Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

SLAPPE-AV

Telemark/Noorwegen

Max.  9   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 9  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De naam van het huis zou het programma van je vakantie bij ons moeten zijn, want "SLAPPE-AV" betekent in het Duits niets anders dan "ontspannen; tot rust komen".
Hier vind je meer dan 120 m² ruimte en uitrusting om echt te ontspannen. Er zijn 4 slaapkamers met 9 slaapplaatsen, een grote woon/eetkamer en een grote sanitaire ruimte met sauna voor maximaal 5 personen.
Je kunt het meer Vråvatn binnen een paar minuten lopen bereiken, want de dichtstbijzijnde oever ligt op slechts 150 m afstand en het zandstrand, waar je in de zomer gemakkelijk het water in kunt gaan, maar natuurlijk ook op elk ander moment van het jaar, ligt op slechts ongeveer 300 m afstand.
Je dagelijkse boodschappen kun je doen in het dorp Vrådal, dat op slechts 4 km afstand ligt. Daar vind je een supermarkt (Jokers) met een postkantoor, een sport- en vrijetijdswinkel, een modewinkel, een toeristeninformatiecentrum, een hotel met een restaurant, een café, een Thaise snackbar, een kapper, een zilversmederij en een benzinestation.
Iets verderop is er een autoreparatiewerkplaats en diverse andere bedrijven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Stapelbed (80x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.15 km

0.15 km

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4.5 km

4.5 km

Luchthaven 160 km Torp

160 km

Station 90 km Notodden

90 km

Snelweg-afrit 86 km E18

86 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis SLAPPE-AV ligt midden in een klein vakantiehuizengebied met in totaal ca. 20 vakantiehuizen. Het huis heeft een natuurgrondstuk van ca. 1000 m².
Het strand aan het meer ligt op slechts 300 m afstand.
Het skiplezier begint bijna direct voor het huis, want op 50 m afstand ligt een geprepareerde langlaufloipe en het Alpincenter op ca. 2 km afstand is met de auto in een paar minuten te bereiken.

De woning en de toegangsweg ernaartoe zijn goed geasfalteerd en zowel in de zomer als in de winter gemakkelijk te bereiken. Het dorp Vrådal ligt op ca. 255 m boven de zeespiegel in het hart van Telemark op de kruising van de twee grote binnenmeren Nisser (ca. 36 km lang) en Vråvatn (ca. 18 km lang).
De plaats is zowel een zomer- als wintervakantiegebied, want het biedt voor elk seizoen wat wils.
In de zomer kun je in de bergen wandelen op meer dan 80 km gemarkeerde wandelpaden. Het hoogste punt, Roholtsfjell (1018 m), kan worden bereikt via goed gemarkeerde paden, net als alle andere hoogten in de omgeving.
Voor liefhebbers van nordic walking zijn er 9 bewegwijzerde routes van verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van 1,2 tot 7,8 km lang. Er worden ook beginnerscursussen en begeleide trainingstochten aangeboden.
Er zijn ook prachtige fietsroutes, die enerzijds rond de meren lopen op een bijna vlak parcours en anderzijds ook moeilijkere hellingen hebben - tot afdalingen in het skicentrum.
Bij het Nissermeer vind je een klein zwemgebied met strand, restaurant, speeltuin, bootverhuur, klimtoren en nog veel meer zee.
Daarnaast kun je in Vrådal elandsafari's, beversafari's, ponyritjes, kanoën, vissen en nog veel meer activiteiten boeken en bezoeken.
Vanuit Vrådal ben je snel bij veel musea en bezienswaardigheden in het zuiden van Noorwegen. Oslo ligt op slechts 200 km afstand. In de buurt is er de Eidsborg Staafkerk met museum, een openluchtmuseum in Kviteseid, Badeland Bø Sommarland, een kopermijn, een zilvermijn, het Telemarkkanaal, enz. enz.

In de winter kun je de prachtige natuur verkennen tijdens uitgebreide langlauftochten. Er is ongeveer 40 km aan geprepareerde loipes, zowel in het dal als in de bergen.
Bij Vrådal Panorama Skisenter vind je 5 liften met 15 verschillende pistes, waarvan 10 met kunstsneeuw, zodat het skiseizoen van Kerstmis tot Pasen duurt.
Je kunt ook een winterse arrensleetocht boeken bij Straand Hestesenter, of sneeuwschoenen huren en op eigen houtje of met een gids op sneeuwschoentocht gaan.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Wandelen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteit kost extra en wordt in rekening gebracht op basis van verbruik. De prijs is 3,00 NOK/kWh. Het verbruik wordt door ons online afgelezen en vervolgens verrekend met de borg.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Falle des Rücktritts hat der Kunde folgende Stornierungskosten zu entrichten: Vom Tag des Zahlungseinganges der Anzahlung durch den Mieter bis zum 121. Tag vor Mietbeginn 35 € Bearbeitungsgebühr Vom 120. Tag bis zum 61. Tag vor Mietbeginn Höhe der Anzahlung (mindestens jedoch 35 €) Vom 60. Tag bis zum 15. Tag vor Mietbeginn 50 % des Gesamtpreises (ohne Kaution und Extras) Vom 14. Tag bis zum 8. Tag vor Mietbeginn 80 % des Gesamtpreises (ohne Kaution und Extras) Weniger als 8 Tage vor Mietbeginn 100 % des Gesamtpreises (ohne Kaution und Extras)

meer informatie:

Het huis heeft een 32 inch (ca. 81 cm) flatscreen-tv met Duitse en Noorse programma's. De antenne is afgestemd op de Astra- en Sirius-satellieten.
Internettoegang is gratis beschikbaar via Wi-Fi.
Vanuit de woon/eetkamer zijn er twee uitgangen naar het grote terras, zodat de afstanden altijd kort zijn. Het terras heeft een tafel, stoelen, ligstoelen en een barbecue, zodat je er comfortabel kunt genieten van de lange, heldere zomeravonden.
Er is een badkamer met douche, wastafel, toilet en directe toegang tot de sauna, evenals een extra gastentoilet met wastafel.
We hebben twee slaapkamers op de begane grond en twee op zolder. Twee slaapkamers zijn uitgerust met tweepersoonsbedden, één met twee eenpersoonsbedden en één met een familiebed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. F. Tönies

Dhr. F. Tönies

Wij zijn een gezin met drie volwassen kinderen en inmiddels vier kleinkinderen. We maken allemaal graag gebruik van het huis in verschillende periodes van het jaar, maar de rest van de tijd stellen we ons huis graag beschikbaar voor Noorwegen-liefhebbers. We hebben het huis zelf met veel liefde gebouwd en ingericht tussen 2008 en 2010.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 41211

Laatst bijgewerkt: 25.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/41211.htm

Dhr. Frank Tönies

Hagebuttenweg 5

48341 Altenberge

0049(0) 00492505408526

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven