Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Watervilla Deluxe op het Veluwemeer

Veluwemeer, Villaresort Harderworld, Harderwijk

Max.  6   gasten
215m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
215m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

70 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

70 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Ontworpen door de ontwerper Jan des Bouvrie, is de villa gelegen in het prachtige villaoord 'Harderworld' aan het Veluwemeer. Op de foto's kunt u zien hoe deze villa is ingericht. Wij zijn een particuliere verhuurder. De villa biedt veel ruimte en variatie. Op apparatuur en kwaliteit werd niet opgeslagen. Via een ruime hal met veel licht en een luchtruim kom je in de grote woonkamer. Vanaf daar heb je een prachtig en weids uitzicht op het landschap en het water. De open keuken en kookeiland met inductieplaat, koelkast, vriezer, magnetron en oven is zeer goed en voorzien van alle benodigde keukenapparatuur.
Het openen van de twee grote schuifdeuren creëert een nauwe verbinding tussen het binnen- en buitenleven. Het huis heeft 3 slaapkamers met tv en een eigen badkamer. Een slaapkamer bevindt zich op de begane grond, de andere twee op de eerste verdieping. Een ruime hal leidt naar de twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een overdekt balkon en ook twee grote schuifdeuren, zodat u rechtstreeks vanuit uw bed in het groen en het water kunt kijken. Alle ramen en deuren hebben klamboes en gordijnen om donkerder te worden. Een extra hoogtepunt is natuurlijk de tuin ontworpen door een tuinontwerper. Er is een groot terras met twee zonneschermen met een grote lounge, een extra eethoek aan het water waar u kunt genieten van hun eten in de avondzon en verschillende, kleine zitplaatsen beschikbaar. De tuin ligt op het zuiden en biedt de hele dag zon en de verschillende bomen, luifels, luifels en de parasol ook voldoende schaduw. Op de grote privépier direct boven het water kunt u uw eigen boot creëren, uw hengel werpen en natuurlijk gaan zwemmen of van de sundowner genieten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Amsterdam Schipol

50 km

Station 5 km Harderwijk

5 km

Snelweg-afrit 3 km Harderwijk

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het herenhuisresort Harrisworld ligt op een unieke locatie in de buurt van Harderwijk en Zeewolde in de Flevopolder. Het Veluwemeer is te bereiken per boot, fiets, te voet of per auto in enkele minuten over water en over land. Het villaresort 'Harderworld' is een uitzonderlijk vakantieoord dat direct aan het open water ligt en een onvergelijkbare rustige en groene omgeving biedt. De 18-holesgolfbaan ligt aan de ingang van het resort en is te voet bereikbaar vanaf de villa in minder dan 5 minuten. De 18-holes golfbaan met A-niveau is een geweldige uitdaging voor zowel beginners als ervaren spelers. De golfbaan heeft ook een gezellige brasserie. Met wandelschoenen of met de fiets kunt u heerlijk het natuurreservaat en het waterrijke gebied van de marginale zeeën rond het park verkennen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting:
per dag en per persoon
Weekend boekingen toeslag 50,00 Euro

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Het waterrijke gebied van de marginale zeeën (NL 'Randmeren') of Polderseen, is de grootste doorgaande waterweg van Nederland. De individuele waterlichamen vormen een unieke schakel tussen het 'nieuwe' land verkregen door interpolatie en het 'oude' land van Het Gooi, Eemland, de Veluwe en de IJsseldelta. Drukbezochte jachthavens en uitzonderlijk mooie ligplaatsen zorgen voor een leuk verblijf. Pulerende (historische) dorpen en steden met uitstekende musea, bezienswaardigheden en restaurants staan ​​garant voor een gevarieerd aanbod. Brede stranden, eindeloze uitgestrektheid en idyllische natuurgebieden, doorkruist door tal van goed bewegwijzerde fiets- en wandelpaden zorgen voor absolute ontspanning en opwindende vakanties. Een gebied met eindeloze mogelijkheden dat nog steeds als een insider-tip kan worden beschouwd en dat u zich zeker thuis zult voelen in onze watervilla.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Gudrun J. uit Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een absoluut droomhuis!

Beste Fam. Runggaldier,
nu we terug zijn in het dagelijkse leven, willen we de kans niet missen om u onze evaluatie te geven.
Jullie zijn geweldige gastheren! We hebben kunnen genieten van een ontspannende tijd in jullie mooie vakantiehuis. Nogmaals bedankt voor uw ontvangst in de vorm van een heerlijke fles wijn en knabbels
We hebben in de loop der jaren veel mooie vakantiehuizen gehad, maar die van jullie is de kers op de taart! Er ontbreekt hier niets. Het huis is zeer smaakvol ingericht en van hoge kwaliteit. Alles is tot in het kleinste detail doordacht en de inrichting laat niets te wensen over. De locatie is prachtig. We voelden ons zeer comfortabel en zijn volledig tevreden. Het weer was op sommige dagen een beetje wisselvallig, maar de bezoeken aan de omliggende charmante stadjes en het dolfinarium en de orchideeënwereld compenseerden dit ruimschoots. Als we vragen hadden, was het contact met jullie altijd probleemloos en succesvol. Dit getuigt ook van uw gastvrijheid.
We kijken met plezier terug op de heerlijke dagen en komen graag nog eens terug

Beste wensen en het allerbeste voor jou
Gudrun John en familie

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Michael B. uit Bad Honnef

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een klein paradijs aan het Veluwemeer

Lieve Fam. Runggaldier,
vanwege Corona hebben we hier vakantie gehad in plaats van in Griekenland zoals gepland. En het was een gelukkig toeval dat we in dit prachtige huis terecht zijn gekomen. Het huis is zeer ruim, smaakvol ingericht en ligt prachtig direct aan een klein kanaal met uitzicht op het bos. Er ontbreekt niets, zelfs een kano, een stand-up paddle board en twee zeer goede fietsen zijn aanwezig. Als gast mag je alles gebruiken. Een boot die je in de nabijgelegen haven kunt huren, kan direct aan de eigen steiger in de tuin worden aangelegd.
We voelden ons de hele week zeer op ons gemak in dit geweldige huis. Hartelijk dank ook voor de lekkere wijn en de hapjes bij aankomst. Ontbijten op het terras aan het kanaal, de voorbijzwemmende eenden observeren en van de zon genieten, er is nauwelijks een betere start van de dag mogelijk. En 's avonds aan de steiger zitten en van een sundowner genieten is de perfecte afsluiting na avontuurlijke dagen van uitstapjes in de prachtige omgeving.
Je voelt je helemaal thuis in dit huis en er ontbreekt niets. Het huis is zeer smaakvol en met oog voor detail ingericht. De tuin is ook prachtig aangelegd. Daarbij komt het zeer vriendelijke contact met de eigenaren, die altijd direct op elke vraag hebben gereageerd.
Bovendien biedt de omgeving talloze recreatiemogelijkheden, mooie steden (Harderwijk, Elburg, Kampen), watersport en prachtige landschappen om te fietsen.
We zullen zeker terugkomen en verheugen ons er nu al op weer een paar dagen in de Watervilla door te brengen.
Dank u wel voor de mooie dagen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Daniel Z. uit Essen

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Luxe & rustig

Beste familie Runggaldier,

we hebben een zeer mooie vakantie doorgebracht in uw huis. De uitrusting en de grootte van het huis hebben ons veel plezier gebracht. Het huis ziet er nog beter uit dan op de foto's in de brochure. We konden ook gebruik maken van de tuin en het terras, omdat we gedeeltelijk zonnige dagen hadden.

Verder is er een mooie omgeving beschikbaar voor liefhebbers van bossen en natuur. Met de fiets is Zeewolde en ook Harderwijk goed bereikbaar.

Dank u wel voor de mooie tijd en tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten,
Familie Zbiera

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

November 2018

Alice & Stephy uit 44575/ Castrop-Rauxel

5,0
5 5 5 5

Schöner Kurztrip

Sehr schönes Haus mit allem was das Herz begehrt.
Schönes kleines holländisches Dorf und auch Amsterdam ist als Tagestrip super mit der Bahn zu erreichen.

Oktober 2018

Angelina S. uit 45277 Essen

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Droomhuis met geweldige faciliteiten

Het huis ziet er nog beter uit dan op de foto's. We voelden ons meteen op ons gemak en er ontbrak echt niets. De uitrusting is erg goed, modern en tot in het kleinste detail doordacht. Omdat je alles mag gebruiken (bijv. fietsen, boot, barbecue), hoef je echt alleen maar je persoonlijke spullen mee te nemen. Er is zelfs een net om het kanaal af te bakenen, zodat zelfs kleine kinderen veilig in de tuin kunnen spelen. De netheid in het hele huis is uitstekend en het contact met de verhuurder was perfect. Het villapark is mooi aangelegd en rustig. Het enige nadeel is dat je met de auto naar de dichtstbijzijnde supermarkt, restaurant of stad moet rijden. Maar de omgeving is geweldig om te wandelen of fietsen. We raden een bezoek aan het Dolfinarium en Hans & Grietje aan. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2018

Hilda uit 44623

5,0
5 5 5 5

Exklusive Ferienvilla! Top!

Traumhafte Villa mit den verschiedensten Möglichkeiten für Unternehmungen!
Durch die vorhandenen Fahrräder, die wirklich top sind, kann man alles schnell erreichen.
Die Einrichtung ist bis ins kleinste Detail geschmackvoll und stimmig und das in jedem Raum!
Ein tolles Ambiente!
Man fühlt sich sofort sehr wohl!
Wir haben noch nie erlebt, daß es wirklich an nichts fehlt!
Der Garten ist top gepflegt, die Aussicht ist toll und man kann jederzeit zur Abkühlung in den Kanal springen.
Unsere Erwartungen wurden nicht nur erfüllt, sondern absolut übertroffen!
Wir werden sicher wieder buchen!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Valerie B. uit 59237

5,0
5 5 5 5

Wundervolle Wasservilla „ein Traum“

Wir haben ganz kurzfristig eine Unterkunft in Holland gesucht und sind überwältigt worden von dieser tollen Villa. Im Garten befand sich ein Anleger für Boote, unsere Kinder hatten in den vorhandenen Schlauchboot viel Spaß und sind morgens erstmal gepaddelt. Im dem Kanal kann man auch sehr gut Fischen oder sich kurz abkühlen.
Das Haus ist sehr hochwertig, modern und hell eingerichtet. Wir haben nichts vermisst! Einfach ein Traum zum Entspannen! Ein Golfplatz liegt ganz in der Nähe wo jedermann willkommen ist , Fahrräder sind auch vorhanden und in ca. 30 Minuten Entfernung ist ein Outlet Shopping Center.
Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. K. Runggaldier

Mevr. K. Runggaldier

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 120087

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/120087.htm


«Watervilla Deluxe op het Veluwemeer» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven