Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Megala Chorafia 33163 met uitzicht op zee

Kreta

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Een prachtig panoramisch uitzicht biedt dit blootgestelde vakantiehuis op de blauwe glinsterende Middellandse Zee en de tegenoverliggende kronkelende kustlijn. Het indrukwekkende pand verheft zich boven de baai van Souda, een van de grootste en meest indrukwekkende natuurlijke baaien van de Middellandse Zee. Vanuit de haven van het stadje vertrekken dagelijks veerboten naar Piraeus. Het zandstrand Kyani Akti in de baai van Souda ligt vlakbij. Gezinnen met kleine kinderen zullen genieten van het zandstrand in de badplaats Almirida, dat langzaam afloopt in het water.

Dit comfortabele vakantiehuis is ingericht in traditionele stijl en ademt een rustieke sfeer uit met ronde stenen bogen en houten balkenplafonds. Het woongedeelte is uitgerust met TV, CD- en DVD-speler, WiFi en toegang tot het terras. De open keuken is goed uitgerust en heeft een aangrenzende eethoek met toegang tot de veranda. Een badkamer completeert het aanbod op de begane grond. De wasmachine staat buiten.

Op de bovenverdieping van het vakantiehuis bevindt zich de slaapvleugel met airconditioning, met een tweepersoonskamer met eigen badkamer, een slaapkamer met twee aparte bedden met openslaande deuren, nog een badkamer en een tweepersoonskamer met toegang tot een groot balkon met droomuitzicht.

Dit uitzicht is ook te bewonderen vanaf de goed onderhouden buitenruimte van dit vakantiehuis. Uitgestrekte terrassen met gezellige zithoekjes staan garant voor een unieke vakantie. Het mooi gevormde zwembad is geïntegreerd in het ruime terraslandschap en heeft een geïntegreerd kinderbad en een buitendouche. Op de ligstoelen kunt u genieten van de zonnestralen, uw ogen laten dwalen over de baai en de zee en een gevoel krijgen voor wat zuidelijke flair betekent. In het hemelbed buiten op zwembadniveau kunt u zich heerlijk ontspannen. In het eetgedeelte van de schaduwrijke veranda, die ideaal gebruik maakt van het prachtige uitzicht, kunnen de gasten van dit vakantiehuis genieten van maaltijden in gezellig gezelschap, een van de lokale wijnen proeven en de omgeving in zich opnemen. De gemetselde barbecueplaats is een garantie voor romantische barbecues. Een bijzonder gezellige plek om de zonsondergang achter de bergen mee te maken! Er is ook parkeergelegenheid op het terrein.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 31 km Chania

31 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Griekse eiland Kreta staat bekend om zijn rijke geschiedenis, cultuur en natuur. De regio Apokoronas strekt zich uit langs de noordwestkust met glooiende heuvels, mooie bergdorpjes en goede wandelmogelijkheden. In het pittoreske dorpje Megala Chorafia vindt u een minimarkt, een café en uitnodigende taverna's die regionale gerechten serveren. De met tijm bedekte hellingen geven de hier geproduceerde honing een bedwelmend aroma. Vlakbij ligt het oude Aptera. Deze archeologische site bevat ruïnes uit verschillende tijdperken en goed bewaarde Romeinse cisternen. Ook Chania, met zijn prachtige Venetiaanse haven, is een bezoek waard. Ruige bergen, kloven en grotten kenmerken het landschap verder naar het zuiden. De Samaria-kloof in het witte gebergte "Lefka Ori" is een populaire bestemming voor wandelaars.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed / handdoeken inbegrepen, wissel 1 x per week
inbegrepen 1 x per week
Kinderstoel Euro 30,- per week
Kinderbed Euro 50,- per week
Onderhoud van het zwembad inbegrepen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Falle des Rücktritts kann ESPRIT VILLAS Touristik GmbH pauschalisierte Rücktrittsgebühren wie folgt verlangen: bis 90 Tage vor Reiseantritt 25 % des Reisepreises, 89 – 63 Tage vor Reiseantritt 35 % des Reisepreises, 62 – 35 Tage vor Reiseantritt 50 % des Reisepreises, 34 – 2 Tage vor Reiseantritt 90 % des Reisepreises, Bei einem späteren Rücktritt muß der gesamte Reisepreis berechnet werden.

meer informatie:

Prachtig uitzicht op zee


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Esprit Villas Touristik GmbH
Dhr. P. Oldenburg

Dhr. P. Oldenburg

Sinds 1995 verhuren wij persoonlijk geselecteerde vakantiehuizen met zwembad, finca's met zwembad en "flair" en luxe villa's aan zee. Of het nu gaat om een finca of vakantiehuis met zwembad in Mallorca of een villa aan zee in een andere bestemming - alle domicilies worden eerst nauwgezet gecontroleerd of ze voldoen aan de minimumeisen van ESPRIT VILLAS Touristik. Onze klanten waarderen al jaren de bijzondere service en de kwaliteit van het advies van ESPRIT VILLAS. Ter plaatse staan onze vertegenwoordigers klaar met raad en daad. Wij helpen u graag bij het vinden van uw vakantiehuis met zwembad, uw droomfinca of luxe villa aan zee. Of het nu gaat om Mallorca, Toscane, Florida, Costa del Sol, Costa Brava, Algarve, Cyprus, Kreta of Corfu, wij wensen u nu al een ontspannende vakantie toe.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 268266

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/268266.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven