Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur voor u bereikbaar: +49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Verhuurder worden

Onze verhuurdersgids

Alle tips voor een succesvol verhuurbedrijf vindt u in onze verhuurdersgids, die u hier gratis per e-mail kunt aanvragen.

  • Informatie over fiscale en juridische aspecten van huurinkomsten uit vakantiewoningen
  • Voorbeeldhuurcontracten in het Duits, Engels
  • Belangrijke documenten voor de boeking
  • Gids "Aanvragen in boekingen veranderen" (in het Duits)
  • Checklists voor uitrusting, schoonmaak, e.v.m.

Tips voor succesvolle marketing

Hoe zet u aanvragen in boekingen om? Wat zijn de populairste uitrustingskenmerken? Hoe zit het met de belastingen bij een vakantiehuis of vakantie-appartement? Met deze en andere vragen helpen onze experts u graag verder.

Magda,
Digital marketing manager

Foto's

De eerste indruk telt – vooral voor vakantiegasten die op zoek zijn naar de juiste vakantieaccommodatie!

Zorg voor een optimale resolutie, het juiste perspectief en maak foto's van alle vertrekken. Ook foto's van de buitenkant van de woning en de omgeving weten vakantiegasten te waarderen. Mooie foto's verbeteren niet alleen uw kansen op succes bij het verhuren, maar ook uw positie in de zoekresultaten.

Daniel,
SEO-expert

Volledigheid

Vergroot het aantal boekingen door uw accommodatie zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven!

Behalve de uitrusting en de locatie van het object hoort hierbij ook informatie over mogelijke activiteiten en bezienswaardigheden ter plaatse. Met een nauwkeurige en goed geformuleerde beschrijving zal uw advertentie op zoekmachines beter presteren en kunt u het aantal vragen van gasten vooraf al beperken.

Ewa,
Klantenservice

Beschikbaarheidskalender

Een dagelijks bijgewerkte beschikbaarheidskalender is een vereiste voor een succesvolle verhuur!

Niets is teleurstellender voor een gast dan een vrije boekingsperiode aan te vragen en dan een annulering te ontvangen. Met ons systeem kunt u de beschikbaarheidskalender eenvoudig up-to-date houden en automatisch synchroniseren.

Tanja,
Senior marketing manager

Beoordelingen

Of u nu een elektrisch apparaat koopt, op zoek bent naar een goede arts of een vakantiehuis boekt – beoordelingen worden steeds belangrijker!

Drie beoordelingen voor uw vakantiewoning verhogen het aantal aanvragen al met 28%. Dit is ook te danken aan het feit dat positieve beoordelingen de vindbaarheid van uw vakantiewoning bij zoekmachines en de ranking bij Ferienhausmiete.de verbeteren.

Verhuurdersmagazine

Meer tips en advies voor een succesvolle verhuur vindt u op onze blog.

Veelgestelde vragen

Waarom is vakantiehuisnu.nl de juiste partner?
Ferienhausmiete.de is een van de grootste Duitstalige reisportals. U wilt uw vakantiewoning probleemloos en succesvol verhuren? Met meer dan 14 miljoen bezoekers per jaar en ruim 1 miljoen boekingsaanvragen zijn wij de juiste partner voor u. Onze uitstekende positionering in de zoekmachines maakt het u gemakkelijk.
Hoeveel kost een advertentie?
Een advertentie bij vakantiehuisnu.nl kost 99,- euro per jaar excl. BTW. Elke volgende advertentie kost 79,- euro per jaar. Als u meer dan 10 advertenties nodig heeft, neem dan direct contact met ons op, zodat wij een individuele offerte voor u kunnen maken. Wij berekenen voor u geen provisie, service- of boekingskosten.
Door het boeken van een topadvertentie kunt u uw object al op de landingspagina van uw regio presenteren. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaalt u slechts 10 maanden.
Moet ik provisie betalen?
Nee. Bij ons betaalt u slechts een lage jaarlijkse vergoeding per advertentie. Wij berekenen geen provisie of servicekosten, dus 100% van de huurinkomsten zijn voor u!
Hoe lang is de looptijd van het contract?
De looptijd van uw advertentie is één jaar en loopt automatisch af. Alleen u beslist of u uw advertentie wilt verlengen. Als u voor 24 maanden boekt ontvangt u een korting van 5%.
Verschijnt mijn advertentie ook in zoekmachines?
Ja. Wij zorgen ervoor dat uw advertentie in de zoekmachines verschijnt en door vakantiegasten gevonden wordt. Ferienhausmiete.de is een van de grootste Duitstalige reisportals. Onze uitstekende positionering in de zoekmachines levert ook u aanvragen en boekingen op!
Hoe kan ik de positie van mijn advertentie verbeteren?
De criteria actualiteit en volledigheid hebben invloed op de positie van uw advertentie. Om een goede positionering te bereiken, moet u op de volgende punten letten:
  • Geef de seizoensprijzen vooraf voor het hele jaar aan
  • Houd uw beschikbaarheidskalender altijd up-to-date
  • Voeg het maximale aantal foto's in goede resolutie toe
  • Vul alle tekstvelden in met relevante teksten
  • Verzamel veel beoordelingen

Al deze punten zijn niet alleen belangrijk voor de interne positie, maar ook voor de bezoekers van uw advertentie. Dit levert niet alleen meer aanvragen, maar meer boekingen op.
Als u een betere positie voor uw advertentie wilt, dan raden wij u aan om een topadvertentie te boeken. Met de boeking van een topadvertentie wordt uw object op de landingspagina van uw regio gepresenteerd. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaalt u slechts 10 maanden.
Hoe snel wordt mijn advertentie gepubliceerd?
Als u uw advertentie hebt gemaakt en alle beschrijvingen en objectafbeeldingen hebt ingevoegd, klik dan op "Advertentie nu online zetten". Na het invoeren van uw factuuradres kunt u de advertentie bestellen en ontvangt u automatisch een order per e-mail. Onmiddellijk na ontvangst van de betaling wordt de advertentie door onze klantenservice gecontroleerd en gepubliceerd.

Heeft u nog vragen?

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur:

+49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Verplichte velden