Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Fjordzicht

Gemeente Mosfellsbær (parochie Kjós) aan de Hvalfjörður (Walvisfjord)

Max.  6   gasten
72m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
72m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Beschrijving

Het landhuis, gebouwd in 2007, ligt aan de zuidwestkust bij het pittoreske Hvalfjörður (Walvis Fjord) en is de directe buur van onze "Villa Künstlerblick"

Villa Fjordblick is perfect geschikt voor vier personen; een maximale bezetting van zes personen is mogelijk.

U kunt zich verheugen op een feel-good sfeer van 72 m² die volledig uit hout bestaat!

Op de begane grond vindt u de open, liefdevol ingerichte woon- en eetkamer met geïntegreerde kitchenette, twee slaapkamers met elk een Frans bed en de badkamer met douche en toilet. De vloerverwarming zorgt voor behaaglijke warmte. In de open galerij van de eerste verdieping (maximale hoogte 1,90 m) staat nog een Frans bed. De kinderen vinden hier ook een plek om te spelen. Met een tafelvoetbaltafel en tafel airhockey, speeltapijt, bouwstenen, legostenen, speelgoedauto's en diverse gezelschapsspellen moet voor de binnenrecreatie worden gezorgd

Door de ruime ramen kunt u al aan de ontbijttafel genieten van het panoramische uitzicht op de zee en de bergen. Als ze tijdens het koude seizoen nog bedekt zijn met sneeuw, doet dit uitzicht de term "schilderachtig" zeker eer aan

Het ultieme badplezier!
Ons unieke privé "natuurzwembad", dat geen tweede keer bestaat op onze aardbol!
Geniet van bijna 40 graden warm geothermisch water uit de diepten van het vulkanische eiland. Bekleed met huidverbeterende echte stenen uit de Whale Fjord, wachten zes zitplaatsen en twee ligstoelen met lichaamscontouren op u, terwijl het adembenemende uitzicht op zee u omringt - alleen voor u! En in de winter prijkt de sterrenhemel met zijn dansende aurora borealis boven u bij vriestemperaturen - unieke momenten die u nooit van uw leven zult vergeten!

Een klein bergbeekje loopt ook langs het natuurgebied, een klein voetbalveld en een speeltuin op een paar minuten lopen zijn een hoogtepunt voor uw kleintjes

Een wasmachine met wasmiddel en wasdroger bevinden zich in een apart bijgebouw (technische/wasruimte), die gratis gebruikt kunnen worden.

Aangezien de twee huizen slechts enkele stappen van elkaar verwijderd zijn, kunnen ook twee gezinnen of vrienden die samen reizen hier hun vakantie doorbrengen. Ontdek de omgeving tijdens gezamenlijke excursies en sluit de dag af met een barbecue in een grote groep.
Er is gratis WiFi beschikbaar!

Een reisbabybedje, kinderstoel en buggy zijn beschikbaar. Indien deze nodig zijn, gelieve deze bij de reservering te registreren. Dekens en kussens met hoezen e.d. voor het reisbedje moeten dan worden meegenomen.

Houd er rekening mee dat dit een rookvrij huis is en dat roken dus niet is toegestaan. Dieren zijn ook niet toegestaan. Dank u voor uw begrip!

Meer informatie, contactgegevens en foto's vindt u op onze homepage

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (153x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (153x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Meer 9 km

9 km

Supermarkt 35 km

35 km

Restaurant 35 km

35 km

Luchthaven 93 km Keflavík

93 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit gezellige landhuis ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de hoofdstad Reykjavik aan Hvalfjörður (Walvis Fjord).

Wanneer u de ringweg afslaat naar uw vakantiebestemming, Hvalfjörður, wordt u begroet door een prachtig landschap. Weelderige groene weiden in de zomer met grazende IJslandse paarden en schapen die graag af en toe de weg overnemen. Tijdens de rit heb je altijd een fantastisch uitzicht op het water omringd door de bergen en de blauwe lupinevelden. U steekt een smalle brug over die leidt over de rivier Laxá met de Laxáfoss waterval. U ontdekt grote watervallen en historische bezienswaardigheden als u de weg rond de fjord blijft volgen. In de winter kunt u genieten van een al even mooi winterlandschap

De ligging in het zuidwesten is centraal en daardoor ook zeer geschikt voor een langer verblijf. Je bespaart jezelf het constante inpakken van koffers en komt elke avond terug naar deze prachtige plek.

Van hieruit kunt u excursies maken in alle richtingen, om er maar een paar te noemen:

Wij bevelen een verkenning van de 30 km lange walvisfjord aan. Alleen al de prachtige aanblik van de bergen en de zee, die steeds in nieuw licht en nieuwe kleuren schitteren, of het nu winter of zomer is, zijn een rondreis waard. Ontelbare droomachtige zonsondergangen en poollichtjes hebben onze gasten al kunnen bewonderen

Als u een stevige wandelaar bent, kunt u met stevige schoenen een wandeling maken naar de hoogste waterval van IJsland (Glymur) of de Hallgrímskirkja-kerk in Saurbær bezoeken, die u aan de overkant al kunt zien. Daarna kunt u naar Akranes rijden met zijn beroemde vuurtoren en lange zandstrand (met bubbelbad) of de weg volgen naar Borgarnes naar het centrum van de landwinning. De beroemde watervallen Hraunfossar ("Lava" waterval), Barnafossar ("Children's" waterval) in combinatie met een "Into the Glacier Tour" op de Langjökull gletsjer (boeken via ons) zijn van daaruit ook heel gemakkelijk te bereiken

Een andere dagtocht naar de Golden Circle is van hieruit ook mogelijk via de verbindingsweg 48 naar de Golden Circle Route. Deze route begint in het Nationaal Park Þingvellir, zodat daarna de andere bezienswaardigheden kunnen worden bewonderd, zoals de fontein van de beroemde geiser Strokkur en de gigantische waterval Gullfoss.

Zelfs het zuiden is van hieruit gemakkelijk te bereiken. Een dagtocht naar de beroemde watervallen Seljalandsfoss en Skógafoss aan de voet van de beroemde Eyjafjallajökull-gletsjer, die in 2010 met zijn aswolk het wereldwijde vliegverkeer tot stilstand bracht, zou mogelijk zijn.

Je moet zeker de IJslandse hoofdstad Reykjavík bezoeken. Deze levendige stad met zijn gezellige restaurants, bars, cafés, schilderachtige visrestaurants aan de haven, de vele musea, kunst en bezienswaardigheden zal u zeker vaker uitnodigen.

Winkelen kunt u het beste in het stadje Mosfellsbær, op 30 minuten afstand. Daar vindt u verschillende supermarkten, een bakker, viswinkel, bank, postkantoor, apotheek, restaurants en cafés. Het Lágafellslaug zwembad is een ideale manier om de dag af te sluiten. Met verschillende geothermische zwembaden, glijbanen en sauna's zullen de kleintjes en de volwassenen zich zeker vermaken. Maar kom en zie het zelf!

Wanneer u na een dagtocht terugkeert naar de fjord, zult u zich realiseren dat u uw vakantie doorbrengt op een van de mooiste plekken van IJsland ;-).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een wasmachine en droger bevinden zich in het bijgebouw en kunnen gratis worden gebruikt.
Een pakket handdoeken en beddengoed wordt verstrekt per geregistreerde persoon. Een reisbabybedje (beddengoed, kussen en dekbed moeten door de gast worden meegebracht) en een kinderstoel kunnen op afspraak gratis worden verstrekt. Het gebruik van het unieke geothermische buitenzwembad is inbegrepen en exclusief voor gasten van Villa Fjordblick!

De schoonmaak- en waskosten van 25000 IJslandse kronen (ongeveer 180 euro) moeten pas op de dag van vertrek worden betaald.

Let op: Het minimum verblijf is 5 nachten. Behalve in de periode van 18 december tot 08 januari is het minimum verblijf 7 nachten! Neem voor exacte data vooraf contact met ons op! Aankomst en vertrek op 24 dec / 25 / 26 dec en 31 dec / 01 jan is helaas niet mogelijk!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Fall einer Stornierung beachten Sie bitte folgende Gebühren: Bis 61 Tage vor Reisebeginn: 10 % des Reisepreises Ab dem 60. Tag bis 35. Tag vor Reisebeginn: 50 % des Reisepreises Ab dem 34. Tag bis 2 Tage vor Reisebeginn: 80 % des Reisepreises Bei späterem Rücktritt und bei Nichtantritt der Reise wird der gesamte Reisepreis berechnet!

meer informatie:

Let op onze kortingsacties:

U krijgt 7% korting onder de volgende voorwaarden
1. U boekt 6 maanden van tevoren EN een verblijf van minstens 14 nachten.
2. U bent een "repeater" en wilt een tweede keer een vakantiehuis bij ons boeken


U krijgt een korting van 10 € per dag en boeking als:
U boekt minimaal twee huizen met een verblijf van minimaal 7 dagen tegelijkertijd (bijv. u gaat met vrienden/familie op vakantie en boekt de huizen "Villa Fjordblick" en "Villa Künstlerblick" naast elkaar) .

U kunt ook een geschikte huurauto en reisverzekering via ons boeken, neem gewoon contact met ons op.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Doreen L. uit Marzling

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom aan de fjord.

Ongelooflijk prachtig vakantiehuis - sensationele voorzieningen - de hot tub is een droom... eigenlijk mag ik niet zo enthousiast zijn, anders kan ik niet meer terugkomen omdat het altijd volgeboekt is... maar het huis verdient het en de erg attente zorg van de eigenaren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Antwoord van Dhr. D. Weil:

Vielen Dank für's Schwärmen! Auf jeden Fall müsst Ihr wieder kommen. Für Euch würden wir schon eine passende Lücke finden ;-). Bis bald!

Januari 2024

Cornelia H. uit Eching

5,0
5 5 5 5 5

Einfach nur Perfekt ?

Ein Traum zum entspannen, relaxen und genießen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. D. Weil:

Vielen lieben Dank für die Bewertung. Schön, dass es nicht nur ein Traum war, sondern Ihr Euren Aufenthalt dort wirklich genießen konntet. Falls Ihr wieder von Entspannung und Auszeit träumt, meldet Euch einfach. Wir freuen uns auf Euch!

Juni 2023

Andrea F. uit Wadern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Villa met uitzicht op de fjord

De ligging van het vakantiehuis met uitzicht op de fjord is onbeschrijflijk mooi!!!!

We verbleven tien dagen in Villa Fjordblick en hadden een geweldige vakantie. Van de organisatie en advies bij de boeking inclusief vlucht en huurauto tot aan het verblijf, was alles perfect.
De uitrusting laat niets te wensen over en het verwarmde natuurzwembad is vooral (maar niet alleen) op koude en natte dagen een belevenis.

We kunnen Villa Fjordblick zonder enige beperking aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. D. Weil:

Wir freuen uns sehr zu lesen, dass Ihr einen super Urlaub hattet, denn dieses Feedback macht auch uns als Gastgeber sehr zufrieden. Wir hoffen, Ihr könnt Euch noch lange an den unbeschreiblich schönen Ausblick von Villa Fjordblick auf den Fjord erinnern. Andernfalls meldet Ihr Euch einfach wieder bei uns. Ihr seid immer wieder herzlich willkommen. Wir wünschen Euch alles Gute und vielleicht bis bald!

November 2022

Maria K. uit Peissenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Prachtige locatie, goede faciliteiten, zeer schoon en natuurlijk niet te vergeten: het natuurlijke zwembad met ongelooflijk uitzicht!!!!!
Dank ook voor de allround zorgeloze ondersteuning vooraf inclusief het boeken van vlucht en autohuur en uitgebreide informatie.
Een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. D. Weil:

Wir freuen uns sehr, dass Ihr Euren Aufenthalt genossen habt. Euch im Vorfeld bei der Planung zu unterstützen, hat uns sehr viel Spaß gemacht. Gell, den unglaublichen Ausblick kann man nicht beschreiben, den muss man einfach gesehen haben ;-) Vielen Dank für Euer tolles Feedback, was das "Rundum-Paket" auch für uns absolut komplett macht. Ihr seid immer wieder herzlich willkommen!

Maart 2022

Kris R. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch vakantiehuis met allround pakket

Het superadvies begon al in Duitsland. Alle vragen werden vooraf geduldig opgehelderd, er werd hulp geboden bij het boeken van activiteiten, autohuur en nog veel meer. Tussendoor was er altijd informatie over de actuele situatie, zodat we al voordat we hier aankwamen het gevoel hadden in goede handen te zijn. Onze verwachtingen waren erg hoog door de hoge lof op Facebook. En we werden niet teleurgesteld. Het huis is met liefde ingericht, er ontbreekt niets in de keuken, alles wat je nodig hebt is er en nog veel meer. En de kroon op het werk is het zwembad. We gebruikten het elke avond. Een droom. Bedankt Dominik voor de geweldige tijd die we hier hebben gehad, we komen graag nog eens terug

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. D. Weil:

Vielen Dank für diese schöne Zeilen! Es war uns eine Freude, Euch den Weg zum Traumurlaub zu ebnen. Wir hoffen, Ihr könnt Euch auch zu Hause noch lange an den vielen schönen Eindrücken erfreuen. Ansonsten seid Ihr zur Auffrischung immer wieder am wunderschönen Hvalfjörður herzlich willkommen!

Maart 2021

Anke H. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische accommodatie

We brachten spontaan onze paasvakantie door in Villa Fjordblick en genoten van elke seconde. Het huis is zeer goed onderhouden en goed uitgerust, heerlijk licht en vriendelijk, een echte feel-good plek. Het uitzicht op de fjord is fantastisch, zowel vanuit het huis, het terras als het zwembad. De 5 dagen quarantaine waren bijna te snel voorbij. Vanuit Villa Fjordblick kunt u vele leuke bezienswaardigheden bezoeken tijdens een dagtocht. En de geweldige service van de verhuurder maakte de vakantie tot een zorgeloos geheel, ondanks Corona. Een aanrader.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. D. Weil:

Vielen Dank für die tolle Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Euch der Aufenthalt gefallen hat und wir mit unserem "Rundum-Sorglos-Paket" zu einem gelungenen Urlaub beitragen konnten. Ihr seid immer wieder gern gesehene Gäste.


Contactpersoon

Dhr. D. Weil

Dhr. D. Weil

Als zelfstandig reisagent ontdekte ik dit eiland met zijn unieke natuur en zijn lieve inwoners vele jaren geleden, na tientallen landen te hebben bereisd. Een passie die mijn familie ook met mij deelt, en we grijpen elke gelegenheid aan om hier tijd door te brengen. In de tussentijd heb ik al heel wat van het land leren kennen, veel vrienden gemaakt en de taal altijd graag verkend. Ook beroepsmatig ben ik nu gespecialiseerd in IJsland en wil ik dit land aan meer dan alleen mijn vrienden en kennissen voorstellen. Misschien kan ik u ook naar dit prachtige land lokken, zodat u een onvergetelijke vakantie kunt doorbrengen in een van mijn drie vakantiehuizen van verschillende grootte


Andere accommodaties van Dhr. D. Weil


meer informatie

Objectnummer: 106414

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/106414.htm

Dhr. Dominik Weil

Friedrichsheck, 12

55442 Stromberg

0049(0) +4967247154


«Villa Fjordzicht» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven