Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus Ferdinand Insel Vir

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Onze vakantiewoning biedt gezinnen, stellen en kleine groepen tot 4 personen ruimte voor een mooie, ontspannen vakantie. Nieuw gebouwd in 2013 en gerenoveerd in 2018, kunt u zich helemaal thuis voelen op de begane grond.
Mijn ouders (de verhuurders) wonen op de eerste verdieping en zullen u een warm welkom heten bij aankomst. Als u vragen hebt, kunt u te allen tijde contact met hen opnemen.

Het appartement biedt u 2 slaapkamers (1x een 2-persoonsbed, 1x twee 1-persoonsbedden) een badkamer met douche, een woonkamer met TV en een open keuken met eethoek. Het terras buiten nodigt uit tot samenzijn, barbecueën en eten. Aan het eind van de straat, voorbij een pizzeria, op slechts 300 meter afstand, ligt de kristalheldere zee aan uw voeten. Geniet van de zonnige dagen op het strand en trakteer uzelf op een lekkere afkoeling in de openluchtdouche naast het huis. Om de hoek vindt u een markt waar u al uw boodschappen kunt doen en elke ochtend verse broodjes kunt halen.

Honden zijn welkom bij ons op afspraak.

Als u met de auto komt - geen probleem - kunt u deze comfortabel parkeren op een van de 2 parkeerplaatsen op het terrein.

Geniet van uw vakantie bij ons en op het eiland Vir.
Mijn ouders kijken er al naar uit om je te zien!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 25 km Zadar

25 km

Station 25 km Zadar Hbf

25 km

Snelweg-afrit 30 km Ausfahrt 17 - Zadar

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het belangrijkste is dat het eiland Vir met het vasteland is verbonden door een brug. U kunt ons dus comfortabel met de auto bereiken en bent niet afhankelijk van een veerboot of iets dergelijks.
Met bijna 300 dagen zon per jaar op het eiland Vir is het hier ook zeer aangenaam vertoeven.

Ons huisje ligt aan de noordkant van het eiland Vir.
Vanuit huis kunt u alles gemakkelijk te voet bereiken. De markt is om de hoek (ongeveer 150m), ernaast is er een kleine bistro. Op weg naar het strand, beneden aan de straat, is er een pizzeria aan de rechterkant (ongeveer 250m)
Het strand, iets verderop (ongeveer 300m) is een stenen strand. Als u rechtsaf slaat en het strand volgt, komt u bij een kleine baai, met relatief ondiep water en gevuld met zand - ideaal voor niet-zwemmers en kleine kinderen. In het centrum van Vir vindt u een strand met fijne kiezels.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de prijs is het normale gebruik van de airconditioning en de toeristenbelasting inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Fall einer Stornierung bitten wir um Ihr Verständnis, das wir die gezahlte Anzahlung (25%) einbehalten. Sollten Sie die Reise nicht antreten können, bitten wir Sie einfach sich frühzeitig zu melden, damit wir die Möglichkeit haben, einen neuen Mieter suchen & finden zu können.

meer informatie:

Rondom het strand in het centrum heeft u de mogelijkheid ligbedden te huren en het u comfortabel te maken onder de mooie parasols. Er worden veel vrijetijdsactiviteiten aangeboden, een breed scala aan sportactiviteiten zoals watersport (waterpolo, jetski, bootverhuur en een hip landschap voor kinderen in de zee). U vindt er ook vele cafés, bistro's, "konoba" (restaurants) en markten. Na een dag vol belevenissen kunt u neerstrijken op een van de vele zonneterrassen en genieten van de plaatselijke keuken.
Kleine excursiebestemmingen op het eiland Vir (4,25 km breed en 10,12 km lang) zijn het "Kastelina", een Venetiaans fort en de Virski vuurtoren aan de zuidwestkust.

Als u meer wilt zien, zijn er veel mogelijkheden om de omgeving met de auto te verkennen. In Nin (ongeveer 15-20 minuten met de auto) is er een zoutmijn en de kleine oude stad te bezoeken. Zadar (minuten met de auto) heeft ook een prachtige oude stad en een fascinerend zeeorgel dat u moet zien. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan een van de vele nationale parken van Kroatië, de Plitvice Meren of de Krka Watervallen.

Als u de auto achter u wilt laten, kunt u een van de vele boottochten maken. Sommige beginnen in Vir, maar de meeste vertrekken vanuit Zadar

Als je vragen hebt, kun je altijd bij mijn ouders terecht.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Robert K. uit Dietzenbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fijne vakantie bij de familie Medimurec

Zeer mooi huis! De verhuurders zijn erg aardig en behulpzaam. Het huis is zeer goed onderhouden, alles wat nodig is, is aanwezig in het appartement: parkeerplaats, barbecue, zeer mooi terras! Slechts een paar minuten lopen naar het strand, evenals naar de winkel. We hadden twee ontspannende weken en zouden het huis zeker aanbevelen! Bedankt aan de familie Medimurec!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2023

Franziska G. uit Haselberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut aanbevolen

We waren onlangs voor de eerste keer in Kroatië en werden niet teleurgesteld.
Fam. Medimurec zijn zeer vriendelijke verhuurders. We voelden ons vanaf de eerste dag daar zeer op ons gemak en konden genieten van onze vakantie.
Het vakantieappartement ligt in een rustige zijstraat, van waaruit alles in zeer korte tijd te voet bereikbaar is.
De prachtige zee met kristalhelder water, vele restaurants, een cocktailbar en winkelmogelijkheden.
De accommodatie is zeer liefdevol ingericht en zeer schoon, en alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een vakantie.
De vakantie was erg mooi en we bedanken jullie nogmaals hartelijk daarvoor.
We zullen zeker weer onze vakantie daar doorbrengen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2023

Lilian S. uit 92367 Pilsach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiewoning beoordelen.

We zijn onlangs voor de derde keer daar geweest en zouden op elk moment terugkomen. Het gastgezin is erg vriendelijk en behulpzaam. De zee is heel dichtbij, erg schoon en ook geschikt voor kinderen. Ook voor eten en drinken is gezorgd in de directe omgeving met restaurants, bars en supermarkten. We kunnen dit vakantiehuis aan iedereen aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2023

Tanja H. uit Poppenhausen/ Unterfranken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles top! -> Alles prima!

We waren al twee keer bij Theresa en Ferdinand geweest. Zeer hartelijke en behulpzame mensen die altijd hun best doen als je iets nodig hebt/wilt (in ons geval was het een bijzondere honing die we helaas niet konden krijgen, te bijzonder). Het appartement heeft alles wat je nodig hebt: airconditioning-vriescombinatie- vliegenhorren (wat voor ons erg belangrijk is), voldoende zitplaatsen binnen en buiten voor extra gasten. Er is een windvanger zodat je zelfs bij sterke windbuien op het terras kunt zitten. In minder dan 5 minuten lopen bereik je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie: supermarkt-restaurant-ijsbar en natuurlijk de zee. Het appartement ligt in een rustige zijstraat, zodat onze kinderen op elk moment op straat konden voetballen zonder de lokale buren te storen, die allemaal erg aardig zijn. We komen graag terug :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Thomas S. uit Forchheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wat een mooie vakantie !!!

Ons tweede bezoek aan het prachtige eiland Vir moest het eerste ruimschoots overtreffen - en dat was ook zo. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaren (2 volwassenen + 2 kinderen 10,13 en onze hond) op de dag van onze aankomst. Onmiddellijk viel de vertrouwde, warme maar nooit opdringerige sfeer op en we konden vanaf het eerste moment van onze vakantie genieten. De accommodatie met airconditioning (!) was comfortabel en uiterst schoon. twee minuten te voet later waren we al in het heerlijk heldere water van de Dalmatische Adriatische Zee. De kleine pizzeria onderweg had ons al snel als stamgasten, wat helemaal niet kon met het zeer goede en zeer goedkope eten ( een echt geweldige pizza voor 40 Kunar). Op 2 minuten loopafstand is er een goed gesorteerde kleine supermarkt met een kleine bakkerij. Met de auto duurt het ongeveer 5-8 minuten om Konzum te bereiken. Een paar details terzijde - 2 jetski's voor 15 minuten elk kosten 250 Kunar, 2 kleine quads voor 2 uur 360 Kunar. Je moet beide doen! Wij bevelen ook de taxiboot aan, die twee keer per dag vanuit CENTAR vertrekt om rond het eiland Vir te varen. Onderweg zijn er twee stops om te zwemmen of te snorkelen. Duur ca. 3 uur, kosten voor 2 volwassenen + 2 kinderen 360 Kunar
Maar tenslotte, terug naar de Ferdinands - onze kinderen maakten snel contact met hun leeftijdsgenoten, en wij ook met de buren om ons heen. Een echt onvergetelijke vakantie - dankzij de "Ferdinands". We komen terug ;))

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

September 2015

Okneschtruk uit VIR

4,0
5 1 5 5
Toon Duits

AAN TE BEVELEN!!!

Wij kunnen deze vakantiewoning alleen maar aanbevelen!
Het is prachtig ingericht en vooral heel erg schoon en goed onderhouden. De ligging van de flat en de service zijn gewoonweg lovenswaardig!
De vakantie was erg leuk en we willen jullie nogmaals hartelijk bedanken
We komen graag nog eens terug!

Juli 2014

M.S. uit Essen

4,8
4.8 4.8 5 4.1 5

Sehr schön!

Alles so wie man sich eine Ferienunterkunft vorstellt. Nette Leute, Haus tiptop gepflegt.
Schön wenn es nächstes Jahr wieder klappen würde.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2013

sake uit Insel Vir, Kroatien

4,9
4.5 5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Ein kleines wunderschön, direkt in Strandnähe gelegenes Häuschen. Sehr schick und modern eingerichtet und für 3 Personen völlig ausreichend. Und Familie Medimurek ist ein sehr freundlicher und netter Gastgeber.
Eine kleine Einkaufsmöglichkeit und viele kleine Restaurants in der Nähe laden zum verweilen ein.
In der Stadt ist immer was los und die "Coba Cabana" ist der der ideale Platz zum Entspannen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. F. Medimurec

Dhr. F. Medimurec

Mijn ouders zullen je een warm welkom geven ter plaatse. Zij wonen op de verdieping boven u en zullen u graag helpen als u vragen hebt of hulp nodig hebt. Aangezien mijn ouders het grootste deel van hun tijd in Kroatië doorbrengen, zal ik jullie vanuit Duitsland (Frankfurt) helpen met de boekingen en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt me hier in Duitsland het beste bereiken via e-mail, maar natuurlijk ook op de vaste lijn. Kom bij ons op het eiland Vir en geniet met volle teugen van uw vakantie, we kijken nu al naar je uit! Uw familie Ferdinand Medimurec


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 61273

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/61273.htm


«Haus Ferdinand Insel Vir» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven