Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casita Canaria en Studio, met WiFi

La Asomada, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis "Casita Canaria", geschikt voor 2 tot 6 personen, gelegen aan de rand van het Canarische dorpje La Asomada, met twee grote terrassen en een zonne-energie verwarmd zwembad met zout water (8m x 4m) in Romeinse stijl, biedt uitzicht op de zee en het eiland Fuerteventura.
De woning heeft twee slaapkamers, een tweeling en een tweepersoonsbed, een walk-in douche met toilet. Een grote woonkamer met een volledig ingerichte moderne keuken. Aangrenzende, maar apart is een onafhankelijke studio met een comfortabele slaapbank voor twee personen, badkamer met douche toilet en een kleine Küchencke. Het hele huis is ideaal je wilt leven voor een gezin van 6 personen met familieleden of vrienden van hen nog steeds als een aantal particuliere. Uiteraard kunnen beide eenheden afzonderlijk of samen worden gehuurd.
Als u een van de eenheden te huren, kunt u ook een draadloze internetverbinding. Alle slaapkamers hebben grote inbouwkasten met laden en ruime opknoping ruimte en beide eenheden hebben een kleine kluis.
leiden Ruime en lichte woonkamer in de casita met de glazen schuifdeuren naar het bovenste terras biedt een comfortabele zithoek, satelliet-tv, dvd, cd, radio en boeken. U kunt Deutsches, - Engels, - en ontvang Spaanse televisie. Er is ook een eettafel voor 6 personen, comfortabel ingericht en tal van lectuur en spelletjes die je plezier, terwijl ontspannen en genieten van je vakantie te bezorgen.
De moderne keuken heeft een volledig elektrische oven, kookplaat, magnetron, vaatwasser, grote koelkast met vriesvak en wasmachine. Afgezien van de gebruikelijke elektrische waterkoker, broodrooster, zijn er vele andere nuttige gebruiksvoorwerpen die koken vakantie voedsel zal vergemakkelijken.
Buiten het huis zijn twee terrassen, de bovenste terras heeft een schaduwrijke plek met zitplaatsen en het lager gelegen terras (afsluitbaar) heeft de 4m. grote zonne-energie verwarmd zwembad met zout water, waarbij geen chemicaliën worden gebruikt. Het zwembad is prive als je het hele huis te huren en in de koelere wintermaanden het zwembad kan ook, voor een vergoeding van € 90,00 per week, zijn elektrisch verwarmd. Op het terras vindt u het gas grill (Webber), een eethoek voor zes en comfortabele ligbedden. De gehele woning is omgeven door een muur en op de grond ook kindvriendelijk. We zijn ook huisdier vriendelijk.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Meer 8 km

8 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 15 km Arrecife

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Als u op zoek bent naar een stress-vrije vakantie en willen de rust van het land te genieten, en willen om stil te blijven in de buurt van de levendige badplaats Puerto del Carmen is dan "Casita Canaria" bij u past. Dit prachtige self-catering vakantiehuis in de heuvels boven Puerto del Carmen, en u bent slechts 5 minuten rijden van de wijk hoofdstad Tias en de beroemde jachthaven van Puerto Calero. Even dicht is de aanbevolen wijn regio "La Geria" met de verschillende bodega waar u de lokale wijnen moeten proberen.
La Asomada is centraal gelegen met gemakkelijke toegang tot het hele eiland en alles wat het te bieden heeft. De Canarische dorp La Asomada is slechts een zes minuten rijden naar het resort van Puerto del Carmen met zijn 'stranden en een breed scala aan winkels en restaurants "Het dorp heeft een kleine supermarkt, dat is heel dicht bij de hand. Onlangs zijn er nu verwijderd. Ook een slechts 5 minuten afstand, waar u heel modern, grote supermarkt "Euro besparen" vers fruit, vlees en verse vis te krijgen. Andere winkels zijn in de nabijgelegen stad van Tias, het kapitaal van de plaatselijke gemeente. het dorp heeft ook een lokale busdienst naar elk uur na Tias en Puerto del Carmen.
Nabijgelegen goede restaurants "La Cabana" en "Tegala", of een Spaanse tapas bar kan worden gevonden in het dorp. Ook een tankstation met een kleine supermarkt (die ook elke zondagochtend open is) zijn slechts een paar minuten rijden met de auto.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

€ 650,00 Euro is de minimumprijs per week voor 2 personen voor Casita zonder studio, en de studio € 140 extra. Kijk op de seizoensgebonden tarieven bij elke extra persoon tot 6 personen kost € 70,00 per week meer. We zijn blij om speciale tarieven beschikbaar te maken voor de lange termijn huurders, "Early Bird" en boekingen in de "laatste moment".
Het is een voorwaarde dat u en al uw medereizigers een goede reisverzekering hebben voltooid. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk verlies of ongevallen plaatsvinden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Autohuur wordt beschouwd als "essentieel" als je wilt het eiland te leren kennen. De nieuwe golfbaan in Tias ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto en is nu volledig operationeel. Echter! De originele chip Champions Course in Costa Teguise kan worden bereikt in 20 minuten met de auto.
Voor de gezondheid en ontspanning
Yoga en Massage in Lanzarote:
De intuïtieve 'Joy Massage' is zacht, maar zeer intens! Ze heeft een kalmerende en genezing voor lichaam, geest en ziel. Met behulp van verschillende, intuïtief geleid massage beroertes opgelost spanningen en energieblokkades.
Het kan onder meer worden gebruikt in spanning pijn, rusteloosheid, slapeloosheid en geestelijke en energetische onbalans. Aanvullende informatie: Joy Beate Bohmhammel, Cell (0034) 699 160 685 E-mail:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Maurice uit Wermelskirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige locatie en een droom van een huis

De villa is bijzonder mooi en rustig gelegen
Je bent helemaal alleen en er is veel ruimte.
Het zwembad is kristalhelder en gewoonweg fantastisch bij hoge temperaturen. In de hele villa vindt u
alles wat je nodig hebt, of het nu gaat om keukengerei (zelfs een keukenweegschaal en een mixer...) of een strijkplank en een strijkijzer, er ontbreekt gewoon niets.
Het is een zeer aangename temperatuur in het huis en als we de ramen openzetten hadden we 's nachts altijd een lekker koel briesje.
Een auto wordt aanbevolen, ook al is het niet nodig het huis te verlaten.
De huisbaas Peter is gewoon een heel liefdevol, gastvrij en geweldig mens! We hadden een enorme schaal met fruit op tafel en ijskoude drankjes in de koelkast als welkomstgeschenk. Daar waren we erg blij mee.
We voelden ons erg op ons gemak en komen zo snel mogelijk terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2018

Christine M. uit 60594 Frankfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig gloednieuw appartement

Beste Peter,
We hadden de grote eer om de eerste gasten te zijn die in jullie nieuwe appartement verbleven. In september gaf u ons een rondleiding door de ruwbouw en we konden ons al voorstellen hoe alles eruit zou komen te zien. We besloten spontaan om Kerstmis hier door te brengen. Nu alles klaar is, kunnen we alleen maar zeggen WOW! Je hebt een plek gecreëerd om je goed te voelen en te ontspannen met veel liefde voor detail en passie. Het ontbreekt u aan niets en u hebt de balans tussen zeer modern en gezellig optimaal weten te bewaren. Zoals altijd werden we heel hartelijk begroet en de goed gevulde koelkast, de fruitmand en het prachtige boeket papegaaienbloemen gaven ons meteen een gevoel van thuiskomen. Ondanks de nabijheid van uw huis aan de rechterkant en het pension Caritas Canaria aan de linkerkant, genoten we van absolute privacy. Het terras biedt een onbelemmerd uitzicht op de Atlantische Oceaan en u kunt er 's morgens genieten van de zonsopgang en 's avonds van de zonsondergang. Tuinmeubelen, eersteklas ligstoelen en de whirlpool zijn de kers op de taart. In de flat is er een geslaagde mix van ultramoderne en gezellige meubels en mooi antiek. De volledig functionele keuken doet het hart van elke kok sneller kloppen. Het prachtige atrium met fontein zorgt voor voldoende licht en lucht. De badkamer is van alles voorzien en de gelijkvloerse douchecabine met regendouchekop zijn eersteklas. Het supercomfortabele boxspringbed in de slaapkamer nodigt uit om de hele dag weg te slapen. Satelliet TV met Duitse, Spaanse en Engelse zenders en gratis Wi-Fi in uitstekende kwaliteit worden slechts terloops genoemd. Al met al een plek om je goed te voelen. Jullie gastvrijheid maakt alles rond en we kijken er nu al naar uit om jullie in maart weer te zien in deze prachtige flat
Mucho Besos Christine en Gerhard

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2018

Fred und Ann uit 56244 Steinen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

De perfecte start van het nieuwe jaar.

Wij (2 personen) verbleven in 2018 in Casita Canaria van 6 januari tot 3 maart, dus 8 weken. Het was ons eerste verblijf daar
Hoewel het weer een beetje wisselend was, vooral in januari, hadden we altijd zonnige perioden. In februari werd het over het algemeen warmer
We hebben heerlijk uitgerust in de casita. Alles was aanwezig in het huis. Peter Proquitte, de eigenaar, was een zeer attente en discrete gastheer.
We hebben de studio naast het huis niet gebruikt. Het zwembad werd voor ons extra elektrisch verwarmd.
Het huis en het zwembad werden wekelijks schoongemaakt, de tuin, die zichtbaar is vanaf het terras, werd regelmatig onderhouden.
De casita ligt buiten de hoofdweg in een rustige omgeving met uitzicht op zee
Je hebt een huurauto nodig om te gaan winkelen of om uitstapjes te maken. Maar het dorp La Asomada ligt heel centraal. Er zijn geen lange rijafstanden, waar u ook heen wilt. En er zijn echt veel mooie en interessante plaatsen op dit eiland. We gingen meestal 's ochtends naar buiten en 's middags zonnen we op een van de twee terrassen.
Voor ons was het een hele leuke lange termijn vakantie. We komen graag nog eens terug!
Ann en Fred

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. P. Proquitte:

Ich danke Ihnen vielmals für Ihre gute Bewertung und bin immer sehr zufrieden wenn sich meine Urlaubsgäste bei mir wohlgefühlt haben. Nun freue ich mich schon auf Ihren nächsten Besuch im März 2019. Mit besten Grüßen Peter.

September 2016

Jens uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Top service!

Uitstekend uitgerust met top service! De vakantieganger kan rekenen op een welkomstpakket met drankjes en fruit. De verhuurder staat altijd klaar om te helpen bij vragen of eventuele problemen. Daarom was ik er al voor de derde keer... Jens

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Maart 2015

K. uit Augsburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Topstartpunt voor het verkennen van eilanden van welke aard dan ook

Lieve Peter,
Vandaag is helaas onze laatste vakantiedag en we hebben er volop van genoten. Al bij het ontbijt waren we op het heerlijke terras en hebben we van de zon genoten, die deze week helaas erg schaars was.
Voor deze week willen we je nog bedanken. Jouw appartement biedt echt alles wat je maar kunt wensen. We hebben nog nooit eerder een volle koelkast in een vakantieappartement gevonden, en ook in de keuken is het leuk om 's avonds na een wandeltocht nog te koken, omdat alles aanwezig is.
Heel erg bedankt voor alle gemakken.
Mogen ook al jouw wensen in vervulling gaan, in goede gezondheid.
Lieve groeten,
Marie-Luise en Eugen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

December 2014

S. uit Norden

5,0
5 5 5 5

Wir kennen keinen schöneren Urlaubsort!

Im Casita Canaria, haben wir einen unvergesslichen Urlaub verbracht!Bei der Ankunft,erwartete uns ein gemischter Obstkorb,und im Kühlschrank lagen für unseren Empfang köstliche Delikatessen bereit...Es fehlte uns an nichts...Unsere Kinder,konnten sich in dem warmen mit Salzwasser gefüllten Pool so richtig austoben ! Das große Haus ist unglaublich geschmackvoll und sehr gemütlich eingerichtet...so das wir jetzt schon wieder Fernweh haben,und unseren nächsten Urlaub in dieses Haus gebucht haben.Die Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft des Vermieters,hat es uns auch angetan...Es war einfach alles perfekt!!!Hinzu kommt noch,dass wir für die Großeltern das kleine gemütliche Studio nebenan mit gemietet hatten...und wir auch einmal ohne unsere Kinder das Nachtleben in Puerto del Carmen genießen konnten.Eine wunderbare Lösung für uns als Familie.Der beleuchtete Ausblick von Puerto del Carmen,von der wunderschönen Terrasse aus...und der Sonnenuntergang,ist ein Erlebnis,dass man einfach nicht vergessen kann!Mit einem Glas Wein und genussvollen Grill Gerichten,beedeten wir unsere Abende.Jederzeit,mit 10 Sternen eine Empfehlung wert.Hier kann man wirklich ungestört und einen erholsamen Urlaub verbringen.Wir sind bald wieder da,und verbleiben mit lieben Grüßen ,
Die Nordlichter.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Januari 2013

Biba uit Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank Herr Proquitte. Es war ein toller Urlaub.

Wir, 4 Erwachsene Ende 30 und 1 Kleinkind, haben alle Kriterien mit 100% angegeben, da wir rumdum zufrieden waren. Das Preis-Leistungsverhältniss stimmt voll und ganz. Herr Proquitte war (ist) ein zuverlässiger, freundlicher und hilfsbereiter Gastgeber. Das Domeziel ist komplett eingerichtet, Kindertauglich und gross genug um auch seine Privatsphäre haben zu können. Auf Wünsche geht Herr Porquitto ohne Umschweife ein und erfüllt sie promt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ländlich ruhig mit guter Strassenanbindung. Leihwagen benötigt.

Recreatiemogelijkheden: Ab ins Auto und erkunden. Es gibt reichlich zu entdecken.

Winkels: Vorort ein kleiner Tante Ema Laden. In 3 Autominuten ein grosser Supermarkt. In 15 Autominuten nach Arrecife zum grossen Shoppen.

Oktober 2009

Peter uit Polruen

4,5
4.7 4.6 4.5 3.7 4.8

Casita Canaria

Im Oktober/November 2009 machten wir fünf Wochen Ferien in der "Casita Canaria". Es waren fünf Wochen
mit strahlend blauem Himmel und Sonnenschein auf einem wunderschönen Anwesen mit einem sehr gepfleg-
ten Pool, und auch das ganze Haus war bis zum letzten I-Tüpfelchen schön und geschmackvoll eingerichtet
und insgesamt sehr gepflegt. Es fehlte an nichts: Fernseher, CDs, DVDs, Bücher, Spiele - bis hin zu frischen
Blumen und einer Schale mit Obst zur Begrüßung.
Der Hausherr, wohnhaft zwar separat aber auf dem gleichen Grundstück, stand auf Wunsch mit Rat und Tat
jederzeit diskret zur Verfügung wenn Not am Mann war, was wir in besonderen Situationen sehr zu schätzen
gelernt haben.
Das "Studio", das ebenfalls komplett und sehr schön eingerichtet ist, hatten wir mitgemietet und konnten
so noch Verwandte einladen und unterbringen, die sich ebenfallls dort sehr wohlgefühlt haben.
"Casita Canaria" liegt am Ortsrand von Asomada und ist am besten mit dem Auto zu erreichen. Es ist sehr
gut geeignet für Familien mit Kindern oder für Gäste ab 50+, die etwas ruhiger Urlaub machen wollen.
Wir werden gerne wiederkommen!
Christa und Peter aus Köln

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr ruhig und ländlich gelegen.

Winkels: Ein großer und ganz neuer Supermarkt wurde gerade eröffnet und ist nur 1km entfernt, es gibt aber auch einen kleinen Supermarkt im Dorf der 500 meter entfernt ist.


Contactpersoon

Bedrijf Casa Canaria
Dhr. P. Proquitte

Dhr. P. Proquitte

Ik woon sinds 2001 in La Asomada, naast mijn huis, maar ver genoeg om je privacy te geven niet te verstoren. Maar ik ben blij dat je elk moment om zorg te dragen, als je dat nodig vindt, zodat u een geweldige vakantie kunt doorbrengen in mijn huis.


meer informatie

Objectnummer: 26131

Laatst bijgewerkt: 16.03.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/26131.htm


«Casita Canaria en Studio, met WiFi» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven