Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Montana - Mediterrane oase

Regio Dubrovnik, Trpanj, schiereiland Peljesac

Max.  12   gasten
120m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 12  gasten
120m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Montana biedt een buitengewone ervaring in een prachtig landschap en een ontspannen sfeer.

Vanaf het ruime privéterras krijgt u een ongelooflijk uitzicht op de betoverende zee en het levendige stadscentrum. Gelegen naast de stranden, is dit een ideaal toevluchtsoord waar u kunt ontspannen, verjongen en onvergetelijke herinneringen kunt creëren.

Onze accommodatie op de bovenste verdieping, toegankelijk via een aparte ingang, biedt een eigen en ruim terras. Voor volledige privacy en ontspanning verhuren wij twee appartementen samen met een totale capaciteit van maximaal 12 personen.

Het eerste appartement beslaat 140 m2 en biedt plaats aan 8 gasten. Het bestaat uit een ruime woonkamer, drie slaapkamers (3+3+2), twee moderne badkamers en een goed uitgeruste keuken. Twee slaapkamers en de woonkamer hebben een balkon met vrij uitzicht op zee, terwijl de derde slaapkamer een raam heeft met een charmant uitzicht op zee en groen. De twee volledig uitgeruste badkamers zijn voorzien van een wasmachine. De moderne keuken is uitgerust met een magnetron, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser en alle nodige voorzieningen voor uw comfort. Airconditioning is beschikbaar in de hele accommodatie.

Het tweede appartement bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken en een woonkamer. Vanuit het raam is er een prachtig uitzicht op de zee en het omliggende groen. Met een oppervlakte van 45 m2 biedt dit appartement een aangenaam toevluchtsoord voor uw verblijf. Net als het eerste appartement heeft het ook airconditioning.

Een van de hoogtepunten van onze accommodatie is het ruime terras waar u kunt genieten van het geluid van de golven, de zeebries en de geuren van kustplanten. Of u nu geniet van uw koffie in de ochtend, een barbecuefeest bereidt of gewoon geniet van rustige avonden, dit terras biedt een ongelooflijk ontspannende sfeer.

In het gebouw is een praktische garage beschikbaar voor het opbergen van persoonlijke bezittingen en biedt plaats aan maximaal drie auto's. We bieden ook een kajak voor 2+1 personen, onbeperkt gebruik, die bij de prijs is inbegrepen.

Wij nodigen u uit voor een buitengewoon verblijf in onze goed uitgeruste appartementen, waar comfort, een prachtig uitzicht en een rustige sfeer op u wachten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.02 km

0.02 km

Supermarkt 0.25 km

0.25 km

Restaurant 0.07 km

0.07 km

Stadscentrum 0.25 km

0.25 km

Bus 0.25 km

0.25 km

Luchthaven 125 km Cilipi, Dubrovnik

125 km

Station 0.2 km Trpanj

0.2 km

Snelweg-afrit 100 km Ploče

100 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Montana ligt direct aan zee, in de schaduw van groen, palmbomen en mediterrane planten. De ruime terrassen bieden een prachtig uitzicht over de open zee en het stadscentrum met zijn kleurrijke en sfeervolle haven.
Wij zijn gevestigd in Trpanj, op het schiereiland Pelješac, een romantische Dalmatische plaats met promenades aan zee, prachtige baaien, stranden en een kristalheldere zee.
Voor ons huis ligt een kiezel/betonstrand, geschikt voor kinderen, en een groot plaatselijk strand met restaurant en douches ligt op 70-100 meter van het huis. Het centrum met winkels, restaurants, postkantoor, geldautomaten, kliniek, apotheek... bevindt zich op nog geen 250 meter van de woning.

Belangrijkste toeristische centra zoals Dubrovnik - 100 km, Korčula - 24 km, boot naar Nationaal Park Mljet - 20 km.

Trpanj is een van de oudste plaatsen op het schiereiland Pelješac. Wanneer u onze kleine plaats bezoekt, voelt u zich ontspannen, wat u alleen kunt ervaren in een kleine plaats aan zee. Overdag kun je naast tal van stranden genieten van cafés op prachtige locaties, wijnkelders, bars en avonden op het strand en zomerfeesten

Geschiedenis van Trpanj
In de oudheid herkenden mensen de aantrekkelijkheid van de plaats waar Trpanj tegenwoordig ligt, en op de hellingen van de berg Gradina zijn er voorbeelden van prehistorische keramiek en vestingwerken.
Op de hoogste heuvel van Trpanja zijn er prehistorische sporen uit het begin van de 17e eeuw, en later de kerk van St. Deadline. Vanaf de binnenplaats van de kerk is er een prachtig uitzicht op Trpanj en het Neretva-kanaal.

Het beeld van Onze-Lieve-Vrouw ter Zee domineert de haven. Op 15 augustus, het feest van de Assumptie, komen de inwoners van Trpanj en omgeving op boten voor het beeld van Onze-Lieve-Vrouw tijdens een plechtige massale ceremonie.

Vrije tijd
Trpanj biedt haar gasten de mogelijkheid om te genieten van watersporten zoals roeien, vissen, duiken, waterfietsen...
Of u nu uw favoriete recreatie wilt voortzetten, er is ook een voetbalveld, een basketbalveld, een bowlingbaan, een kinderpark, een buitengym...

Trpanj en omgeving zijn ideaal om te wandelen, hiken en fietsen. Een bijzonder aantrekkelijke promenade aan zee, langs stranden en rijke mediterrane vegetatie, maar ook olijfpaden, kilometerslange paden langs olijfbomen en andere Dalmatische planten

STRANDEN
Enkele van de mooiste stranden van Trpanj:

WAARSCHUWING
Voor het hotel "Faraon" en op 70 meter van het huis ligt het kiezelstrand "Pozora". Het heeft natuurlijke schaduw, douches, geschikt voor kinderen en mensen met beperkte mobiliteit. Het biedt ook de mogelijkheid om recreatiemateriaal te huren en er is ook een bar/restaurant direct aan het strand.

PRACHTIG
Op 10 km van Trpanj in de richting van Duba ligt een zandstrand met kiezelstenen "Divna", dat zijn naam dankt aan de natuurlijke schoonheid en het spannende contrast van groene en blauwe kleuren.

DUBA
Een ander mooi strand ligt op 13 km van Trpanj. Het strand is ook geschikt voor uitstapjes met kinderen en er is ook een strandbar.

MEER
is een baai op 1 km van Duba, met een zand-/kiezelstrand. Dit is de juiste plek waar u het echte plezier zult vinden van direct contact met de ongerepte natuur.
De schoonheid en uniciteit van dit strand wordt ook bijgedragen door een klein meer, omgeven door een strand, op het vasteland, waarvan het water door het witte zand van het strand stroomt.

Naast deze stranden is er ook een naaktstrand, evenals tal van kleinere stranden en verborgen romantische baaien die u op eigen houtje kunt verkennen.

GEZONDHEIDSTOERISME

Vanwege de ongerepte natuur, schone zee, weelderige vegetatie, worden we bezocht door veel gasten met ademhalingsproblemen.

We worden steeds herkenbaarder dankzij Blace Bay, dat bedekt is met geneeskrachtige modder.
Volgens de resultaten van de studie helpt het gebruik van modder bij de behandeling van reumatische en vrouwelijke ziekten, huidproblemen en versterkt het het immuunsysteem. Meer dan een ton van deze modder, het verbergt veel mineralen en actieve stoffen, antraciet kleur, geur van waterstofsulfide, het is gratis en onbeperkt te gebruiken. Afgezien van de geneeskrachtige modder is dit een natuurlijk mooie en rustige baai.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs is inclusief de kosten van nutsvoorzieningen, onderhoud, toeslagen, beddengoed en handdoeken, parkeergelegenheid voor maximaal 3 auto's.

Om de reservering te bevestigen, wordt 25% van de totale prijs betaald en de rest kan een paar dagen voor aankomst worden betaald door betaling op de rekening of contant bij aankomst.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voorschot voor boekingsbevestiging is 25%. Als de reservering wordt geannuleerd, kondigt de eigenaar de opgegeven periode opnieuw aan en start de verkoop van de opgegeven periode opnieuw. wanneer de eigenaar de vereiste periode aanvult, wordt het voorschot minus de transactiekosten volledig terugbetaald.

meer informatie:

Een ruime garageplaats van 50 m2 geschikt voor parkeren (max. 3 auto's) en voor het opbergen van spullen.

Onbeperkt gebruik van kajaks is bij de prijs inbegrepen.

Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om 20% van de totale prijs te betalen.

De rest van het geld wordt bij aankomst contant betaald of voor aankomst rechtstreeks op de rekening.
De prijs is inclusief alle lopende kosten van nutsvoorzieningen, taxi, bedlinnen, schoonmaak en het gebruik van de garage en kajak, en er zijn geen extra kosten.

De borg bedraagt 300 euro, die bij vertrek wordt gerestitueerd.
Het minimum verblijf is 5 nachten


Bij verhuur van 14 nachten bieden wij 5% korting op de totale prijs.

Dieren zijn welkom, mits vooraf afgesproken.

De accommodatie is niet geschikt voor groepen jongeren en feesten.

Trpanj is bereikbaar via de snelweg rechtstreeks naar Ploče, en met de veerboot Ploče - Trpanj of over de weg over de onlangs geopende Pelješko-brug.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-02-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Vucic

Mevr. S. Vucic

Vakantie is geen rust, maar indrukken. ”Minchenkov A. Welkom


Andere accommodaties van Mevr. S. Vucic


meer informatie

Objectnummer: 224180

Laatst bijgewerkt: 30.10.2023

Advertentie online sinds: 5 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/224180.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven