Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cisternino

Max.  7   gasten
95m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 7  gasten
95m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Trullo Mitico heeft de Wow-factor in alle aspecten van de verhuur van onroerend goed in Puglia. Gelegen op slechts 3 km van de marktstad Cisternino en centraal in de eindeloze valleien en heuvels van het prachtige Valle d'Itria, Trullo Mitico biedt haar gasten niet alleen een vakantie in een fantastische en goed ingerichte accommodatie, maar nodigt hen uit om deel te nemen aan deze magische sfeer van geschiedenis en legendes.

Familie & vrienden

De woning zou geschikt zijn voor gezinnen, families, koppels en vrienden die twee aparte accommodaties nodig hebben. De belangrijkste trullo biedt 3 slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed (ensuite), de tweede met twee eenpersoonsbedden, maar kan ook dienen als een tweepersoonsbed en een slaapbank die geschikt is voor één kind of twee kleine kinderen. De tweede aanpalende accommodatie is gereserveerd voor stellen met een jong kind (we hebben zowel een kinderstoel als een kinderbedje) of een ouder echtpaar dat een beetje afstand tot de hoofdgroep wil behouden

Ligging

Op slechts drie kilometer van Cisternino, dat vele faciliteiten en voorzieningen heeft, waaronder een hoofdstraat met een paar boetiekjes aan de belangrijkste boulevard van de Via Roma en nog veel meer winkels in het oude historische gedeelte van de stad. Trullo Mitico ligt ook binnen een paar kilometer van de chique stad Locorotondo met zijn vele festivals en boeiende nachtleven.

De privéstranden (lido), baaien en inhammen langs de kustlijn van de Adriatische Zee zijn goed bereikbaar met de auto. Als het doel van uw vakantie is om de omgeving van Trullo Mitico te ontdekken, kunt u uw zoekopdracht verfijnen door te beginnen met onze Puglia lijst in het hoofdmenu.

Meer informatie over de Indoors:

Appartement voor twee personen: goed uitgeruste keuken en zitkamer met TV, tweepersoonskamer met eigen badkamer.

Hoofdgebouw: Geheel gerestaureerd in de originele stenen structuur, die een koele sfeer biedt aan 3 slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en ensuite, één met twee eenpersoonsbedden of twee eenpersoonsbedden en een kleine bijgebouw voor één of twee kinderen, de laatste twee kamers delen een badkamer met douche. De belangrijkste gastvrije ruimte biedt een open keuken, zit- en eethoek.

Het huis en zwembad zijn uitgerust met wi-fi.


Meer informatie over het buitenleven:

Het zwembad staat niet helemaal in het middelpunt van de belangstelling, want de vruchtbare en kleurrijke mediterrane tuinen, patio en het omliggende landschap is een creatief en aantrekkelijk kenmerk van Trullo Mitico.

Het overloopzwembad vereist echter wel een vermelding, net als de ontspannende gazebo voor degenen die ervoor kiezen om een dagje weg te gaan van het verkennen en ontdekken van de geneugten van Apulië en in plaats daarvan te ontspannen en te genieten van de zonnestralen.
Licentie- of registratienummer: C.I.S. BR07400591000004211

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Supermarkt 4.5 km

4.5 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4.5 km

4.5 km

Luchthaven 60 km Brindisi

60 km

Station 4.5 km Cisternino

4.5 km

Snelweg-afrit 10 km Speziale, Torre Canne

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Trullo Mitico ligt dicht bij de voorzieningen van de marktstad Cisternino. Ook vanuit de thuisbasis kunt u een bezoek brengen aan bekende steden als Alberobello, Ostuni, Ceglie Messapica, Martina Franca of Locorotondo. Of maak dagtochten langs de kustlijn van de Adriatische Zee, in het noorden of zuiden en bezoek de historische steden Trani, Barletta, Altamura, Castel del Monte, ostranto, Lecce, Gallipoli. Allemaal de moeite waard om aan uw route toe te voegen
De stranden van de Adriatica liggen op slechts 25 minuten rijden. De Adriatische Zee kan ook per boot worden bezocht vanuit de havens van Monopoli of Polignano a Mare. Een aantal watersporten zijn ook beschikbaar op slechts een klein stukje rijden van de Villa. Als alternatief is er een waterpark bij Egnazia.

Cisternino - Gekozen tot één van de mooiste dorpen van heel Italië!

U heeft zojuist uw villa in Puglia geboekt en u vraagt zich misschien af waar u als vleesliefhebber het beste een bezoek kunt brengen; in dat geval staat Cisternino hoog op uw lijst met plaatsen die een bezoek waard zijn, vooral tijdens het diner!

Cisternino is een kleine stad op ongeveer 400 m boven de zeespiegel met een fantastische architectuur van melkwoningen, balkons met bloemen, steile trappen en een prachtig uitzicht over de Itria Vallei waar enkele van onze meest luxueuze trulli en villa's in Puglia te huur zijn.

In de oude stad zijn er tal van slagerijen om uit te kiezen, geniet samen met familie en vrienden van een smakelijke maaltijd. Slagerijen staan ook bekend als Fornelli Pronti (letterlijk "kant-en-klare ovens") en zo werken ze: je gaat naar de toonbank, wijst aan wat je wilt en dan is het aan jou of je het vlees mee naar huis wilt nemen of ter plekke direct bij de slager wilt laten grillen!

U kunt ook beslissen of u daar in de slagerij of op straat gaat eten! Lokaal vlees omvat: worstjes met kalfs- of varkensvlees, gnummareddi (een mengsel van lamsvlees - milt, lever, hart, long -, opgerold en gebonden met de ingewanden van het dier) en bovenal de populaire bombette, kleine varkensbroodjes op smaak gebracht met zout, peper, peterselie en kleine stukjes

Sorry, heb ik je hongerig gemaakt? Dan is het tijd om een Fornello in Cisternino te ervaren!

In Cisternino, niet te missen:

Piazza Vittorio Emanuele (het centrale plein) met de klokkentoren;
Het Amatipaleis
Het bisschoppelijk paleis, gebouwd in 1560, met een gevel in late renaissancestijl met het wapen van de bisschop-baron;
het paleis van de gouverneur (XVI eeuw) met zijn elegante gevel en drievoudige balkon met decoratieve renaissance-elementen;
de paleizen van de families Pepe en Cenci;
de kerk van Saint Lucia (XVII eeuw) en, buiten de muren, de Amati-toren en het paleis;
Cataldo kerk, voltooid in 1783 in barokke stijl met zijn prachtige gevel;
de kerk van St. Quirico;
De Moederkerkerk van S. Nicola, van Romaanse afkomst.

Nu u heeft bezocht en geproefd van wat Cisternino te bieden heeft, staan u en uw gezin klaar om terug te keren naar de comfortabele omgeving van uw vakantievilla in Puglia!


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle bezoekers van Italië zijn verplicht zich binnen 8 dagen na aankomst bij de plaatselijke politie in Italië te laten registreren. Wij zijn in staat om gasten te helpen met deze eis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • For booking terms and conditions, please contact us for our terms and bookings.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Relax Puglia Limited
Mevr. C. Boot

Mevr. C. Boot

Wij, mijn collega's en ik bij Relax Puglia, verwelkomen al sinds 2010 bezoekers in deze magische en kleurrijke regio van Italië en bieden sinds 2010 vakantiehuizen in Apulië; wij bieden reizigers een authentieke en gedenkwaardige ervaring van het lokale leven en unieke plekken om te verblijven in Apulië. Op uw reis van de Adriatische en Ionische zeeën naar de grotten van Castellana, van de Gargano kliffen naar de Murge vallei en verder naar het diepe zuiden van de Salento, ziet u talloze facetten van Puglia. U zult genieten van de eenvoud en de kwaliteit, de rauwheid en de geschiedenis, maar bovenal zult u de passie en moed van de lokale bevolking voelen. Hun land, hun erfgoed, maar je vindt er een toevluchtsoord in hun gastvrijheid, gewoontes en oude tradities Ons oneindig vindingrijke en vriendelijke lokale team is er om ervoor te zorgen dat uw vakantie in Apulië onvergetelijk is, waardoor uw tijd zo speciaal mogelijk wordt We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons land van Puglia.


Andere accommodaties van Mevr. C. Boot

Alle accommodaties weergeven van Mevr. C. Boot

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 213372

Laatst bijgewerkt: 08.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/213372.htm

Mevr. Colleen Boot

5, Piazza Eroi del Mare

72014 Cisternino

+393938602451

+390804441166

02199440740

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven