Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern vakantiehuis, bij Brunssummerheide

Max.  8   gasten
140m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
140m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV(satelliet)), open keuken(combimagnetron, afwasmachine), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), overloop)

verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, parking

Het 8-pers. type Pavillion Etage (NL-6445-27) is een vrijstaand, luxe chalet dat meer weg heeft van een moderne villa. Het beschikt over twee verdiepingen, vier slaapkamers en twee badkamers. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer met een 2-pers. bed (of twee 1-pers. bedden) en een badkamer en-suite met douche, toilet en wastafel. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers, met elk een 2-pers. bed (of twee 1-pers. bedden) en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Het type Pavillion Etage heeft een luxe, exclusieve uitstraling en door de vele hoge raampartijen is het een heerlijk licht vakantieverblijf.

De luxe chalets staan zonder uitzondering op een ruime kavel met een mooi aangelegde tuin, hebben een heerlijk terras en beschikken over een eigen parkeerplaats. In het seizoen beschikt u over tuinmeubilair. Bijna alle accommodaties hebben, door het onderlinge hoogteverschil, vrij uitzicht op de recreatievijver, op het bos of over de uitgestrekte Brunssummerheide. De vrijstaande chalets zijn comfortabel en modern ingericht. Deze inrichting en ook de indeling kan onderling verschillen, de getoonde foto's zijn dan ook indicatiebeelden. Ze hebben een luxe keuken met inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser en combimagnetron.

Er zijn diverse andere chalets te huren op Resort Brunssummerheide. Voor kleinere gezelschappen, zijn er ook chalets voor 4-pers. en 6-pers. te huur. Indien u iets groters zoekt, zijn er ook diverse 10-pers. en zelfs 12-pers. chalets te huren. Kortom; voor ieder wat wils!

Boekingen van samenreizenden anders dan in gezinsverband (bijv. groepen jongeren) zijn alleen op aanvraag mogelijk. Het park behoudt zich het recht voor om dergelijke boekingen te weigeren en ter plaatse andere voorwaarden te hanteren mbt waarborg.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Resort Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een mooie locatie! Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige geografische ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en België.

Wilt u genieten van het Bourgondische Limburgse leven en mooie fiets- en wandeltochten maken? Dan bieden de comfortable en luxe woningen op Resort Brunssummerheide een prima uitvalsbasis.

Mooi, recent aangelegd park in heuvelachtig landschap met eigen zwemvijver

Indien u een chalet huurt, ontvangt u een gratis kaartje waarmee u op een ander park (Resort Limburg) gratis kunt zwemmen. Dit park ligt op 20 minuten afstand.

Wij willen u erop wijzen dat u bij de receptie alleen kunt betalen met pin of creditcard. Bij de supermarkt of horeca is het wel mogelijk om ook met contant geld te betalen.

Op dit park wordt een nieuw groepsverblijf gerealiseerd. Wij doen onze uiterste best om overlast tot een minimum te beperken. Desalniettemin kan het voorkomen dat u merkt dat er werkzaamheden zijn.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 7/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


53 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,4 van 5
3.4 Inrichting
3.4 Prijs / kwaliteit
3.4 Service
3.4 Ligging
3.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ed Huijsman

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Jammer dat 15.00 uur ook precies 15.00 uur betekent. Als je van ver komt kun je de tijd van aankomst nooit precies plannen.

L. van Pamelen

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Nadeel van de accomodatie was de gigantische raampartij, waardoor de temperatuur flink oploopt als de zon schijnt. Voor de rest is het een heel mooi huis en schitterende ligging.

Gerrit Smienk

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Bij aankomst prima ontvangst en snelle sleuteloverdracht. Accommodatie verouderd en niet schoon opgeleverd. Park heeft maar 1 aanlegsteigertje waar mensen die willen vissen kunnen vissen. Erg krap. Water vol blauwalg, Geen animatie en terrein rondom strand slecht onderhouden. Maar toch ene goede vakantie gehad, omgeving prachtig en je bent zo op de hei.

Wouter van der Velden

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

De aankomst was prima! Eerst inchecken hij de recepetie, waar we wel voor een verrassing kwamen te staan dat onze borg meer was dan stond aangegeven. Maar voor de rest super!

Karola Attwood

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4
Toon Duits

De aankomst was goed, zeer ongecompliceerd. De accommodatie zeer modern erg leuk. Alleen te weinig gerechten! Te weinig tuinmeubilair (ligbed, paraplu) om te zitten. In het huis ontbraken jaloezieën of klimaplant, je kon niet binnen blijven! Door deze grote raampartij is het huis opgewarmd

Rolf Lauckner

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4
Toon Duits

Aankomst was goed, check-in verliep vlot. Omgeving is ok, water heide om te wandelen en het centrum van de stad Brunssum is ook niet ver. Houd er rekening mee dat bij het gebruik van het openbaar vervoer niet contant, maar met een creditcard kan worden betaald of een Dauerfahrschein kan worden gekocht. Ventilatie vooral in de bovenste kamers.

H Hubert

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Aankomst was een flinke tegenvaller, want het huis was niet schoongemaakt en vuil beddengoed moest nog verwisseld worden. Het huis was verder prima en de omgeving (brunssummerheide) was prachtig.

Gert van der Lugt

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

De aankomst was goed geregeld, we hadden een kluisnummer en code gekregen, dit werkte prima. De accommodatie was erg mooi, net als de omgeving. Het enige punt van aandacht was dat we geen linnenpakketten hadden in de accommodatie, hier moesten we voor bellen waarna de pakketten alsnog werden gebracht.

E Kooiman

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Receptie was gesloten tussen de middag dus hebben we lekker even geluncht bij Brasserie de Uitvlucht, waar je heerlijk kunt eten voor een prima prijs. Huis was prima, volgens verwachting. Schoonmaak liet te wensen over, een gescheurd laken in het linnenpakket, en vieze en totaal versleten koekenpannen. Na een klacht hierover hebben wij na het weekend een nieuwe set gekregen. Park is prima, mooi centraal voor allerlei uitstapjes. Voor de boodschappen is Aldi op loopafstand.

Jan Tonnaer

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

De omgeving was heel anders als we gewend zijn.Hier heel heuvelachtig.Met een gewone fiets bijna niet te doen.De accomodatie was ruim opgezet maar wel gehorig.

tonnie landman

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Belvilla heeft ons het verkeerde huis toegewezen, we zouden aan het water maar kregen een huis oo de heuvel. Ze konden niks voor ons doen, op het park ook niet want was volgeboekt

J Otterspeer

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Mooie woning met mooie ligging

Sinner

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4
Toon Duits

De accommodatie was niet in overeenstemming met de foto's. We keken uit naar iets anders. Alle foto's waren bij het meer en geweldig uitzicht. Ik heb een huis in de derde rij.

Erik Hannink

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Helaas troffen we bij aankomst erg veel rommel voor en om het huis aan. Ook na meldingen is dit niet adequaat opgepakt. Her en der is het meubilair aan vernieuwing toe. Prettig ruime keuken en buitenterras. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen, ook de zwemplas is heerlijk op de warme dagen.

Armin Koch

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4
Toon Duits

Er was veel te beleven op de dag van aankomst omdat het een vakantiehuis op een vakantiepark is en het een algemene aankomstdag was. Volgens de receptioniste was het park ook volgeboekt, waardoor we niet het huis met een steiger direct aan het water kregen, zoals te zien bij Belvilla, maar een huis op een heuvel, wat voor ons problematisch was omdat we onder meer een jongere met een rolstoel hadden. We vroegen de receptie voordat we incheckten voor een ander vakantiehuis of in ieder geval de mogelijkheid om door de week te kunnen verhuizen, wat volgens de medewerker niet mogelijk was omdat het park volgeboekt was, zoals reeds vermeld. Zelfs de tekortkomingen van het huis die duidelijk zichtbaar waren voor het inchecken, zowel van binnen (een blik door de ramen was voldoende) als van buiten (onverzorgde buitenruimte, kapotte tuinstoel ...), wat niets veranderde het feit dat men bood ons geen alternatief. We hadden dus alleen de keuze om weer te vertrekken of de vakantiewoning mee te nemen. We knarsten toen met onze tanden en besloten het huis in te nemen omdat we kinderen en dieren bij ons hadden die eindelijk wilden aankomen en alles was betaald. We konden Belvilla niet telefonisch bereiken en we hebben nog steeds geen antwoord op onze e-mail ontvangen. Dus als er een probleem is op het terrein, dan ben je echt alleen en hebben je handen in feite gebonden.Het gebied rond Brunssum is erg mooi en echt een aanrader. Er is voor elk wat wils, van cultuur tot avontuur. Het park is ook heel mooi en de kinderen vinden het heerlijk om te zwemmen.

Fleur Vonk

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

De aankomst was prima, we kregen snel de sleutel en konden zo doorrijden naar het huis. Het huis was heel mooi, gelegen in een prachtig park. Het was er alleen wel heel gehorig. De omgeving was heel mooi, je kan er prachtige wandelingen maken.

Marc Timperman

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Onthaal heel vriendelijk, accommodatie gevonden met als steun de huisnummer.

Eline van der Plas

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Schoon en mooi huisje, gelegen op een centrale plek!

Ellen Goeman

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Wij waren nét iets vroeger dan 15u aanwezig in het park. We kregen dan ook de sleutel nog niet, dit was pas vanaf stipt 15u. In de gezellige accommodatie ter plekke een koffietje gedronken, en tegen 15u30 de sleutel gaan halen. Eens in de woning aangekomen was deze zelfs nog iet klaar, onze lakens werden nog maar net geleverd. Zowel de trap als de vloer in de leefruimte waren niet proper, dit hebben we zelf maar even aangepakt na aankomst.

Mitch Karsten

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Alles erg soepel verlopen, ook laatste wijzigingen waren geen enkel probleem. Mooie, moderne accommodatie in een mooie omgeving.

J.H.L. de Kort

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Aankomst was goed geregeld, alles lag klaar en het huis was al schoon. Accomodatie was goed, alleen hebben wij (gelukkig) veel zon gehad en achter die grote ramen werd het toch wat warm. De omgeving was geweldig, door het hek en zo op de hei, geweldig.

Daphne Bestebreur

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Aankomt was goed alleen eenmaal in het huisje was het behoorlijk warm, weinig ramen die open konden dus eigenlijk heel de week wel last gehad van de warmte in het huisje omgeving was heel mooi ondanks dat we weinig uitzicht Hadden

Marly Simons

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Een vriendelijk ontvangst. Accomodatie was mooi maar erg warm door grote raampartijen en de zon die erop scheen. Helaas lagen er nog veel hondeharen in de woning dit terwijl er extra kosten worden berekend voor poetskosten wanneer er huisdieren mee gaan. De omgeving en het park is heel mooi.

Nanda Wesseler

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Aankomst correct. Accomodatie is modern en open keuken gezellig en voldoende ruimte met de nodige inventaris. Ontbreekt echter zonnescherm buiten bij warm zonnig weer. Binnen zijn de slaapkamers boven erg gehorig. Doucheruimte boven voor 6 personen erg klein. omgeving mooi, ideaal voor wandelaars.

Yara Groenewegen

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Wij hoefden ons niet te legitimeren bij aankomst. Wij kregen gelijk de sleutels en mochten verder gaan. Het huisje is erg prachtig. Wat jammer is aan het huisje dat het erg veel lawaai binnen laat in de slaapkamers, woonkamer en badkamers. Als je in de woonkamer praat kan je dat boven in de slaapkamers horen en andersom. Dat is wel een minpunt aan het huisje. Ook is het jammer dat de receptie op woensdag en donderdag gesloten is. Wij wilden onze zwembandjes ophalen maar dat ging helaas niet door.

Erik Steegmans

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

We zijn goed ontvangen en het huisje en omgeving waren heel mooi. Een nadeel is het gegeven dat de huizen heel dicht op elkaar staan.

Ysbert Henrix

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Mooi huisje, leuke midweek gehad met vrienden bij een spetterend nieuwjaarsfeest. Alles was aanwezig en prima in orde, enkel de magnetron werkte niet goed en heel traag, gelukkig hadden we onze eigen ook mee. Er waren houten palen voorzien voor een overdekt terras maar zonder doek erover, zodus nergens ruimte om droog te staan buiten. De zetel was wat aan de kleine kant voor 8 personen, verder was de hygiëne niet heel nauw genomen, vlekken op de stoffen stoelen, schimmel in de douche (siliconenkit moet vervangen worden), bijzettafeltje in living was nog heel vuil. Al bij al een zéér leuke tijd gehad in deze moderne woning.

Eline van der Wiel

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Het park is gelegen op een top locatie middenin de natuur. Ook wordt het park heel goed bijgehouden. Ons huisje was goed schoon, moderne inrichting en het was ruim opgezet. Wij hebben een heel fijn weekend gehad!

Boukje Velthuis

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

De ontvangst van Europarks was heel vriendelijk, maar we moesten ter plekke nog eens een groot bedrag betalen terwijl er op de site van Belvilla staat dat sommige kosten inclusief zijn, zoals eindschoonmaak, bedlinnen (verplicht, staat niet op de site ) enz. Dit geeft nog steeds een nare bijsmaak ! De accommodatie was op het eerste gezicht heel mooi. De temperatuur is echter lastig te regelen door de grote raampartijen, als de zon schijnt wordt het in korte tijd bloedheet, en in de avond wordt het niet snel warm want dan kan de CV het niet bijbenen. Wij vragen ons af hoe dat in de winter gaat..... Gelukkig was er genoeg inventaris zoals borden, bestek en pannen. Maar extra dekens en onderzetters en pannenlappen zijn geen overbodige luxe. De omgeving is erg mooi en je zit vlakbij grote steden, het park zelf werd goed onderhouden. Alleen zijn er verder geen faciliteiten ondanks dat het herfstvakantie was, de frietkraam was bijvoorbeeld al gesloten en het restaurant was 2 dagen in de week dicht. Heel jammer, want het park zat vol. Als laatste nog een opmerking over de drempels deze zijn erg onhandig, zeker als je met een fietsendrager het park inrijdt.

salma el hasnaoui

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Was niet het huisje zoals op de foto. Vond dat wel erg jammer!

ingrid schuurman

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Accommodatie: men geeft altijd foto van huisjes aan water maar in realiteit krijg je een huisje weggemoffeld tussen de andere huisjes met geen zicht op water. Dan moet men maar de mensen de keuze geven tussen wel/of niet aan water gelegen (en de prijs navenant aanpassen). Sofa versleten, plinten vol vuil.

Carl Fink

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Aardig huis, maar slechte (geen) zonwering (binnen was het een "oven"). Buiten slecht onderhouden (gammele steiger, verzakte en door onkruid/begroeiing overwoekerde trappen, verrotte "pergola", aanbouw verzakt waardoor scheuren tussen de aansluiting met hoofdgebouw). Redelijke maar erg eenvoudige tuinmeubels. Binnen eveneens eenvoudig meubilair, redelijke bedden, kapotte keukenapparatuur (magnetron, kookplaat). Huis aan meertje met veel groenalg (gezondheidsgevaar bij zwemmen), een strand dat erg vervuild was en met onkruid begroeid. Algemene indruk: absoluut onvoldoende.

Rob Eissens

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Zaten dicht tegen Brunsummerheide aan. Prachtig wandel en fiets gebied.

Elisabeth van Scheijndel

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Heerlijke vakantie gehad in 8-persoons Pavilion L'etage 8, huisje 157. Prachtige locatie aan het einde van een straatje, dus geen verkeer. Daarnaast een prachtig vrij uitzicht. Vanwege andere recensies waren wij bang voor een slechte schoonmaak. Niets van gemerkt, alles zag er keurig uit. Er was een slaapkamer op de begane grond en drie op de verdieping. Wel wat smalle matrassen (ik denk 70cm) en zeer gehorig. Vanwege de grote ramen ook snel zeer warm. Gelukkig is er airco geïnstalleerd die zorgde na een paar uur voor een koelere temperatuur. Van alle gemakken voorzien (twee badkamers waarvan een met bad, extra toilet, oven, wasmachine). We hebben een heerlijke vakantie gehad. Locatie is prima uitvalsbasis voor Zuid-Limburg, alle uitstapjes waren binnen 30 minuten rijden.

Dylan van der Weel

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Goed geregeld, schoon en heerlijk tot rust kunnen komen.

Adinda Cox

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Leuk huisje en goede faciliteiten op se camping

Bernadette van der Velden

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Op het plaatje staat een huis aan het water. Ik heb gemaild of dit het huis was wat ik had gehuurd en dat werd bevestigd. Bij aankomst bleek het huis niet aan het water te zijn gelegen.

Jakob Giesbrecht

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4
Toon Duits

Geachte heer of mevrouw, ik wil u graag mijn eerlijke feedback geven, om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van uw klanten. Het is een heel mooi vakantiehuis met relatief mooie visuele accenten. Allereerst wil ik schrijven dat het vakantiehuis op Bellvilla staat werd geadverteerd met een foto van het vakantiehuis direct aan het water. Toen we aankwamen kwamen we erachter dat het een ander vakantiehuis was. Het is natuurlijk niet voordelig om te adverteren voor een vakantiehuis dat u dan niet kunt krijgen. Op onze verblijfsvergunning stond ook de foto van het huis met het water erop gedrukt en het briefje: “Uw vakantiehuis, zodat u het direct kunt vinden.” Als tweede punt moet ik u melden dat het onredelijk is dat er geen airconditioning in de vakantiehuizen is geïnstalleerd. Soms hadden we 41 ° C in huis. Het was niet te stoppen, en de vijver, of het water waarin iedereen zich baadt, was buitengewoon vuil en vuil. Het is echt onredelijk om in deze vijver te baden, en het derde en laatste punt: het vakantiehuis was erg vuil bij aankomst. Het stof was overal dik op de vloer.

Brigit Van Druten

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Aankomst bij slagboom erg druk Accommodatie niet echt schoon en bloedheet binnen, 44gr Omgeving prachtig

Kathy Lagrou

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Door de hoge raampartijen en de hoge temperaturen was het huisje veranderd in een sauna (36°C)

Earl Ketting Olivier

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Waar moeten we beginnen? Voor ruim € 3400 een acht persoons bungalow voor twee weken mag je verwachten dat deze schoon wordt opgeleverd. De schimmel zit overal in de badkamer, het bestek is niet toereikend voor 8 personen, servies en pannen onvoldoende en stoelen tekort! Te bedenken dat we nog even ruim 600 Euro moesten afrekenen voor belastingen, bed linnen, servicekosten en schoonmaak! Het huis op zich is okay maar niet dit geld waard!

Andrea van Engelen

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

ruim huisje Zeer slecht schoongemaakt

Jennifer Buttner

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4
Toon Duits

Helaas was het huis niet echt schoon. We moesten veel mieren bestrijden. Helaas is er hier ook weinig voor kinderen. Afgezien van een kleine speeltuin is het hier nogal saai voor kinderen.

van Rumt

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Het huis was heerlijk ruim en we hadden een prachtig uitzicht. Het was fijn geweest als er op het terras en doek kon worden gespannen tegen de zon. Verder prima

D. Tousain

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

uitzicht en omgeving van het huisje was erg prachtig, ik heb alleen wat klachten over de hygiene van het huisje zelf. ook waren er veel mieren en muizen.

Sabine Martens

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Het is een prachtig huis met een leuke indeling en veel ruimte. Maar het wordt slecht schoongemaakt en slecht onderhouden. Er is echt dringend een grondige schoonmaak nodig, er liggen dikke lagen stof op lampen en randjes. De muren zitten vol met vieze spetters. De bank was zo smerig dat je er niet op wil zitten. Deze is de volgende dag wel vervangen. De badkamer boven stonk zodanig dat de hele bovenverdieping stonk. Door de vele ramen wordt het heel snel warm als de zon schijnt. 29 graden bij een buitentemperatuur van 15 graden. Er is geen zonwering of airco. Dat lijkt me in de zomer echt niet te doen. Het is jammer dat de schoonmaak zo slecht is. De omgeving is namelijk prachtig en het huis in potentie erg leuk, maar wij zullen niet nog een keer gaan.

Linda Wagemakers

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Fijn/mooi huis op een super vakantiepark! Sommige meubels wel echt toe aan vervanging

Jeannette

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Een mooi park, met een vriendelijke Receptie, Een restaurant waar je heerlijk kan eten, En een leuke kamer voor de kinderen om even te spelen, Een nette speeltuin met goede speeltoestellen, Daarnaast een prachtige omgeving om in te wandelen,

Wilfried Duijs

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Vriendelijk ontvangst, luxe villa in mooie omgeving

Nazanin Serosh

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Kliene woning ontvangen met echt slechte uitzicht . Ik zit de hele tijd naar mensen te kijken ik had bij het water woning geboek nu zit ik naar mensen te kijken .

Kurt Scholz

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4
Toon Duits

Het huis heeft absoluut zonwering op de ramen nodig Het is gewoon te schaars uitgerust Heeft slechts 7 messenborden voor 7 personen, dat is gewoon niet genoeg Dan zijn er geen ligstoelen voor buiten Er is ook geen grill Het meubilair is al erg gehavend (banken) Wij hebben al vrij vaak een vakantiehuis gehuurd: dit is het ergste Wij vinden de hoek hier op de heide erg prettig. Wij zouden het huis niet aanraden. Er is niets in het Duits bij de receptie, dat is een groot nadeel. Wij zouden graag een in het Duits geschreven plan van wat je hier kunt doen. We hadden alle 8 een mooier verblijf gewenst

Raymond Rooseboom

3,4
3.4 3.4 3.4 3.4 3.4

Een goed park met een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. De schoonmaak van de accommodatie liet alleen te wensen over. Zeker in deze tijd had ik daar veel meer van verwacht.

Gert van der Lugt

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De aankomst was goed geregeld, we hadden een kluisnummer en code gekregen, dit werkte prima. De accommodatie was erg mooi, net als de omgeving. Het enige punt van aandacht was dat we geen linnenpakketten hadden in de accommodatie, hier moesten we voor bellen waarna de pakketten alsnog werden gebracht.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317551

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317551.htm


«Modern vakantiehuis, bij Brunssummerheide» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 53 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven