Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Port" - Baltic Sea Resort Olpenitz

Sleeswijk-Holstein, Oostzee, Schlei, Kappeln, Olpenitz, OstseeResort Olpenitz

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Geniet van een onvergetelijke vakantie in het vakantiehuis "Backbord" met veel maritieme flair
Op ca. 100 m² verwelkomt het maritieme vakantiegevoel onze gasten zodra ze het huis binnenkomen. De open combinatie van eet- en woonkamer opent zich aan de ene kant door de perfect geïntegreerde, goed uitgeruste keuken en de plaats van handeling aan de andere kant - het woongedeelte. Een gezellige leefruimte, een houtkachel en het prachtige uitzicht op het water doen het hart van elke vakantieganger sneller kloppen
Het aangrenzende terras met strandstoel en eettafel voor 4 personen biedt de perfecte plek om te genieten van een zonsondergang direct aan het water en de avond ontspannen te laten eindigen. Door de ramen van vloer tot plafond heeft u zelfs in het koude seizoen een prachtig uitzicht op de Schlei, natuurlijk met een open haard en een heerlijk kopje thee. De grote flatscreen met home entertainment zorgt voor entertainment. Het aparte gastentoilet bevindt zich ook op de begane grond
Op de eerste verdieping wachten twee slaapkamers met uitzicht op het water op onze gasten. Een slaapkamer is uitgerust met 2 eenpersoonsbedden en TV. Vanuit de tweede slaapkamer met het tweepersoonsbed hebben onze gasten direct toegang tot het balkon met uitzicht op de Schlei. Voor de 5e persoon is er een slaapbank in het woongedeelte. Vanaf hier heeft u toegang tot het grote dakterras, dat een fantastisch uitzicht biedt op het hele Oostzeegebied, de Schlei en de Oostzee. Uitgerust met ligstoelen, parasol en een elektrische barbecue kan de vakantiedag hier perfect eindigen of beginnen
Het vakantiehuis "Backbord" laat niets te wensen over als het gaat om wellness. Op de bovenverdieping kunt u zich op koude dagen opwarmen in de Finse sauna. Verder biedt de wellness badkamer een ruime wastafel en een grote douche, evenals een WC
Er is een eigen parkeerplaats voor het huis
Het vakantiehuis Backbord maakt deel uit van het noordelijke, exclusieve Oostzee-resort Olpenitz. Houd er rekening mee dat er in het gebied nog bouwwerkzaamheden kunnen zijn. Wij informeren u graag over de exacte stand van zaken. Wij hebben echter geen informatie over wanneer de toekomstige werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Barbecue
Parkeren
Strandstoel

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Rookmelder
Parasol
Terrasmeubilair
Hifi systeem
Blu-ray-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Meer 0.07 km

0.07 km

Supermarkt 0.18 km

0.18 km

Restaurant 6.06 km

6.06 km

Luchthaven 125.95 km Flughafen Hamburg

125.95 km

Station 17.46 km Bahnhof Suederbrarup

17.46 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Ostseeresort Olpenitz wordt gebouwd in een van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland: in het noordoosten van Sleeswijk-Holstein bij Kappeln, direct tussen de monding van de rivier de Schleim en de Oostzee
Op het meer dan 150 hectare grote terrein van de voormalige marinebasis Olpenitz wordt een nieuw, uniek vakantieoord gebouwd, dat zal bekoren door zijn verscheidenheid aan vakantiewoningen en woningen in de nabijheid van de Oostzee
Het Ostseeresort Olpenitz is ingebed in een onvergelijkbare natuur en voorzien van alles wat een verblijf het hele jaar door aangenaam en afwisselend maakt
Ons Ostseeresort Olpenitz is voortdurend in ontwikkeling en we zijn allemaal erg enthousiast over de ontwikkeling tot de geplande voltooiing in 2022
Op de noordelijke pier hebben we ons eigen privé-strand voor de gasten van het Oostzee-resort. Hier is volop ruimte voor jong en oud om te liggen, te spelen en te zwemmen.
De nieuwe EDEKA-markt biedt ook een bakkerij en een gastronomische ruimte met uitzicht op het havenbekken
Voor uitgebreide fietstochten ondersteunt de firma "Fahrrad Schmidt" u en uw gezin direct ter plaatse. In het zuidelijke deel van het Baltische resort ligt een avontuurlijke golfbaan op een oppervlakte van 2.800 vierkante meter. Geniet van mooie wandelingen langs de havenpromenade en neem een kijkje in de kleine winkeltjes in het huis Klabautermann.
Er is ook verse vis direct van de kotter, excursie traditionele zeilboten, kano- en bootverhuur, optimistische zeilcursussen van de Globetrotter Academy en natuurlijk spectaculaire havenbioscopen.
De directe omgeving van het Weidefelder Strand, op ca. 3 km afstand (incl. hondenstrand, restaurant, strandstoelverhuur, kiosk, DLRG-bewaking in de zomer), rondt het vakantieaanbod af.
De dichtstbijzijnde stad, Kappeln, is een erkend kuuroord aan de Oostzee met een bevolking van ongeveer 10.000 inwoners en biedt veel toeristische attracties voor zeilers en strandgangers. Kappeln, met zijn vele bezienswaardigheden, restaurants, winkels en gezellige vissershaven, ligt op slechts ongeveer 5 minuten rijden.
Beleef een tocht met de raderboot "Schleiprincess" van de haven van Kappeln naar de vuurtoren van Schleimünde of maak een fietstocht over de vele mooie fietspaden langs de Schlei en de Oostzee. Geniet van het unieke natuurlijke landschap of ontspan op het terras bij zonsopgang en zonsondergang.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Energiepakket havenzijde, 2€ per nacht en persoon
Linnenpakket haven, 22,5€ per persoon
Kinderreisbedje zonder beddengoed, inbegrepen
Kinderstoel, inbegrepen
Sauna infusie, 10€ eenmalig
Sauna handdoek, 5€ per persoon
Brandhout, 10€ eenmalig
De prijzen zijn per object/nacht voor een bezetting tot max. 5 personen
Een linnenpakket, bestaande uit een opgemaakt bed, twee douchehanddoeken, een handdoek en nog een handdoek, een douchematje en een theedoek voor elke badkamer, kan bijgeboekt worden voor € 22,50 per persoon.
U kunt ter plaatse brandhout kopen voor 10 euro/kist. Het gebruik van elektriciteit, water en verwarming en de eindschoonmaak zijn inbegrepen in de vaste servicekosten van 134,00 euro. Vanwege de sterke stijging van de energie- en verbruikskosten rekent de eigenaar een extra vast bedrag van 2,00 euro per persoon per nacht. Dit wordt apart vermeld in de boekingsbevestiging.
De aanbetaling van 200,00 euro is verschuldigd bij de definitieve betaling door overschrijving op de opgegeven rekening. Bij correcte overdracht op de dag van vertrek wordt de borg binnen 7 werkdagen teruggestort op de door de gast opgegeven rekening. Alle prijzen zijn inclusief de op de datum van uitvoering geldende wettelijke BTW.
Het vakantiehuis Backbord maakt deel uit van het noordelijke, exclusieve Oostzee-resort Olpenitz. Houd er rekening mee dat er in het gebied nog bouwwerkzaamheden kunnen zijn. Wij informeren u graag over de exacte stand van zaken. Wij hebben echter geen informatie over het tijdstip waarop de toekomstige werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sandra Rondthaler

5,0
5 5 5 5 5

Rundum der beste Urlaub in Deutschland. Am Haus gibt es nichts auszusetzen. Es ist wunderbar. Im zweiten Schlafzimmer könnte man noch ein Insektengitter anbringen.

Familie Grashof

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub: super schönes, modern und stilvoll eingerichtetes Haus. Highlights waren die Sauna, die tolle Dachterrasse und der Strandkorb. Den Gästen mangelt es an nichts. Nur zu empfehlen, wir sind aus dem Schwärmen gar nicht mehr herausgekommen :)

Xx Xx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Es war sooo schön und erholsam.. immer wieder gerne!

Familie_mit_Kind

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wir haben uns insgesamt sehr wohl gefühlt. Hervorzuheben ist, dass die Lage dieses Hauses in der gesamten Anlage optimal und ruhig ist.
Die Einrichtung im Haus ist insgesamt zweckmässig und neuwertig.
Verbesserungsbedarf sehen wir bei den Matratzen in den Betten, die sehr weich sind und bei der Couch im Wohnzimmer, die ungemütlich ist.

Klaus Brenner

5,0
5 5 5 5 5

Die Haushälfte selbst war bestens, alles sauber, alles in Ordnung. Was uns geschockt hat war die Sterilität des Resorts, kein Flair, nichts Gemütliches, alles quadratisch, praktisch, gut. Das hätte man näher an der Natur realisieren können.

Nico Weißmann

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Die Ausstattung und die Aufteilung der Räume lassen kaum Kritik zu. Alles war dort wo man es erwartet hat und die Aussicht auf die Schlei ist morgens und abends immer ein Blick wert. Auch die Minigarage für die Fahrrad, Grill, Liegestühle und der Faltbollerwagen waren eine tolle Überraschung.



Den Kühlschrank könnte für die Größe und mögliche 4+2 Belegung mindestens eine Nummer größer ausfallen. Ein Tipp: Der Matratzenschoner auf dem Ehebett lässt kaum Luft hindurch und deswegen haben wir ihn nach kurzer Zeit abgezogen.



Olpenitz, der Weidenfelder Strand und seine fast erschlossene Wohnanlage ist auf jeden Fall eine Reise wert und wir werden mit Sicherheit auch in den nächsten Jahren noch einmal wiederkommen.


Contactpersoon

Bedrijf Meerzeit für Ferien
Mevr. S. Hössermann

Mevr. S. Hössermann

Meerzeit für Ferien is een agentschap voor vakantiehuizen in de Oostzeebadplaats Olpenitz dat geselecteerde vakantiewoningen aanbiedt. Alle woningen zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd en absoluut aanbevelenswaardig bevonden Wij bieden onze vakantiegasten een verscheidenheid aan diensten en een persoonlijke vakantiebegeleiding direct ter plaatse. De netheid van de vakantiewoningen is net zo belangrijk als de professionele service voor onze gasten Laat uw verblijf een onvergetelijke tijd worden - ga op vakantie met Meerzeit!


Andere accommodaties van Mevr. S. Hössermann

Alle accommodaties weergeven van Mevr. S. Hössermann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 219491

Laatst bijgewerkt: 30.08.2023

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/219491.htm


«"Port" - Baltic Sea Resort Olpenitz» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven