Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe, statige villa met vier badkamers, 1 km.

Max.  8   gasten
112m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
112m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV, sfeerhaard, verwarming(vloerverwarming)), open keuken(koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, douche, wastafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV, douche, wastafel), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, ligbad, wastafel), overloop(toilet))

Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel), overloop)

berging(wasdroger, wasmachine), terras, tuin, tuinmeubilair, parking

De statige, luxe in jaren '30 stijl gebouwde villa's op Noordzee Résidence Dishoek liggen verspreid over dit kleinschalige en intieme resort. Er zijn twee verschillende types 8-pers. villa's. Zo is er een standaard variant met vier badkamers, waarvan één op de eerste etage met ligbad (NL-4371-09. Er is ook een standaard 8-pers. variant met sfeerhaard, aparte eetkamer en drie badkamers (NL-4371-10).

Alle villa's zijn modern, compleet en comfortabel ingericht. Ze beschikken over een slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond behalve de NL-4371-10.

Bij elke villa beschikt u over een tuin met terras, tuinmeubilair (lounge-set) en parkeergelegenheid voor twee auto's. Daarnaast is er een wasmachine en -droger, afwasmachine, combimagnetron, een Nespresso-apparaat, vloerverwarming in de woonkamer en is er gratis WiFi. Alle bedden zijn comfortabele boxspringbedden en elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met wastafel en douche (behalve bij de NL-4371-10 daar delen de twee slaapkamers op de tweede etage één badkamer).

Het verblijf in de villa's is inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak, koffie/thee pakketje en een Rituals pakketje. Daarnaast wordt op de dag van vertrek de vaatwasser voor u uitgeruimd en worden de bedden afgehaald.

Er zijn tevens 4-pers. en 6-pers. villa's te boeken op Noordzee Résidence Dishoek.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 4

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 3.5 km

3.5 km

Station 8.2 km

8.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiepark Noordzee Résidence Dishoek is een klein opgezet en intiem park. Op het park bevinden zich 91 zeer luxe vakantieverblijven, van appartement tot villa. Het park ligt midden in het Zeeuwse duinlandschap en op 300 meter afstand van het Noordzeestrand. In de directe omgeving van het park kunt u heerlijke strandwandelingen of fietstochten maken.

Alle accommodaties op het park zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken. Op het park bevinden zich onder meer een ontvangstbalie, loungebar, winkel met strandartikelen, viswinkel, ijssalon en animatieteam. Daarnaast kunt u smakelijke Hollandse gerechten bestellen in het restaurant.

Noordzee Résidence Dishoek leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Middelburg, met haar historisch centrum, ligt op 15 autominuten afstand van het park. In de stad vindt u diverse eetgelegenheden, warenhuizen en speciaalzaken. Een bezoek aan de diverse bezienswaardigheden zoals het Abdij Zeeuws Museum en het Stadhuis mag natuurlijk niet ontbreken. Als u de grens overgaat naar België kunt u een bezoek brengen aan Havenstad Antwerpen of het middeleeuwse Gent.

Vakantiepark Noordzee Résidence Dishoek is een klein opgezet en intiem park. Op het park bevinden zich 91 zeer luxe vakantieverblijven, van appartement tot villa. Het park ligt midden in het Zeeuwse duinlandschap en op 300 meter afstand van het Noordzeestrand. In de directe omgeving van het park kunt u heerlijke strandwandelingen of fietstochten maken.

Groepen anders dan samenreizende gezinnen zijn alleen op aanvraag mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met ons customer service center. Indien akkoord, kan er een borg van € 100 per persoon worden verlangd. Groepen jongeren, waarbij alle reizigers jonger zijn dan 22 jaar (op het moment van boeken) zijn niet toegestaan.

De faciliteiten op dit park zijn in de volgende midweken gesloten:
02.11.2020 t/m 28.03.2021 - 01.11.2021 t/m 09.01.2022


Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 65.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 9/verblijf.
Kinderstoel: € 9/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren zijn altijd op aanvraag en met verplichte eindschoonmaak
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


43 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Klauspeter Seck

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie lag op een geweldige locatie ten opzichte van het strand en op rijafstand van alle mooie stadjes. De huizen staan echter relatief dicht bij elkaar. Het terras was niet echt schoon, maar werd de volgende ochtend na melding bij de receptie schoongemaakt. Net als de verstopte doucheafvoer. Keukenapparatuur was goed - een blender zou geweldig zijn geweest.
We zouden de faciliteit opnieuw boeken.

Marjon Taylor

4,0
4 4 4 4 4

Een geweldig huis met voor elk stel een eigen badkamer bij de slaapkamer. Wij waren met 7 volwassenen en ging prima. Met kleine kinderen is woonkamer/keuken mogelijk wel wat klein om daar met zijn allen, totaal 8 personen te vertoeven. Voor de rest geweldige accomodatie met goede en snelle communicatie.

Pascal Van Sinay

4,0
4 4 4 4 4

Omgeving is fantastisch! Frigo mag wat groter voor 8pers. Douches en bedden zijn uitstekend. Broodrooster hebben we gemist. Voor de rest zijn we hier echt aan het genieten.

Rita Jandewerth

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben een geweldige tijd gehad in het vakantiehuis. Bij aankomst troffen we een schoon huis aan met smaakvolle inrichting.Het vakantiepark is zeer goed onderhouden en het is er erg rustig.

Em Keet

4,0
4 4 4 4 4

We vonden het huisje te klein voor 8 volwassen op de benedenverdieping

JG Eilering

4,0
4 4 4 4 4

Het huis was prima in orde met alle nodige voorzieningen. Alleen jammer dat het weer niet zo denderend was, maar daar kan Belvilla niets aan doen uiteraard!

Thomas van den Dooll

4,0
4 4 4 4 4

Huis zat vol met mieren. Liepen door de woonkamer en keuken. Was al toen we aankwamen. Douche boven en beneden liepen de putjes niet door. Met betaling kregen we een extra bedrag te betalen wat niet bij het voor af aangegeven bedrag vermeld stond.

K AD

4,0
4 4 4 4 4

Fantastisch huis op een toplocatie. Tablet in huisje aanwezig waarop regelement staat, info over omgeving, gebruiksaanwijzingen van de apparaten aanwezig in het huisje

D. van Doorn

4,0
4 4 4 4 4

Geachte heer, mevrouw, Wij hebben genoten van het verblijf in de Noordzee Residence. Was een lekker ruim huis en perfect voor 8 personen. Wat wel heel jammer en storend is/was ; A : De magnetron deed het niet , lastig / vervelend als je zoals wij een baby bij je hebt en niet eventjes een fles op kan warmen! > Of een pizza opwarmen! B: De open haard deed het niet, dat had zo gezellig kunnen zijn! C: de tv op de bovenste verdieping deed het niet. D: de koelkast koelde maar zeer matig! Kortom de kwaliteit van de elektrische apparatuur is verre van goed! Helaas was er ook geen beschrijving aanwezig van de diverse apparatuur, anders hadden we misschien nog iets op kunnen lossen. Hopelijk kijkt u hier eens zeer serieus naar zodat een volgende bewoner wel van werkende apparatuur kan genieten. MVRGR Jan van Doorn

Petra van den Broek

4,0
4 4 4 4 4

Vooraf gaand aan ons verblijf, organisatie was niet te bereiken. Alleen via mail. En dan maar afwachten wanneer ze antwoorden. Via computer. Telefonisch niet te bereiken. Een heleboel kleine dingen waren kapot of niet aanwezig in het huis. Nooit meer boeken bij belvilla.

Dietmar Sander

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Hallo, we vonden het erg leuk. Wat zou verwerpelijk zijn: Het had schoner kunnen zijn maar de grootste ergernis was dat we alles wat uit de vaatwasser kwam met de hand moesten spoelen. We hebben allemaal vaatwassers in huis en het is erg vervelend als je tijdens het wassen met de hand moet wassen vakantie want de afwasmachine niet goed te wassen. Zelfs het schoonmaken van de zeef hielp niet, verder is het een fijne plek om te verblijven waar we ons op ons gemak voelden.

Lex Veen

4,0
4 4 4 4 4

Een heerlijk huis, waar het goed toeven is. Niets op aan te merken

Marco de Deijn

4,0
4 4 4 4 4

Huisje niet op aangegeven tijd klaar met schoonmaak maar bijna driekwartier later. De schoonmaak is ook nog met Franse slag gedaan. Spinnerag en stof nog op diverse plaatsen.verduistering zolderverdieping stuk.. Huisjes zijn divers ene heeft mooie veranda ander niet. Deze dus niet. Hierbij is titel luxe niet op zijn plaats. Wij wilden rest opvangen in huisje maar dat werd door later klaar zijn niet mogelijk...

Rosa Cartaxo Calhau- van Leeuwen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

De meeste dingen waren goed en gingen goed; behalve dat de accommodatie op tijd klaar is voor controle (met een uur vertraging), niet netjes is schoongemaakt en met een vaatwasser vol met vuile vaat. Ondanks de belofte dat de schoonmaker zou terugkeren om het schoonmaken af te maken, verscheen niemand tijdens ons verblijf van 5 dagen. Niet de service die u op dit park verwacht. Plaats; vrije tijd; comfort is ok en conform verwachting, ondanks coronamaatregelen.

Koenegras

4,0
4 4 4 4 4

Leuk huis. Luxe thee en koffie staat klaar in een welkom pakket. Gezellige sfeer haard. ziet er allemaal goed uit.

Peter Breukhoven

4,0
4 4 4 4 4

Huis was erg netjes en alles was goed geregeld van koffie handdoeken zeepjes alles top zeker voor herhaling vatbaar

Machiel Kraaij

4,0
4 4 4 4 4

Het is een 8 persoonshuis wij waren nu met 5 personen, denk zomaar dat de woonkamer/keuken voor 8 personen aan de krappe kant is. Verder was de woning niet echt schoon vuile ramen hier en daar een spinnenweb. De douche die zich beneden bevond liep zeer slecht door.

Walraven

4,0
4 4 4 4 4

Prima website voor het boeken van een vakantie verblijf

CP Walraven

4,0
4 4 4 4 4

Fantastisch huis voor 8 pers.met 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer, 2 aparte toiletten. Dichtbij strandopgang! Prachtig breed strand. Gezellig plein op het resorts met diverse restaurants voor elk wat wils, leuke winkeltjes en prima snackbar!

Jose Verstijnen

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst was redelijk onpersoonlijk en laat op de dag. Inchecken kan pas om 15.00 uur terwijl het uitchecken al om 10.00 uur moet. Accemodatie was prima en de omgeving ontzettend mooi.

Anja de Brouwer

4,0
4 4 4 4 4

Zeer mooie en praktisch ingerichte villa. Sfeervol, alles aanwezig voor 8 personen. Schoon en nog vrij nieuw ogend. Omgeving perfect. Dichtbij strand en duinovergang. Eetgelegenheden op enkele meters afstand!

K.J. Koster

4,0
4 4 4 4 4

Prachtige rustige omgeving op loopafstand van het strand

Hilde Ubachs

4,0
4 4 4 4 4

Heel mooie accomodatie. Prima uitvalsbasis om uitstappen te doen, kortbij de zee

Norbert Weiß

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We konden 's avonds laat zonder problemen aankomen, omdat we de toegangsgegevens van tevoren hadden gekregen. De bedden waren opgemaakt en alles was schoon. In de buitenruimte zijn nog ligstoelen, tafels en stoelen beschikbaar. Het huis heeft ruimte voor 8 personen en is gezellig en schoon. Het strand is fantastisch, we komen terug!

Josephine Kupper

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Bij aankomst was de vaatwasser niet gewist, de eerder geboekte babybedjes die we moesten bouwen en zelf relateren. Helaas was er slechts 1 mobiel traphekje voor 3 verdiepingen! Stopcontactzekeringen misten overal !! Naar mijn mening niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, anders hebben zowel het huis van binnen als van buiten, evenals de paden + groene zones een moderne, opgeruimde en schone indruk. Helaas was er geen enkele speeltuin op het gebied waarvan ik vond dat het jammer was. Om te klagen over de vriendelijkheid van een dame bij de receptie, hebben ze niet voldaan aan een verzoek van ons en reageerden onbeleefd en niet meewerkend.

Sven Koller

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We waren er voor de tweede keer, ik denk dat dat voor zichzelf spreekt

margriet hansen

4,0
4 4 4 4 4

We werden vriendelijk ontvangen. Het huisje was helaas niet erg schoon. Vaatwasser stond vol en rook niet fris. Huisje oogt ruim maar is best klein. Voor 8 personen is het echt te klein. Wij hadden een klein kindje bij ons. Huisje was daarvoor niet geschikt. Geen traphekje, vies vloerkleed, draden hingen onder het open haardje. Heel veel kapot serviesgoed en glazen. Niet genoeg serviesgoed en bestek voor 8 personen. Receptie slecht bereikbaar. Op dag van vertrek bleef de receptie gewoon dicht. Mensen hadden allerlei dingen gewoon bij de deur gezet omdat er niemand was. Bedden waren goed. Omgeving is prachtig.

Paul Lindeman

4,0
4 4 4 4 4

Mooie en compleet ingerichte villa, zeer netjes en schoon beschikbaar. De code van het voordeurslot was reeds beschikbaar via Largo na de volledige betaling dus contact met de receptie was niet noodzakelijk.

erik kraaij

4,0
4 4 4 4 4

Receptie moeilijk bereikbaar . Beperkt aantal parkeerplaatsen en deze waren vol. De omgeving zag er prachtig uit.

Carin Bakker

4,0
4 4 4 4 4

Ontvangst prima. Mooie huis. Vakantiehuizen staan wel hrel dicht op elkaar. Ligging is mooi vlak achter de duinen en de zee.

Ursula Korff-Fox

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Beangstigend over de nog te betalen servicekosten

Aroena Bhagwandin

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst was prima, je kon met je code gelijk naar binnen. Accommodatie was schoon en netjes alleen was er geen buitenverlichting bij de voordeur en er was geen overkapping buiten zoals bij de buren om ons heen. De kussens die in de schuur lagen waren vochtig en had daardoor een rare geur. Omgeving was prachtig.

P.J. van Eijk

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst was prima, huis was schoon, opgeruimd en netjes ingericht. Wij vonden het niet handig dat er op de badkamers geen plank en opbergruimten was. Verder was er in de achtertuin geen privacy door te weinig begroeiing.Voorbijgangers stonden vaak stil om te kijken en dat gaf een oncomfortabel gevoel wanneer je buiten zat.

Rob Teunissen

4,0
4 4 4 4 4

We schrokken van het aantal huisjes op het relatieve kleine park. De huizen staan erg dicht tegen elkaar aan gebouwd. In de tuin hadden we 5 verschillende buren en omdat het huisjes zijn voor 6 tot 9 personen was het om ons heen en behoorlijke drukte. Helaas was het niet mogelijk om een dag eerder te komen hoewel het huisje wel vrij was. Het was niet mogelijk om buiten het computersysteem te treden. Jammer. Wij wilden wél extra boeken en betalen maar zowel Belvilla als het park wilden niet meewerken. Uiteindelijk om een drogreden. Er zou op donderdag niemand zijn om de ontvangst te regelen. Later bleek dat we ook zonder aanmelden prima het huisje binnen komen komen. Een gemiste kans. Belvilla bood nog een korting aan voor de belkosten (drie uur!!,) maar kon dat niet verrekenen. We moesten het maar in het park aankaarten. Dat hebben we dus niet gedaan.

JBM Boon

4,0
4 4 4 4 4

Bij aankomst vonden wij het huis in een prima staat. Netjes opgeruimd en schoon.

Cees Hordijk

4,0
4 4 4 4 4

Huisje is prima, modern en nieuw.

Twan van de Veerdonk

4,0
4 4 4 4 4

Fantastische ligging, direct aan zee. Gezellig plein waaraan diverse gezellige restaurants zijn gevestigd. Fietsen te huur in directe nabijheid van het gehuurde huisje. Het is even zoeken naar de receptie. Staat niet aangegeven waar je je eigen kunt melden. Huisje ziet er uitstekend uit. Vrij nieuw, schoon, goede bedden, fijne douche, 2 auto's te parkeren op eigen grond, in de nabijheid mogelijkheid tot parkeren van extra auto's op eigen terrein. Kortom, geweldig.

Peter van der Vlugt

4,0
4 4 4 4 4

De receptie was wat lastig te vinden op het aangegeven adres, beter is het om het park op te rijden en achter de receptie te parkeren bij de P en dan in te checken. Accommodatie was top, vooral de slaapkamers met elke kamer een eigen badkamer werd zeer gewaardeerd. Keuken uitstekend uitgerust en groot genoeg. We hadden mooi weer dus ook prima het terras kunnen benutten! Heerlijk het strand en de duinen op loopafstand, en veel horecavoorzieningen dichtbij.

Erik Vande casteele

4,0
4 4 4 4 4

Bij aankomst receptie moeilijk te vinden. Zeer aangenaam verrast door de complete inrichting van de woonst. Fantastische wandelomgeving. Ook

Susann Gerstner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben een heerlijk verblijf gehad en waren erg blij met het huis. De aankomst was volledig ongecompliceerd, evenals het vertrek en de administratieve Abwicklung. Die kleine nederzetting waarin het huis zich bevindt, is goed ingedeeld en zeer goed onderhouden. Het heeft ons van buitenaf opgewonden, van binnenuit. Je kunt echter wel zeggen dat het gebied nog erg nieuw is (het planten is nog steeds erg laag en daarom is alles heel dichtbij en zijn kamers zichtbaar) en ook in het huis ontbreekt het nog steeds aan het ene of het andere decoratieve element. Niettemin, we hadden een geweldige tijd en zouden het huis aanbevelen.

Danielle De Belie

4,0
4 4 4 4 4

Code van huis op voorhand via mail gekregen. Heel gemakkelijk. Accommodatie heel goed. Omgeving prachtig

V.R Van der Vegt

4,0
4 4 4 4 4

Er werd nog volop gebouwd en het bleek even zoeken naar de receptie. Huisjes zijn vrij nieuw en de tuin dus nog wat kaal. Huis was compleet uitgerust en vlak bij zee!

Klauspeter Seck

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie lag op een geweldige locatie ten opzichte van het strand en op rijafstand van alle mooie stadjes. De huizen staan echter relatief dicht bij elkaar. Het terras was niet echt schoon, maar werd de volgende ochtend na melding bij de receptie schoongemaakt. Net als de verstopte doucheafvoer. Keukenapparatuur was goed - een blender zou geweldig zijn geweest.
We zouden de faciliteit opnieuw boeken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 316793

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316793.htm


«Luxe, statige villa met vier badkamers, 1 km.» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 43 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven