Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Zorritta

Ližnjan

Max.  8   gasten
126m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+2)
2  Badkamer
Max. 8  gasten
126m²
3 Slaapkamers (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Zorritta ligt in een omheinde nederzetting van villa's, omgeven door groen en mediterrane planten, die plaats bieden aan maximaal 8 personen. De villa heeft 3 charmant ingerichte slaapkamers en 2 badkamers. Het interieur is ontworpen als een stijlvolle, comfortabele cottage met alle moderne gemakken. De keuken is volledig uitgerust en klaar voor uw heerlijke maaltijden. De woonkamer is een gezellig toevluchtsoord waar u kunt genieten van het open vuur van de stenen open haard. De villa is gebouwd met het oog op veel zonlicht, maar met behoud van de frisheid van de steen. In overeenstemming met de traditionele stijl, combineert Villa Zorritta de natuurlijke elementen van massief hout en witte steen om de perfecte plek om te ontspannen te creëren. De gehele villa is voorzien van airconditioning en biedt gratis WiFi, evenals centrale en vloerverwarming, waardoor het een ideale plek is om te verblijven op elk moment van het jaar. De openluchtdineruimte is ideaal voor uw gastronomische buitenactiviteiten en de open haard zorgt voor vrolijke barbecues voor de hele gemeenschap, terwijl het buitenzwembad ideaal is om te relaxen onder de warme zon en zich te verfrissen in het schone water. Comfortabele ligstoelen bieden ontspannende dagen vol genot, net als de kleine tuin met planten uit de streek. VillaZorritta ligt aan het einde van het charmante Ližnjan, omgeven door ongerepte natuur, die de gasten op elk moment van de dag rust biedt, maar op slechts enkele minuten lopen van de dichtstbijzijnde winkels, tavernes en café Villa Zorritta is een magische plek voor de perfecte vakantie waar u altijd al van gedroomd heeft, en biedt precies de juiste ingrediënten voor mediterrane ervaringen en kleuren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Deze charmante stenen villa ligt in het uiterste zuiden van Istrië in het kleine vissersdorpje Ližnjan. Gelegen aan een prachtige kust met talrijke verborgen stranden, biedt Ližnjan een bijna vergeten leven op een mediterrane manier - een eenvoudig en goed leven met een verbazingwekkende natuur, een rijke geschiedenis en een uitstekende keuken. In de buurt is het altijd vrolijke Medulin, een plek met vele bars, cafés, tavernes, een waardevol archeologisch erfgoed van het Romeinse Rijk en zandstranden. Een korte rit van tien minuten brengt u naar het prachtige Pula. De grootste Istrische stad staat bekend om zijn oude Romeinse monumenten, waaronder het best bewaarde amfitheater ter wereld, de middeleeuwse schoonheid van de Venetiaanse paleizen en het moderne vermaak in zijn musea, galerijen, bars, restaurants en verborgen straatjes die wachten om ontdekt te worden. Pula biedt ook tal van evenementen met wereldberoemde muzikanten, ballet onder de sterren, diverse festivals met klassieke en hedendaagse muziek en films, maar ook straatoptredens en concerten. Een korte rit brengt u naar een natuurjuweel - Kaap Kamenjak, een natuurreservaat op een 6 km lang schiereiland met een adembenemend landschap, fantastische flora en fauna, sporen van dinosaurussen en werkelijk fenomenale stranden. Het hele gebied is gewoonweg perfect voor ontspanning, van gemakkelijke wandelingen langs de zee, fietsen op de 27 km aan fietspaden of zelfs paardrijden, tot spannende activiteiten zoals surfen en duiken om gezonken schepen te ontdekken, buitengewone landschappen met de zee en de eilanden en de rijke geschiedenis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 30 % bij aankomst
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-05-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Travel Istria
Bedrijf T. Pula

Bedrijf T. Pula

Travel Istria is een modern toeristenbureau gevestigd in Pula, 2, gespecialiseerd in het boeken van vakantiewoningen en villa's met zwembad Eigenaar en oprichter Kristina Peršić heeft na jarenlange ervaring in het aanbieden van accommodatiediensten in haar eigen appartementen besloten om een ander model van agentschapsdiensten aan te bieden dan waar ze vroeger dagelijks mee te maken had. Verschillende behoeften van huurders en persoonlijke voorkeuren van gasten vereisen een speciale en persoonlijke benadering van beide. Daarom baseren we ons bedrijfsidee op een individuele aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke huurder en elke gast, tegen de beste prijs Wij geloven dat het voor een succesvol bedrijf en een tevreden gast belangrijk is dat verhuurders zich zeker en onbezorgd aan de gasten kunnen wijden. Met onze steun en knowhow willen we onze huurders dit gevoel laten ervaren, zodat de gasten naar uw faciliteit kunnen komen en "Stay with a smile" - zoals onze slogan luidt. Instructies en gebruiksvoorwaarden


Andere accommodaties van Bedrijf T. Pula

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Pula

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 284573

Laatst bijgewerkt: 21.09.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284573.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven