Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bungalowpark de Vlietlanden

Max.  4   gasten
49m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
49m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Bungalow type Stolp is een vrijstaande bungalow, geïnspireerd op de oude Noord-Hollandse stolpboerderij en biedt plaats aan 4 personen. Op de begane grond treft u een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer met douche en toilet en berging met wasmachine. Op de eerste verdieping een slaapkamer en ruime overloop. In enkele gevallen is de indeling afwijkend en zijn er alleen twee slaapkamers boven. Alle huizen zijn vrijstaand met eigen parkeerplaats, direct gelegen aan het water en voorzien van eigen aanlegsteiger, wasmachine, vaatwasser, magnetron, aangesloten op het kabelnet, gratis WiFi, centrale verwarming, horren in de slaapkamers, tuingerichte schuifpui met toegang tot het gemeubileerde terras.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 60 km Schiphol Amsterdam

60 km

Station 18 km Hoorn

18 km

Snelweg-afrit 3 km A7

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vele gasten aan Bungalowpark De Vlietlanden komen voor de uitgesproken rust en het natuurschoon die het park te bieden heeft. Zij laten de auto het liefst staan op de plek waar zij hem bij aankomst hebben neergezet: Bij de bungalow natuurlijk!Dit betekent dat zij ook voor bepaalde voorzieningen aangewezen willen zijn op datgene wat het park hen te bieden heeft. En dat is veel!! We noemden reeds de verschillende sportfaciliteiten en de prachtige golfbaan. Tevens kunt u een balletje slaan op onze verlichte tennisbanen en daarna een borrel of een klein hapje nuttigen in Grandcafe De Vlietlanden. Wat dacht u van een fijne fietstocht door de omgeving? West-Friesland wordt doorkruist door een netwerk van kwalitatief zeer goede fietspaden. Diverse routes zijn mogelijk. Vraag bij de fietsenverhuur “Lakkie” naar de verschillende ±3 km afstand ligt het rustieke stadje Medemblik. Niet alleen bekend als modern zeilcentrum maar tevens in het bezit van een gezellige, authentieke haven. Volop winkels, gezellige restaurants en discotheken maken het stadje compleet. Ook is Medemblik de thuishaven van het stoomtreintje dat een dienst onderhoudt met het al even rustieke stadje Hoorn. Richting Enkhuizen kan men per stoomboot.



In Enkhuizen vindt u het vermaarde Zuiderzeemuseum, zowel binnen als buiten. Het “Vooroeverproject” ligt hier praktisch bij de voordeur. Zeilen, zwemmen, surfen of gewoon lekker niets doen; aan de oevers van het IJsselmeer is het allemaal mogelijk. En dat allemaal in een prachtige omgeving. Tulpenvelden, molens, boerderijen, sloten, vaarten en uitgestrekte weilanden maken Westfriesland tot een uniek en prachtig gebied.
Een verkenningstocht bij uitstek in dit waterrijke gebied maakt u natuurlijk per boot. Ontdek het verrassende uitzicht vanaf het water. De natuur ziet er opeens weer heel anders uit. Een prachtige ervaring! En altijd kunt u voor een ontspannend aperitief of voortreffelijke lunch of diner terecht in ons restaurant. Ook vanuit hier heeft u weer een prachtig uitzicht op de omgeving.

Ongekende mogelijkheden
Rust, ruimte en sportieve ontspanning, gecombineerd met zeer riante bungalows maakt van Bungalowpark De Vlietlanden een uniek plekje in Nederland. Aan alle kanten omringd door water een Eldorado voor de watersporter.

Rechtstreeks bereikbaar zijn de binnenmeren Groote Vliet, Kleine Vliet en IJsselmeer. Tevens is er op 500 meter afstand het park “De Vooroever”, een perfecte combinatie van water, natuurgebieden, zonneweiden en strand. Een uitgelezen gelegenheid voor surfers en zonaanbidders.

Maar op De Vlietlanden is ook de sportvisser verzekerd van een goede vangst. Motorboten zijn te huur bij ons botenverhuurbedrijf De Vlietlanden. Naast het waterplezier voor de kinderen is er een speelweide met een voetbalveld. De actieve volwassene komt volop aan zijn trekken: tennissen, voetbal, volleybal en golf. En, na iedere inspanning is het goed vertoeven in het gezellige café-restaurant.

Naast de vele toeristische attracties
is er in de omgeving van het park de mogelijkheid tot midgetgolfen, bowlen en karten. Ook een bezoek aan het subtropisch zwembad in Wervershoof behoort tot de mogelijkheden.

Dit alles maakt van De Vlietlanden niet alleen een prima locatie voor een weekend of midweek, maar ook voor een wat langer verblijf zult u er zich binnen de kortste keren ècht thuis voelen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bedlinnen € 9,75 Kort verblijf belasting € 1,60 p.p.p.n
Een weekend van vrijdag tot maandag is 70% van de weekprijs. Een korte week van maandag tot vrijdag is ook 70% van de weekprijs.
Bovenstaande prijzen zijn voor het type Stolp, geschikt voor maximaal 4 personen, wij verhuren ook 6,8 en 10-persoons huizen.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Bungalowpark de Vlietlanden
Dhr. H. Ris

Dhr. H. Ris

Wij heten onze gasten van harte welkom en het gehele Vlietlanden team zal zijn best doen om iedere gast het Vlietlanden gevoel te geven. Tot ziens


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 42568

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/42568.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven