Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar: +49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Vakantiehuis en vakantiewoning verhuren - simpel en provisievrij aanmelden!

Onze verhuurdersgids

Alle tips voor een succesvol verhuurbedrijf vind je in onze verhuurdersgids, die je hier gratis per e-mail kunt aanvragen.

  • Informatie over fiscale en juridische aspecten van huurinkomsten uit vakantiewoningen
  • Voorbeeldhuurcontracten in het Duits, Engels
  • Belangrijke documenten voor de boeking
  • Gids "Aanvragen in boekingen veranderen" (in het Duits)
  • Checklists voor uitrusting, schoonmaak, e.v.m.

Tips voor succesvolle marketing

Hoe zet je aanvragen om in boekingen? Wat zijn de populairste eigenschappen van een vakantiehuisje? Hoe zit het met de belastingen bij een vakantiehuis of vakantieappartement? Met deze en andere vragen helpen onze experts je graag verder.

Magda,
Digital marketing manager

Foto's

De eerste indruk telt – vooral voor vakantiegasten die op zoek zijn naar de juiste vakantieaccommodatie!

Zorg voor een optimale resolutie, het juiste perspectief en maak foto's van alle vertrekken. Ook foto's van de buitenkant van de woning en de omgeving weten vakantiegasten te waarderen. Mooie foto's verbeteren niet alleen jouw kansen op succes bij het verhuren, maar ook de positie in de zoekresultaten.

Daniel,
SEO-expert

Volledigheid

Vergroot het aantal boekingen door de accommodatie zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven!

Behalve de uitrusting en de locatie van het object hoort hierbij ook informatie over mogelijke activiteiten en bezienswaardigheden ter plaatse. Met een nauwkeurige en goed geformuleerde beschrijving zal jouw advertentie op zoekmachines beter presteren en kan je het aantal vragen van gasten vooraf al beperken.

Ewa,
Klantenservice

Beschikbaarheidskalender

Een dagelijks bijgewerkte beschikbaarheidskalender is een vereiste voor een succesvolle verhuur!

Niets is teleurstellender voor een gast dan een vrije boekingsperiode aan te vragen en dan een annulering te ontvangen. Met ons systeem kan je de beschikbaarheidskalender eenvoudig up-to-date houden en automatisch synchroniseren.

Tanja,
Senior marketing manager

Beoordelingen

Of je nou een elektrisch apparaat koopt, op zoek bent naar een goede arts of een vakantiehuis boekt – beoordelingen worden steeds belangrijker!

Drie beoordelingen voor de vakantiewoning verhogen het aantal aanvragen al met 28%. Dit is ook te danken aan het feit dat positieve beoordelingen de vindbaarheid van jouw vakantiewoning bij zoekmachines en de ranking bij Vakantiehuisnu.nl verbeteren.

Verhuurdersmagazine

Meer tips en advies voor een succesvolle verhuur vind je op onze blog.

Veelgestelde vragen

Waarom is vakantiehuisnu.nl de juiste partner?
Vakantiehuisnu.nl is de dochter van een van de grootste Duitstalige reisportals Ferienhausmiete.de. Je wilt jouw vakantiewoning probleemloos en succesvol verhuren? Met meer dan 14 miljoen bezoekers per jaar en ruim 1 miljoen boekingsaanvragen zijn wij de juiste partner! Onze uitstekende positionering in de zoekmachines maakt het gemakkelijk.
Hoeveel kost een advertentie?
Een advertentie bij vakantiehuisnu.nl kost 99,- euro per jaar excl. btw. Elke volgende advertentie kost 79,- euro per jaar. Als je meer dan 10 advertenties wil plaatsen, neem dan direct contact met ons op, zodat wij een persoonlijke offerte kunnen maken. Wij berekenen geen provisie, service- of boekingskosten.
Door het boeken van een topadvertentie kan je je object al op de landingspagina van de regio presenteren. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaal je slechts 10 maanden.
Moet ik provisie betalen?
Nee. Bij ons betaal je slechts een lage jaarlijkse vergoeding per advertentie. Wij berekenen geen provisie of servicekosten, dus 100% van de huurinkomsten zijn voor jou!
Hoe lang is de looptijd van het contract?
De looptijd van de advertentie is één jaar en loopt automatisch af. Alleen jij beslist of je de advertentie wilt verlengen. Als je voor 24 jaar boekt ontvang je een korting van 5%.
Verschijnt mijn advertentie ook in zoekmachines?
Ja. Wij zorgen ervoor dat de advertentie in de zoekmachines verschijnt en door vakantiegasten gevonden wordt. Ferienhausmiete.de is een van de grootste Duitstalige reisportals. Onze uitstekende positionering in de zoekmachines levert aanvragen en boekingen op!
Hoe kan ik de positie van mijn advertentie verbeteren?
De criteria actualiteit en volledigheid hebben invloed op de positie van de advertentie. Om een goede positionering te bereiken, moet je op de volgende punten letten:
  • Geef de seizoensprijzen vooraf voor het hele jaar aan
  • Houd de beschikbaarheidskalender altijd up-to-date
  • Voeg het maximale aantal foto's in hoge resolutie toe
  • Vul alle tekstvelden in met relevante teksten
  • Verzamel veel beoordelingen

Al deze punten zijn niet alleen belangrijk voor de interne positie, maar ook voor de bezoekers van de advertentie. Dit levert niet alleen meer aanvragen, maar meer boekingen op.
Als je een betere positie voor de advertentie wilt, dan raden wij aan om een topadvertentie te boeken. Met de boeking van een topadvertentie wordt jouw object op de landingspagina van jouw regio gepresenteerd. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaal je slechts 10 maanden.
Hoe snel wordt mijn advertentie gepubliceerd?
Als je de advertentie hebt gemaakt en alle beschrijvingen en objectafbeeldingen hebt ingevoegd, klik dan op "Advertentie nu online zetten". Na het invoeren van het factuuradres kan je de advertentie bestellen en ontvang je automatisch een order per e-mail. Onmiddellijk na ontvangst van de betaling wordt de advertentie door onze klantenservice gecontroleerd en gepubliceerd.

Heb je nog vragen?

Je kan ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur:

+49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Verplichte velden