Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

4****Haus Karin - Bezienswaardig

Natuurpark Holstein Zwitserland

Max.  7   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het 4-sterren vakantiehuis "Haus Karin" ligt in de erfgoedstad Plön, in het hart van het natuurpark Holstein Zwitserland. Het vierde zijn opening in mei 2018. Het rijtjeshuis met 120m² heeft 4 slaapkamers met 7 bedden, 2 badkamers met douche en 1 keuken met doorgeefluik naar de gecombineerde eet- en woonkamer. Voor het huis, dat met de auto bereikbaar is via een privépad, ligt een liefdevol onderhouden voortuin met talrijke hortensia's. Naast het privépad rijst een beboste heuvel op, het zogenaamde Kinderwald. Achter het huis vinden onze gasten een terras met strandstoel, barbecue, een klein gazon en een rozenperk. Een badkamer met douche/toilet bevindt zich op de begane grond en op de eerste verdieping. Er zijn ook alle 4 de slaapkamers. Eén kamer heeft een eenpersoonsbed en één kamer heeft een tweepersoons stapelbed. In twee andere kamers staan twee eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed. Vanuit de grote slaapkamer, waar ook een kinderbedje staat, heeft u toegang tot een balkon dat, net als het pand, op het zuiden ligt. In het trappenhuis zijn twee leuningen aangebracht om het geschikt te maken voor senioren. Er is een douchezitje geïnstalleerd in de douche op de bovenverdieping, die een vlakke ingang heeft. Haus Karin heeft satelliet-tv en gratis WiFi. Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 100 km Hamburg

100 km

Station 2.5 km Plön

2.5 km

Snelweg-afrit 30 km Eutin

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Voor kinderen ligt de "avonturenspeelplaats" op een steenworp afstand. Het binnenzwembad, een restaurant, een kapper, een Sparkasse zelfbedieningsmachine en een fitnesscentrum liggen op ongeveer 5 minuten lopen. De Große Plöner See, het grootste binnenmeer in Sleeswijk-Holstein, ligt op ongeveer 250m van het vakantiehuis. De Plöner See-rondvaart, de Bosaufahrt en de 5-Seen-Fahrt nodigen u uit om Holstein Zwitserland vanaf het water te ontdekken. In Plön worden ook begeleide kanotochten aangeboden. Vanaf het vakantiehuis is het telkens slechts een paar minuten lopen naar de Behler See, de Höftsee, de Schöhsee, de Edebergsee (vertrekpunt van de 5-merenroute) of de Großer Plöner See. Naast de eerder genoemde rondleiding over het meer nodigen een midgetgolfbaan, een kiosk, een jeu de boules baan, een tennisbaan en de "Fegetasche badzone" uit tot vertoeven. Als u de stad in wilt, kunt u de stadsbus nemen, die onze gasten binnen 10 minuten naar het centrum brengt. De bushalte ligt op minder dan 5 minuten lopen. In Plön kunt u zich onderdompelen in de tijd van de hertogen en het keizerrijk. Bezienswaardigheden zijn het historische station gelegen aan het ZOB, waar ook de toeristische informatie is ondergebracht, het marktplein met de Nikolaikerk, het stadhuis met de Gänseliesel-fontein, het kleine dromerige Twieten, de Johanneskerk, het districtsmuseum en de burcht Plön met het burchtcomplex, waartoe ook het zogenaamde Prinzenhaus behoort. Op de punt van een lang schiereiland, het "Prinzeninsel", nodigt het restaurant "Niedersächsisches Bauernhaus" u uit om te vertoeven. De tweede buslijn die in Plön rijdt, brengt u naar de Parnaßturm, die in 1888 in gebruik werd genomen en een prachtig uitzicht biedt over de daken van Plön en omgeving. Op een heldere dag kunt u tot Kiel kijken of een glimp opvangen van de Bungsberg, met 168 m de hoogste berg van Sleeswijk-Holstein. De hoofdwegen 76 (Kiel-Lübeck) en 430 (Neumünster-Lütjenburg) kruisen elkaar in Plön. De spoorlijn Kiel-Lübeck loopt direct langs het Grote Plönmeer, met elk half uur een DB-trein die stopt. De hoofdstad Kiel ligt op 30 km afstand, de koningin van de Hanze Lübeck op ongeveer 45 km. Hamburg is met de auto in ongeveer een uur te bereiken. In de directe omgeving vindt u het attractiepark Hansapark Sierksdorf (30km), de feeststad Eutin (15km), het kuuroord Bad Malente-Gremsmühlen (10km), het eiland Fehmarn (70km) en Bad Segeberg (40km), waar jaarlijks het Karl May Festival plaatsvindt. De Oostzee ligt op slechts een half uur rijden. Hier heeft de vakantieganger verschillende mogelijkheden om bij het water te komen: Hohwacht, Sehlendorfer Strand, Scharbeutz met de "Ostsee-Therme" en Laboe met het marinegedenkteken aan de Kiel Fjord. Haus Karin is het hele jaar geopend en verheugt zich op uw bezoek.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Honden zijn welkom voor €5 per nacht, maar slechts één huisdier per boeking. Er is ook een energietoeslag van €3,50 per nacht. Toeristenbelasting van €1,50 per persoon is ter plaatse te betalen van 15 mei tot 15 september.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sollte der Mieter von seiner Buchung zurücktreten müssen, so ist ein Rücktritt vom Vertrag nur schriftlich möglich. Die Stornierungskosten für den Mieter betragen wie folgt: - Stornierung bis 30 Tage vor Mietbeginn: keine - Stornierung ab 29. Tag bis 14. Tag vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises - Stornierung ab 13. Tag vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises. Maßgeblich ist der Eingang der schriftlichen Rücktrittserklärung bei dem Vermieter.

meer informatie:

De verplichte eindschoonmaak bedraagt 100€. Honden zijn welkom voor €5 per nacht, maar slechts één huisdier per boeking. Door de gestegen energieprijzen zijn wij helaas genoodzaakt om op dit moment een energietoeslag van 3,50€ per nacht in rekening te brengen. Toeristenbelasting van €1,50 per persoon is ter plaatse te betalen van 15 mei tot 15 september. Wij verzoeken u vriendelijk niet met straatschoenen door het huis te lopen. Roken in het huis is verboden. Op het terras en balkon staan asbakken voor u klaar. Hartelijk dank!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-11-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Thode-Rothhaar

Mevr. S. Thode-Rothhaar

meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 116883

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/116883.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven