Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaande groepsaccommodatie met grote tuin

Max.  14   gasten
249m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 14  gasten
249m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (gang, open keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine), woon/eetkamer(TV(satelliet)), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (keuken(oven, magnetron), woon/eetkamer(TV(satelliet), radio), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. onderschuifbed), badkamer(ligbad, wastafel, toilet))

Souterrain: (keuken(magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet)), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), overloop)

grill, balkon, terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zandbak, speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel

Vind rust en ontspanning in een ongerepte omgeving en onderneem wandelingen door de uitgestrekte bossen in de zuivere lucht van de Harz. Gasten en inwoners noemen de plaats liefdevol het "Kleine Tirol" van de Boven-Harz. Wildemann is een door de staat erkend Lucht- en Kneipp-kuuroord met zo'n 1100 inwoners en is omgeven van bossen, weiden en bergen. De natuur begint bij de huisdeur. Het hele jaar door is er "iets te doen".

Dit vakantiehuis ligt aan de rand van het idyllische plaatsje Wildemann in de westelijke Harz. Het is een mooi, goed uitgerust en vrijstaand vakantiehuis met tuin en panorama-uitzicht omgeven door bossen en bergen. Het huis bestaat uit drie aparte en pas gerenoveerde vakantiewoningen en is zeer geschikt voor gezinnen en groepen. Elke woning beschikt over een eigen ingang, biedt privacy en is comfortabel ingericht Bij je vakantieadres behoort natuurlijk ook de mooie tuin met tuinmeubelen en barbecuemogelijkheid. De ideale ligging van Wildemann aan de Harz-hoofdweg maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk tal van aantrekkelijke bezienswaardigheden en recreatievoorzieningen in de hele Harz te bezoeken.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zandbak
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 3


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 14

7 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 9.3 km

9.3 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; € 6/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jennifer Rusch

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Leuke huisbaas, omgeving geweldig, het huis heeft een heel mooi uitzicht. Genoeg ruimte voor ons zodat iedereen zich soms terug kon trekken. We komen graag terug

Friedrich Bode

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Alles goed, huis schoon, omgeving te beoordelen bij regenachtig weer

Garabed Tchaparian

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Aankomst snel, goed aangekomen, accommodatie groot comfortabel, direct zoals thuis ... mooi uitzicht, frisse lucht ... gewoon geweldig .. erg blij .....

Bert de Roo

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooi groot huis. Heerlijke rustige omgeving met mooi uitzicht vanuit huis. In Wildemann zelf weinig faciliteiten m.b.t. boodschappen en restuarants.

Luther

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Zeer ruim en ideaal voor onze uitgebreide familie. zodat ze konden samen te eten en 's avonds gestalten.Die kleintjes gewoed buiten.

Hanne Nielsen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

beliggenheden midt i et fantastisk netto af vandreruter af forskelig længde og sværhedsgrad gav muligheder fior udfordringer og fantastske opleverlser voor alle 3 generationer af familien.Huset var godt og gedigent indrette og sengene langt dan forventning.perfekt til storfamiler på op til 15 personer.

petra jansen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

We Hebben ontmoetten Twee gezinnen ontmoet Kinderen van 6 tot 12 Een leuke vakantie gehad. Het was Een beetje GEK DAT in Eerste Twee derde-instantie Maar van Het Huis gehuurde wat opengesteld.

Jan van Hoek

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Met z'n elven in het hele huis, droe appartementen. Acht volwassenen en drie kinderen. Centrale woonkamer prima met geweldige uitschuiftafel! Samen eten heel goed te doen. Sommige matrassen waren heerlijk, anderen dun met (hinderlijke) binnenveren. Gelukkig keus uit andere matrassen. Huis is traditioneel/functioneel ingericht. Alleen de kaasschaaf miste . . . De weg er naar toe 17%! Gelukkig was de weg schoon. Hahneklee prima beginners-skie-gebied. Braunlage was iets verder, maar goed te doen. Daar meer keus uit pistes en veel drukker. Oneindig wandelen. Leuke uitstapjes mogelijk naar Goslar en stoomtrein Brocken(schreeuwend duur!!) Al met al prima naar de zin gehad samen.

Joachim Jeske

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Het huis was geweldig voor ons gezin van 8-3 niveaus hadden elk hun gehele appartement, maar het huis is waarschijnlijk apart gehuurd worden met de appartementen, het is zeer luidruchtig. Voor de hars te krijgen om de beste te weten, omdat je veel kunt zien in een korte tijd / ervaring.

D.F Düsekow

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Het huis bestaat uit drie appartementen. Bij elkaar genomen was het ok. Een apart boek van zeer donkere kelder appartement zou zeker heel onredelijk zijn geweest. M ཫ prominent is het hele huis in Oak Brutal charme van de jaren '70. Problematisch voor Groepen: Er waren geen aanwijzingen dat passage-kamer daad als een slaapkamer! Geïdentificeerde gebreken (kapotte wc, geen functionerende TV) werden slechts met tegenzin en na massale discussies verlaten. In onze groep niemand zou in ieder geval blijven daar een tweede keer ....

Nelli Dietrich

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Helaas is het huis erg oud en niet goed onderhouden. Er zijn veel plekken aan renovatie toe, losse kabels van de muur, behang van en nog veel meer. En helaas ook niet schoon, overal stof en spinnenwebben en dierenhaar. De pannen zijn ook allemaal bekrast, waardoor de coating loslaat. De speeltuin in de tuin is erg wankel en onstabiel. Het grillrooster is nooit schoongemaakt en ziet er gewoon erg onhygiënisch uit. Op zich jammer, want de omgeving is prachtig. We zouden het niet opnieuw boeken.

Jan van Hoek

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Met z'n elven in het hele huis, droe appartementen. Acht volwassenen en drie kinderen. Centrale woonkamer prima met geweldige uitschuiftafel! Samen eten heel goed te doen. Sommige matrassen waren heerlijk, anderen dun met (hinderlijke) binnenveren. Gelukkig keus uit andere matrassen. Huis is traditioneel/functioneel ingericht. Alleen de kaasschaaf miste . . . De weg er naar toe 17%! Gelukkig was de weg schoon.

Hahneklee prima beginners-skie-gebied. Braunlage was iets verder, maar goed te doen. Daar meer keus uit pistes en veel drukker. Oneindig wandelen. Leuke uitstapjes mogelijk naar Goslar en stoomtrein Brocken(schreeuwend duur!!)

Al met al prima naar de zin gehad samen.

Hanne Nielsen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

beliggenheden midt i et fantastisk netto af vandreruter af forskelig længde og sværhedsgrad gav muligheder fior udfordringer og fantastske opleverlser voor alle 3 generationer af familien.Huset var godt og gedigent indrette og sengene langt dan forventning.perfekt til storfamiler på op til 15 personer.

Ingrid Raaijmakers

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Gezellige vakantieweek gehad in mooie omgeving. Het huisje was schoon, maar de staat van het huis was matig. Veel achterstallig onderhoud. De foto's op de website kwamen niet overeen met de werkelijkheid.

Nelli Dietrich

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Helaas is het huis erg oud en niet goed onderhouden. Er zijn veel plekken aan renovatie toe, losse kabels van de muur, behang van en nog veel meer. En helaas ook niet schoon, overal stof en spinnenwebben en dierenhaar. De pannen zijn ook allemaal bekrast, waardoor de coating loslaat. De speeltuin in de tuin is erg wankel en onstabiel. Het grillrooster is nooit schoongemaakt en ziet er gewoon erg onhygiënisch uit. Op zich jammer, want de omgeving is prachtig. We zouden het niet opnieuw boeken.

Joachim Jeske

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Het huis was geweldig voor ons gezin van 8-3 niveaus hadden elk hun gehele appartement, maar het huis is waarschijnlijk apart gehuurd worden met de appartementen, het is zeer luidruchtig. Voor de hars te krijgen om de beste te weten, omdat je veel kunt zien in een korte tijd / ervaring.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 304935

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304935.htm


«Vrijstaande groepsaccommodatie met grote tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven