegang tot het 82 vierkante meter grote dakterras is mogelijk vanuit elke kamer. De woon/eetkamer met geïntegreerde luxe keuken met aanrecht, Miele-stoomkoker en grote inductiekookplaat nodigt uit tot koken, ontspannen en gezellig samenzijn met uitzicht op de riviermonding. De houtkachel zorgt voor gezellige uurtjes, zelfs in het koude seizoen. Het penthouse heeft ook 3 slaapkamers met boxspringbedden (1 kamer met 1.80 x 2.00m en twee kamers met 1.40 x 2.00m), een badkamer met een grote Finse sauna, inloopdouche, WC en nog een badkamer met bad, douche, WC en grote wastafel. Op het omliggende zonneterras kunnen onze gasten het zich gemakkelijk maken op ligstoelen en comfortabele stoelen en op elk moment van de dag genieten van de zon of iets lekkers bereiden op de elektrische barbecue. Al het tuinmeubilair is nieuw in 2017 en het zacht glooiende witte zandstrand ligt op slechts 3 minuten lopen van het penthouse en de bescherming van de pier betekent dat niets in de weg staat van zwemplezier in de Oostzee. deze oase van welzijn kan ook heerlijk worden gebruikt in het koude seizoen - de sauna nodigt u uit om te ontspannen en tot rust te komen met uitzicht op het water. Het penthouse "Traumaussichten" maakt deel uit van het nieuw gebouwde Ostseeresort Olpenitz. Houd er rekening mee dat er in de omgeving nog bouwwerkzaamheden kunnen plaatsvinden. We informeren je graag over de exacte huidige status. We hebben echter geen informatie over wanneer de toekomstige werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Parkeren

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Servies
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Rookmelder
Parasol
Terrasmeubilair
Hifi systeem
Blu-ray-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers
lift

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.61 km

1.61 km

Meer 0.03 km

0.03 km

Supermarkt 1.03 km

1.03 km

Restaurant 6.97 km

6.97 km

Luchthaven 126.19 km Flughafen Hamburg

126.19 km

Station 18.39 km Bahnhof Suederbrarup

18.39 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Olpenitz Oostzee-resort wordt gebouwd in een van de mooiste vakantieregio's van Duitsland: in het noordoosten van Sleeswijk-Holstein bij Kappeln, direct tussen de monding van de Schleim en de Oostzee. Op het meer dan 150 hectare grote terrein van de voormalige marinebasis Olpenitz wordt een nieuw, uniek vakantieoord gebouwd, dat indruk zal maken met zijn verscheidenheid aan vakantiehuizen en woningen dicht bij de Oostzee. Ostseeresort Olpenitz ligt in een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving en is uitgerust met alles wat je nodig hebt om je verblijf het hele jaar door aangenaam en afwisselend te maken. Ons Ostseeresort Olpenitz is voortdurend in ontwikkeling en we kijken allemaal uit naar de ontwikkeling ervan tot de geplande voltooiing in 2022. We hebben ons eigen privéstrand voor gasten van het Ostseeresort op de noordpier. De nieuwe EDEKA supermarkt biedt ook een bakkerij en een restaurantgedeelte met uitzicht op het havenbekken. Voor uitgebreide fietstochten ondersteunt het bedrijf "Fahrrad Schmidt" jou en je familie direct ter plaatse. In het zuidelijke deel van de badplaats aan de Oostzee ligt een avonturengolfbaan met een oppervlakte van 2800 vierkante meter. Geniet van prachtige wandelingen langs de havenpromenade en neem een kijkje bij de kleine winkeltjes in Haus Klabautermann, verse vis direct van de kotter, traditionele zeilboten, kano- en bootverhuur, Optimist zeilcursussen van de Globetrotter Academy en natuurlijk de spectaculaire havenbioscoop. op 3 km afstand (incl. hondenstrand, restaurant, strandstoelverhuur, kiosk, DLRG-toezicht in de zomer) is het vakantieaanbod compleet. De dichtstbijzijnde stad Kappeln is een erkend kneip- en kuuroord aan de Oostzee met ca. 10.000 inwoners, dat veel toeristische aanbiedingen heeft voor zeilers en strandgangers. Kappeln, met zijn vele bezienswaardigheden, restaurants, winkels en de gezellige vissershaven, ligt op slechts ongeveer 5 minuten rijden met de auto. Maak een tochtje met de stoomboot Schleiprincess van de haven van Kappeln naar de vuurtoren van Schleimünde of maak een fietstocht over de vele mooie fietspaden langs de Schlei en de Oostzee. Geniet van het unieke natuurlandschap of ontspan op het terras bij zonsopgang en zonsondergang.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Waspakket Traumaussichten inbegrepen,
Forfait voor energiekosten Traumaussichten, 2€ per nacht en persoon
Kinderreisbedje zonder beddengoed, inbegrepen
Kinderstoel, inbegrepen
Sauna opgieting, €10 eenmalig
Sauna handdoek, €5 per persoon
Brandhout, €10 eenmalig
De prijzen zijn per accommodatie/nacht met een maximale bezetting van 4 gasten.
De eindschoonmaak en de linnenpakketten bestaande uit een opgemaakt bed, een douchehanddoek, een handdoek en voor elke badkamer een extra handdoek, een douchematje en een theedoek per persoon zijn al inbegrepen in de huurprijs.
Voor boekingen van minder dan 5 nachten geldt een eenmalige short stay toeslag van 100,00 euro. Je kunt ter plaatse hout voor de kachel bij ons kopen voor 10,00 euro/kist. Het gebruik van water, elektriciteit en verwarming is al bij de huurprijs inbegrepen. Vanwege de sterke stijging van de energie- en verbruikskosten rekent de eigenaar een extra vast bedrag van 2,00 euro/persoon en nacht. Dit wordt apart vermeld in de boekingsbevestiging.
De borg van 300,00 euro is verschuldigd bij de definitieve betaling door overschrijving op onze rekening. De borg wordt binnen 7 werkdagen terugbetaald als het appartement op de dag van vertrek naar behoren wordt opgeleverd. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijke BTW die van toepassing is op de datum van uitvoering.
Het penthouse "Traumaussichten" maakt deel uit van het nieuw gebouwde Ostseeresort Olpenitz. Houd er rekening mee dat er in de omgeving nog bouwwerkzaamheden kunnen plaatsvinden. We informeren je graag over de exacte huidige status. We hebben echter geen informatie over wanneer de toekomstige werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Doris Becking

5,0
5 5 5 5 5

Super schöne Wohnung! Der Name der Wohnung sagt alles …Traumaussicht…alles Tip Top

S. Hintze

5,0
5 5 5 5 5

Wir verbrachten im Mai eine Woche in diesem herrlichen Urlaubsdomizil und waren hellauf begeistert von der hochwertigen Einrichtung und der Lage und somit einmaligen Aussicht. Besonders hervorheben möchten wir die professionelle, zuvorkommende Kundenbetreuung vor und während unseren Aufenthalts die ihresgleichen sucht. Vielen Dank nochmal dafür. Wir kommen gerne wieder.

Mit freundlichen Grüßen

S. Hintze

Susanne und Helmut Hacheney-Färber

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben eine sehr gut ausgestattete Wohnung, die geschmackvoll eingerichtet wurde, vorgefunden.
Eine Aussicht, die kaum zu übertreffen ist, hat uns beeindruckt.
Alles in allem, sehr empfehlenswert.
Wir kommen sehr gerne wieder.

Angenend

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Sehr schön und, toller Blick und sehr geräumig. Leider ist die Sauna etwas klein und das Sofa im Wohnzimmer ist durchgesessen und sehr unbequem.

René Jäckel

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben die Wohnung mit 2 Paaren belegt. Darüber ist sie hervorragend geeignet. Die Wohning war sauber und ordentlich, praktisch ausgestattet / es hat uns nichts gefehlt. Die Aussicht rundherum ist grandios. Wir haben alles sehr genossen.


Contactpersoon

Bedrijf Meerzeit für Ferien
Mevr. S. Hössermann

Mevr. S. Hössermann

Meerzeit für Ferien is een agentschap voor vakantiehuizen in de Oostzeebadplaats Olpenitz dat geselecteerde vakantiewoningen aanbiedt. Alle woningen zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd en absoluut aanbevelenswaardig bevonden. Wij bieden onze vakantiegasten een breed scala aan diensten en een persoonlijke vakantiebegeleiding direct ter plaatse. De netheid van de vakantiewoningen is net zo belangrijk als de professionele service voor onze gasten. Maak van je verblijf een onvergetelijke tijd - ga op vakantie met Meerzeit!


Andere accommodaties van Mevr. S. Hössermann

Alle accommodaties weergeven van Mevr. S. Hössermann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 219464

Laatst bijgewerkt: 30.08.2023

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/219464.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Olpenitz» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven