Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Genzano di Roma

Max.  3   gasten
130m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
130m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Appartement Glicine: Rustig, vrijstaand en ruim appartement, geschikt voor 2 - 3 personen + peuter tot 4 jaar in kinderbed. Totaal 130 vierkante meter (m²) woonoppervlak, waarvan 60 m² in de privé-buitenruimte (veranda en tuin). Het bestaat uit een grote woonkamer met eettafel en stoelen, een comfortabele bank en zithoek met open haard, een extra bed (opklapbed) en toegang tot het panoramische terras met uitzicht op zee - keuken met 4 pits gasfornuis, koelkast, magnetron, vaatwasser - slaapkamer met comfortabel tweepersoonsbed, tafel en open haard en eigen badkamer met douche. Grote privé-buitenruimte met veranda, tafel, stoelen en ligstoelen en tuin.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 40 km Roma - Fiumicino

40 km

Station 8 km Campoleone

8 km

Snelweg-afrit 17 km Via Appia

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het privépark van 13 hectare van het Resort Vigna Luisa staan twee landhuizen die zorgvuldig zijn gerenoveerd. Elk vakantiehuis heeft twee onafhankelijke, rustige en zonnige appartementen.
Alle appartementen hebben comfortabele woonkamers met bank, antiek meubilair en open haard. De grote slaapkamers hebben een eigen badkamer. Er is ook een grote privé-buitenruimte met veranda, tafel, stoelen, ligstoelen, ligstoelen en tuin. Vanaf het terras, de veranda of de tuin kunt u genieten van een 360 graden panoramisch uitzicht over de heuvels van de omliggende idyllische omgeving van Castelli Romani, met wijngaarden, olijfgaarden en de zee.
Wij bieden onze gasten van de appartementen gratis aan: Welkomstmandje met lokale specialiteiten uit de streek van Castelli Romani, zoals pure biologische olijfolie, wijn, brood en andere seizoensgebonden landbouwproducten. Prive parkeerplaats in het resort. Wasmachine beschikbaar voor medegebruik. Nuttige informatie om de omgeving van Castelli Romani, de zee en Rome te verkennen. Mooie en ontspannende wandelingen in ons prive-park, met uitzicht op de olijfbomen, wijngaarden en de nabijgelegen zee.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Opmerkingen over de verwarmingskosten: Extra kosten voor centrale verwarming worden in rekening gebracht van november tot maart: Euro 20 per dag en vakantieappartement

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Welkom in het vakantieoord Vigna Luisa, in een gebied van Castelli Romani, in de provincie Rome. Vigna Luisa is gelegen in een park van 13 hectare en bestaat uit sierplanten, wijngaarden en olijfgaarden, met twee liefdevol gerenoveerde huizen, met een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving en de zee (Circeo, Anzio en Nettuno en de Pontijnse Eilanden). Rondom zijn er pittoreske dorpjes en steden, zoals Lanuvio, Genzano, Albano, Castel Gandolfo en Ariccia, die zijn gelegen op de beboste hellingen van de Albanese bergen, met prachtige meren en wijngaarden, allemaal gelegen aan de poorten van Rome. Het is een van de mooiste gebieden van de provincie Rome, en is een bezoek waard.
De Castelli Romani regio wordt al eeuwenlang bezocht door beroemde mensen en er zijn villa's met prachtige tuinen gebouwd, bijvoorbeeld in Frascati en Ariccia. In de dichte bossen en rond de meren is het ideaal om te wandelen. De regio staat ook bekend om zijn wijnproductie, met enkele van de beste Italiaanse DOC-wijnen.
De appartementen van Resort Vigna Luisa bieden een prachtig panoramisch uitzicht over de heuvels, wijngaarden en de zee, met onvergetelijke zonsondergangen. Hier is de perfecte plek om de eeuwige stad Rome te bezoeken, die monumenten van het Romeinse Rijk en een groot cultureel aanbod biedt. Na de excursies naar de stad Rome en de omgeving van de Castelli Romani kunt u ontspannen in het groen en genieten van de milde zeelucht en het idyllische landschap. De prachtige stranden aan zee, bij Anzio en Nettuno zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden ontspanning en plezier.
Het klimaat is ideaal voor de vakantie en de lange, warme zomer duurt van mei tot september, met een gemiddelde temperatuur van 28 °C. De lente en de herfst zijn zeer mild en uitnodigend om te wandelen en te ontspannen in het groen.
De badplaats Vigna Luisa, met zijn twee typische vakantiehuizen, elk met twee onafhankelijke appartementen, ligt in de buurt van Genzano en Lanuvio in de Castelli Romani, in het groene landschap en is gemakkelijk te bereiken vanaf de nabijgelegen luchthaven Roma - Ciampino (15 km afstand) of vanaf de luchthaven Roma - Fiumicino. Om het Castelli Romani gebied en de nabijgelegen zee te bezoeken, is het noodzakelijk om een auto te huren, bij voorkeur direct bij de luchtvaartmaatschappij die u naar Rome vliegt. Om Rome te bezoeken, kunt u naar het nabijgelegen station van Campoleone (7 km) gaan, vanwaar u Rome in ongeveer 22 minuten kunt bereiken met de gewone comfortabele lokale treinen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. D. De Anna

Mevr. D. De Anna

Wat voor ons het belangrijkst is: de vakantiegast moet zich bij ons op zijn gemak voelen en ten volle van de vakantie genieten. Wij helpen onze gasten met informatie over Rome en omgeving, de nabijgelegen meren en de zee. Zeer dicht bij Vigna Luisa Resort is het dorp Genzano di Roma met zijn winkelcentra en het meer "Lago di Nemi". Vlakbij is het meer "Lago di Albano". Rome is gemakkelijk met de trein te bereiken vanaf het nabijgelegen station in ongeveer 22 minuten. De zee met zijn prachtige zandstranden is in ongeveer 35 minuten te bereiken. Wij wensen u een heerlijke vakantie in het Castelli Romani, zeer dicht bij Rome. Donatella De Anna


Andere accommodaties van Mevr. D. De Anna


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 251662

Laatst bijgewerkt: 13.12.2023

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/251662.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven