Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa met privézwembad vlakbij Ibizastad op h...

Max.  6   gasten
250m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
250m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV, open haard, radio, CD-speler, tuindeuren), keuken(oven, magnetron), slaapkamer(2x 1-pers. bed, tuindeuren), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed, tuindeuren), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet, bidet), bijkeuken(afwasmachine, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, bad met douche, 2x wastafel, toilet, bidet), overloop)

buitenkeuken(BBQ), serre/veranda, airconditioning, terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(privé, 7 x 4 m., geopend van Mei t/m Okt), kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Can Palau Ibiza is een villa met privézwembad, niet ver van Ibiza-stad op het eiland Ibiza. Vanuit de woonkamer, vanaf de veranda en vanuit de tuin van de villa heb je uitzicht op zee en op "Dalt Vila", de bovenstad van Ibiza. De villa is van alle comfort en gemakken voorzien. De villa ligt op een eigen terrein van 3.500m2. In de tuin van de villa vind je een buitenkeuken met barbecue.

De villa ligt zeer centraal op het eiland Ibiza en is daarom een ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen. In een minuut of vijf bereik je met de auto Ibiza-stad. De dichtstbijzijnde zandstranden zijn Platja d'en Bossa, Ses Salines, Es Cavallet en Talamanca. De villa ligt op 7 autominuten van de luchthaven.
Licentie- of registratienummer: ETV-1429-E.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 400 terug 14 dagen na vertrek. U dient de borg contant te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; Gratis.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 10 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


49 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jan Benard

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Was goed geregeld. Ze stonden klaar om ons te ontvangen. De accommodatie was nog mooier dan op de foto’s. Het uitzicht over de stad is top. Rustige omgeving.

Evy Roeland

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De omgeving was super! Niets op aan te merken.

Sanne Slof

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Was echt een super accomodatie! We hebben genoten van de vakantie ! Zou dit huis zeker nog een keer boeken!

Willem Koole

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Gewoon helemaal top! Top locatie, lekker de ruimte , we hebben echt een super tijd gehad.

b.j boudet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

The cottage was near the reception area, which is very nice because you can see a lot of people come over and you're so at the pool and the table tennis. It is unfortunate that the ping pong table in the pool is because the tafeltenissen you get it fast warm.Ook convenient that you sit close to the front because then there's also WiFi, it afdekje above the deck at the cottage, there was not present

G. Muller

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Lekker genieten

Katerina Hoogervorst

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Genoten! Mooi huis, veel ruimte, grote keuken. Leuke BBQ-plen en een heerlijk zwembad! Het huis ligt erg afgelegen, waardoor het niet makkelijk te vinden is, maarrr... het uitzicht is prachtig!

L.A Leonardi

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

gelegen huis, prachtig uitzicht, we het ten zeerste aan.

Sven Guenther

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Grote villa, aanbevolen 100%!

Judith Molenaar

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij zaten met 8 vriendinnen in deze villa, erg tevreden! Perfecte ligging, 5 auto min van de stad. Ruime kamers, keurig schoongemaakt. Alleen een wat verouderde keuken waar een koffiezet apparaat en snel koker ontbraken. Je mist op de bovenste verdieping wel een badkamer deur, die ruimte is open grenzend aan de slaapkamers . Aparte toiletten zouden fijn zijn, ze bevinden zich beiden in de badkamer. De tuin en het zwembad zijn prachtig met geweldig uitzicht op ibiza stad. Verder biedt het huis veel privacy en iedere ochtend werd het zwembad schoongemaakt.

Suzanne Bakker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

In september met groep vriendinnen de villa gehuurd. Rustige locatie in de bergen, maar toch 5 minuten vanaf een supermarkt en 10 minuten vanaf centrum Evissa. Centraal gelegen op het eiland. Vriendelijke eigenaresse. Prachtige villa met luxe, ruime badkamers, grote woonkeuken en om de villa heen genoeg terassen en veranda's om te eten. Grote tuin met heerlijk zwembad en fenomenaal uitzicht op Evissa en de zee. Raad deze villa aan iedereen aan!! De foto's op de site doen zeker ten onder aan de werkelijkheid.

Trevor OLoughlin

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

minpunten

Helaas was dit niet het beste verblijf.

De elektriciteit ging periodiek uit en weer aan en het water ging minstens één keer per dag uit, beide dingen waren erg lastig omdat we met 6 volwassenen en 3 kinderen jonger dan 2 jaar waren.

Eigenaar moest twee keer gebeld worden om het water weer aan te krijgen tot. we kwamen er zelf achter dat het een oude pompunit was die steeds uitviel en die we moesten resetten om de druk terug te krijgen. Geen idee van de elektriciteitsproblematiek.

Kon 's nachts het buitenterrein niet gebruiken, geplaagd door muggen, absoluut aan stukken gebeten. Waarschijnlijk gewoon pech met de tijd van het jaar en de ongewoon hoge temperatuur en nachtelijke vochtigheid.

Geen parasols voor ligstoelen. Geen schaduw bij het zwembad.

Extra in rekening gebracht voor handdoeken en bedlinnen per persoon, verwachte basics zoals deze zijn inbegrepen in een luxe villa.

Er is een deel van onze borg ingehouden voor "bewegende ornamenten". We hebben dingen van de onderste planken naar de bovenste planken verplaatst om te voorkomen dat de kinderen ze remmen. We hebben niets gebroken en de villa was netjes en schoon bij het uitchecken, de vreemdste reden die ik ooit ben tegengekomen voor het inhouden van een borg.

Positieven -

De villa is een prachtige oude finca-stijl met een prachtig uitzicht op Dalt Vila, de locatie ligt zeer dicht bij een grote Lidl en naast het Casa Maca hotel. Zeer gemakkelijk om alle delen van het eiland vanuit de villa te bereiken. 100% heeft een fatsoenlijke auto nodig om de heuvel op en af te gaan.

Zeer rustige rustige locatie.

De eigenaar heeft op verzoek 3 babybedjes verstrekt.



Samenvatting -

Wanneer u een aanzienlijk bedrag betaalt om een villa voor 10 dagen te huren, verwacht u dat basisvoorzieningen zoals elektriciteit, water, handdoeken en beddengoed werken en inbegrepen zijn. Ook het inhouden van een deel van de borg om een belachelijke reden heeft een nare smaak achtergelaten. We zouden niet opnieuw verblijven.

G de kort

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

ligging is perfect.op 10 meter leuk hotelletje waar we dagelijks hebben ontbeten. rest moet wel alles met auto. we waren met 6 vriendinnen en alles met taxis gedaan. goed te doen en prijzen vallen mee. na ibizastad kosten 15 euro. een aanrader voor iedereen

Jan Jaspers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Geweldige Villa, helemaal super, alles was perfect schoon, grote kamers, meerdere terrasen buiten ook met buiten BBQ, ruime woonkamer, zeer ruime keuken en van alle gemakken voorzien, oven, magnetron, vaatwasser, diepvries, grote koelkast, etc, etc... . zelfs een washok met wasmachine (erg handig bij kleine kinderen, als die weer eens geknoeid hebben). 2 grote badkamers. Mooi groot en schoon zwembad (wel erg diep, dus oppassen met kleine kinderen) mooie grote ruime tuin met geweldig uitzicht op Ibiza-stad. We waren met twee gezinnen, (3 kleine kinderen 2,4 en 6 jaar) en Opa en Oma, totaal 9 personen Omdat we auto's hadden gehuurd en op eigen houtje naar de villa gereden zijn, had ik vooraf via Google Earth de route helemaal uitgestippeld, gelukkig maar, anders hadden we het nooit gevonden. Tip: als je naar deze villa gaat, volg de bordjes van hotel "Es Trull". Slechts 10 minuten rijden naar centrum van Ibiza-stad en het vliegveld. We hebben een super vakantie gehad mede door de fantastische villa !

Gerardus Peek

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een heerlijke ontspannen vakantie met uitvalsmogelikheden op goed bereikbare afstand. de toegangs weg is grotendeels niet verhard. maar met rustig rijden goed te doen.De supermarkt met de auto 7 minuten. Ibiza stad ligt uitdagend aan het einde van de tuin maar is maar 10 autominuten . Veel genoten bij de Finca vooral van de overdekte barbeque in de tuin. Bij aaankomst zeer schoon

Deborah Hessel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Met 6 vriendinnen in deze prachtige Villa geweest eind mei 2012. Ligging is top, rust en privacy en dichtbij alle leuke steden en stranden. Perfecte verblijfplaats voor dit super eiland, wij komen hier zeker snel weer terug !

Suzanne Bakker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

In september met groep vriendinnen de villa gehuurd. Rustige locatie in de bergen, maar toch 5 minuten vanaf een supermarkt en 10 minuten vanaf centrum Evissa. Centraal gelegen op het eiland. Vriendelijke eigenaresse. Prachtige villa met luxe, ruime badkamers, grote woonkeuken en om de villa heen genoeg terassen en veranda's om te eten. Grote tuin met heerlijk zwembad en fenomenaal uitzicht op Evissa en de zee.
Raad deze villa aan iedereen aan!! De foto's op de site doen zeker ten onder aan de werkelijkheid.

ACN Krayenhoff

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Can Palau Ibiza is ons erg goed bevallen. We zijn er met 8 vriendinnen geweest en hebben genoten van het zwembad, de buitenkeuken, het ruime huis en de goede badkamer faciliteiten. Ookal ligt het huis net buiten Ibiza, en ietswat afgelegen, was het maar 10min rijden met de taxi naar de meeste uitgaans faciliteiten/ feestjes, 10min naar Ibiza stad en 15min naar het vliegveld. Het huis ligt midden op een berg en geeft vanaf de tuin een fantastisch uitzicht over de zee, Ibiza, de oude Ibiza stad en de omgeving. Dit huis is zeker een aanrader!

Rutger Van den Berg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een fantastische villa, waar je met 9 personen heerlijk kan genieten van zon, zee, het zwembad, de BBQ en natuurlijk Ibiza!!! Zeker een aanrader om deze villa als uitvalsbasis te gebruiken. Dichtbij de stad, strand en het vliegveld. Ook de clubs zijn erg goed te bereiken vanaf Can Palau. Volgend jaar pakken we zeker weer een week in Can Palau!!!!

Gerardus Peek

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een heerlijke ontspannen vakantie met uitvalsmogelikheden op goed bereikbare afstand.
de toegangs weg is grotendeels niet verhard. maar met rustig rijden goed te doen.De supermarkt met de auto 7 minuten. Ibiza stad ligt uitdagend aan het einde van de tuin maar is maar 10 autominuten .

Veel genoten bij de Finca vooral van de overdekte barbeque in de tuin.
Bij aaankomst zeer schoon

Deborah Hessel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Met 6 vriendinnen in deze prachtige Villa geweest eind mei 2012.
Ligging is top, rust en privacy en dichtbij alle leuke steden en stranden. Perfecte verblijfplaats voor dit super eiland, wij komen hier zeker snel weer terug !

Jan Jaspers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Geweldige Villa, helemaal super, alles was perfect schoon, grote kamers, meerdere terrasen buiten ook met buiten BBQ, ruime woonkamer, zeer ruime keuken en van alle gemakken voorzien, oven, magnetron, vaatwasser, diepvries, grote koelkast, etc, etc... . zelfs een washok met wasmachine (erg handig bij kleine kinderen, als die weer eens geknoeid hebben). 2 grote badkamers. Mooi groot en schoon zwembad (wel erg diep, dus oppassen met kleine kinderen) mooie grote ruime tuin met geweldig uitzicht op Ibiza-stad.
We waren met twee gezinnen, (3 kleine kinderen 2,4 en 6 jaar) en Opa en Oma, totaal 9 personen
Omdat we auto's hadden gehuurd en op eigen houtje naar de villa gereden zijn, had ik vooraf via Google Earth de route helemaal uitgestippeld, gelukkig maar, anders hadden we het nooit gevonden.
Tip: als je naar deze villa gaat, volg de bordjes van hotel "Es Trull".
Slechts 10 minuten rijden naar centrum van Ibiza-stad en het vliegveld.
We hebben een super vakantie gehad mede door de fantastische villa !

Robert Van de Looij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Met drie stellen hebben we een topweek in deze woning gehad. Het huis ligt afgelegen en geeft daarmee alle rust en ruimte om te ontsnappen aan het feestgedruis, terwijl je binnen 10 minuten met de auto of taxi midden in het centrum bent. De foto's doen het huis tekort en als we weer naar Ibiza gaan dan absoluut weer naar deze woning!

Irene Vegting

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een heel fijne vakantie op Ibiza gehad in deze villa. De vrouw die de sleutel overhandigde was flexibel met de tijd en relaxed. We konden er bij aankomst meteen in en ook bij uitchecken konden we een tijd afspreken.De villa was goed onderhouden. Prachtige tuin en groot zwembad dat werd schoon gehouden. Eigen oprit met automatische poort en tuin was goed afgesloten met een hek.De bedden waren wat hard er waren 7 echte bedden, 1 opklapbed en 1 bed wat onder een ander bed vandaan geschoven kon worden.De villa lag heel dichtbij Ibiza stad. Het was wel even zoeken welke afslag we moesten nemen en vervolgens een paar hobbelige landweggetjes maar dan heb je wel prachtig uitzicht over de stad!

Judith Molenaar

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij zaten met 8 vriendinnen in deze villa, erg tevreden! Perfecte ligging, 5 auto min van de stad.
Ruime kamers, keurig schoongemaakt. Alleen een wat verouderde keuken waar een koffiezet apparaat en snel koker ontbraken.
Je mist op de bovenste verdieping wel een badkamer deur, die ruimte is open grenzend aan de slaapkamers . Aparte toiletten zouden fijn zijn, ze bevinden zich beiden in de badkamer.
De tuin en het zwembad zijn prachtig met geweldig uitzicht op ibiza stad. Verder biedt het huis veel privacy en iedere ochtend werd het zwembad schoongemaakt.

Michel Verwaest

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Uiterst mooie ligging van de woning. Enorme rust en privacy en toch overal redelijk kort bij. Een auto is wel een must uiteraard. Prachtig zicht op de oude stad, mooi en lekker warm zwembad, airco op de kamers,...kortom perfect.

Karin Heebing

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk lang weekend in Can Ramon Palau geweest. Prachtig zwembad en grote tuin. Huis ligt centraal op eiland en heeft mooi uitzicht op oude stad van Ibiza. Je hoort het verkeer in de verte en haan/kippen in de ochtend!

G de kort

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

ligging is perfect.op 10 meter leuk hotelletje waar we dagelijks hebben ontbeten.
rest moet wel alles met auto.
we waren met 6 vriendinnen en alles met taxis gedaan. goed te doen en prijzen vallen mee.
na ibizastad kosten 15 euro.
een aanrader voor iedereen

Philip Van Beveren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We zijn met een groep van 8 vrienden op vakantie geweest in deze villa. De ruimte rondom en in het huis met mooi gazon en prachtig zwembad is het allergrootste voordeel, het uitzicht is echt een dikke kers op de taart. Daarnaast is er ook een mooie Veranda plus extra gezellige overdekte plaats om te barbequeen en na te genieten van een mooie zomeravond. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Als er al nadelen te noemen zijn, die we allen te verwaarlozen vinden dan zouden wij adviseren om wat muggenspray mee te nemen. Er zijn bij zonsondergang namelijk wat meer muggen dan normaal. Mocht je overwegen om met vier stellen te gaan dan is de kamerindeling niet optimaal, er zijn 2 badkamers waarvan 1 zonder deur, en drie slaapkamers. Bij de slaapkamer met badkamer zonder deur slaap je met zijn vieren. Dat was voor ons allemaal geen enkele issue, dus voor vriendengroepen een ideale vakantiebestemming!!! Heel leuk pluspunt is de aanwezigheid van een klein maar net hotel hoger gelegen die maaltijden kan verzorgen in de villa -).

L Smits

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De aankomst en sleutel overdracht met de eigenaresse verliep prima. Het is een mooie villa, van alle gemakken voorzien, met een al even mooie tuin en fijn zwembad. Alle ingrediënten voor een hele fijne vakantie.

Pereira Bruno

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Super tevreden, de villa is uitstekend, het uitzicht iets pfff. We brachten een week door in de prachtige stad. Niet ver van het centrum, diverse strand. Natuurlijk moet je een auto of neem de bus dat het een 10min lopen die allemaal 30min passeert. naar € 1,80. de supermarkt niet ver 6min rijden. \\ R \\ NDU er wifi in de villa \\ r \\ n \\ r \\ nDe negatieve punten op de villa: \\ r \\ n In een kamer een badkamer die ook ontbreekt een deur SEPAR slaapkamer en badkamer . \\ r \\ n bestek zijn niet voldoende.

Trevor OLoughlin

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

minpunten

Helaas was dit niet het beste verblijf.

De elektriciteit ging periodiek uit en weer aan en het water ging minstens één keer per dag uit, beide dingen waren erg lastig omdat we met 6 volwassenen en 3 kinderen jonger dan 2 jaar waren.

Eigenaar moest twee keer gebeld worden om het water weer aan te krijgen tot. we kwamen er zelf achter dat het een oude pompunit was die steeds uitviel en die we moesten resetten om de druk terug te krijgen. Geen idee van de elektriciteitsproblematiek.

Kon 's nachts het buitenterrein niet gebruiken, geplaagd door muggen, absoluut aan stukken gebeten. Waarschijnlijk gewoon pech met de tijd van het jaar en de ongewoon hoge temperatuur en nachtelijke vochtigheid.

Geen parasols voor ligstoelen. Geen schaduw bij het zwembad.

Extra in rekening gebracht voor handdoeken en bedlinnen per persoon, verwachte basics zoals deze zijn inbegrepen in een luxe villa.

Er is een deel van onze borg ingehouden voor "bewegende ornamenten". We hebben dingen van de onderste planken naar de bovenste planken verplaatst om te voorkomen dat de kinderen ze remmen. We hebben niets gebroken en de villa was netjes en schoon bij het uitchecken, de vreemdste reden die ik ooit ben tegengekomen voor het inhouden van een borg.

Positieven -

De villa is een prachtige oude finca-stijl met een prachtig uitzicht op Dalt Vila, de locatie ligt zeer dicht bij een grote Lidl en naast het Casa Maca hotel. Zeer gemakkelijk om alle delen van het eiland vanuit de villa te bereiken. 100% heeft een fatsoenlijke auto nodig om de heuvel op en af te gaan.

Zeer rustige rustige locatie.

De eigenaar heeft op verzoek 3 babybedjes verstrekt.



Samenvatting -

Wanneer u een aanzienlijk bedrag betaalt om een villa voor 10 dagen te huren, verwacht u dat basisvoorzieningen zoals elektriciteit, water, handdoeken en beddengoed werken en inbegrepen zijn. Ook het inhouden van een deel van de borg om een belachelijke reden heeft een nare smaak achtergelaten. We zouden niet opnieuw verblijven.

Renee Weterings

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een mooi huis dichtbij Ibiza stad. Het huis is ruim, netjes en rustig gelegen. Het huis is perfect voor 3 stellen. In de keuken mis je wel een goed koffie-apparaat en ook het servies is beperkt voor 6 personen. Wij hadden geboekt incl. badlinnen en bedlinnen. Dit is prima, maar houdt niet over. De tuin, het zwembad, de buiten bbq en het geweldige uitzicht op Ibiza stad maken de kleine minpuntjes aan het huis meer dan goed!! En voor lekkere koffie en een goed ontbijt kan je naar het mooie hotel naast het huis. Kortom; het huis is een aanrader en bij een volgende keer zouden wij dit huis weer boeken.

Deborah Hessel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Met 6 vriendinnen in deze prachtige Villa geweest eind mei 2012.
Ligging is top, rust en privacy en dichtbij alle leuke steden en stranden. Perfecte verblijfplaats voor dit super eiland, wij komen hier zeker snel weer terug !

Suzanne Bakker

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

In september met groep vriendinnen de villa gehuurd. Rustige locatie in de bergen, maar toch 5 minuten vanaf een supermarkt en 10 minuten vanaf centrum Evissa. Centraal gelegen op het eiland. Vriendelijke eigenaresse. Prachtige villa met luxe, ruime badkamers, grote woonkeuken en om de villa heen genoeg terassen en veranda's om te eten. Grote tuin met heerlijk zwembad en fenomenaal uitzicht op Evissa en de zee.
Raad deze villa aan iedereen aan!! De foto's op de site doen zeker ten onder aan de werkelijkheid.

Gerardus Peek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een heerlijke ontspannen vakantie met uitvalsmogelikheden op goed bereikbare afstand.
de toegangs weg is grotendeels niet verhard. maar met rustig rijden goed te doen.De supermarkt met de auto 7 minuten. Ibiza stad ligt uitdagend aan het einde van de tuin maar is maar 10 autominuten .

Veel genoten bij de Finca vooral van de overdekte barbeque in de tuin.
Bij aaankomst zeer schoon

Irene Vegting

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben een heel fijne vakantie op Ibiza gehad in deze villa. De vrouw die de sleutel overhandigde was flexibel met de tijd en relaxed. We konden er bij aankomst meteen in en ook bij uitchecken konden we een tijd afspreken.De villa was goed onderhouden. Prachtige tuin en groot zwembad dat werd schoon gehouden. Eigen oprit met automatische poort en tuin was goed afgesloten met een hek.De bedden waren wat hard er waren 7 echte bedden, 1 opklapbed en 1 bed wat onder een ander bed vandaan geschoven kon worden.De villa lag heel dichtbij Ibiza stad. Het was wel even zoeken welke afslag we moesten nemen en vervolgens een paar hobbelige landweggetjes maar dan heb je wel prachtig uitzicht over de stad!

Jan Jaspers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Geweldige Villa, helemaal super, alles was perfect schoon, grote kamers, meerdere terrasen buiten ook met buiten BBQ, ruime woonkamer, zeer ruime keuken en van alle gemakken voorzien, oven, magnetron, vaatwasser, diepvries, grote koelkast, etc, etc... . zelfs een washok met wasmachine (erg handig bij kleine kinderen, als die weer eens geknoeid hebben). 2 grote badkamers. Mooi groot en schoon zwembad (wel erg diep, dus oppassen met kleine kinderen) mooie grote ruime tuin met geweldig uitzicht op Ibiza-stad.
We waren met twee gezinnen, (3 kleine kinderen 2,4 en 6 jaar) en Opa en Oma, totaal 9 personen
Omdat we auto's hadden gehuurd en op eigen houtje naar de villa gereden zijn, had ik vooraf via Google Earth de route helemaal uitgestippeld, gelukkig maar, anders hadden we het nooit gevonden.
Tip: als je naar deze villa gaat, volg de bordjes van hotel "Es Trull".
Slechts 10 minuten rijden naar centrum van Ibiza-stad en het vliegveld.
We hebben een super vakantie gehad mede door de fantastische villa !

Michel Verwaest

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Uiterst mooie ligging van de woning. Enorme rust en privacy en toch overal redelijk kort bij. Een auto is wel een must uiteraard. Prachtig zicht op de oude stad, mooi en lekker warm zwembad, airco op de kamers,...kortom perfect.

Robert Van de Looij

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Met drie stellen hebben we een topweek in deze woning gehad. Het huis ligt afgelegen en geeft daarmee alle rust en ruimte om te ontsnappen aan het feestgedruis, terwijl je binnen 10 minuten met de auto of taxi midden in het centrum bent. De foto's doen het huis tekort en als we weer naar Ibiza gaan dan absoluut weer naar deze woning!

Judith Molenaar

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij zaten met 8 vriendinnen in deze villa, erg tevreden! Perfecte ligging, 5 auto min van de stad.
Ruime kamers, keurig schoongemaakt. Alleen een wat verouderde keuken waar een koffiezet apparaat en snel koker ontbraken.
Je mist op de bovenste verdieping wel een badkamer deur, die ruimte is open grenzend aan de slaapkamers . Aparte toiletten zouden fijn zijn, ze bevinden zich beiden in de badkamer.
De tuin en het zwembad zijn prachtig met geweldig uitzicht op ibiza stad. Verder biedt het huis veel privacy en iedere ochtend werd het zwembad schoongemaakt.

ACN Krayenhoff

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Can Palau Ibiza is ons erg goed bevallen. We zijn er met 8 vriendinnen geweest en hebben genoten van het zwembad, de buitenkeuken, het ruime huis en de goede badkamer faciliteiten. Ookal ligt het huis net buiten Ibiza, en ietswat afgelegen, was het maar 10min rijden met de taxi naar de meeste uitgaans faciliteiten/ feestjes, 10min naar Ibiza stad en 15min naar het vliegveld. Het huis ligt midden op een berg en geeft vanaf de tuin een fantastisch uitzicht over de zee, Ibiza, de oude Ibiza stad en de omgeving. Dit huis is zeker een aanrader!

Rutger Van den Berg

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een fantastische villa, waar je met 9 personen heerlijk kan genieten van zon, zee, het zwembad, de BBQ en natuurlijk Ibiza!!! Zeker een aanrader om deze villa als uitvalsbasis te gebruiken. Dichtbij de stad, strand en het vliegveld. Ook de clubs zijn erg goed te bereiken vanaf Can Palau. Volgend jaar pakken we zeker weer een week in Can Palau!!!!

G de kort

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

ligging is perfect.op 10 meter leuk hotelletje waar we dagelijks hebben ontbeten.
rest moet wel alles met auto.
we waren met 6 vriendinnen en alles met taxis gedaan. goed te doen en prijzen vallen mee.
na ibizastad kosten 15 euro.
een aanrader voor iedereen

Philip Van Beveren

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We zijn met een groep van 8 vrienden op vakantie geweest in deze villa. De ruimte rondom en in het huis met mooi gazon en prachtig zwembad is het allergrootste voordeel, het uitzicht is echt een dikke kers op de taart. Daarnaast is er ook een mooie Veranda plus extra gezellige overdekte plaats om te barbequeen en na te genieten van een mooie zomeravond. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Als er al nadelen te noemen zijn, die we allen te verwaarlozen vinden dan zouden wij adviseren om wat muggenspray mee te nemen. Er zijn bij zonsondergang namelijk wat meer muggen dan normaal. Mocht je overwegen om met vier stellen te gaan dan is de kamerindeling niet optimaal, er zijn 2 badkamers waarvan 1 zonder deur, en drie slaapkamers. Bij de slaapkamer met badkamer zonder deur slaap je met zijn vieren. Dat was voor ons allemaal geen enkele issue, dus voor vriendengroepen een ideale vakantiebestemming!!! Heel leuk pluspunt is de aanwezigheid van een klein maar net hotel hoger gelegen die maaltijden kan verzorgen in de villa -).

Pereira Bruno

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

Super tevreden, de villa is uitstekend, het uitzicht iets pfff. We brachten een week door in de prachtige stad. Niet ver van het centrum, diverse strand. Natuurlijk moet je een auto of neem de bus dat het een 10min lopen die allemaal 30min passeert. naar € 1,80. de supermarkt niet ver 6min rijden. \\ R \\ NDU er wifi in de villa \\ r \\ n \\ r \\ nDe negatieve punten op de villa: \\ r \\ n In een kamer een badkamer die ook ontbreekt een deur SEPAR slaapkamer en badkamer . \\ r \\ n bestek zijn niet voldoende.

Karin Heebing

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heerlijk lang weekend in Can Ramon Palau geweest. Prachtig zwembad en grote tuin. Huis ligt centraal op eiland en heeft mooi uitzicht op oude stad van Ibiza. Je hoort het verkeer in de verte en haan/kippen in de ochtend!

L Smits

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De aankomst en sleutel overdracht met de eigenaresse verliep prima. Het is een mooie villa, van alle gemakken voorzien, met een al even mooie tuin en fijn zwembad. Alle ingrediënten voor een hele fijne vakantie.

Renee Weterings

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een mooi huis dichtbij Ibiza stad. Het huis is ruim, netjes en rustig gelegen. Het huis is perfect voor 3 stellen. In de keuken mis je wel een goed koffie-apparaat en ook het servies is beperkt voor 6 personen. Wij hadden geboekt incl. badlinnen en bedlinnen. Dit is prima, maar houdt niet over. De tuin, het zwembad, de buiten bbq en het geweldige uitzicht op Ibiza stad maken de kleine minpuntjes aan het huis meer dan goed!! En voor lekkere koffie en een goed ontbijt kan je naar het mooie hotel naast het huis. Kortom; het huis is een aanrader en bij een volgende keer zouden wij dit huis weer boeken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 321911

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/321911.htm


«Villa met privézwembad vlakbij Ibizastad op h...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 49 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven