Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus Enzian in Rauris - Appartement 14 p.

Raurisdal, Pinzgau, Salzburgerland, Nationaal Park Hohetauern

Max.  10   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

"Voel je goed op vakantie" - dat is ons motto, en dat zou ook voor onze gasten moeten gelden. Daarom hebben wij onze vier vakantiewoningen smaakvol en comfortabel ingericht.

Onze vier stijlvol ingerichte vakantiewoningen bieden plaats aan 14, een keer 6 en twee keer 5 personen

Vakantiewoning 1, tot veertien personen, is onze grote flat met 100 m², omgeven door een ruim balkon en uitgerust met:
o Een grote hal met garderobe
o Eethoek met houtkachel in de ruime keuken-woonkamer
o Een moderne keuken met afzuigkap boven een keramische kookplaat met vier zones, een gootsteen, granieten werkblad en een grote koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker, en nog veel meer.
o Twee badkamers ontworpen volgens moderne normen en uitgerust met douchecabine, dubbele wastafel met spiegel en planchet, toilet en radiator (handdoekdroger)
o 2 x televisies, BlueRay speler, en gratis wifi/wi-fi
o Slaapgedeelte met vier slaapkamers voor maximaal 14 personen
2 x tweepersoonskamers (tweepersoonsbed)
1 x vierpersoonskamer (tweepersoonsbed en stapelbed)
1 x zespersoons (kinder)slaapkamer. (Cottage matras camp similar)
Alle matrassen zijn kwaliteitsvolle pocketveringmatrassen en allergievriendelijk
Kussen en dekbed zijn donsvrij voor een goede en rustgevende nachtrust!
Een kinderbedje en kinderstoel worden door ons op verzoek verstrekt.
Beddengoed, theedoeken en keukendoeken zijn inbegrepen en de flat is voorzien van centrale verwarming.

Onze comfortabele flat op de begane grond heeft een oppervlakte van 50 m² en is 'traditioneel modern' ingericht. De flat is geschikt voor 5 personen en is zeer geschikt voor koppels, gezinnen met kinderen en senioren

De zolder van Haus Enzian is verdeeld in twee gezellige appartementen, 2 en 3, naast elkaar. Deze flats zijn even groot en mooi ingericht, de ene in het rood en de andere in het groen. Elk appartement is 50 m2, heeft centrale verwarming en is als volgt verdeeld:

Twee slaapkamers, waarvan één 2-persoonskamer en één 3-persoonskamer. De driepersoonskamers zijn ingericht als kinderkamers, maar voorzien van grote bedden zodat ook volwassenen hier comfortabel kunnen overnachten. Alle appartementen in Haus Enzian zijn uitgerust met synthetische kussens en dekens (donsvrij) voor een goede en rustgevende nachtrust! De tweepersoonskamers zijn comfortabel en ruim met een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamers zijn voorzien van een douchecabine en wastafel, gescheiden van het toilet.

Een ruime hal met garderobe en toegang tot de gezellige keuken-woonkamer, modern fris maar traditioneel Oostenrijks ingericht met eet-/zithoek en mooie nieuwe keuken voorzien van alle gemakken, zoals een granieten werkblad, afzuigkap boven een vierzone keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, oven en waterkoker, de keuken laat niets te wensen over.

Naast de warme inrichting die een aangename, gezellige sfeer creëert, is de woon/eetkamer uitgerust met een flatscreen-tv, dvd-speler, vele films en boeken, stereo-installatie, gezellige verlichting en veel zonlicht. Natuurlijk bieden beide flats een prachtig uitzicht op het bergpanorama, de groene flat met balkon. Gestreken beddengoed en opgemaakte bedden, theedoeken en keukendoeken staan ook tot uw beschikking bij aankomst.

Door de centrale ligging van het appartement is de auto alleen nodig voor aankomst en vertrek. De verse broodjes voor het ontbijt zijn snel gehaald en ook de avondstop in hutten, restaurants en bars zijn gemakkelijk te voet te bereiken aan het begin van Rauris, Haus Enzian is centraal gelegen ten opzichte van alle winkels, supermarkt, restaurants en bars. Het dalstation van de dubbele stoeltjeslift ligt op driehonderd meter van het huis. De kabelbaan Hochalm ligt op 5 minuten lopen, het zwemmeer iets meer

Het huis is omgeven door een grote tuin aan de Rauriser Ache, met een terras en een heerlijk groen gazon. Hier heeft u de mogelijkheid om te barbecueën met een prachtig uitzicht over de bergen

In de kelder is er een recreatieruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, darts, poolbiljart, internet en skiberging. Huisdieren zijn welkom en gratis.
WiFi gratis in alle appartementen!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Stapelbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Meer 2 km

2 km

Skilift 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 90 km Salzburg

90 km

Station 10 km Taxenbach / Rauris

10 km

Snelweg-afrit 40 km Bischofshofen A10

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

"Feel good on holiday" - dat is ons motto, dat wij ook graag aan onze gasten willen doorgeven. Daarom hebben wij onze vier vakantiewoningen smaakvol en comfortabel ingericht.

Door de centrale ligging van het appartement is de auto alleen nodig voor de aankomst en het vertrek. De verse broodjes voor het ontbijt worden op verzoek snel gehaald of geleverd en ook de avondstop in hutten, restaurants en bars kan gemakkelijk te voet worden gemaakt
Rauris (950m, 3200 inwoners), ook wel de "gouden stad" genoemd vanwege de goudwinning van weleer, is rijk aan geschiedenis en een van de oudste nederzettingen in de oostelijke Alpen. Middeleeuwse goudmijnen plunderden ooit de rijkdommen van dit Pinzgauer bergdal. Schatzoekers van deze tijd zullen nog steeds vinden wat ze zoeken - de idyllische gemeenschap van het Nationaal Park lokt met historische erfenissen van deze bewogen tijd, veel ongerepte natuur en prachtige ski-, wandel- en mountainbikegebieden
Het 30 kilometer lange zijdal van de Salzach, waar de Rauriser Ache doorheen stroomt, kent geen doorgaand verkeer
Aan het eind van het dal bij Kolm-Saigurn (oerbos) zijn de enige gehuchten in het dal die nog veel van hun oorspronkelijke karakter hebben behouden het rustieke Bucheben en Wörth, dat sinds mensenheugenis een belangrijke doorgang naar de Glockner-groep is
Rauris zelf voelt zich comfortabel in zijn rol als alpine cul-de-sac en is levendig en goed voorbereid op zijn gasten
Hier worden vakantiegangers getrakteerd op steile berghellingen met daartussen een berglandbouwwereld van indrukwekkende schoonheid
De status als nationale parkgemeenschap zorgt ervoor dat dit zo blijft
Rauris is ook een goed uitgangspunt voor dagtochten.
Absolute ontspanning is gegarandeerd in de feel-good oase van Rauris!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting is € 2,- per persoon vanaf 15 jaar per nacht

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen den Buchungsbetrag abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30 Tagen vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tagen vor Check-in vorgenommen werden, wird der Buchungsbetrag nicht zurückerstattet.

meer informatie:

In de kelder van Haus Enzian bevindt zich een verwarmde skiruimte (met aangename skischoenverwarming), evenals de wasruimte met wasmachine en wasdroger die tegen een kleine vergoeding van € 2,50 per wasbeurt gebruikt kan worden

De meeste tijd vindt u echter mogelijkheden voor ontspanning, spelletjes, lachen en gezamenlijke activiteiten in onze gezellige lounge. Een tafelvoetbaltafel, darts, tafeltennis, een reuzenspel en een zaal met biljart en stereo-installatie zijn hier beschikbaar om samen te spelen, elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. We bieden ook 'a Ratz'n' sociale spellen / bordspellen en DVD-films voor gebruik in de vakantiewoningen!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-02-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Haus Enzian
Familie M. Docter

Familie M. Docter

Wij, Marco, Marielle & Fenne, zijn een klein gezin en wonen samen met onze geliefde viervoeter 'Koosje' op de begane grond van Haus Enzian. Wij houden van ons Raurisertal met spectaculaire bergen, prachtige natuur en frisse berglucht en natuurlijk vindt u ons vaak skiënd, snowboardend, toerend, wandelend en klimmend. Als uw gastheer helpen wij u graag om uw vakantie onvergetelijk te maken en adviseren wij u over de mogelijkheden voor excursies en activiteiten in de omgeving.


Andere accommodaties van Familie M. Docter


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 279737

Laatst bijgewerkt: 27.01.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/279737.htm

Familie Mariëlle & Marco Docter

Sportstrasse, 33

5661 Rauris

0043(0) 0664 387 6904

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven