Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfort House-Polen

Mazury / Podlaskie

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

60 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

60 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

In een rustige heuvel die zich uitstrekt in de mooie omgeving, het eigendom van de Comfort House direct aan de drie meren Głęboczek, Plaskie Miałkie met een eigen aanlegsteiger voor de visserij en zonnebaden in de onmiddellijke nabijheid van het Wigry National Park. De massale en vrijstaande woning werd voltooid in 2008 en komt overeen in zijn middelen modern comfort eisen winstgevend leven. Onze gasten hebben een 7700 vierkante meter grond en een 150 m² voorplein beschikbaar. Een garage in het huis en twee extra parkeerplaatsen op het voorplein dienen als parking. Het perceel werd opzettelijk in grote delen van de natuur, het karakter van het landschap te behouden. Onze gasten zullen worden op een ruime oppervlakte van 240 m² bewoonbare oppervlakte biedt een ideale plek om te ontspannen of om een ​​vakantie samen met vrienden. De Comfort-huis bestaat uit een kelder met douche, wasruimte, een hoge verdieping als Beletage met open haard salon, eetkamer en een volledig uitgeruste keuken en woon- en recreatiegebieden op de zolder, elk met een balkon met een prachtig uitzicht over de toestaan ​​Lakelands en de Wigry National Park. Het Comfort House is ideaal uitgerust met 10 bedden, om aan alle eisen te kunnen voldoen. Eventueel is het aantal bedden kan worden verhoogd op afspraak .------------------------------------ -------------------------------------------------- ------------ de kamers:
5 slaapkamers (voor 10 personen), elk met een balkon of terras /
1 woonkamer met open haard en een eethoek /
1 keuken met ontbijt /
1 aparte garderobe /
1 receptieruimte /
1 grote trappenhuis /
1 badkamer met twee wastafels, bidet en bad met douche /
3 Toiletten (1 toilet op elke verdieping) /
1 douche in de kelder /
1 wasruimte /
1 garage met automatische deuropener / vier comfortabele slaapkamers en woonkamers, elk met een balkon, een moderne badkamer met groot bad en douche, bidet, dubbele wastafel en een extra apart toilet met wastafel op de zolder zorgen voor optimaal herstel. De begane grond is het centrum van Comfort House. De royale ramen geven uitzicht op een uniek panoramisch meren aan de rand van het bekende Wigry National Park. In de zomer, een woonkamer en een terras te combineren tot een rustgevende niveau van herstel. Salon en eetkamer kunnen worden geopend op zonnige zomerdagen naar het terras, zodat je individueel kunt beslissen of u wilt de zon te gebruiken op het terras of de koele schaduw van de woonkamer.
In de winter, genieten van de warme gezelligheid van de open volledig ingerichte keuken met praktische eetbar heeft een koelkast voor de dagelijkse boodschappen, een extra koeling en Gefrierkomination in het naburige bijkeuken, een elektrisch fornuis en oven, een vaatwasser, een magnetron en een een koffiezetapparaat. Glazen, borden en bestek zijn van nature in alle varianten. Laden De grote tafel in de eetzaal niet alleen tijdens de maaltijd, maar wordt snel de "games" - of "conference" tafel waar 8 personen comfortabel kunnen zitten en de nachten lang kan duren.
Een bank geconfronteerd met een open haard, een televisie met satelliet-tv (Duitse zenders), een radio-stereo-installatie met cassettedeck gebruikt om te wandelen, fietsen en kanoën in de aard van de welverdiende ändlich heeft de beletage een eigen toilet. De receptie ruimte vormen met aparte garderobe en een extra slaapruimte een bewuste scheiding van de drukke hoofdstraat kamers op de bel-etage.
De grote zaal met haar centrale trap, de architectonische aansluiting van residentiële Salon in hoge verdieping, de slaapkamers en recreatie kamers op de bovenste verdieping en het wassen en drogen kamers in en ecologie zijn essentieel en vanzelfsprekend criteria voor energie en de behandeling van afvalwater van Comfort- huis.
Een milieuvriendelijke warmtepomp is het hart van de vloer verwarming en warm water productie. Zonnepanelen ook verlichting warm water warmtepomp. De gesloten haard accepteert een gedeelte van de ruimteverwarming, waardoor de energiebehoefte van de warmtepomp weer gesmoord.
Het afvalwater filtering wordt uitgevoerd door een ecologische waterzuiveringsinstallatie uitgevoerd.
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ INBEGREPEN: CHARGE Voor gebruik met: 1 Garage /
2 parkeerplaatsen /
1 roeiboot /
1 eigen aanlegsteiger /
9 tuinstoelen /
1 kinderwagen (zoals buggy) /
1 kinderbox /
1 Kind autostoel /
1 van de Baby Rocker /
Brandhout (voor ongeveer 6 vuurhaard) /
1 set beddengoed (per persoon) /
1 set handdoeken (per persoon) /
1 wasmachine, strijkijzer en droogrek /

Slaapplaats

Slaapkamers
Eenpersoonsbed
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Sauna Sauna
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 10 km

10 km

Luchthaven 100 km Kaunas

100 km

Station 20 km Suwałki

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In een rustige locatie met een uniek uitzicht op een onvergelijkbaar mooie meren in de directe omgeving van de primitieve en aangewezen als natuurgebied Wigry National Park ligt in het kostbare land "Suwalszczyzna" in de provincie Podlaskie de vrijstaande Comfort House direct aan de drie meren Głęboczek, Miałkie en Plaskie met een eigen aanlegsteiger, kunnen de gasten genieten van vissen, zwemmen en plezier vertoeven.
De 7700 vierkante meter grond oppervlakte op de hoogte was natuurlijk grote delen en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en kijken naar een verscheidenheid aan wilde dieren. Een royaal, verharde voorplein van 150 m² is met zijn twee extra parkeerplaatsen tegenover de garage als parkeerplaats en open ruimte.
De spanning over de hele huis lengte board terras in het zuidwesten van de zon locatie met een afgeronde trap en een prachtig uitzicht op de 90 m nabijgelegen meer is verdeeld in verschillende gebieden op verschillende niveaus en dus zijn gasten individuele veranderende seizoenen in te schakelen biedt elk seizoen bijzondere en onvergetelijke natuurlijke bril die kunt u genieten van een bijzondere vakantie-ervaring.
Het idyllische dorpje Jeziorki gelegen in de gemeente Krasnopol, die in totaal inwoners. De individuele bedrijven van de lokale boeren omarmt een indrukwekkende geologische en landschappelijke heuvelachtige landschap met veel heldere meren en rivieren, die ausformte in de ijstijd en vandaag is een populaire vakantiebestemming voor wandelen, fietsen en kanoën. De centrale ligging in de regio maakt veelzijdige uitstapjes naar Sejny, Augustow, Suwalki, Bialystok, Giby, Wigry en in buurland Litouwen. In het dorp zijn er twee goed uitgeruste supermarkten die zijn geopend, zelfs op zondag. Jeziorki is de ideale vakantie die wil een insider tip nog niet ontdekt zijn.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Minimaal verblijf 5 dagen, op een gewenste reservering, die minder dan 5 dagen duurt, moeten we voor de extra kosten bovendien rekenen een eenmalige betaling van € 50,00. De prijzen zijn voor boekingen tot 10 personen. Bij het boeken van een basishuur van 15% en een borg van € 200,00 in rekening gebracht. De borg zal worden terugbetaald op een correcte huis levering. Elektriciteit en verwarming wordt in rekening gebracht 0,20 € per kWh van de meterstanden.

De gegevens regelt het onderdak overeenkomst, die zal worden verzonden met de bevestiging van de reservering. De huurovereenkomst is bindend bij de boeking.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-06-2023


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Manfred H. uit Sangerhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Comfort vakantiehuis

Het was een heerlijke vakantie
De verzorging door de heer Schnieder
was erg goed.
Het vakantiehuis heeft ons absoluut overtuigd. Prachtig, ruim en modern ingericht
De woning is prachtig gelegen aan het meer.
De eigen toegang tot het meer met boot en steiger ronden het geheel af.
Ook de kookservice verdient een vermelding!
Gewoon super!
M.Heidler

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2020

Hartmut R. uit 39435 Egeln

4,8
4 5 5 5 5

Super Ferienhaus

Ein super Ferienhaus mit genialen Service und Preis/Leistung.
Schön wäre vielleicht noch eine zweite Liege und Sitzauflagen für die Terrassenstühle/Bank.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2019

R. Z. uit Adelsberg b. C.

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis op het prachtige einde van de wereld..

De locatie aan het meer en midden in de "middle of nowhere" is zo mooi dat sommigen niet meer weg willen. In ieder geval was het voor ons zo. Aardige buren in de omgeving (3-4 km) hebben ons belangeloos tips gegeven en ons ook voorzien van brandhout voor een kampvuur. Het huis is iets voor mensen die óf gewend zijn aan rust óf die echt rust willen hebben. De dichtstbijzijnde winkel is op 9 km afstand, er zijn geen hoofdwegen, geen kunstlicht en gelukkig ook geen wifi. Wie heeft dat ook nodig op vakantie. We waren met 3 kinderen en 5 volwassenen, hadden genoeg ruimte en hebben geen klachten. De locatie vereist ook een beetje begrip voor de natuur en is daarom niet 100% geschikt voor verwende stadbewoners die denken dat salami groeit in de verpakking en dat stroom gewoon uit het stopcontact komt. Hier kun je bij mooi weer allerlei soorten uitstapjes maken en rustig vissen. We zouden graag weer terugkomen en bedanken de gastheren op deze manier.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. K. Tumialis:

Es freut uns, wenn Sie die Natur und die ruhige Lage unseres Hauses genießen konnten. Für Urlauber, die sowohl Ruhe als auch einen gewissen Comfort wünschen, möchte ich nur folgendes ergänzen: Sie bekommen ihre Einkäufe natürlich auch in unmittelbarer Nähe. In Pogorzelec (1,5 km vom Haus entfernt) befindet sich ein "Tante-Emma"-Laden, der alles hat, was man braucht (von Brötchen zum Frühstück über Grillanzünder, Waschmittel und Bier). Für alle, die komplett entspannen wollen, bieten wir einen Essensservice mit regionalen Spezialitäten an, der täglich individuell dazugebucht werden kann. WLAN wird durch das Roaming ersetzt, wird aber installiert, sobald die Voraussetzungen gegeben sind. In Sejny und Suwalki bietet sich die Gelegenheit für das umfassende Shopping-Erlebnis, falls die Frauen und Kids keine Angler/innen sein sollten. FAZIT: Ruhe und Comfort schließen sich nicht aus! Bei allen Fragen stehen wir gerne zur Verfügung. Rufen Sie uns einfach an!

Augustus 2019

Johann uit 31603 Lavelsloh

5,0
5 5 5 5

Haus am See in ruhiger Lage

Sehr schönes und großes Haus direkt am See in ruhiger Lage.
Wir haben hier eine sehr schöne zeit verbracht, ob es schwimmen im See war,
mit dem Boot paddeln, Lagerfeuer, Grillen und vieles mehr, uns hat es an nichts gefehlt.

Die Kommunikation mit dem Vermieter ist stets sehr angenehm gewesen.
Für uns wird es mit Sicherheit ein zweites mal geben.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2019

Franco P. uit Münster

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis aan het meer

De ligging van het huis is uniek - rustig, omgeven door puur natuur en natuurlijk het koele en schone meer met een eigen steiger. Hier hebben we ons opgefrist, zijn we met de roeiboot eropuit gegaan en gewoon daar gebleven om de verre stressvolle dagelijkse routine te vergeten. Onze dochter had vooral veel plezier met zwemmen en spetteren. In de tuin en op het terras is veel ruimte om te zonnen. We hebben gegrild en 's avonds een kampvuur gemaakt met stokbrood, zonder dat de buren hebben geklaagd. Het huis zelf is zeer ruim en modern ingericht. We misten niets. De keuken (geweldige uitrusting!) hebben we elke dag gebruikt.
De kanotocht op de kristalheldere rivier Czarna Hancza was slechts een hoogtepunt daar. Sejny is een plek om te wandelen (indrukwekkende basiliek!). Een week is te kort!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2018

Katharina H. uit 01705 Freital

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Super ontspannende vakantie in een geweldig vakantiehuis

In juli 2018 hebben wij als reisgezelschap van 7 personen 2 fantastische weken kunnen doorbrengen in dit zeer comfortabel ingerichte vakantiehuis. Dit huis heeft alle denkbare voorzieningen. Het is huiselijk en modern ingericht en je voelt je er zeer comfortabel. De grote tuin biedt voldoende ruimte voor plezier en spel, maar ook voor rust en ontspanning
De verhuurder is super aardig en helpt graag bij vragen. Wij danken u hartelijk voor uw gastvrijheid en de vele tips voor het organiseren van uw vakantie
We hebben hier heel goed kunnen uitrusten en kunnen genieten van de heerlijke rust en natuur. Het genas ons van ons stressvolle dagelijkse leven en begeleidde ons ook een beetje in ons terugkerende dagelijkse werkleven. Wij zullen deze geweldige vakantie nooit vergeten en willen van deze gelegenheid gebruik maken om u nogmaals te bedanken
Veel groeten en het allerbeste voor jullie uit Bannewitz, Cunnersdorf en Freital

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2018

Frank D. uit 07381 Pößneck

4,8
4 5 5 5

tolles Ferienhaus

sehr gut eingerichtetes Ferienhaus mit toller Lage

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2018

Antje K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een goede ontspannende tijd in het huis

Een prachtig huis, liefdevol verzorgd en onderhouden, geweldige omgeving, prachtig uitzicht, onze eigen toegang tot het meer, een zeer ontspannende tijd voor ons. De nabijheid van het Nationaal Park Wigry biedt vele recreatiemogelijkheden in de buurt.
Een zeer attent bedrijf, op al onze vragen werd snel geantwoord. Onze wensen werden serieus en zorgvuldig genomen.

Augustus 2017

JÖRG F. uit 17255 WESENBERG

5,0
5 5 5 5

SILBERNE HOCHZEIT

WIR HABEN ANLÄSSLICH UNSERER SILBERHOCHTZEIT DAS FERIENHAUS ANGEMIETET; DIE ERWARTUNGEN WURDEN ÜBERTROFFEN, EIN SUPER AUSGESTATTESTES HAUS IN TRAUMHAFTER LAGE, DER VERMIETER, HERR SCHNIEDER, STAND UNS BERATEND ZUR SEITE UND UNTERSTÜTZTE UNS BEI DER ORGANISATION UNSERES TAGES. UNSERE FREUNDE WAREN BEGEISTERT:KRÖNENDER ABSCHLUSS WAR EIN BUFFET MIT POLNISCHEN SPEZIALTÄTEN. SUPER PREIS; SUPER LECKER UND RIESIGE PORTIONEN, VON DENEN WIR MEHRERE TAGE ESSEN KONNTEN. WIR HABEN UNS IN DEM HAUS SEHR WOHL GEFÜHLT UND WAREN VON DER NATUR UND HILFSBEREITSCHAFT DES VERMIETERS BEEINDRUCKT. WIR KOMMEN WIEDER!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2017

Thomas S. uit Helbra

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus in Jeziorki der Familie Schnieder

Das Ferienhaus hat unsere hohen Erwartungen übertroffen. Alles sehr ordentlich und sauber, traumhafte Lage am See, sehr gut Wasserqualität, unberührte Natur. Wir werden wiederkommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

September 2016

Tilo uit Rostock

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Haus in traumhafter Landschaft

Ein großzügiges ausgestattetes Haus in einer Landschaft, die zu den schönsten Polens zählt.
Das Haus und die traumhafte Lage am See mit eigenem Bade- und Angelsteg ist noch viel schöner als in der Beschreibung angegeben. Urlauber, die ganz in Ruhe ausspannen wollen, um sich von den Anforderungen des Alltages zu erholen, sind hier genau richtig. Daneben bietet auch die Umgebung viele Möglichkeiten für Aktivurlauber. Beispielsweise ist der, besonders unter Kanuten, berühmte Fluss "Czarna Hancza" nur etwa 3 km entfernt. Wir hatten hier einen wunderschönen Urlaub, den wir nie vergessen werden. Höhepunkte für uns waren eine Schifffahrt auf dem "Wigry See" und ein Ausflug nach Litauen, wo wir bei "Alytus" entlang des Memelufers wanderten. Der Kontakt mit dem Vermieter war herzlich, sehr angenehm und problemlos. Es blieben wirklich keine Wünsche offen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2016

Bernd V. uit 97776 / Eussenheim

4,9
5 5 5 4.5

hervorragend

Wir haben unseren Urlaub zusammen mit unseren Kindern (14 und 16) hier verbracht. Das Haus und die Lage sind perfekt für einen erholsamen Urlaub, der See ist ein Traum. Fahrradtouren, Paddeltouren, Zeit am See, Ausflüge in den Nationalpark, aber auch nach Vilnius standen auf unserem Programm. Gerne haben wir auch das Angebot nach regionalem Essen angenommen und können das nur jedem weiterempfehlen, es war köstlich. Ein Auto vor Ort ist empfehlenswert. Vielen Dank auch an Hr. Schnieder für die Betreuung vor Ort. Rundum war es für uns ein perfekter Urlaub mit einem hohen Erholungswert.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2016

Ingrid uit Wien

5,0
5 5 5 5

Erholsame, lustige Tage im Ferienhaus am See

Das Haus ist sehr gut ausgestattet und die Lage am See sehr schön. Wir konnten aufgrund des schönen Wetters auch eine Bootsfahrt am See mit dem zur Verfüngung gestellten Boot machen und konnten auch die Grillmöglichkeit nutzen. Die ruhige Lage am See ist sehr erholsam, ein Auto aber unbedingt notwendig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

September 2015

Reinhard N. uit Altenstadt

5,0
5 5 5 5

Ein unvergesslicher Urlaub

Ein sehr komfortables Haus, ideal für kleine Gruppen und Gemeinschaften. Zimmer und Ausstattung sind ohne Beanstandungen, insbesondere der große Tisch im Esszimmer ist ungemein toll für gemeinsames Erleben mit Freunden. Das Ferienhaus liegt auf einem schönen Grundstück mit See zum Erholen und Entspannen und die umliegende Landschaft ist bemerkenswert reizvoll.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2015

L. S. uit Königswinter

5,0
5 5 5 5

Wunderschön!

Wir verbrachten mit unseren beiden Kindern einen wunderschönen Sommerurlaub in Jeziorki. Wir haben die wunderschöne Lage mitten in der intakten Natur, das perfekt ausgestattete Haus, den See und die Umgebung in vollen Zügen genossen. Wir haben einiges unternommen u.a. eine mehrtägige Paddeltour auf der Czarna Hancza, Touren im Wigry Nationalpark aber auch viel Zeit direkt am See verbracht. Herzlichen Dank an Familie Schnieder für die tolle Betreuung aus der Ferne aber auch vor Ort.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2015

Heike L. uit Stendal

5,0
5 5 5 5

Fünf Sterne für das comfort Ferienhaus

Wir hatten einen super,tollen, erlebnisreichen, entspannten Erholungsurlaub. Der Vermieter ist super nett, zuverlässig und läßt keine Wünsche offen. Jederzeit wieder in dem traumhaften Haus und der unberührten schönen Landschaft. Das ist ein Haus am See wie es Peter Vox in seinem Lied beschreibt. Danke

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2014

Richard L. uit Paderborn

4,8
5 5 4 5

Ein echt schöner Urlaub

Wir waren mit zwei Familien dort und haben uns gut erholen können.Die Ausstattung war sehr gut und die Gegend um Jezorki herum ist sehr schön. Wir konnten uns gut erholen.
Besonders der See direkt vorm Haus hat uns gut gefallen. Da braucht man keinen Pool.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2013

Wudel uit Düsseldorf

5,0
4.8 5 5 5 5

klasse Urlaub in Polen

Wir waren wirklich sehr zufrieden. Der Weg hat sich gelohnt. Ein tolles Haus mit einer tollen Aussicht. Alles pikobello sauber und sehr gute Ausstattung. Wir haben viel Natur erlebt, waren aber auch in Vilnius, weil es sich von dort aus wirklich anbietet. Für Naturliebhaber wirklich empfehlenswert.Zweiter Fernseher wäre auch gut, aber ist o.k.
Ohne Deutsch kommt man durch, aber mit Händen und Füßen. Leute sind super nett.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Natur pur und dennoch nur 5 Minuten zum Brötchen holen im Dorf.

Recreatiemogelijkheden: Kajak, Rudern, Fahrradtour, Spazieren und Wandern und Reiten war alles möglich und empfehlenswert.

Winkels: Der kleine Laden im Ort ist gut bestückt. Aber auch Sejny und Suwalki sind schnell zu erreichen und bieten westlichen Standard.

Augustus 2012

yarthie uit 01477 Arnsdorf

4,9
5 5 5 4.5 5

...:)

Im Vergleich zu anderen Objekten in den Masuren besticht dieses moderne, geschmackvoll eingerichtete Haus durch seine Großzügigkeit, Ausstattung und Lage. Die Beschreibung im Anzeigentext entspricht Tatsachen!
Kraniche, die morgens und abends rufen, sich auf dem Bootsteg sonnende Ringelnattern, im See Krebse und Muscheln, Gelbrandkäfer - Biologieunterricht für die Kinder live - für den Hobbyangler ausreichend Fisch...:)

In Verbindung mit der fertiggestellten (entspannenden) AB FfO-Warschau und der hoffentlich 2013 endlich beendeten Anbindung der letzten 10 Kilometer des Warschauer Rings auf die E67 Richtung Bialystok wäre dann auch die letzte Staufalle Vergangenheit.

Absolut bemerkenswert sind die Reiseunterlagen und sofortigen Reaktionen des Vermieters in jeglicher Situation.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Omgeving van de accommodatie: Wunderschöne Landschaft
Klar, Masuren: viele große und kleine Seen, Bäche und Flüsse, Flora und Fauna zum Anfassen, kleine Dörfer und Kleinstädte bar jeder Hektik

Recreatiemogelijkheden: - Kanufahren auf der Czarna Hancza und Rospuda
zuerst die Cz.H. von Wysoki Most und dann die Rospuda, letztere ist noch schöner...
- Baden im See und endlich mal Springen vom Steg...:)
Wassertiefe vor dem Steg > 2m
- Angeln im nicht überfischten (!) See vor der Haustüre auf Schlei, Aal - mit Wurm sind die Krebse oft schneller...:) - und Hecht
- Radfahren und Wandern im Wigry
- absolut empfehlenswert ist Vilnius, die litauische Hauptsatdt
in 180 km Entfernung, Reisezeit max. 2,5 Stunden, mit vollkommen komplikationsloses Grenzgeschehen
- Reitmöglichkeit fast vor Ort

Winkels: - Tante-Emma-Laden in 1,5 km
- TESCO (hervorragend sortierter Supermarkt) in Augustow oder Suwalki

Augustus 2011

Wilfried, Walter, Alfred, Irmgard und Margret uit Wittmund

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Die Reise dorthin war ein wahres Naturerlebnis. In Jeziorki erfüllten sich unsere Erwartungen. Super Lage, direkt am See mit eigenem Steg und Ruderboot und einem herrlichen Ausblick auf den Wigry-Nationalpark. Modernes Ambiente, bequeme Betten und genügend Platz für alle. Man hat alles was man braucht. Vom Grill bis zur kompletten Küchenausstattung war alles da. Wir kommen gerne wieder und sagen absolut empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Die einzigartige Lage im Randgebiet des Nationalparks ist ideal für alle Naturfreunde, die die Ruhe genießen wollen. In kurzer Zeit ist man dennoch schnell in größeren Städten wie Suwalki, Sejny oder Augustow.

Recreatiemogelijkheden: Wir waren Reiten, haben eine Kanu-Tour unternommen, konnten viel wandern und sind mit den Rädern auf Touren im Nationalpark unterwegs gewesen. Lagerfeuerromantik am abend!

Winkels: Der kleine Laden vor Ort war in 5 min erreichbar, sonntags geöffnet und bot alles, was man für den täglichen Bedarf benötigte.

Juli 2010

Landeier uit Pirna

5,0
5 5 5 5 5

alles bestens

sehr ruhig, alles da, wunderbare Landschaft, genial zum Paddeln und Radfahren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: herrliche Seelage

Recreatiemogelijkheden: alles außer Lärm

Winkels: am besten mit Fahrrad

September 2009

EgonOlsen uit Dürrröhrsdorf

5,0
5 5 5 5 5

Ein gelungener Urlaub

Wir waren 5 befreundete Pärchen und haben in diesem wundervollen Ferienhaus einen gelungenen Urlaub verbracht. Es war alles perfekt!!! Die herrliche Landschaft, das schöne Haus. Die Hilfsbereitschaft und Freundlichkeit der Menschen (trotz aller Spachprobleme). Der Service des Vermieters.
Wir können dieses Haus nur weiter empfehlen und waren bestimmt nicht das letzte mal hier.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Das Haus liegt in in einer landschaftlich herrlichen Lage. Umgeben von Wäldern und Seen. Gut ausgeschilderte Wanderwege laden zu herrlichen Touren durch (fast) unberührte Natur ein.

Recreatiemogelijkheden: Wer Disko und ein reges Nachtleben sucht ist hier mit Sicherheit falsch. Man kann Rad- und Wandertouren unternehmen, angeln oder mit einem Kanu durch den Nationalpark paddeln. Idial für Menschen die einfach mal Ruhe und Beschaulichkeit nach dem Alltagsstress suchen.

Winkels: Im Ort bekommt man in einem kleinen "Tante Emma Laden" alles für den Alltagsgebrauch. Alle anderen Geschäfte sind bequem in einem Umkreis von 30 km zu erreichen.

Juli 2009

lilo uit Dresden

4,9
5 5 5 4 5

absolut traumhaft

Für Familien ob mit oder ohne Kinder nur empfehlenswert. Absolute Erholung und trotzdem viel action. Eigener riesiger Garten mit See und Boot. Das Haus im besten Zusatnd. Alles was man brauch. Die weite Reise lohnt sich.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Traumhafte Landschaft, viele Seen natürlich in Umgebung.

Recreatiemogelijkheden: zum baden, angeln, romantischen Lagerfeuer ist dort alles möglich, einfach supi...

Winkels: in Umgebung gibt es einen kleinen Supermarkt wo alles nötiges gab. Zu, shoppen musste man ca. 30 Minuten weiter nach Augustow fahren, empfehlenswert.


Contactpersoon

Dhr. K. Tumialis

Dhr. K. Tumialis

Sinds 2008 verhuren wij met succes hier gepresenteerde object. Tevreden gasten zijn belangrijk voor ons. Daarom proberen we altijd aan de wensen van onze gasten te voldoen. Het Comfort House is uniek in de regio in haar faciliteiten. Een huis met een eis tot eerlijke prijzen! Wees onze gast. Uw Andreas Schnieder


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 25307

Laatst bijgewerkt: 05.11.2023

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/25307.htm

Dhr. Krzysztof Tumialis

Mała Huta 63c

16402 Suwałki (Polen)

0048(0) 792000085

792000085


«Comfort House-Polen» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven