Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis in het bos bij Belvès

Max.  2   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 2  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(eettafel, kookplaat(inductie), waterkoker, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine, verwarming))

Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, eettafel), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers.king size bed, wastafel, verwarming(elektrisch)))

eettafel, sauna, terras(privé), tuin(privé), tuinmeubilair, BBQ, parasol

Deze voormalige duiventil is perfect voor een romantische vakantie met de liefde van je leven. Het is van alle moderne gemakken voorzien en in de winter van 2021 zorgvuldig gerenoveerd (dakisolatie en insectenwering bij de slaapkamerramen op de bovenste verdieping), waarbij uiteraard alle authentieke kenmerken zijn behouden.

Kenmerkende bezienswaardigheden zoals kastelen, grotten en middeleeuwse stadjes, zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf hier. Mooie steden als Sarlat (25 km), Domme (21 km) en La Roque Gageac (18 km) zijn een bezoek waard, evenals de kastelen van Castelnaud-la-Chapelle (13 km), Commarque (25 km) en Beynac-et-Cazenac (14 km). Je kunt een balletje slaan bij de golfbaan onderaan de heuvel (1 km) en genieten van een verfrissende duik in de Dordogne. Mooie stranden vind je in Coux en Bigarouqe (7,1 km) en in Siorac en Périgord (5 km). Je kunt hier ook een kano huren. Het Lascaux IV-museum in Montignac (52,6 km) is ook zeker de moeite waard.

De slaapkamer bevindt zich op de bovenste verdieping, de woonkamer op de eerste verdieping en de keuken op de begane grond. De duiventil ligt midden in het prachtige natuurlandschap van de Dordogne, op een terrein waar vogels, herten en soms zelfs wilde zwijnen te zien zijn. Op het landgoed is een fitnessruimte en een sauna aanwezig. De fitnessruimte is te allen tijde toegankelijk en de sauna van dinsdag tot zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur en dient vooraf gereserveerd te worden bij de beheerder.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
WiFi
Rookmelder
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Stadscentrum 2 km

2 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5/dier/nacht. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Sauna: € 25/keer. On request.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Patricia van de Wiele

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Aangenaam verblijf , in bosrijke omgeving. Ontvangst was super !! (de eigenares heeft zelfs een taart gebracht die ze zelf had gebakken) Huisje is eerder klein (2 pers.) , maar bevat alles wat nodig is !!

P.c.c. Scheffer

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Om te beginnen is de Dordogne een fijne omgeving om je vakantie door te brengen. Maar het gaat niet alleen om de omgeving. Laat ik beginnen met te zeggen dat als we een accommodatie boeken midden in een bos, dan begrijpen we dat daar ook van alles vliegt aan insecten. De ontvangst bij onze accommodatie werd verzorgd door een ietwat timide meisje dat geen engels sprak. Ze was wel bereidwillend. Ze wilde de bedden gaan opmaken, maar we hebben haar gezegd dat we dat zelf wel deden. Afscheid nam ze met het geven van een flesje wijn. Een beetje met een gevoel als een standaard handeling. Vervolgens een eerste verkenning door het huis. Op het eerste oog leuk. Beetje onhandig dat het toilet boven is, maar dat is de keuze die gemaakt is. We zoeken de televisie, niet dat daar veel naar gekeken wordt, maar toch. Helaas die blijkt er niet te zijn. Het staat ook niet op de website vermeld, maar in dit geval is het advies dit wel te doen. Vooral omdat je verwacht dat dit standaard is. Het internet is met de WIFI redelijk. Om te streamen met bijv Ziggo is de verbinding wat traag. De bovenste verdieping, de master bedroom, die ziet er mooi uit. We hebben er een halve nacht geslapen. S'nachts werden we wakker door gefladder en andere herrie. Boven ons hoofd vlogen de vleermuizen in het rond, en er bleek een bijennest te zitten. We zijn naar beneden verhuist en hebben de rest van de vakantie op de slaapbank gelegen. Na een app naar een nederlands sprekende meneer, werd het bijennest de nadere dag adequaat verwijderd. De vleermuizen daar moesten we maar mee leven, want die waren beschermd. Geen probleem, maar na een gesprek met een andere medewerker blijkt dit dus bekend te zijn. Als je dan besluit als huiseigenaar daar niets aan te doen, dan is dat een keuze. Maar vermeld dan wel bij de specificaties en kenmerken van het huis dat de slaapkamer een paradijs is voor allerlei beesten en niet alleen voor de gasten. We hebben na twee weken de bovenste verdieping nog een keer bezocht en daarbij een berg aan insecten zoals wespen, boktorren, hagedissen ontlasting en andere beesten aangetroffen en zeer veel op het bed. We hebben het ook nog gefilmd. De foto's op de site kloppen dus wel. Alleen binnen eens een keer een beestje is OK, maar in je slaapkamer een beestenboel gaat wat te ver. En dan is een korte reactie met vleermuizen zijn beschermd wat makkelijk. Wij als klant zijn degene die bij het huren van de accommodatie de keus moeten hebben op basis van reeele informatie. Nu hebben we op een B-bed moeten slapen. Dus omgeving mooi, accommodatie matig.

Schaubroeck Anna

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We werden ontvangen door een jonge Franse vrouw die in de woning het onderhoud deed en een korte rondleiding gaf, dit was prima. De woning is rustig, afgelegen en mooi in het groen gelegen, met ruime privé tuin rondom de vakantiewoning. Een vergezicht heb je niet echt omdat je vanuit de woning toch op bomen kijkt. De ligging is interessant als je de cultuurhistorische trekpleisters uit de streek wil bezoeken.

Bolluijt

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Snel, gemakkelijk en duidelijk,

Jenny Swart

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De locatie was nogal lastig te vinden; uiteindelijk lukte het via de navigatie van de website van Topic Travel. We waren veel te vroeg maar mochten gelukkig het huis al in (de sleutel lag in een kastje, de beheerder gaf ons telefonisch de code door). Een geweldige plek in een fantastische omgeving, we hebben er tot de laatste dag van genoten. Op het geluid na van af en toe voorbijkomende auto's was het er nog echt helemaal stil!

Guy Boudin

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Vlot contact met de huisbewaarder. Meer afgelegen dan verwacht. Huis was zoals op de foto’s.

Jeroen Douwes

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prima ontvangst van de behulpzame eigenaar. Leuk huis simpel ingericht.

Annita Van Bosbeke

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De mooie, rustige en groene omgeving stemde ons blij. Je verblijft in een ruim privé bos ! Reeën en everzwijnen aanwezig ! En een weldaad aan orchideeën op het domein. Fantastisch! Het vakantiehuis was voldoende netjes en was gezellig ingericht. Alles wat nodig was, (behalve een broodmes) is aanwezig om zelf te koken. Goed bed. Super douche. Minder comfortabel is de grote 'zetel' in de zitruimte, wat eigenlijk een bed is. Een tweede kleine zetel zou wenselijk zijn. Gelukkig waren er ook avonden met prachtig weer zodat we buiten konden vertoeven. Leuk terras.

M van den Auwelant

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Leuke ontvangst door de gastheer. We werden verwelkomt met een aangename verrassing, fles wijn en koffie. Wij hadden een super verblijf, rustig, omgeven door mooie bomen. De natuurgeluiden zijn heerlijk om te horen. De ongemakjes van grote wespen en andere kruipende diertjes waren onze reisgenoten geworden. Vliegenraam voorzien aub! In de omgeving kan je mooie dorpjes bezoeken en wandelingen maken. Voor ons een aanrader voor mensen die echt van de natuur houden en toch niet al te ver voor boodschappen.

Ron Hiemstra

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Super vakantiehuis! Ontvangst door Tim was erg prettig, persoonlijk en toegankelijk. Een lekker flesje rosé stond al koud. Leuke indeling over drie verdiepingen, voorzien van moderne faciliteiten zoals een grote wasmachine, vaatwasser en regendouche. Directe omgeving is erg rustig en groen, heerlijk om te relaxen. Binnen 20 minuten rijden vind je tientallen kastelen die je kan bezoeken, waaronder de bekendste van de Dordogne. Flink terras naast het torentje, met barbecue, loungeset en tuinset. Om de hoek een douche om af te koelen. Een airco voor de hete nachten en een klein badje/jacuzzi buiten zouden het helemaal af maken. Echt een aanrader!

willem bruil

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prima huisje, mooie omgeving


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 308387

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308387.htm


«Vakantiehuis in het bos bij Belvès» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven