Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ortu au Mulinu

Balagne, Corsica

Max.  6   gasten
180m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 6  gasten
180m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

"Ortu au Mulinu" is een uitzonderlijke huis in termen van stijl, locatie en goed onderhouden faciliteiten.

"Ortu au Mulinu" (tuin bij de molen) is een oude graanmolen, die de eigenaar weer tot leven is gewekt. Het oorspronkelijke gebouw, getuige echte Corsicaanse erfgoed, is volledig gerestaureerd en uitgebreid, met strenge kwaliteitseisen op het gebied van de eerbiediging van de plaats en het omliggende gebied en de gebruikte materialen zijn gemaakt. Droge stenen muren, eeuwen oude dakpannen, ruwe bakstenen, terracotta vloeren, riemen vloeren Eik - met veel empathie is gepland tot in de puntjes.

Het huis heeft een grote eetkamer met een volledig uitgeruste keuken en directe toegang tot een volledig ingerichte, bedekt met wilde wingerd terras. Omringd door de geur van lavendel, rozemarijn en andere mediterrane planten, het is een echte traktatie, er zijn maaltijden te nemen.

Drie slaapkamers, elk met eigen bad of douche en twee toiletten laten royale accommodatie en een aangenaam verblijf voor zes personen. Een grote woonkamer met panoramische ramen en een open haard is sic in de bovenste luchtwegen van het pand.

"Ortu di u Mulinu" is - hoewel in het centrum van Urtaca ligt - nog steeds ver uit de buurt van andere huizen, zo perfect intimiteit is gegarandeerd. Er zijn talloze manieren om de ongeveer een hectare bebost stuk land - ook onafhankelijk van de andere huisgenoten - om te ontspannen.

De site 's restanque "(rijtjeshuis, ondersteund door stenen muren, die waarschijnlijk zijn honderden jaren oud) is natuurlijk, zelfs de (verwarmde) zwembad, met uitzicht op een aquaduct, past discreet in het landschap.

"Ortu au Mulinu" is gelegen in een vallei van de rivier Ostriconi met dezelfde naam, het prachtige strand (ongeveer 7 km) en nog eens 7 km is er het bekende strand van Lozari. Pietralba Urtaca en vooral het middeleeuwse dorp Lama (met zijn jaarlijkse Film Festival) zijn typisch Corsicaanse plaatsen waar de olijven en in het bijzonder schapenhouderij al eeuwen voor een relatieve levensstandaard van de bevolking bijgewoond. Lama kan overigens worden bereikt over een ongeveer vier uur durende wandeling, het begin van die slechts een paar meter van het pand. Op het hoogste punt van deze wandeling heb je een fantastisch uitzicht tot aan de Cap Corse, Saint Florent, Monte Cinto etc.

Slechts 20 minuten rijden van het hotel Ile Rousse, zelfs in de winter een levendige plek, met zijn restaurants, de veelzijdige mogelijkheden voor sportieve activiteiten, de jachthaven en die van de veerboten die Corsica verbinden met Frankrijk en Italië.

De Balagne, de naam van de regio waar Ile Rousse en Calvi zijn, is een uitstekende bestemming voor talloze bergdorpen, kerken, stenen huizen, wijngaarden, schapen, kastanje bossen, bergen met mogelijkheden voor wandelen, fietsen, kanoën etc.

In absolute rust en in een in weerwil van het accent op Authenzitität, luxüriösem frame, kunt u uw vakantie door te brengen in "Ortu Al'Mulino 'en afgestemd op uw wensen, om actief te zijn of gewoon ontspannen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 35 km Calvi

35 km

Station 15 km Ile Rousse

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

"Ortu di u Mulinu" is een beetje zo ver weg dat perfect intimiteit wordt gegarandeerd van het centrum van andere huizen. Er zijn talloze manieren om de ongeveer een hectare bebost stuk land - ook onafhankelijk van de andere huisgenoten - om te ontspannen. "Ortu au Mulinu" biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en vooral op een weelderige vegetatie langs het riviertje Gargalagna.

De site 's restanque "(rijtjeshuis, ondersteund door stenen muren, die waarschijnlijk zijn honderden jaren oud) is natuurlijk, zelfs het zwembad, met uitzicht op een aquaduct, past discreet in het landschap.
Urtaca is een klein, rustig dorpje op 300 meter boven de zeespiegel met een goede wegverbinding naar de stranden van Ostriconi (10 minuten), Lozari (15 minuten) en die van l'Ile Rousse (25 minuten). Urtaca is ook het startpunt voor bergwandelingen (door Lama).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle nutsvoorzieningen inbegrepen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Les vacanciers qui effectuent l’annulation au moins 30 jours avant la date d’arrivée obtiendront un remboursement à hauteur de 100 %. Les vacanciers qui effectuent l’annulation entre 14 et 30 jours avant la date d’arrivée obtiendront un remboursement à hauteur de 50 %. Si l’annulation est effectuée après les dates indiquées, les vacanciers n’obtiendront aucun remboursement.

meer informatie:

Er zijn voorzien van airconditioning met twee slaapkamers


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-02-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Katja S. uit Großenkneten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis in klein bergdorp

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in het huis van Mme Hauck met onze volwassen kinderen en onze hond. Het huis is liefdevol gerenoveerd, elke kamer heeft zijn eigen charme. In de tuin konden we verse vijgen, druiven en amandelen krijgen. Op elk moment van de dag hadden we een prachtig uitzicht op de omgeving. Het kleine dorpje Urtaca is erg rustig, maar het dichtstbijzijnde strand is gemakkelijk te bereiken met de auto. Mme Hauck is een geweldige hospita, ze verwelkomde ons zeer hartelijk en gaf ons veel tips.
We voelden ons thuis!

September 2020

Denise M. uit Berg am Irchel / Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis

We hebben genoten van het verblijf! Heel gezellig en stijlvol...

Elke keer weer terug!

September 2019

Jens und Nadine S. uit Dinslaken

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis

We hebben 2 heerlijke weken doorgebracht in dit droomhuis met een spectaculair landgoed
Als u houdt van de natuur, de bergen, privacy en romantiek, dan is dit de plek voor u
De bakker die stokbrood, croissants en eieren verkoopt, is elke ochtend een wandeling door het rustige dorpje Urtaca waard. Het ontbijt daarna in de halfschaduw op het gezellige, chique terras met Corsicaanse honing, jam en worstjes uit het winkeltje aan de voet van Urtaca was bijzonder
Het zwembad is een droom en biedt voldoende ruimte en sfeer rondom om je uit te spreiden en te ontspannen, terwijl je het beekje op de achtergrond hoort ruisen. Zelfs het poolhouse heeft zijn eigen ijskast
Vele stranden, wandelroutes, excursiebestemmingen zijn gemakkelijk te bereiken. Emmanuelle gaf ook waardevolle tips. Ze is een heel aardig en ongecompliceerd contact.
Het diner kan moeiteloos worden bereid met de volledig uitgeruste keuken. U vindt er ook een mixer voor het maken van een nachtelijke crêpe.
Natuurlijk zijn er in de zomer muggen, dus onze klamboe kwam 's morgens en 's avonds goed van pas.
U kunt de zonsondergang bekijken op het terras met een glas wijn. Het is een absolute aanrader en we komen zeker terug!
Dank je, lieve Emmanuelle

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

September 2017

Renate und Knut uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Buitengewone vakantieaccommodatie

We hadden het geluk om twee droomachtige vakantieweken door te brengen in dit buitengewone vakantiehuis in september van dit jaar.
Het natuurstenen huis met een zeer grote tuin en zwembad ligt aan het einde van een klein, rustig dorp in het noorden van Corsica. De inrichting is zeer elegant, stijlvol en harmonieus. Het uitzicht op het dorp, de omringende maquis en de goed verzorgde tuin is prachtig. In het dorp is er een goede bakker. Dus elke ochtend heb je heerlijk geurend brood op de ontbijttafel en je kunt het zelfs laten bezorgen.
De verhuurder is zeer vriendelijk, attent en verrassend ongecompliceerd. Omdat alles goed verzorgd was, hadden we geen problemen met het huis en de tuin.
Boodschappen doen kan in de supermarkt met een aangesloten biowinkel na 20 minuten rijden met de auto. Er zijn talloze en gevarieerde mogelijkheden voor uitstapjes met de auto of de smalspoorweg. De natuur van dit eiland is gewoon geweldig. Een lang zandstrand is te bereiken na een autorit van 15 minuten met nog wat wandelen. Gratis parkeergelegenheid is ruimschoots beschikbaar. Verfrissend zwemmen in het zwembad was zelfs eind september nog altijd mogelijk bij zomerse temperaturen.
We zullen deze droomachtige dagen nog lang herinneren en komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2017

Imke und Wiard H. uit 27777 Ganderkesee

5,0
5 5 5 5

Sehr komfortables Haus mit ganz viel Flair in einem ursprünglichen Dorf mit Meerblick

Von insgesamt vier Häusern in drei verschiedenen Gegenden auf Korsika hat es uns hier am besten gefallen. Das Haus mit seinem ursprünglich-romantischem Grundstück hat ganz viel Flair ohne auf jeglichen Komfort verzichten zu müssen. Durch die überaus freundliche Vermieterin fühlten wir uns wie Gäste und nicht wie Touristen. Dies empfanden wir auch beim morgendlichen Gang durchs Dorf zum Bäcker, bei dem das Baguette und die Croissants direkt aus der Backstube kommen. Selbst im Nachbardorf Lama, zu dem man einen wunderschönen Spaziergang machen kann, wurden wir sehr herzlich empfangen und bewirtet, obwohl das Lokal Amama noch nicht geöffnet hatte. Der Ostriconi Strand ist nah und sehr schön und die Gegend bietet sehr viele Un ternehmungsmöglichkeiten.
Insgesamt unser Favorit und sicher noch ein kleiner Geheimtip.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2016

Kronast M. uit 86836 Klosterlechfeld

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus für Familien, das Geschichte verströmt und trotzdem jeden modernen Komfort bietet

Ortu a u Mulino war ursprünglich eine Ölmühle und wurde zu einem komortablen Ferienhaus für bis zu 6 Personen erweitert. Es liegt völlig ruhig am Ortsende von Urtaca, dass immerhin über eine (sehr gute) Bäckerei, eine winzige Epicerie und eine Bar verfügt. Das Haus hat eine Große Wohnküche mit einem super Gasherd, Spülmaschine, großer Kühl- /Gefrierkombi und allen Geräten, die das Kochherz begehrt. Wir haben überwiegend am großen Tisch der Küch gegessen, weil es auf der Terrasse immer Mitesser (lästige Wespen) gab, was aber nicht gestört hat. Die drei Schlafzimmer sind - wie das ganze Haus - sehr geschmackvoll mit Antiquitäten ausgestattet. Zwei der Schlafzimmer sind klimatisiert, das dritte ist etwas kleiner. Dort hat (ohne zu leiden) unser Sohn gewohnt, während unsere 2 Mädchen im Himmelbett des anderen Schlafzimmers (kleiner Balkon, Dusche und begehbarer Kleiderschrank) nächtigten. Das Wohnzimmer ist großzügig und verfügt u.a. über einen Flachbild-TV (leider keine deutschen Programme) und einen DVD-Rekorder.

Der Pool ist ausreichend groß, war allerdings - für uns überrschend, da wir am Saisoonende dort waren - auf der "erfrischenden" Seite. Es gibt ein hübsches Poolhaus mit separatem Kühlschrank und Gefrierfächern.

Hervorzuheben ist der der tolle und freundliche Service der Eigentümerin. Beispiel: Nachdem die Fernbedienung des DVD-Player nicht funktionierte wurde sofort ein ganz neuer Player angeschafft und das, obwohl ein DVD-Player gar nicht zum versprochenen Leistungsumfang gehört.

Von Utraca zum nächsten Strand sind es mit dem Auto gut 10-15 Minuten. Il Rousse ist ca. 30 Minuten entfernt und hat einen großen Supermart (es gibt auch einen Super-U in Ponte Leccia, doch der ist nicht so toll!). Gut erreichbar ist St. Florent (40 km) und Calvi. Wir haben auch einen großen Ausflug durch die Berge nach Porto und Viizzavona gemacht, doch dass ist bei den toll angelegten, aber kurvigen und z.T. schlechten Straßen auf Korsika eine Tortur für Fahre und Mitfahrer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2014

Familie K. uit Hattingen

4,8
4.9 4.6 4.6 5 5

Wunderschönes Ferienhaus

Ruhig gelegenes Haus für die ganze Familie. Trotzdem mitten um Dorf. Wir haben eine sehr erholsame Zeit dort gehabt. Jedes Zimmer hat ein eigenes Bad. Die Einrichtung ist sehr geschmackvoll und die Vermieterin sehr unkompliziert. Wir kommen wieder!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Wanderwege zum Nachbardorf Lama nutzen. Der Bäcker liegt oberhalb des Dorfes, sehr leckere Biscuits und Brote.

Recreatiemogelijkheden: Ca. 10 km zu den Stränden Ostriconi und Lozari.

Winkels: Bäcker im Dorf. Ansonsten muss man die Supermärkte in Ile Rousse und Ponte Leccia nutzen.


Contactpersoon

Mevr. E. Hauck

Mevr. E. Hauck

meer informatie

Objectnummer: 52185

Laatst bijgewerkt: 07.02.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/52185.htm


«Ortu au Mulinu» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven