Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Heerlijk vrij vakantiehuis met Manage en...

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, eettafel, zithoek), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(stapelbed, stapelbed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

magnetron, campingbedje, bad of douche, hottub, wasmachine, terras(privé), tuin, tuinmeubilair, BBQ, trampoline, parasol, kinderstoel

Dit gezellige vakantiehuis in Veendam is voorzien van een fijn terras en een goede ligging vlak bij een zwemmeer. Er is ruimte voor maximaal 6 personen en er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Het is de ideale keuze voor een vakantie in eigen land met het gezin. Ook is er een heerlijke 6 persoons Jacuzzi aanwezig waar u gebruik van mag maken. Zeker in de wintermaanden is dit genieten.

Op slechts 500 m afstand vind je een zwemmeer, waar je de dag ontspannen door kan brengen in de zon. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en je kunt paarden huren om deze op een alternatieve manier te verkennen. Verderop vind je een speeltuin, waar de kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Het huis is gekoppeld aan de manege, waar ruim 60 paarden gevestigd zijn, en het woonhuis van de eigenaars. Het heeft wel een eigen terras en hierdoor veel privacy. Op het terras staat ook een bubbelbad, en er liggen 2 badjassen. Een van de slaapkamers in het huis beschikt over 2 stapelbedden en er is een wasmachine aanwezig.

Het is mogelijk om je eigen paard of paarden mee te brengen tegen een vergoeding.
Graag wel van te voren even melden bij de eigenaar.
Fietsen zijn te huur bij Rijwielhandel Parkstad in Veendam. Reserveer op tijd!
Kanos kunnen er ook gehuurd worden en de eigenaar helpt hier graag bij.

Ook voor honden is het hier een paradijs. Honden zijn van harte welkom en het hele erf is omheind.

Het complex is afgelopen zomer helemaal opnieuw geverfd en opgeknapt.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Rookmelder
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 15/dier/verblijf. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gast

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Uitstekend We zijn uitstekend geholpen door de medewerkers

Mathijs Spelt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Leuke vakantiewoning, We hebben genoten.

Familie Zoetekouw

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij zijn hier afgelopen week geweest met ons gezin (2 dochters van 12 en 9) en oma en hebben het fantastisch gehad! Het huisje is super compleet ingericht, alles is aanwezig; Senseo, combimagentron, waterkoker, vaatwasser, wasmachine/droger, BBQ..... Zag in vorige recensies wel ook al staan dat het huisje eerder aangeraden wordt voor 4 personen en die mening deel ik wel, aangezien er 1 slaapkamer is met een 2-persoonbed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden, die enigzins wel aan vervanging toe zijn. Maar we hebben een super verblijf gehad, mocht de pret allemaal niet drukken! We hadden supermooi weer, dus hebben voornamelijk buiten geleefd en genoten van de lekkere grote tuin, de jacuzzi en de prachtige omgeving van natuurgebied Borgerswold. Een heerlijke recreatieplas met mooi strandje, waterpark en waterski/wakeboardbaan, gastvrije mensen! Op het moment dat wij er verbleven waren de paarden (en de eigenaren) nog met "vakantie", we konden dus geen lessen volgen op de manege zelf, maar daardoor was het wel rustig en hebben de kinderen (en ik) ons alsnog super vermaakt. Het personeel was ook echt super vriendelijk en we hebben alsnog paard kunnen rijden bij een manege in de buurt. Al met al, echt een aanrader, zeker met mooi weer! We gaan hier zeker nog weleens terugkomen... Familie Zoetekouw, Muiden

Noeska Dijkstra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een super leuke week gehad. De kinderen hebben genoten tussen de paarden. Hele aardige eigenaars. Ook met corona kom je niks tekort met een tuin met een trampoline, glijbaan schommels en jacuzzi. Ook is het heel mooi gelegen naast het bos wat voor onze honden ideaal was. Kortom hebben wij een heerlijke week gehad, alleen de bedden zijn wel duidelijk aan vervanging toe.

Kirsten Veenboer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heel fijn huisje voorzien van alle gemakken, prachtige omgeving met veel bos. Wij zijn hier met 2 kinderen (4 en 1) geweest, de meiden vonden de manege, kinderboerderij, speeltoestellen, jacuzzi geweldig. Voor ons was t s avonds heerlijk in de jacuzzi, met prachtig uitzicht op het bos Ook voor buiten sporten (hardlopen, mountainbiken) is dit een super plek

Marielle Koek

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben enorm genoten van ons verblijf. De tuin is helemaal omheind, zodat onze hond vrij kon spelen. We hadden heel mooi weer, dus we hebben vrijwel helemaal buiten geleefd. Bij slechter weer, zou ik het huisje aanraden voor maximaal 4 personen. We hebben in de jacuzzi gezeten, gebbqed, in de kajak gevaren en de jongens hebben gewaterskied in het nabijgelegen meer. De supermarkt is op loopafstand, terwijl je middenin de natuur zit. Toen wij er waren, waren de paarden op vakantie. Ik kan me voorstellen dat het anders wat drukker is qua geluid etc. En wij hadden veel vliegen en muggen, maar dat is nu opgelost met n goed vliegengordijn.

Lori Margeson

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We were warmly welcomed and made to feel comfortable. The accommodation exceeded expectations: we had plenty of space and thoroughly enjoyed both the private garden and walking in the adjoining park. The location is great for people with children and/or dogs.

Lori Margeson

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We were warmly welcomed and made to feel comfortable. The accommodation exceeded expectations: we had plenty of space and thoroughly enjoyed both the private garden and walking in the adjoining park. The location is great for people with children and/or dogs.

Natasja de Vries

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Unieke plek in een manege. Fijn huisje met grote tuin met vrij uitzicht en hele vriendelijke eigenaren. Leuke omgeving voor allerlei activiteiten. Vooral het wakeboarden op het meer was favoriet. Echt een aanrader!

Pip Commandeur

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Gezellige sfeer, we kregen een korte rondleiding door de accommodatie en alles was super voor elkaar!! De omgeving is mooi groen, rustig en prachtig natuurgebied om de accommodatie. De tuin is omheind dus super met een hond of kleine kinderen! De verhuurders zijn gastvrij en erg aardig. De jacuzzi in de tuin maakt het helemaal af! Wij komen hier zeker weer terug! Echt niets op aan te merken.

Kirsten Veenboer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heel fijn huisje voorzien van alle gemakken, prachtige omgeving met veel bos.

Wij zijn hier met 2 kinderen (4 en 1) geweest, de meiden vonden de manege, kinderboerderij, speeltoestellen, jacuzzi geweldig.

Voor ons was t s avonds heerlijk in de jacuzzi, met prachtig uitzicht op het bos



Ook voor buiten sporten (hardlopen, mountainbiken) is dit een super plek

Annette Snijders

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De plek is fantastisch, mooi uitzicht en mooie omgeving. Heel fijn om te wandelen en onze hond kon lekker los lopen in de omheinde tuin. Af en toe schrikken wanneer je de deur uitkomt en er staat een paard voor je neus, maar dat maakte de ervaring alleen maar leuker.

Kevin Reynaert

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Gezin met 2 kinderen van 9 jaar. We hadden een fantastische tijd in jullie manege in Veendam. Zeer mooi gezellig huisje op een prachtige locatie. Onze meiden hadden een fijne tijd tussen de paarden. Vriendelijke eigenaars en fijne mensen op de manege.

Noeska Dijkstra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een super leuke week gehad. De kinderen hebben genoten tussen de paarden. Hele aardige eigenaars. Ook met corona kom je niks tekort met een tuin met een trampoline, glijbaan schommels en jacuzzi. Ook is het heel mooi gelegen naast het bos wat voor onze honden ideaal was. Kortom hebben wij een heerlijke week gehad, alleen de bedden zijn wel duidelijk aan vervanging toe.

Familie Zoetekouw

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij zijn hier afgelopen week geweest met ons gezin (2 dochters van 12 en 9) en oma en hebben het fantastisch gehad! Het huisje is super compleet ingericht, alles is aanwezig; Senseo, combimagentron, waterkoker, vaatwasser, wasmachine/droger, BBQ..... Zag in vorige recensies wel ook al staan dat het huisje eerder aangeraden wordt voor 4 personen en die mening deel ik wel, aangezien er 1 slaapkamer is met een 2-persoonbed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden, die enigzins wel aan vervanging toe zijn. Maar we hebben een super verblijf gehad, mocht de pret allemaal niet drukken!



We hadden supermooi weer, dus hebben voornamelijk buiten geleefd en genoten van de lekkere grote tuin, de jacuzzi en de prachtige omgeving van natuurgebied Borgerswold. Een heerlijke recreatieplas met mooi strandje, waterpark en waterski/wakeboardbaan, gastvrije mensen!



Op het moment dat wij er verbleven waren de paarden (en de eigenaren) nog met "vakantie", we konden dus geen lessen volgen op de manege zelf, maar daardoor was het wel rustig en hebben de kinderen (en ik) ons alsnog super vermaakt. Het personeel was ook echt super vriendelijk en we hebben alsnog paard kunnen rijden bij een manege in de buurt.



Al met al, echt een aanrader, zeker met mooi weer! We gaan hier zeker nog weleens terugkomen...

Familie Zoetekouw, Muiden

Marielle Koek

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben enorm genoten van ons verblijf. De tuin is helemaal omheind, zodat onze hond vrij kon spelen. We hadden heel mooi weer, dus we hebben vrijwel helemaal buiten geleefd. Bij slechter weer, zou ik het huisje aanraden voor maximaal 4 personen. We hebben in de jacuzzi gezeten, gebbqed, in de kajak gevaren en de jongens hebben gewaterskied in het nabijgelegen meer. De supermarkt is op loopafstand, terwijl je middenin de natuur zit. Toen wij er waren, waren de paarden op vakantie. Ik kan me voorstellen dat het anders wat drukker is qua geluid etc. En wij hadden veel vliegen en muggen, maar dat is nu opgelost met n goed vliegengordijn.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 315946

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315946.htm


«Heerlijk vrij vakantiehuis met Manage en...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven