Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Weidenhäuser Mühle Wohnung 2

Max.  18   gasten
260m²  Woonoppervlakte
9 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 18  gasten
260m²
9 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

De Weidenhäuser Mühle is een afgelegen oase van ontspanning te midden van een schilderachtige en gevarieerde omgeving. Het gebouw is vanaf 2007 milieuvriendelijk gerenoveerd. De molen ligt op een parkachtig terrein van 1600 m² op een rustige, geïsoleerde locatie. De hoogte is 460 m, de omringende bergen zijn meer dan 600 m hoog. In het voorjaar betovert een zee van bloesem de bezoeker met talloze winterbloeiers, sneeuwklokjes, narcissen, primula's, oude rododendrons en nieuwe aanplantingen van zeldzame bomen en struiken. De vijvers zijn de thuisbasis van duizenden kikkers en salamanders tijdens het paaiseizoen. Niet zelden komt de zwarte ooievaar langs. De appartementen voor 2-14 personen ( + kleine kinderen ) zijn ontworpen om onze gasten te voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten en apparatuur voor comfortabele self-catering in een aangename huiselijke omgeving. Ze dienen als een oase van rust en als vertrekpunt voor excursies naar tal van interessante bestemmingen en activiteiten in de regio. Flat 2 is de grootste van de twee FeWo's met 128 m² en 4 slaapkamers voor 9 personen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 8
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 45 km

45 km

Skilift 25 km

25 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 140 km Frankfurt

140 km

Station 6 km Bad Berleburg

6 km

Snelweg-afrit 30 km Siegen

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De open leefruimte bestaat uit een woonkamer, eetkamer en keuken. Er is genoeg ruimte aan de twee grote eettafels om maaltijden te delen of samen de volgende dag te plannen. Zelfs met grotere groepen is er geen drukte. Een gezellige bank in de woonkamer,
Kasten en tafels zijn gemaakt van massief eikenhout. Het meubilair omvat een muur-tv, stereo-installatie, dvd, W-Lan aansluiting, enz. De hoogwaardige, volledig uitgeruste keuken laat niets te wensen over. Koel-vriescombinatie, vaatwasser, keramische kookplaat, oven en diverse apparaten. Vanuit de eetkamer leidt een terrasdeur rechtstreeks naar het grote, half overdekte terras direct naast de molenvijver. Het terras en een klein stukje tuin zijn omheind en bieden een zekere afzondering. Via een tuindeur bereikt u de vijver en de rest van de ruime tuin. Er is een wasmachine en droger in de moderne badkamer. Er is een apart toilet
De 4 slaapkamers (waarvan één doorgangskamer) zijn comfortabel en smaakvol ingericht en gedecoreerd. Elke slaapkamer heeft ook een tafel en stoelen. Vanuit alle kamers is er een prachtig uitzicht op de omliggende natuur.

Het molengebouw bestaat uit 3 aaneengebouwde vleugels. Vijf verschillende huisingangen leiden naar in totaal 8 appartementen. Naast de twee vakantiewoningen zijn er momenteel 12 permanente bewoners in de andere flats. De sfeer is vriendelijk en vertrouwd, zoals in een klein dorp. Veel van onze gasten raken snel bevriend met de huisbewoners, helpen met de hooioogst of drinken gewoon samen een biertje. Vakantiewoning 2 bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de eetkamer is er een terrasdeur op de begane grond naar het grote terras direct aan de molenvijver. Het gehele terras van 9x3m en een klein deel van de tuin zijn omheind, zodat kleine kinderen of honden even met rust gelaten kunnen worden. De helft van het terras is overdekt. Tuinmeubilair en een barbecue zijn beschikbaar. Een deur in het hek leidt langs de vijver naar de ruime tuin. Het uitzicht vanaf de flat en het terras is fantastisch - puur natuur.
Weidenhausen ligt in het gebied van de stad Bad Berleburg, regio Wittgenstein, direct grenzend aan het Hochsauerland - het is 29 km van de molen naar de Kahler Asten. De regio wordt doorkruist door talloze wandelpaden, waarvan de Rothaarsteig de bekendste is. Natuurlijk kunt u ook een van de bekroonde themawandelroutes volgen, zoals het Schieferpfad (leisteenpad), het Wisentpfad (wisentenpad) of de Waldskulpturenweg (bosbeeldenpad). De Altkreis Wittgenstein is de dichtst beboste regio van Duitsland. Als u geluk heeft, kunt u tijdens uw wandeling een vrij rondlopende kudde bizons tegenkomen. In een uniek soortbeschermingsproject is een kudde bizons in het wild losgelaten en zwerft nu door de bossen. Wie zijn kans om er een te zien aanzienlijk wil vergroten, moet het avontuurlijke "Wisent Wildernis op de Rothaarsteig" bezoeken, waar een kudde leeft in een omheind, natuurlijk wandelgebied.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle prijzen zijn ALL INCLUSIVE
Prijs geldig tot 8/9 personen; extra bed mogelijk
Prijs per week hoogseizoen 840€, laagseizoen 640€
Weekend lang hoogseizoen 580€, laagseizoen 420€
Weekend kort hoogseizoen 540€, laagseizoen 395€
Maandag-vrijdag hoogseizoen 400/500€, laagseizoen 350€
Vakantieweekends 800/900€ voor 8/9 pers. tot 4 nachten
Kerstweek 7 nachten 1120€, oudejaarsavond 7 nachten 1400€/1500€ voor 8/9 pers
Honden welkom, per verblijf 20€
Aankomstdagen vrijdag en maandag
Hoogseizoen juli/augustus, oktober en feestdagen
Week vr 15:00 - vr 10:00 of ma 15:00 - ma 10:00
Weekend lang vr 15:00 - ma 10:00
Weekend kort vr 15:00 - zo 20:00
Tijdens vakantieweekends zijn aankomst en vertrek vrij te kiezen
De prijzen zijn inclusief alle bijkomende kosten voor , linnenpakket ( opgemaakte bedden, handdoeken en droge handdoeken ), elektriciteit, water en verwarming, DSL via WLAN, telefoongebruik in het vaste netwerk Europa. Geen toeristenbelasting.
Kinderbedjes en kinderstoelen zijn beschikbaar en worden gratis verstrekt.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierungen die wegen staatlicher Auflagen ( Corona ) notwendig werden sind immer kostenlos. Kostenlose Stornierung innerhalb 6 Wochen nach Buchung, außer last minute Buchungen die bis zu 6 Wochen vor dem Anreisetag vorgenommen werden. 42 Tage bis 22 Tage vor Anreise 10%, 21 Tage bis 8 Tage vor Anreise 50% danach werden 75% des Buchungspreises fällig.

meer informatie:

Uitgebreide informatiedienst: Wij geven onze gasten graag uitgebreide informatie over alle aspecten van hun verblijf en vrijetijdsbesteding. Winkelmogelijkheden, restaurants of 3D-bioscoop, avonturenpark of skilift, zwembaden of paardrijmogelijkheden, golfbaan of museum, wij geven onze gasten graag informatie. Wat we nog niet weten, zoeken we voor hen. Al voor uw aankomst of boeking kunnen wij u links geven naar de mooiste wandelroutes en andere bestemmingen die de moeite waard zijn. Neem gewoon contact met ons op, onze informatie en aanbevelingen zijn volledig vrijblijvend. Onze gasten gebruiken de molen als een ontspannende uitvalsbasis voor verdere excursies. We genieten van uitstapjes naar Keulen om de kathedraal, musea en de dierentuin te bezoeken. Of naar Frankfurt, naar het Senckenberg Museum, Palmengarten, enz. De oude universiteitsstad Marburg is altijd een bezoek waard. We geven graag informatie. Helaas is er om technische redenen in deze advertentie slechts plaats voor 10 foto's. Dit betekent dat de flats en de omgeving alleen in fragmenten kunnen worden gepresenteerd. We hebben nog veel meer foto's die we u graag willen laten zien.
Skiën: In de omgeving van de vakantiewoning zijn talrijke wintersportmogelijkheden, van langlaufen en ski-apin tot rodelen en bobsleeën. De molen zelf ligt slechts 460 m boven de zeespiegel, maar de omringende bergen zijn meer dan 600 m hoog. En het is niet ver naar de hoogste hoogten van het Hochsauerland. Zo loopt bijvoorbeeld de 54 km lange Rothaar langlaufloipe ten noorden van het vakantiehuis. De route kan in delen worden gelopen vanaf verschillende punten, vanaf de Rhein-Wesertoren, Jagdhaus, Kühhude en Albrechtsplatz. Golf: De golfbaan van Sassenhausen ligt op slechts 3 km afstand van de molen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2012

Milow2010 uit Bad Berleburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was geweldig!

Ik heb zelden een vakantiewoning gezien die zo goed was uitgerust

We waren er met 10 meisjes en 10 honden en er waren geen problemen

Dit was zeker niet de laatste keer dat ik daar verbleef

Duimen en doorgaan

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Omgeving van de accommodatie: mit Hunden einfach traumhaft

Winkels: es sind alle Discounter in 6 km zu erreichen


Contactpersoon

Mevr. A. Kühn

Mevr. A. Kühn

Andere accommodaties van Mevr. A. Kühn

Alle accommodaties weergeven van Mevr. A. Kühn

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 31933

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/31933.htm


«Weidenhäuser Mühle Wohnung 2» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven