Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Morgenstern

Vulkaaneifel

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online



Beschrijving

De voormalige boerderij is een romantisch oud vakwerkhuis, geklasseerd als historisch monument, ideaal voor mensen die van een bijzondere sfeer houden. Het huis is zorgvuldig gemoderniseerd, rekening houdend met lokale en hedendaagse bouwvormen, bouwmaterialen en kleuren, zodat het zijn charisma heeft behouden, maar de gast het niet hoeft te stellen zonder hedendaagse voorzieningen. Het is eenvoudig, maar uitgerust met al het nodige, deels ook met origineel meubilair. Hoewel veel van de oude kachels en de witte grondkachel nog werken, is er een moderne centrale verwarming op gas met warmwatervoorziening. De basiskachel met brandhout is echter ook beschikbaar voor de gasten

Kamerindeling (ca. 140m²)
Op de begane grond is er een grote, open woon-, kook- en eetruimte (eigenlijk 4 kleine kamers), verdeeld door kamerscherm en basisfornuis, ingericht op twee niveaus, gedeeltelijk natuurstenen muur; de keuken met vriescombinatie, elektrisch fornuis met keramische kookplaat en oven, vaatwasser, magnetron, mini-grill, koffiezetapparaat, roerstaaf ... Al het nodige keukengerei en serviesgoed is aanwezig, evenals een basisvoorraad kruiden. Er is ook een kleine lounge om te zitten en spelletjes te doen, een kleine muziekinstallatie met CD-speler en een bibliotheek voor elke smaak. Een apart toilet bevindt zich bij de ingang.
Boven zijn er 2 slaapkamers met elk 1 tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met eenpersoonsbedden (waarvan een doorgangskamer met toegang tot de tuin). De TV kamer met satelliet TV en DVD speler en de badkamer met bad, bidet, douchecabine en wasmachine bevinden zich ook op de 1e verdieping

De kleine tuin met zitje achter het huis is toegankelijk vanaf de 1e verdieping, evenals vanaf de begroeide grote binnenplaats met diverse gebruiksmogelijkheden. Barbecuegrills en tafelsets zijn beschikbaar, evenals een opslagruimte voor fietsen in de schuur (toegang op de binnenplaats); wij verhuren ook fietsen indien gewenst. Roken is niet toegestaan in het huis, maar indien nodig kunnen de asbakken op de gedeeltelijk overdekte binnenplaats worden gebruikt. Honden of andere kleine dieren zijn welkom tegen een kleine vergoeding. Parkeren kan op de binnenplaats, maar ook direct voor het huis op straat.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 14 km

14 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 60 km Köln Bonn

60 km

Station 6 km Bad Breisig

6 km

Snelweg-afrit 2 km Niederzissen

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt aan de rand van (53498) Waldorf aan de stadsuitgang richting Sinzig (Sinziger Str. 9). Waldorf is gemakkelijk bereikbaar via de A61 (afslag Niederzissen op slechts 2 km afstand). Meer informatie vindt u op onze homepage.
Waldorf is een schilderachtig, meermaals bekroond vakwerkdorp waarvan de oorsprong teruggaat tot de 7e eeuw. Het plaatselijke historische museum, met liefde ontworpen door de plaatselijke geschiedenisvereniging, toont het leven in het dorp in vroegere eeuwen in een van de oudste huizen. Het vakantiehuis dateert uit de 18e eeuw en is tevens een van de oudste bewaarde huizen van het dorp. Een paar meter van het huis begint het natuurpad in de boomgaard, dat de plaatselijke natuurbescherming heeft aangelegd.
Er is een boerderijwinkel en een herberg in het dorp, evenals een visrokerij. Verdere winkelmogelijkheden met grote supermarkten zijn beschikbaar in Niederzissen (op 2 km afstand) en Sinzig of Bad Breisig. In Bad Breisig zijn ook de Rijnpromenade met zijn vele restaurants en de Romeinse thermen met thermaal water en sauna aantrekkelijk.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijs is voor 2 personen. Elke extra persoon € 13 per dag. Hond € 2,50 per dag. Lange termijn korting vanaf 8 dagen. Vraag maar na.
Verhuur vanaf 5 dagen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Mit dem Zugang der Reservierungsbestätigung akzeptiert der Gast die Stornokosten. Bis 3 Tage nach Zugang der Reservierungsbestätigung kann der Gast kostenlos von der Anmeldung zurücktrete Danach gelten folgende Stornostufen: bis 31. Tag vor Anreise: 10 % des Reisepreises, mindestens 15,00 Euro bis 22. Tag vor Anreise: 20 % des Reisepreises bis 14. Tag vor Anreise: 40 % des Reisepreises bis 8. Tag vor Anreise: 50 % des Reisepreises ab 7. Tag vor Anreise: 60 % des Reisepreises

meer informatie:

Er zijn veel interessante dingen te ontdekken en te beleven in de directe omgeving:- Laacher See (zwemmen en roeien) met de romaanse benedictijnenabdij Maria Laach - Bad Neuenahr-Ahrweiler (kuuroord met thermen, Romeinse villa en oude binnenstad met stadsmuur)- Ahrtal met de rode wijnwandelroute en idyllische wijndorpjes (wijnfeesten) - Bad Breisig (kuuroord aan de Rijn met Romeinse thermen, Nürburgring - Brohltalbahn (historische spoorweg) - vulkaanpark met lavakoepel en rotskelder - openluchtmuseum Kommern - Arpmuseum bij station Rolandseck - goed uitgebouwde fietspaden langs de Rijn en de Ahr - goed bewegwijzerde wandelroutes, waaronder droomroutes - het Siebengebirge met de Drachenfels enz.
Bonn, Koblenz met het Moezeldal en het werelderfgoed van de Midden-Rijn en vele andere interessante excursiebestemmingen zijn gemakkelijk te bereiken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.6 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Gudrun S. uit Monheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een oud huis met een bijzondere uitstraling

Zoveel positieve, treffende woorden zijn geschreven over dit prachtige, unieke vakantiehuis. We willen ons er volledig bij aansluiten.
We zouden graag langer zijn gebleven, dat wil zeggen, we komen zeker weer terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2023

Melanie H. uit Magdeburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Magisch welzijn

We hadden heel spontaan besloten om een paar dagen in Duitsland te ontspannen met het gezin (inclusief hond). Zo kwamen we voor een geweldige prijs-kwaliteitverhouding terecht bij het betoverende huis Morgenstern. Mevrouw Morgenstern begroette ons zeer hartelijk en legde ons alles uit wat belangrijk was. Ook gedurende ons verblijf waren beide gastheren altijd aanspreekbaar en uiterst lief en behulpzaam. Het huis is op zichzelf al een reis. Het vakwerkhuis charmeert met veel kamers en buitenzitjes waarin men zich kan terugtrekken. Overal valt er iets te ontdekken. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. De omgeving biedt voor elk wat wils. Wie luxe en koude moderne sfeer zoekt, zal hier niet gelukkig worden. Wie echter een nostalgische sfeer, veel ruimte, lieve gastheren en een waanzinnig interessant interieur in een prachtige omgeving zoekt, is hier precies goed. We komen heel graag terug en bevelen dit huis van harte aan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Rainer/Bianca B. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakwerkhuis

Een zeer mooie
Huis met veel mooie details
met veel liefde gemaakt
Heel gezellig

Altijd blij om terug te komen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2019

Dm uit Kleve

4,0
3 5 5 3
Toon Duits

Prachtig schilderachtig, maar niet ieders kopje thee

We werden zeer vriendelijk ontvangen en vertrouwd gemaakt met de omstandigheden van het huis. Het is uitgerust met alles wat nodig is en heeft voldoende comfort, zelfs voor een langer verblijf.
De idyllische binnenplaats biedt verschillende plekken om te ontbijten, koffie te drinken of gewoon te dutten in de zon.
Het interieur is een mengeling van jaren 70 retro charme en rommel schuur - in positieve zin. In elke hoek van het huis vind je wel iets bezienswaardigs, bizars, zeldzaams en vreemds.
Een echt nadeel is de directe ligging aan de drukste weg van het dorp - auto's, vrachtwagens en tractoren denderen in eindeloze rijen langs het huis. Het huis is niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor lawaai, noch voor mensen die slecht ter been zijn - de lage plafonds, struikelblokken, hoeken, trappen en randen zijn soms erg gevaarlijk en slecht beveiligd.
Dus dit is de juiste plaats voor mensen met een dorst naar ervaring.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

April 2019

Berti J. uit 52538 Gangelt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

SOUL OASIS

Dit huis boeide me vanaf het moment dat ik binnenkwam
Ik voelde me onmiddellijk thuis - het straalt een oneindige rust uit en nodigt uit tot ontspanning.
In elke hoek voel je het hart en de ziel die mevrouw Morgenstern in dit huis heeft gelegd.
Pater Morgenstern ontving ons met grote warmte en liet ons al het nodige zien en uitleggen.
De omgeving is een droom om te wandelen en perfect voor hondenbezitters.
Ik zal hier zeker binnenkort terugkeren.
B.Jansen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

December 2015

Astrid B. uit Syrau

4,9
4.5 5 5 5
Toon Duits

Romantisch oud huis

Als u op zoek bent naar een individueel vakantiehuis, dan bent u bij Haus Morgenstern aan het juiste adres. Een oud, liefdevol verbouwd vakwerkhuis met veel karakter, maar ook veel ruimte en alle voorzieningen voor het hele gezin. We voelden ons zeer comfortabel en willen zeker de volgende keer in de zomer terugkomen om ook gebruik te maken van de prachtige binnenplaats en tuin. Veel bezienswaardigheden zijn vrij gemakkelijk te bereiken: Maria Laach, Koblenz, Bonn, Andernach, etc etc

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2015

H. A. uit Oldenburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een reis naar een verleden tijd.

Dit huisje is gewoon geweldig! Liefdevol ingericht en heel gezellig. Zodra je daar aankomt, voel je je in een andere tijd. In het huis vind je alles wat je nodig hebt (föhn, keukengerei, veel boeken, wasmachine...). De tuin is door de terrasconstructie absoluut schilderachtig. Voor de honden, die daar echt hartelijk welkom zijn, is alles omheind. De onze voelden zich daar helemaal op hun gemak! Prachtige wandelmogelijkheden zijn in de directe omgeving. De verhuurders zijn erg vriendelijk en doen hun best om ervoor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Vooral het feit dat mevrouw Morgenstern de volgende dag belde om te informeren of alles in orde was, vonden we persoonlijk erg fijn - hartelijk dank daarvoor! Het enige wat ons een beetje stoorde, maar dat niet te veranderen is, is dat je erg moet opletten voor auto's als je door de poort naar buiten gaat, omdat de automobilisten daar snel rijden. We kunnen het huis alleen maar aanbevelen en komen graag nog eens terug! Dank je wel!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. M. Morgenstern

Mevr. M. Morgenstern

Als toenmalige leraar heb ik het huis 40 jaar geleden in vervallen staat gekocht en het met veel eigen werk en enthousiasme gerenoveerd en opgeknapt, waarna ik er zelf in woonde voordat ik voor enkele jaren naar Brazilië ging als leraar in het buitenland Vele reizen en contacten met mensen uit de hele wereld hebben mijn leven gevormd. Nu verzorgen mijn man Michael en ik het huis samen met de gasten die houden van deze mix van regionaal museum en individuele woonstijl.


Andere accommodaties van Mevr. M. Morgenstern


meer informatie

Objectnummer: 21364

Laatst bijgewerkt: 07.04.2024

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/21364.htm


«Huis Morgenstern» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven