Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Urk URK-1620

Max.  24   gasten
0m²  Woonoppervlakte
10 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 24  gasten
0m²
10 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Dit moderne vakantiehuis is vlakbij Urk gelegen op een vakantiepark. De accommodatie ligt gescheiden van het campinggedeelte zodat je met je groep privacy hebt. De groepsaccommodatie heeft een lichte woonkamer en een open (compleet ingerichte) keuken. Je beschikt over 10 slaapkamers, waarvan 4 met eigen sanitair bij de slaapkamer. Daarnaast zijn er nog 2 toiletten en 2 douches op de gang. Er is een veranda met tuinmeubelen, parkeerplaatsen en een eigen speelveld. Je mag gebruik maken van de voorzieningen op het vakantiepark: grote speeltuin, open lucht zwembad, wandel- en verzorgpony's (tegen een kleine vergoeding), snackbar, eetcafé en terras. Rondom het vakantiepark is een bos.

Geniet samen van het oude dorp tijdens je weekendje weg in Flevoland

Vanaf de groepsaccommodatie zijn er verschillende mogelijkheden voor dagjes uit. De de geschiedenis van de omgeving is bijzonder interessant en  te zien in het Nieuwland museum. Urk biedt een scala aan mogelijkheden, zoals sfeer proeven van het oude dorp, slenteren door de smalle straatjes, genieten van boten, in de haven of op het IJsselmeer, of lekker eten in één van de vele restaurantjes. Urk heeft een aantrekkelijk winkelbestand; op 2 km afstand van de camping bevindt zich Winkelcentrum de Hofstee en het grote Winkelcentrum Urkerhard. Het oude dorp heeft vele winkeltjes is 3 km van de accommodatie gelegen. 



Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Flevoland

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Badkamer

Badkamer 6

badkamer met douche

aparte wc's 6


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Groepsaccommodatie
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 24

10 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Station 25 km

25 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Boekingskosten - Zekerheid & Garantie: 69€ fix


Via het garantiefonds is de aanbetaling van de huursom, welke je hebt voldaan aan de verhuurder, verzekerd tegen faillissement. Mocht we je boeking niet kunnen plaatsen, dan worden deze kosten uiteraard direct geretourneerd.
Klik hier voor de voorwaarden. 



Toeristenbelasting: 1.55€ pro Gast, pro Tag

Huisdier: 25€ pro Gast

Bedlinnen: 9.5€ pro Gast

Schoonmaakkosten: 180€ fix

Vaste kosten: 10€ fix

Optionele bijkomende services:

Groepsannuleringsverzekering : 0€ fix
Deze verzekering dekt de kosten wanneer je groep-maar ook één of enkele personen van je groep- moeten annuleren. Je dient deze echter direct of binnen 5 dagen af te sluiten en tevens een volledige namenlijst van alle deelnemers te verstrekken aan deelnemersoverzicht@recreatieverzekeringen.nl.  Ik ga ermee akkoord dat de verzekeringskaart van de annuleringsverzekering digitaal aan mij verstrekt wordt. Ik kan deze hier vinden en ik ga akkoord met de inhoud.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.4 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.6 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Roelof S.

4,3
4 4.5 4.3 4.5 4

Mooie accomodatie, veel ruimte, zowel binnen, waar bij 4 kamers een (kleine) eigen badkamer zit, als buiten, met een groot grasveld en terras.

Tim S.

3,9
3.5 4.5 4 4 3.5

.

r e.

4,4
4.5 4 4.5 4.5 4.5

fijn dat we een eigen grasveld hadden met speeltoestellen,alleen de glijbaan was te stroef, mooie kamers,geen fijne douchekraan,die was lastig om op de goede temperatuur te krijgen

H L.

4,9
5 4.5 5 5 5

Eigen privé tuin met veel faciliteiten. Zeer ruim huis en zeer schoon . Van alle gemakken voorzien.

Jos v.

4,8
5 4 5 5 5

Alles is aanwezig wat een geslaagd weekend met vrienden nodig heeft

Rogier C.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was ideaal voor ons gezelschap. Schoon. Alles was aanwezig.

Annemiek V.

4,4
4.5 4 4.5 4.5 4.5

We vonden het verblijf top, een aanrader.

W. O.

4,5
4 4.5 4.5 5 4.5

Het was een fijne locatie, perfect voor ons verblijf.

Jacques V.

3,9
3.5 4 3.9 4 4

Ligt in een mooie hoek lekker rustig ook voor kleine kinderen een leuke wandeling gemaakt door Urk onder leiding van een gids jammer dat het regende voor de rest een heel mooi weekend gehad

Bernadette M.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super mooi huis de groepsaccommodatie. Alles begane grond, veel ruimte & vooral de tuin die bij het huisje hoorde was ook super, ideaal voor kinderen!

Kees B.

4,7
4.5 5 4.5 5 4.5

Fantastisch huis met een fijne privé tuin. Mooie ligging en fijne beheerders. Ook behulpsame ondernemers op Urk. We komen zeker een keer terug!

Wim H.

4,6
4.5 4.5 4.5 5 4.5

Gastvrije ontvangst bij de receptie. De woonkamer is ruim en kijkt op de kindvriendelijke tuin uit. Heerlijk terras ook en geen hinder van campinggasten door goede ligging. Slaapkamers zijn wel aan kleine kant, weinig ruimte voor kinderbedjes. Douchecabines zijn ook smal. Maar wel fijn dat vier slaapkamers eigen sanitair hadden. Tussen slaapkamers is nog grote vrije ruimte waar diverse zaken opgeslagen kunnen worden. We kijken terug op een fijne vakantieweek met 25 personen.

Gert V.

4,3
4.5 4 4.5 4 4.5

- Huis was netjes bij aankomst, vlotte verwelkoming voor alle mensen - Apparatuur en kookgerei was vrij nieuw en voldoende beschikbaar - Huis had een goede indeling, voldoende slaapkamers en mooi afgescheiden van de leefruimte - 2 slaapkamers met stapelbedden waren super voor de kinderen - Prive tuin met speeltoestellen was prima van grootte - Voldoende parking dichtbij het huis

Joke B.

4,0
4 3.5 4 4 4.5

Ruim schoon huis met veel faciliteiten op de camping. Ook de dakplatanen zorgden voor veel schaduw en gezelligheid met onze eigen lampjes erin.

Ciska S.

4,8
5 4 5 5 5

De ruimte was super fijn voor onze groep en ook met de 2 honden. Wij waren met 14 personen in totaal en dan is het fijn dat er voldoende bestek en borden etc aanwezig is. Ook de apparatuur werkte goed. Verder was leuk dat er een Sint-attentie in het huis lag. En zelfs veel speelgoed en fijne tuin voor de kids.

Yvonne v.

4,5
5 4 4.5 4 5

Top huis, de grote van het huis verbaasde ons echt! Het huis was zeer compleet met alle spullen, ook aan de kleine kinderen is meer dan voldoende gedacht. De schoonmaak krijgt enorme complimenten! Met 6 gezinnen hebben we ons opperbest vermaakt!

Wim H.

4,6
4.5 4.5 4.5 5 4.5

Gastvrije ontvangst bij de receptie.
De woonkamer is ruim en kijkt op de kindvriendelijke tuin uit. Heerlijk terras ook en geen hinder van campinggasten door goede ligging.
Slaapkamers zijn wel aan kleine kant, weinig ruimte voor kinderbedjes. Douchecabines zijn ook smal. Maar wel fijn dat vier slaapkamers eigen sanitair hadden. Tussen slaapkamers is nog grote vrije ruimte waar diverse zaken opgeslagen kunnen worden.
We kijken terug op een fijne vakantieweek met 25 personen.

Hans-Juergen M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rondom perfect voor familiebijeenkomsten met kinderen.

Linda v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Huis was top ik kan er nou niks negatiefs over bedenken, fijne kamers alles netjes, modern en aanwezig. Genoeg privacy met een mooi groot grasveld, eigen parkeerplaats en voor de kinderen een zandbakje en klim en glijbaantje gewoon helemaal geweldig.


Contactpersoon

Bedrijf CVG BV

De mooiste groepsaccommodatie voor alle groepen Test Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG) is sinds 1992 gespecialiseerd in het verhuren van groepsaccommodaties biedt meer dan 600 vakantiehuizen voor groepen vanaf 8 personen. Groot aanbod van gezellige en volledig ingerichte vakantiehuizen in de provincies van Nederland, maar ook in Duitsland, België en Frankrijk. Boek hier een grote verscheidenheid aan vakantieaccommodaties voor groepen, zoals villa's, boerderijen, landhuizen en herbergen. Verblijf in authentieke vakantiehuizen en beleef een sportieve, gezellige en unieke vakantietijd met familie, vrienden of collega's. Voor grote en kleine groepen Wij hebben groepsaccommodatie voor kleine groepen vanaf 8 personen, 10 personen, 12 personen en 14 personen. Precies goed voor vrienden, familie of kleinere clubs. Maar ook grote groepen van 20 personen of meer vinden in Nederland en de buurlanden de juiste accommodatie voor een groepsvakantie.


Andere accommodaties van CVG BV

Alle accommodaties weergeven van CVG BV

meer informatie

Objectnummer: 280211

Laatst bijgewerkt: 08.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/280211.htm


«Vakantiehuis Urk URK-1620» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven