Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Liliana

Brands, Ascoli Piceno, Montalto delle Marche

Max.  8   gasten
130m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
130m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze spannende en absoluut exclusieve prive villa, zouden we graag een luxueus huis te presenteren.
De eigenaar van de familie heeft een droom die hierin gerealiseerd en belichaamt de hoogste normen van kwaliteit en leefomgeving. De woning is gelegen op een heuvel in een afgelegen locatie op een terrasvormige tuin terrein van circa 5000 m² met toegangspoort (elektrisch geopend), toegang en parkeerplaatsen. Op het perceel zijn al verschillende kersenbomen, ook veel jonge fruitbomen en sierheesters werden gecreëerd.
Het huis en de gronden bieden een onvergetelijke en bijna onbeschrijfelijke uitzicht op het heuvelachtige landschap van de Marche aan de Adriatische Zee, die kan worden gezien bij helder weer aan de horizon, kleine dorpjes aan de hoge en lange met sneeuw bedekte bergen van de Apennijnen naar het westen. De villa ook de prachtige oostzijde portiek zijn volledig bedekt met oude originele stenen en bakstenen, voor alle verdiepingen alleen originele en beste Cotto werd gebruikt, vloerverwarming (gas), best isolerende houten ramen op maat gemaakt door een timmerman ...
Dit prachtig ingericht tot in het kleinste detail kamers wachten op de gasten: de Panorama Lounge met 3 deuren op de veranda of terras, een bank, satelliet-tv (flatscreen) en een eettafel; Ingerichte keuken (***, afwasmachine, elektrische oven) met toegang tot het terras, de rode slaapkamer met een tweepersoonsbed, de blauwe slaapkamer met 2 bedden en de master bedroom (er is de mogelijkheid om te leveren op aanvraag een ander bed) met toegang tot de portiek en directe toegang tot een badkamer met douche, de grote meester badkamer met extra grote douche en een voorkamer. Elke kamer is uitgerust met veel aandacht voor detail, alles is kleur afgestemd, veel ambachtelijke elementen van spiegelframe aan de grenzen naar de uitlaat covers gevonden in de input-apparatuur.
Iets onder het huis is ook in een panoramische positie van het nieuwe zwembad met hydromassage-zone (ongeveer 12 mx 6 mx 1,40 m, open van half april tot half oktober, langer op aanvraag). Het zwembad is omgeven door een groot zonneterras liegen en rust gebied; zijdelings nog een vol bad werd toegepast.
In de kelder van de villa ook beschikbaar op aanvraag een garage met 2 parkeerplaatsen beschikbaar, een wasmachine.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 24 km

24 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 115 km Pescara

115 km

Station 25 km Pedaso

25 km

Snelweg-afrit 22 km Pedaso

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Liliana is zeer pittoresk op een rustige heuvel in het centrum van Asotales, waar aanbod om mooie wandelingen in de omgeving, kunnen fietsen gehuurd worden, oude kloosters, kerken en kastelen nodigen u uit om het Nationaal Park van de Sibillini Mountains te bezoeken (30 km) of de stranden van de Adriatische Zee (24 km) kan worden bereikt in ongeveer 20 minuten.
De kleine, oud geworden plaats Montalto delle Marche met stadsmuren en de kathedraal kunnen binnen 6 km, een lokaal bedrijf en in ongeveer 900 meter, de oude en beroemde provinciehoofdstad Ascoli Piceno ligt op ongeveer 40 km.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en linnen inbegrepen beide Pool
stookkosten inbegrepen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

meer informatie:

Special Tip: De rivierbedding op slechts 200 meter van de Aso, wiens schoon water stroomt uit de bergen naar de Adriatische Zee, nodigt uit voor een drankje! De provincie Ascoli Piceno ligt in het zuidelijke deel van de Marche op de grens met de regio Abruzzo. Op de heuveltoppen de 11e en 12e eeuw, de Castelli, gesterkt door muren en torens ring nederzettingen ontwikkeld; Centers waren de bisschop steden Ascoli Piceno en Fermo. De eminente paus Sixtus V, die in Rome 1585-1590 aandacht getrokken door een intensieve bouwactiviteiten en de voorbereiding van de obelisk, heeft zijn woonplaats Montalto 3 bisdom benoemd.
Smalle, weelderige en vruchtbare valleien uitstrekken van de Sibillini bergen naar de zee, sinds de oudheid gebruikt voor wijn, fruit, olijfolie, groenten en granen, terwijl langs de kust bekleed opgegroeid badplaatsen met volledige infrastructuur.
De oude Ascoli Piceno, volledig gebouwd van travertijn, is pittoresk in de Tronto, is blij met indrukwekkende plaatsen, vooral de elegante Piazza del Popolo, Romaanse kerken, slanke middeleeuwse torens, een labyrintische oude stad met lokale ambachten, een Romeinse brug, musea ... specialiteit is de gevulde olijven en heerlijke lokale wijnen.
De Asotal verbindt het Nationaal Park van de Sibillini bergen en de Adriatische Zee; een mooie weg leidt van het bergdorp Foce di Monte Monaco door de schilderachtige bergdorpen naar de zee. De onderste Asotal is een van de meest vruchtbare landen in de Adriatische Zee, waar de fruitbomen (perziken lekker), plantaardige velden, wijnstokken en bloemen geven de kijker een kleurrijke en glanzende imago.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Casa Club
Dhr. E. Kroha

Dhr. E. Kroha

Geachte gast Ik besteed veel tijd voor vele jaren in Zuid- en Midden-Italië en was in staat om er veel vriendschappen sluiten. Gewoon om het zuiden van Italië ik goed ken en hou van de manier van leven, de zee, de goede mediterrane gerechten, kunst en duizendjarige cultuur. Je kunt alles wat je wilt weten over uw geplande verblijf in Zuid-of Mitteltalien me gelukkig te vragen. Ik zou erg blij zijn, als je dit prachtige land en zijn aimabele gastheer waarderen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 80334

Laatst bijgewerkt: 09.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/80334.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven