Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern chalet nabij Brunssummerheide

Max.  6   gasten
75m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
75m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV(kabel)), open keuken(combimagnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(stapelbed of 2x1 pers. bedden), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel))

verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, parking

De 6-pers. chalets op Resort Brunssummerheide zijn er in verschillende uitvoeringen.

Zo is er het type Pavillion (NL-6445-24). Ook dit vrijstaande chalet, met een eigentijdse uitstraling, beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed (of twee 1-pers. bedden), één met twee 1-pers. bedden, en één met twee 1-pers. bedden (of een stapelbed). U beschikt over een apart toilet. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Zo zijn er chalets met een dakterras, hoge raampartijen of in een L-opstelling. Dit verschilt dus per chalet.

Er is ook een type Velthorst (NL-6445-25). Dit vrijstaande chalet heeft een meer traditionele uitstraling, maar is van binnen modern en luxe. U beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed (of twee 1-pers. bedden) en twee met elk twee 1-pers. bedden of een stapelbed.

De luxe chalets staan zonder uitzondering op een ruime kavel met een mooi aangelegde tuin, hebben een heerlijk terras en beschikken over een eigen parkeerplaats. In het seizoen beschikt u over tuinmeubilair. Bijna alle accommodaties hebben, door het onderlinge hoogteverschil, vrij uitzicht op de recreatievijver, op het bos of over de uitgestrekte Brunssummerheide. De vrijstaande en gelijkvloerse chalets zijn comfortabel en modern ingericht. Deze inrichting en ook de indeling kan onderling verschillen, de getoonde foto's zijn dan ook indicatiebeelden. Ze hebben een luxe keuken met inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser en combimagnetron, en een mooie complete badkamer.

Er zijn tevens andere 6-pers. chalets te huren. Voor kleinere gezelschappen, zijn er ook chalets voor 4-pers. te huur. Indien u iets groters zoekt, zijn er ook diverse 8-pers., 10-pers. en zelfs 12-pers. chalets te huren. Kortom; voor ieder wat wils!

Boekingen van samenreizenden anders dan in gezinsverband (bijv. groepen jongeren) zijn alleen op aanvraag mogelijk. Het park behoudt zich het recht voor om dergelijke boekingen te weigeren en ter plaatse andere voorwaarden te hanteren mbt waarborg.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Resort Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een mooie locatie! Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige geografische ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en België.

Wilt u genieten van het Bourgondische Limburgse leven en mooie fiets- en wandeltochten maken? Dan bieden de comfortable en luxe woningen op Resort Brunssummerheide een prima uitvalsbasis.

Mooi, recent aangelegd park in heuvelachtig landschap met eigen zwemvijver

Indien u een chalet huurt, ontvangt u een gratis kaartje waarmee u op een ander park (Resort Limburg) gratis kunt zwemmen. Dit park ligt op 20 minuten afstand.

Wij willen u erop wijzen dat u bij de receptie alleen kunt betalen met pin of creditcard. Bij de supermarkt of horeca is het wel mogelijk om ook met contant geld te betalen.

Op dit park wordt een nieuw groepsverblijf gerealiseerd. Wij doen onze uiterste best om overlast tot een minimum te beperken. Desalniettemin kan het voorkomen dat u merkt dat er werkzaamheden zijn.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 7/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Rene Buurstede

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Jammer was dat wij te vroeg aankwamen en de enige eet/drinkgelegenheid die het park had pas vanaf woensdag open was. In de buurt van het park was ook niets aanwezig. Het park was mooi en werd buiten zeer goed onderhouden. De omgeving was ook mooi.

j vetten

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De acomodatie was niet het gene wat er op de foto van de brochure stond. Dit vind ik misleiding .er staan maar 2 huisjes op het park die er zo uit zien. Later heb ik de info van het huisje er nog eens op nagelezen. En er stond ergens onderaan dat de huisjes konden verschillen Toch zou ik het netter vinden om de juiste foto bij het juiste verhuurobject te plaatsen. Het huisje wat we kregen was wel mooi.maar niet wat ik in gedachte had. Als ik de volgende keer bij jullie nog zou willen boeken dan ga ik eerst goed kijken of wat jullie aanbieden ok klopt met de werkelijkheid.

Ralf Melzer

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

- De accommodatie was goedaardig De outdoor faciliteiten op het terrein waren ungepflegt- De tuin meubilair was verouderd en ungepflegt- Het schoonmaken van de accommodatie was slecht Ex Op de stoelen waren van de vorige noch de kruimels de laatste maaltijd om de hoeken te zien en onder. kasten, tafels waren niet goed schoongemaakt

Sandra Van Kasteren-Kluytmans

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben een heerlijk weekend gehad op dit park, ondanks dat onze bungalow nog niet in de verste verte leek op de prachtige, moderne bungalow op deze foto. Een eerlijker beeld schetsen van de bungalows die verhuurd worden zouden wij prettig vinden, Van de bungalow op de foto stonden er slechts 2 of misschien 3 op het hele park. Deze bungalow was van binnen niet al te nieuw meer en zeker niet al te schoon. Verder zat alles in de bungalow wat je nodig hebt in zo'n weekend. Fijn terras buiten met overkapping. Prima bedden. Het park ligt aan de Brunssummerheide, dus je kunt vanuit je huisje meteen heerlijke wandelingen maken. Ook zijn we prima geholpen toen we zagen dat 'onze' bungalow alleen te bereiken was via een flinke trap, terwijl we speciaal een bungalow hadden geboekt omdat 1 van ons in een rolstoel zit. Er was gelukkig nog een andere bungalow beschikbaar en door de receptie werden we meteen omgeboekt.

Henk Roorda

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooi park maar wat weinig faciliteiten.

Andre Dongen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Erg slecht maar dit komt doo het extreem slechte weer

bosma

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Park mooi gelegen, ons huis niet geschikt voor niet mobiele mensen, was niet meer te wisselen. Receptie gemeld over dekbedden buitenshuis, na 3 dg nog niet opgehaald. Inventaris niet op orde, bv geen gloeilamp in de staande lamp. En dan nog 2 avonden overlast van feestende jongeren naast ons. Ook hierover de receptie geïnformeerd, handhaving hebben wij niet gezien, zijn naar binnen gegaan na 3 1/2 uur muziek en herry. Inmiddels weg. Dus u snapt dit kan allemaal beter.

Heleen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Prima accomodatie op leuke plek, hebben genoten!

Ilona Aerts

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooie accomodatie in een mooie omgeving

abdal el Farouk

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Accomodatie was mooi gelegen Mooie uitkijk over de rest van het park Binnen ruim opgezet Hier en daar paar aandachtspunten Maar verder in orde Sleutel vergeven werd echt stipt 15:00 gedaan... tot op de seconde ! Dat mag wat soepeler en klant gerichter !

Jan Vuijk

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Over het algemeen zijn wij tevreden. Negatief hebben wij het gevonden dat er bij aankomst geen gelegenheid was om van het restaurant gebruik te maken. Daarnaast was het restaurant vanaf 2 oktober i.v.m. vakantie gesloten. De vakantie woning is qua ontwerp goed, doch de gekozen dakconstructie onder een eikenboom is drama. De buitenafwerking met staalplaat veroorzaakt bij vallende eikels enorm veel herrie (klankkast effect) dit gaat ten koste van de nachtrust. Verder geen opmerkingen. De omgeving voldeed aan onze verwachtingen.

patrick wulz

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Zeer rustig en mooi park. Huis 143 is super gelegen met uitzicht over het park. Verder ben je binnen twee minuten op de heide. Echt waanzinnig .

Huib Schot

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

mooi huisje( nummer 171), modern, tuin met afgesloten hek, huisje ligt aan het bos. let op!!! niet geschikt voor rolstoelers, wel voor scootmobielen!

F van Dam

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Speciaal gevraagd een huis voor slecht lopende mensen De gehele week niet weg gekund omdat ik slecht ter been ben. Het pad naar en van het huisje bijna niet kunnen lopen in mijn situatie

P.J. Krassenburg

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Wat onduidelijkheid over bijkomende kosten. Net huisje op mooi park. Mooie omgeving direct aan Brunssumerheide.

P Kempe

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Vlot geholpen bij de receptie Accommodatie was echt mooi, hoewel het een ander huisje was dan op de foto vermeld! Omgeving prachtig! Huisje lag boven op een heuvel mooi uitzicht. Ligt aan de heide en dicht bij Valkenburg.

Sonja van der Wal

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De aankomst was slecht te lang moeten wacjten op de sleutel Het huisje wat top en de omgeving wat top voor de natuur liefhebbers

J.W. Van der Linden

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

alles was goed behalve de service en het park op zich rond het park als je problemen hebt met iets in het huisje moet je Engels praten alleen maar polen niet dat die mensen verkeerd zijn maar het is toch bij de zotte dat je ook in je eigen land nog Engels en ik vind dat op het park heel weinig te beleven valt alleen een eettent en verder niets als je iets wilt moet je er 25 km voor rijden om iets te kunnen doen op een andere park

Karin Arbon

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Bij aankomst bleken we in de derde slaapkamer toch een stapelbed te hebben i.p.v 2.losse bedden. Stond fout op website. We hebben dit telefonisch nog gevraagd en ons werd verzekerd dat er geen stapelbed zou zijn. Heel vervelend als je met stelletjes op vakantie bent. Nog geen reactie op mijn mail hierover ontvangen.

Jannie Pauwels

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

mooi vakantiepark, rustig gelegen. misschien wel handig om te vermelden dat dit type villa niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en/of ouders met kleine kinderen vanwege hoge buitentrap (23 treden).


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317549

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317549.htm


«Modern chalet nabij Brunssummerheide» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven