Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Houten chalet met WiFi nabij Brunssummerheide

Max.  6   gasten
50m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
50m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(kabel)), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, afwasmachine), slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair

De 6-pers. chalets op Resort Brunssummerheide zijn er in verschillende uitvoeringen.

Zo is er het type Boekhorst (NL-6445-23). Dit vrijstaande chalet beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed (of twee 1-pers. bedden), één met twee 1-pers. bedden en één met een stapelbed. Het type Boekhorst heeft een wat meer landelijke uitstraling.

Er is tevens het type Pavillion+ (NL-6445-24). Ook in dit vrijstaande chalet, met een eigentijdse uitstraling, beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed (of twee 1-pers. bedden), één met twee 1-pers. bedden en één slaapkamer met twee 1-pers. bedden of een stapelbed. Er zijn chalets van het type Pavillion met een apart toilet. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Zo zijn er chalets met een dakterras, hoge raampartijen of in een L-opstelling. Dit verschilt dus per chalet.

Er is ook een type Velthorst+ (NL-6445-25). Dit vrijstaande chalet heeft een meer traditionele uitstraling, maar is van binnen modern en luxe. U beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed (of twee 1-pers. bedden) en twee met elk twee 1-pers. bedden of een stapelbed.

De luxe chalets staan zonder uitzondering op een ruime kavel met een mooi aangelegde tuin, hebben een heerlijk terras en beschikken over een eigen parkeerplaats. In het seizoen beschikt u over tuinmeubilair. Bijna alle accommodaties hebben, door het onderlinge hoogteverschil, vrij uitzicht op de recreatievijver, op het bos of over de uitgestrekte Brunssummerheide. De vrijstaande en gelijkvloerse chalets zijn comfortabel en modern ingericht. Deze inrichting en ook de indeling kan onderling verschillen, de getoonde foto's zijn dan ook indicatiebeelden. Ze hebben een luxe keuken met inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser en (combi)magnetron, en een mooie complete badkamer.

Er zijn tevens andere 6-pers. chalets te huren. Voor kleinere gezelschappen, zijn er ook chalets voor 4-pers. te huur. Indien u iets groters zoekt, zijn er ook diverse 8-pers., 10-pers. en zelfs 12-pers. chalets te huren. Kortom; voor ieder wat wils!

Boekingen van samenreizenden anders dan in gezinsverband (bijv. groepen jongeren) zijn alleen op aanvraag mogelijk. Het park behoudt zich het recht voor om dergelijke boekingen te weigeren en ter plaatse andere voorwaarden te hanteren mbt waarborg.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Resort Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een mooie locatie! Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige geografische ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en België.

Wilt u genieten van het Bourgondische Limburgse leven en mooie fiets- en wandeltochten maken? Dan bieden de comfortable en luxe woningen op Resort Brunssummerheide een prima uitvalsbasis.

Mooi, recent aangelegd park in heuvelachtig landschap met eigen zwemvijver

Indien u een chalet huurt, ontvangt u een gratis kaartje waarmee u op een ander park (Resort Limburg) gratis kunt zwemmen. Dit park ligt op 20 minuten afstand.

Wij willen u erop wijzen dat u bij de receptie alleen kunt betalen met pin of creditcard. Bij de supermarkt of horeca is het wel mogelijk om ook met contant geld te betalen.

Op dit park wordt een nieuw groepsverblijf gerealiseerd. Wij doen onze uiterste best om overlast tot een minimum te beperken. Desalniettemin kan het voorkomen dat u merkt dat er werkzaamheden zijn.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 7/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,3 van 5
3.3 Inrichting
3.3 Prijs / kwaliteit
3.3 Service
3.3 Ligging
3.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Witjes-Harmsen

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Het huisje is totaal niet wat er wordt omschreven. De foto’s wijken heel erg af, van werkelijkheid en zijn niet vergelijkbaar! Het huisje heeft nodig onderhoud nodig op allerlei vlakken, los zittende drieklanken, vochtige / schimmelige badkamer. Het is een stuk minder ruim, als de foto’s. De foto’s zijn genomen van huisje van totaal ander formaat. De tuin er om heen wordt bij gehouden, maar het gras is een knollenveld en je kunt er geen kindje op rond laten lopen. Bij aankomst bleek ondanks via e-mail nagevraagd te hebben; geen kinderbed en kinderstoel geregeld te zijn. Als laatste was het ook niet goed schoon.

Bonnie de Haas

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Mooi aangelegd park een leuk chalet met alle gemakken voorzien

Ingeborg Savoij-Van Til

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Prima, snelle en vriendelijke ontvangst, mooie accommodatie in een prachtige omgeving

Anne Martine Van Buren Zoutewelle

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Een mooi park met veel hoogteverschillen en verschillende soorten huizen/chalets. Een fijn zespersoons chalet voor twee volwassenen en een hond was comfortabel ingericht. Lekker bed, fijne douche, prima keuken, en mooi uitzicht. Midden op de Brunssummerheide en gunstig gelegen dichtbij Heerlen. Wij komen zeker terug.

J.M. Westerveld

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Aangekomen op europarks in brunssum , de receptie erg vriendelijk. Wij kregen een pasje voor de slagbomen met een stuk er af , deze werkte niet, ben terug gegaan naar de receptie en verteld dat deze niet werkte , reactie dan doet u het niet goed en er is een stukje van het pasje af. Op mijn aandringen een nieuw pasje gekregen en deze werkte prima. Maar het huisje was bij aankomst super slecht schoon gemaakt. Eenmaal bij het huisje aangekomen merkte wij direct op dat er overal zand lag op de vloer overal tot in de keuken kastjes toe stof op de lampen met stofraggen tot aan de muur en plafond. Lampen kapot stop van de wasbak stuk , kraan die echt super veel water lekte bij open draaien. Bankstel kapot wel 7 schuren boven in de kussens. Het gasfornuis en afzuigkap heb ik echt nog nooit zo vies gezien het vet dreef echt bovenop gewoon te vies voor woorden. De badkamer hebben we zelf maar eerst schoon gemaakt de wc zat vol strepen van ontlasting. De volgende dag voicemail ingesproken van de schoonmaak dienst , maar op die dag nog 9 keer moeten bellen voor we ze te spreken kregen, deze vertelde verbaast dat ze het wel mee vond vallen en of dat we wel in het juiste huisje zaten , na veel aandringen zou ze het huisje zaterdags in onze afwezigheid weer schoonmaken. Bij onze terugkomst die avond , viel tot onze verbazing op dat er totaal niks schoon gemaakt was. Onze aller eerste keer dat wij ooit een huisje gehuurd hebben en dan gelijk dit zo treffen. Op dit park nooit meer , hier komen wij nooit meer.

Rob Jutte

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Accommodatie was prima. Omging was geweldig.

Betty Gardenier

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Mooie ligging van het huisje Van buiten ziet het er mooi uit binnen badkamervloer die los aanvoelt omhoog komt? Niet goed schoongemaakt Omgeving mooi brunssum mooi centraal voor uitstapjes


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317547

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317547.htm


«Houten chalet met WiFi nabij Brunssummerheide» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven