Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Charmant chalet met privé zwembad in Thenon

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(satelliet, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), zithoek), open keuken(eettafel(4 personen), waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 140 x 200 cm)), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), kinderbed))

verwarming(CV), terras(privé), tuin(privé), tuinmeubilair(4 personen), BBQ(houtskool), parking, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, wateralarm, geopend van Mei t/m Sep), speeltoestellen(gedeeld met andere gasten), kinderstoel

Le Phénix is een aantrekkelijk vakantiehuis op een klein privélandgoed. Het huis heeft een open woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer, een badkamer en een 2e mezzanineslaapkamer op de 1e verdieping. Het huis is vooral geschikt voor een gezin met 2 kinderen.

De nodige voorzieningen, zoals een bakker, een bank, een restaurant en een supermarkt, bevinden zich op 3 km in het kleine dorpje Thenon. De directe omgeving biedt veel dingen om te bezoeken: de grotten van Tourtoirac en Lascaux, mooie kastelen zoals Hautefort, de rivier de Vézère voor kanotochten, prachtige steden zoals Périgueux en Sarlat en natuurlijk veel marktjes, restaurants en pittoreske dorpjes.

Vanaf het terras kun je genieten van een prachtig uitzicht. Achter het huis vind je een grote, goed beschermde tuin met fruitbomen en een zwembad. Iets verder weg is een speeltuin met speeltoestellen voor de kinderen. Goed 4G internet, geschikt voor home-office.

Strandhanddoeken zijn niet inbegrepen

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Luchthaven 52 km Brive

52 km



Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Elektriciteit: Inclusief.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Schoonmaak: Tussentijdse schoonmaak € 12/uur.
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedlinnenwissel 1 keer per 7 nachten inbegrepen
Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Alma Grüßhaber

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Goed uitgerust vakantiehuis, vriendelijke gastvrouw - we voelen ons zeer op ons gemak.

Bertrand Emmanuel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Zeer mooi gerenoveerd en goed uitgerust huis met beveiligd zwembad zonder een afgelegen en rustige locatie

Gwa Strik

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is fijn vertoeven tot nu toe in dit huisje van Tineke!! Zowel in de tuin als in huis is alles aanwezig wat we nodig hebben. Kleine opmerking: is er ook een gebruiks- aanwijzing voor de magnetron. Maar we hebben nog 1 1/2 week te gaan, dus we genieten heerlijk verder!!

A.P. Vleeshakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een fijn klein knus huis voor twee volwassenen. Het meeste is voorhanden qua inrichting maar wel wat gedateerd. Alle denkbare apparaten zijn ook aanwezig. De gastvrouw is erg aardig en je graag terwille als je nog iets nodig hebt. Wat betreft het badlinnen zou je zelf nog een aantal handdoeken moeten meenemen. Wij hebben genoten van ons verblijf want het is ook nog een een prachtige plek in de natuur.

Iris den Boer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Leuke cottage op een prachtige en rustige plek in de Dordogne. Het huisje is van de meeste gemakken voorzien, bevat een gloednieuw(e) oven en fornuis, vaatwasser en wasmachine. Hier en daar is het huis en de inrichting wat gedateerd en niet overal even schoon. Omdat wij helaas niet heel goed weer hadden, hebben wij niet veel gebruik kunnen maken van de geweldige tuin rondom het huisje, maar zaten we veel binnen. Tineke is vriendelijk en laat de gasten in hun waarde. Al met al hebben we een fijne vakantie gehad!

Michiel Mahieu

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Direct na aankomst waren mijn vrouw, dochter en ik op slag verliefd op de locatie en de accommodatie. De cottage is zeer sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De keuken is modern, schoon en van alle gemakken voorzien. Er is echt genoeg kookgerei, bestek, servies en glaswerk voorhanden. De badkamer is modern, schoon en ruim en zelfs een wasmachine ontbreekt niet. De slaapkamer beneden is heerlijk koel en de bedden liggen heerlijk. De sfeer in de cottage is gewoon heel knus en gezellig. Ideaal om heerlijk te ontstpannen. De tuin rond het huis is enorm groot en biedt alle mogelijkheden om naar wens een plek in de zon of de schaduw op te zoeken. Het zwembad is heerlijk om even af te koelen of op een bedje rond te dobberen en te zonnen. Het uitzicht is echt adembenemend. De foto's spreken voor zich. De ligging is prachtig en vanuit Thenon zijn enorm veel bezienswaardigheden binnen een uur rijden te bezoeken. Tenslotte de eigenaresse en de dames van de schoonmaak doen er echt alles aan om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. We kijken terug op twee heerlijke weken vakantie en met pijn in het hart zijn we weer huiswaarts gegaan.

Anita Verhage

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een heerlijke plek om volledig tot rust te komen. Het ontbrak je aan niets in het huisje, alles is er aanwezig, het voldeed volkomen aan de foto's op de site, een prachtige plek... we gaan zeker weer een keer terug.

Michiel Mahieu

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Direct na aankomst waren mijn vrouw, dochter en ik op slag verliefd op de locatie en de accommodatie. De cottage is zeer sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De keuken is modern, schoon en van alle gemakken voorzien. Er is echt genoeg kookgerei, bestek, servies en glaswerk voorhanden. De badkamer is modern, schoon en ruim en zelfs een wasmachine ontbreekt niet. De slaapkamer beneden is heerlijk koel en de bedden liggen heerlijk.



De sfeer in de cottage is gewoon heel knus en gezellig. Ideaal om heerlijk te ontstpannen.



De tuin rond het huis is enorm groot en biedt alle mogelijkheden om naar wens een plek in de zon of de schaduw op te zoeken. Het zwembad is heerlijk om even af te koelen of op een bedje rond te dobberen en te zonnen.



Het uitzicht is echt adembenemend. De foto's spreken voor zich. De ligging is prachtig en vanuit Thenon zijn enorm veel bezienswaardigheden binnen een uur rijden te bezoeken.



Tenslotte de eigenaresse en de dames van de schoonmaak doen er echt alles aan om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. We kijken terug op twee heerlijke weken vakantie en met pijn in het hart zijn we weer huiswaarts gegaan.

Iris den Boer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Leuke cottage op een prachtige en rustige plek in de Dordogne. Het huisje is van de meeste gemakken voorzien, bevat een gloednieuw(e) oven en fornuis, vaatwasser en wasmachine. Hier en daar is het huis en de inrichting wat gedateerd en niet overal even schoon. Omdat wij helaas niet heel goed weer hadden, hebben wij niet veel gebruik kunnen maken van de geweldige tuin rondom het huisje, maar zaten we veel binnen. Tineke is vriendelijk en laat de gasten in hun waarde. Al met al hebben we een fijne vakantie gehad!

A.P. Vleeshakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een fijn klein knus huis voor twee volwassenen. Het meeste is voorhanden qua inrichting maar wel wat gedateerd. Alle denkbare apparaten zijn ook aanwezig. De gastvrouw is erg aardig en je graag terwille als je nog iets nodig hebt. Wat betreft het badlinnen zou je zelf nog een aantal handdoeken moeten meenemen.

Wij hebben genoten van ons verblijf want het is ook nog een een prachtige plek in de natuur.

Gwa Strik

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is fijn vertoeven tot nu toe in dit huisje van Tineke!!

Zowel in de tuin als in huis is alles aanwezig wat we nodig hebben.

Kleine opmerking: is er ook een gebruiks- aanwijzing voor de magnetron.

Maar we hebben nog 1 1/2 week te gaan, dus we genieten heerlijk verder!!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 307408

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/307408.htm


«Charmant chalet met privé zwembad in Thenon» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven