Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Gerakarion

Max.  2   gasten
0m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
0m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

DIRECT AAN HET ZANDSTRAND - UITZICHT OP ZEE - MODERNE APPARTEMENTEN - BETAALBAAR - IDEAAL VOOR GEZINNEN
Zante Beach Apartments ligt in een rustige omgeving en biedt directe toegang tot het zandstrand, een combinatie die het de beste keuze maakt voor uw zomervakantie.Zante Beach Apartments complex biedt smaakvol ingerichte studio's, appartementen met een slaapkamer en twee slaapkamers, ruime kamers evenals gemeubileerde balkons met een prachtig uitzicht op zee! Bovendien maakt een tuin met directe toegang tot het strand dit idyllische landschap compleet: een ideale plek voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie.Wij nemen gastvrijheid serieus en we zijn er om ervoor te zorgen dat je vakantie bij ons precies is waar je van gedroomd hebt! Trouwens, is er iets beters dan aankomen als onze gast en vertrekken als onze vriend?
Zante Apartments & Studios ligt in Psarou, een rustig dorpje in de regio Meso Gerakari. Psarou ligt op ongeveer 12 km. Afstand van de stad Zante en 16 km. Psarou is een pittoresk traditioneel dorp, ideaal voor een ontspannen vakantie aan het strand. Onze appartementen liggen op slechts 5 meter van het strand, wat de toegang tot de zee nog gemakkelijker maakt. Aboula Beach, waar de appartementen zich bevinden, is een klein zandstrand met kristalhelder, ondiep water, waardoor het perfect veilig is voor gezinnen met kleine kinderen. Bovendien is de zee geschikt om te duiken en voor wie op zoek is naar een beetje avontuur!
Faciliteiten & Diensten- Gratis privé parkeren- Gratis Wi-Fi Lift- Gedeelde wasmachine- Gratis ligbedden- Dagelijkse schoonmaak- Verschoning van bedlinnen en handdoeken om de 2-3 dagen- BBQ faciliteitenPalm StudiosOnze studio's (Palm East & Palm West) hebben een open, ruime kamer en zijn geschikt voor 2-3 personen. Ze bevinden zich op de begane grond en bieden een terras met uitzicht op zee en directe toegang tot het strand. Alle studio's hebben een tweepersoonsbed met de mogelijkheid om een extra bed toe te voegen. Er is een eigen badkamer met bad, gratis airconditioning, flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken met kookplaten:
- Airconditioning, wasmachine- Flatscreen-tv- Kluisje- Uitzicht op zee- Eigen badkamer met bad- Gratis wifi- Elektrische kookplaten en keukenapparatuur- Koelkast, keuken

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Senioren
Kinderen welkom

Status

lift

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zakynthos, of "Fior Di Levante", staat bekend om zijn turquoise water, zandstranden en weelderige vegetatie. Het beroemde scheepswrak ligt hier en trekt elk jaar duizenden bezoekers, van wie sommigen het eiland alleen maar bezoeken om dit prachtige landschap te bewonderen. Zakynthos staat ook bekend als de plek waar de bedreigde Caretta Caretta zeeschildpad haar eieren legt, dus veel van de stranden hier worden beschermd door het Nationale Mariene Park. Zante trekt allerlei soorten bezoekers, zoals groepen tieners, gezinnen met kinderen, stelletjes en oudere stellen. Het toeristenseizoen begint rond mei en eindigt in oktober. Het eiland is rijk aan zandstranden zoals het strand van Kalamaki of Tsilivi, kleinere stranden zoals het strand van Porto Zoro of Gerakas of zelfs steile stranden met diep koel water zoals Porto Limnionas. Niet al onze stranden zijn echter bereikbaar met de auto. Sommige, zoals de Blauwe Grotten en Marathonisi Island, zijn alleen per boot bereikbaar. In Zakynthos zul je een geweldige tijd hebben, want hier vind je een verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Bohali om het oude Venetiaanse kasteel te bekijken en het adembenemende uitzicht op Zante-stad te bewonderen. In Zante stad kun je ook gaan winkelen of genieten van een kopje koffie op het Solomos plein. Bezoek daarnaast onze musea of zelfs enkele van de kerken die je hier vindt. Het nachtleven op Zakynthos is heel interessant, want je kunt kiezen tussen een rustig drankje in een van de bars in Zante-stad of zelfs in een van de bars aan het strand, of een avondje uit in een van de clubs in Argasi of Laganas, de place to be als je op zoek bent naar een wild nachtleven.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wir unterstützen Sie bei ihrer Urlaubsplanung mit einer flexiblen Rücktrittsgebühr : a) Keine Gebühr wird erhoben wenn wegen der Corona Pandemie eine Reisewarnung des Auswärtigen Amtes vor Anreise ausgesprochen wird. Volle Rückerstattung b) *Für Buchungen bis ende Oktober 2020 gilt eine Ausnahme: bis 7 Tage Vor Anreise kostenlose Stornierung möglich, sonst vom 60. bis 31. Tag vor Reiseantritt 60 % des Reisepreises, späterer Zeitpunkt oder Nichtantritt 100%


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIENPREIS FERIENHAUS AGENTUR
Dhr. R. Pohlmann

Dhr. R. Pohlmann

Wij zijn een vakantiehuizenmakelaar in Duitsland & Griekenland die al vele jaren de meestal oudere verhuurders helpt om succesvoller te verhuren.


meer informatie

Objectnummer: 236023

Laatst bijgewerkt: 16.02.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/236023.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven