Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Tobias

Usedom Eiland

Max.  6   gasten
125m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
125m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

81 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

81 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

COMFORT is onze hoogste prioriteit en biedt u alles wat een perfecte VAKANTIE mogelijk maakt. Met dit in gedachten heten wij u van harte welkom in ons vakantiehuis.

Het vakantiehuis is ontworpen voor 4 volwassenen plus 2 kinderen. Zodra u uw vakantiehuis betreedt en over de drempel van het huis stapt, voelt u de stress van alledag wegvallen. Het huis is geschikt voor gezinnen met kinderen, grootouders of koppels die samen reizen.

Het ca. 125 m² grote vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met open haard, keuken en badkamer incl. sauna op de begane grond, 2 slaapkamers en een badkamer met wellness-douche op de bovenverdieping. De haardkamer kan worden gebruikt als extra slaapgelegenheid.

De woning met zuidwestelijke oriëntatie is ongeveer 700 m² groot en een ideaal toevluchtsoord voor iedereen. De kinderen kunnen in de tuin spelen of de speeltoren veroveren. Terwijl de volwassenen kunnen ontspannen op het terras / in de ligstoelen of bij de barbecue. Er zijn 2 buitenparkeerplaatsen op het terrein.

De vloerverwarming in het hele huis zorgt voor een aangename kamertemperatuur. Op koude dagen kunt u gebruik maken van de open haard of u opwarmen in de sauna. Alle ramen zijn voorzien van horren en elektrische rolluiken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Karlshagen is sinds 1997 weer een door de staat erkend vakantieoord en werd in 2001 aangewezen als "Ostseebad Karlshagen".

Het ongerepte, kilometerslange, brede en fijnzandige droomstrand met schoon water ligt op slechts enkele meters afstand. U kunt genieten van de fascinatie van de zee tijdens prachtige zonsopgangen en zonsondergangen, mooie wandelingen op het strand of een ochtendduik in zee

Niet alleen in de zomer, maar in alle seizoenen bieden het huis en de omgeving u ontspanning, afwisseling en plezier, vooral met de tuin, de sauna en de open haard

De rustige ligging van het huis zal u volledig onttrekken aan de drukte van drukke Oostzee badplaatsen en garandeert u een ontspannen en rustgevende vakantie.
Karlshagen is een populaire Oostzeebadplaats in het noorden van het vakantie-eiland Usedom. Het ligt bijna precies tussen Peenemünde in het noorden (ca. 5 km) en Trassenheide in het zuidwesten (ca. 4 km). De heerlijk ontspannende vakantieflair hier aan de kust van Mecklenburg-Vorpommern is niet in de laatste plaats te danken aan het karakteristieke element water: richting vasteland biedt de rivier de Peene een idyllische natuurlijke achtergrond die uitnodigt tot wandelen, fietsen of vissen, terwijl aan de overkant het heerlijke zandstrand van Karlshagen de rustzoekers verwent. Bosgebieden met uitnodigende paden rond dit vakantieoord ronden het veelzijdige recreatieklimaat af, dat dankzij de jodiumrijke lucht ook goed is voor de gezondheid. Dit is dus een ideale plek om een vakantiehuis te huren voor een gevarieerde vakantie

Geniet van de maritieme bedrijvigheid in de haven of zet zelf koers met een excursieboot. Vistochten maken ook deel uit van het activiteitenaanbod in de haven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Andere kosten:
- Servicekosten (elektriciteit, verwarming, water) inbegrepen.
- Huisdieren 10,00 €/dag



- Kinderbeddengoed tot 7 jaar incl.
- Kinderbed en kinderstoel inbegrepen.


Optioneel te boeken:
- Beddengoed per persoon € 12,00
- groot handdoekenpakket (handdoek, douchehanddoek, saunadoek en badjas, theedoek) per persoon € 23,00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 29 bis 22 Tage: 35% vom Reisepreis 21 bis 15 Tage: 50% vom Reisepreis 14 Tage bis einen Tag: 75% vom Reisepreis

meer informatie:

Karlshagen wil graag een gevarieerde omgeving bieden, vooral voor jonge vakantiegangers, zodat ook papa en mama volop van hun welverdiende vakantie kunnen genieten. Op de terugweg van het strand naar het vakantiehuis raden wij een bezoek aan "Karlchen's Magic Forest" aan. Deze grote speeltuin achter de duinen doet de harten van de kleine vakantiegangers zeker sneller kloppen.

Een bezoek aan de modelspoortentoonstelling in Mölschow is aan te bevelen, waar meer dan 1000 m spoor op nieuwsgierige bezoekers wacht. Met veel aandacht voor details kunnen vakantiegangers jong en oud zich op speelse wijze verdiepen in de geschiedenis van de spoorwegen. Verschillende achtergronden en landschappen zorgen voor steeds wisselende indrukken en menig volwassene voelt zich niet zelden herinnerd aan zijn eigen kindertijd

Een omweg naar het "Woud der Zinnen" van Buddenhagen is ook de moeite waard: hier wordt een wandeling over een educatief pad een belevenis. Op het blotevoetenpad zijn verschillende oppervlakken voelbaar

Een grote speeltuin nodigt uit tot vertoeven of picknicken.

Wie de wereld op zijn kop wil zetten, moet naar Trassenheide: Daar wacht een eigenzinnig en uniek fotomotief met een omgekeerd huis. Over fotomotieven gesproken: amateurfotografen kunnen in alle grote badplaatsen en vooral in de keizerlijke badplaatsen Bansin, Ahlbeck en Heringsdorf prachtige kuurarchitectuur op kiekjes vereeuwigen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2018

Horst L. uit 23611 Bad Schwartau

5,0
5 5 5 5

Urlaub

Es war für uns und unseren Hund ein gelungener Urlaub. Wir haben uns in diesem schönen Haus sehr wohl gefühlt und können es uneingeschränkt weiter empfehlen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2017

Katharina H. uit 14822 Linthe

5,0
5 5 5 5

Traumhaft!

Wir waren 3 Nächte mit zwei Familien, 3 kleinen Kindern und einem Hund dort. Der Service war super, das Haus ein Traum, die Lage zum Hafen klasse und ist dem Auto/Rad war der Strand auch schnell erreicht.
Wir würden jederzeit wieder dieses Ferienhaus buchen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Heike uit 42549 Velbert

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub im Traumhaus

Unsere Bewertung kommt leider etwas spät aber dennoch von Herzen und in Vorfreude auf unseren diesjährigen Urlaub im gleichen Haus.

Das Haus ist ganz toll und mit viel Herz und Liebe zum Detail eingerichtet. Es bietet alles, was man braucht und noch viel mehr. Der Garten ist ein Traum. Super, dass dieser eingezäunt ist. So muss man sich keine Sorgen machen, dass Hund oder Kind ausbüchsen können.

An schlechten Tagen bietet die Sauna einen ganz tollen Ausgleich und trägt sehr zur Entspannung bei.

Wir empfehlen allen, die uns nach einem geeigneten Ferienziel fragen, das Ferienhaus Tobias weiter und freuen uns, auf unseren Urlaub in ein paar Wochen.

Herzlichen Dank und alles Gute.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. N. Tobias

Mevr. N. Tobias

Beste gasten, eindelijk vakantie! Geniet ervan in de zonnigste regio van Duitsland - het eiland Usedom. Ons vakantiehuis ligt in de Oostzeebadplaats Karlshagen en biedt u volop gelegenheid om grondig uit te schakelen en uw ziel te laten bungelen. Wij hopen dat u ons vakantiehuis naar uw zin zult vinden en met volle teugen zult genieten van de mooiste tijd van het jaar op het strand en in het prachtige landschap van het eiland Usedom. Met vriendelijke groeten en de beste wensen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 70552

Laatst bijgewerkt: 08.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/70552.htm


«Vakantiehuis Tobias» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven