Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Thuishaven 2" - Oostzee Resort Olpenitz

Sleeswijk-Holstein, Oostzee, Schlei, Kappeln, Olpenitz, OstseeResort Olpenitz

Max.  4   gasten
128m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
128m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Deze prachtige vakantiewoning bevindt zich op de begane grond van een vakantiehuis, dat enerzijds direct aan de Oostzeekust grenst en anderzijds slechts door een klein straatje van het privéstrand van de Oostzeebadplaats Olpenitz is gescheiden. Een plek waar vakantiedromen uitkomen!
Dit appartement is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar, want de veranda is van het water gescheiden door touwen.
De grote woon- en eetruimte is uitgerust met een zeer moderne keuken met keukenblok, die qua design en uitrusting niets te wensen overlaat. Naar hartelust koken terwijl je naar de zee kijkt is mogelijk in onze thuishaven 2.
Aangrenzend is de woonkamer met TV en panoramische ramen. Kijk naar de matrozen of vissersboten die door de mond van de sluis de Oostzee op varen, met de vuurtoren altijd in zicht.
De grote ouderslaapkamer biedt een comfortabel boxspringbed (1.80 x 2.00m) met zeezicht en zicht op de gashaard, want een grote schuifdeur scheidt de woonkamer en de slaapkamer. Gasten genieten van veel privacy in de ouderslaapkamer door de eigen badkamer, die is uitgerust met een douche, een wasmachine, een droger, een WC en een grote wastafel. De bio-sauna bevindt zich ook in deze badkamer.
De tweede slaapkamer is ook uitgerust met een boxspringbed (1.60x 2.00m) en biedt een vrij uitzicht op het privéstrand van het Ostseeresort Olpenitz. Een tweede badkamer en suite met douche, WC, wastafel en haardroger is beschikbaar voor onze gasten
Twee grote zonneterrassen en een dakterras van 80m² staan ter beschikking van onze gasten. Uitgerust met een strandstoel, loungemeubels en comfortabele zitplaatsen om te dineren, zal het onze gasten aan niets ontbreken in deze vakantiewoning.
De vakantiewoning maakt deel uit van het noordelijke, nieuw gebouwde exclusieve Oostzee-resort Olpenitz. Houd er rekening mee dat er in het gebied nog bouwwerkzaamheden kunnen zijn. Wij informeren u graag over de exacte status. Wij hebben echter helaas geen informatie over wanneer de toekomstige werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Barbecue
Parkeren
Terras
Strandstoel

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Servies
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Rookmelder
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.57 km

1.57 km

Meer 0.09 km

0.09 km

Supermarkt 7.39 km

7.39 km

Restaurant 7.5 km

7.5 km

Luchthaven 126.16 km Flughafen Hamburg

126.16 km

Station 18.91 km Bahnhof Suederbrarup

18.91 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Ostseeresort Olpenitz wordt gebouwd in een van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland: in het noordoosten van Sleeswijk-Holstein bij Kappeln, direct tussen de monding van de rivier de Schleim en de Oostzee
Op het meer dan 150 hectare grote terrein van de voormalige marinebasis Olpenitz wordt een nieuw, uniek vakantieoord gebouwd, dat zal bekoren door zijn verscheidenheid aan vakantiewoningen en woningen in de nabijheid van de Oostzee
Het Ostseeresort Olpenitz is ingebed in een onvergelijkbare natuur en voorzien van alles wat een verblijf het hele jaar door aangenaam en afwisselend maakt
Ons Ostseeresort Olpenitz is voortdurend in ontwikkeling en we zijn allemaal erg enthousiast over de ontwikkeling tot de geplande voltooiing in 2022
Op de noordelijke pier hebben we ons eigen privé-strand voor de gasten van het Oostzee-resort. Hier is volop ruimte voor jong en oud om te liggen, te spelen en te zwemmen.
De nieuwe EDEKA-markt biedt ook een bakkerij en een gastronomische ruimte met uitzicht op het havenbekken
Voor uitgebreide fietstochten ondersteunt de firma "Fahrrad Schmidt" u en uw gezin direct ter plaatse. In het zuidelijke deel van het Baltische resort ligt een avontuurlijke golfbaan op een oppervlakte van 2.800 vierkante meter. Geniet van mooie wandelingen langs de havenpromenade en neem een kijkje in de kleine winkeltjes in het huis Klabautermann.
Er is ook verse vis direct van de kotter, excursie traditionele zeilboten, kano- en bootverhuur, optimistische zeilcursussen van de Globetrotter Academy en natuurlijk spectaculaire havenbioscopen.
De directe omgeving van het Weidefelder Strand, op ca. 3 km afstand (incl. hondenstrand, restaurant, strandstoelverhuur, kiosk, DLRG-bewaking in de zomer), rondt het vakantieaanbod af.
De dichtstbijzijnde stad, Kappeln, is een erkend kuuroord aan de Oostzee met ca. 10.000 inwoners, en biedt veel toeristische attracties voor zeilers en strandgangers. Kappeln, met zijn vele bezienswaardigheden, restaurants, winkels en gezellige vissershaven, ligt op slechts ongeveer 5 minuten rijden.
Beleef een tocht met de raderboot "Schleiprincess" van de haven van Kappeln naar de vuurtoren van Schleimünde of maak een fietstocht over de vele mooie fietspaden langs de Schlei en de Oostzee. Geniet van het unieke natuurlijke landschap of ontspan op het terras bij zonsopgang en zonsondergang.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Energiepakket thuishaven 2per nacht en persoon
Linnenpakket thuishaven 2, 22,5€ per persoon
Kinderbed zonder beddengoed, inbegrepen
Kinderstoel, inbegrepen
Sauna infusie, 10€ eenmalig
Sauna handdoek, 5€ per persoon
De prijzen zijn per object/nacht voor een bezetting tot max. 4 personen

Een linnenpakket, bestaande uit een opgemaakt bed, twee douchehanddoeken, een handdoek en voor elke badkamer een extra handdoek, een douchematje en een theedoek, is te boeken voor € 22,50 per persoon.
Vanwege de sterke stijging van de energie- en verbruikskosten rekent de eigenaar een extra vast bedrag van 2,00 euro per persoon per nacht. Dit wordt apart vermeld in de boekingsbevestiging. Het gebruik van elektriciteit, water en verwarming en de eindschoonmaak zijn inbegrepen in de vaste prijs van 150,00 Euro.
De aanbetaling van 200,00 Euro is verschuldigd met de uiteindelijke betaling door overschrijving op onze rekening. In geval van goede overdracht op de dag van vertrek wordt de borg binnen 7 werkdagen teruggestort. Op alle prijzen is de op de datum van uitvoering geldende wettelijke BTW van toepassing.
De vakantiewoning maakt deel uit van het noordelijke, nieuw gebouwde exclusieve Oostzee-resort Olpenitz. Houd er rekening mee dat er in de omgeving nog bouwwerkzaamheden kunnen zijn. Wij informeren u graag over de exacte status. Helaas hebben we geen informatie over wanneer de toekomstige werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Petersen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr geehrtes Meerzeit-Team,

wir durften über die Weihnachtstage in Ihrer Ferienwohnung Heimathafen 2 unseren Jahreswechsel verbringen und wurden sowohl durch Ihre Betreuung und auch mit der Immobilie positiv überrascht. Rundum ein sorgloser Urlaub, der garantiert nicht der Letzte bei Ihnen war.

Schramm

5,0
5 5 5 5 5

Traumhafte Unterkunft, die Lage direkt am Wasser unbezahlbar, wahnsinnig toller Service der Agentur, bei jedem Wetter zu empfehlen... wir würden jederzeit wieder kommen. Ganz klar 5 Sterne.

Raphael Bröse

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung lässt keine Wünsche offen und ist von der Lage her das beste Haus in der ganzen Anlage. Es gibt aus jedem Fenster einen unglaublichen Ausblick auf die Ostsee! Wir kommen wieder.

Karen Severit

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten die Wohnung jetzt schon zum zweiten Mal in der Adventszeit gemietet. Sie ist extrem geschmackvoll und gemütlich eingerichtet und war liebevoll weihnachtlich dekoriert. Die Lage der Wohnung ist eine der besten im Ostseeresort Olpenitz. Nach hinten schaut man direkt auf die Ostsee und die Schleimündung, nach vorne geht der Blick auf den Privatstrand des Resorts. Die Betreuung durch die Agentur Meerzeit für Ferien war ebenfalls klasse. Wir werden die Wohnung Heimathafen 2 mit Sicherheit wieder mieten.

Nadine Hafermalz Teltow

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung hatte alles was man sich wünschen konnte! Wir kommen sehr gern wieder!

Chomek

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung mit super schönen Ostseeblick

Armando Lizarzaburu

5,0
5 5 5 5 5

Unsere Unterkunft war hervorragend, alles mit viel Liebe und Geschmack eingerichtet.Toller Blick.Wir kommen wieder

Kibbel

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank für diese kostbare Zeit an diesem wunderschönen Platz direkt am Wasser. Das Haus ist ein Traum ! Wir kommen hoffentlich bald wieder...……..

Hans-Jürgen Held

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten wundervolle Urlaubstage und wollen auf jeden Fall wieder kommen

Roth

5,0
5 5 5 5 5

Für mich als regelmäßige Olpenitz-Besucherin ist dies die perfekte Ferienwohnung mit dem schönsten Ausblick in alle Richtungen, sowohl auf die Ostsee bzw. Schleimündung als auch auf den Privatstrand. Die Einrichtung ist sehr stilvoll und man merkt, dass alles mit viel Liebe zum Detail ausgesucht und arrangiert wurde. Ich habe mich hier sehr wohl gefüllt und extrem gut erholt. Ich komme definitiv wieder!

Die Betreuung durch die Agentur „Meerzeit für Ferien“ war wie immer sehr professionell, angenehm und freundlich.

Aufenthalt März 2020

Sandra Dirks

5,0
5 5 5 5 5

Es ist herrlich! DAS ist eine Wohnung am Meer. Ja, der Heimathafen ist nicht nur am Meer, sondern schon fast im Meer. Dabei wahnsinnig geschmackvoll eingerichtet. Der perfekte Ort für mich. Ich habe große Lust sofort wieder zu kommen.

Helmut Jaberg

5,0
5 5 5 5 5

Das Objekt ist sehr gut ausgestattet und hat eine traumhafte Lage mit zwei wunderbaren Terrassen. Gerne kommen wir wieder hier her.

Simmel

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Alles außerordentliche sauber,. Die Küche ist auch prima eingerichtet. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Marcel Koopmann

5,0
5 5 5 5 5

Ein Urlaub zum Entspannen, die Wohnung hat eine Top Lage mit einem wundervollen Ausblick :-)

Wellhausen

5,0
5 5 5 5 5

Der Blick aus allen Fenstrn ist atemberaubend...und das bei jedem Wetter! Es war alles vertreten, Sonne, Regen, Sturm...und die aufgewühlte Ostsee quasi direkt neben dem Sofa ersetzt jedes TV-Abendprogramm! Die Wohnung ist gut ausgestattet und geschmackvoll eingerichtet! Wir kommen sicher noch einmal wieder!

Göttgens

4,0
4 4 4 4 4

Das Haus ist sehr schön mit perfekter Lage. Bei der Sauna hätte man sich etwas mehr mühe geben können. Das Kamin Feuer war defekt. Dieses haben wir aber auch erst auf Nachfrage heraus gefunden.

Das Haus Punktet aber eben mit der Lage. Rückseite die Ostsee und nach vorne direkt der Strand.

Pflieger- Herbst

5,0
5 5 5 5 5

Eine der schönsten Ferienwohnungen im Resort. Man kann sofort entspannen. 2 Terrassen mit wundervollen Ausblicken. Sehr gut ausgestattet, es fehlt einem an nichts.
Vielen Dank auch an Meerzeit.
Wir kommen wieder.

Roth

5,0
5 5 5 5 5

Für mich als regelmäßige Olpenitz-Besucherin ist dies die perfekte Ferienwohnung mit dem schönsten Ausblick in alle Richtungen, sowohl auf die Ostsee bzw. Schleimündung als auch auf den Privatstrand. Die Einrichtung ist sehr stilvoll und man merkt, dass alles mit viel Liebe zum Detail ausgesucht und arrangiert wurde. Ich habe mich hier sehr wohl gefüllt und extrem gut erholt. Ich komme definitiv wieder!

Die Betreuung durch die Agentur „Meerzeit für Ferien“ war wie immer sehr professionell, angenehm und freundlich.

Aufenthalt März 2020

Karen Severit

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten die Wohnung jetzt schon zum zweiten Mal in der Adventszeit gemietet. Sie ist extrem geschmackvoll und gemütlich eingerichtet und war liebevoll weihnachtlich dekoriert. Die Lage der Wohnung ist eine der besten im Ostseeresort Olpenitz. Nach hinten schaut man direkt auf die Ostsee und die Schleimündung, nach vorne geht der Blick auf den Privatstrand des Resorts. Die Betreuung durch die Agentur Meerzeit für Ferien war ebenfalls klasse. Wir werden die Wohnung Heimathafen 2 mit Sicherheit wieder mieten.


Contactpersoon

Bedrijf Meerzeit für Ferien
Mevr. S. Hössermann

Mevr. S. Hössermann

Meerzeit für Ferien is een agentschap voor vakantiehuizen in de Oostzeebadplaats Olpenitz dat geselecteerde vakantiewoningen aanbiedt. Alle woningen zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd en absoluut aanbevelenswaardig bevonden Wij bieden onze vakantiegasten een verscheidenheid aan diensten en een persoonlijke vakantiebegeleiding direct ter plaatse. De netheid van de vakantiewoningen is net zo belangrijk als de professionele service voor onze gasten Laat uw verblijf een onvergetelijke tijd worden - ga op vakantie met Meerzeit!


Andere accommodaties van Mevr. S. Hössermann

Alle accommodaties weergeven van Mevr. S. Hössermann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 219480

Laatst bijgewerkt: 30.08.2023

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/219480.htm


«"Thuishaven 2" - Oostzee Resort Olpenitz» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven