Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Nieuw gerenoveerde vakantiewoningen

Saarbrücken

Max.  12   gasten
38m²  Woonoppervlakte
14 Slaapkamers (+6)
8  Badkamer
Max. 12  gasten
38m²
14 Slaapkamers (+6)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De appartementen bevinden zich in een rustig 5 familiehuis, in een rustige zijstraat. Er is een mooie barbecueplaats op de nieuw ontworpen binnenplaats van het gebouw. U kunt direct voor de deur gratis parkeren. Alle winkels bevinden zich in de directe omgeving en zijn ook gemakkelijk te voet bereikbaar. De appartementen zijn net uitgebreid gerenoveerd en het is eerste bewoning vanaf 01.03.2022. Er zijn in totaal 4 appartementen en de mogelijkheid om 12 personen te huisvesten.
De snelweg is in 5 minuten te bereiken. Het Bürgerpark ligt ook op 5 minuten afstand.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 5
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 6
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 7
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 8
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 9
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 10
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 11
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 12
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 13
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Luchthaven 10 km

10 km

Station 3 km

3 km

Snelweg-afrit 1 km

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Frankrijk met zijn geweldige restaurants ligt op ongeveer 5 km afstand en Luxemburg op ongeveer 40 km. Vlakbij is er een recreatiegebied om te ontspannen en te wandelen.
De flats zijn zeer centraal gelegen, ook voor groepen monteurs.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 09:00
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Algemene voorwaarden (AV) -
Verhuurder:heidi Wilhelm, Matthiasstr.10, 66115 Saarbrücken, Duitsland
1. Aankomst / Vertrek
Zaterdag voor 18.00 uur tot uiterlijk de volgende zondag voor 09.00 uur. Aankomst- en vertrektijden gelden ook voor individueel overeengekomen weekdagen. Vertrek op de dag van vertrek uiterlijk om 09.00 uur. Bij overschrijding van de vertrektijd met meer dan 30 minuten wordt een extra overnachting in rekening gebracht.
Andere aankomst- en vertrektijden kunnen individueel met de verhuurder worden overeengekomen. Indien de huurder op de dag van aankomst niet voor 20.00 uur verschijnt, wordt de overeenkomst na een periode van 48 uur zonder kennisgeving aan de verhuurder als ontbonden beschouwd. De verhuurder of zijn vertegenwoordiger kan dan vrij over de woning beschikken. Een (pro rata) restitutie van de huurprijs wegens vroegtijdig vertrek zal in principe niet plaatsvinden.
2. Speciale verzoeken en extra
zijn in principe mogelijk. Zij vereisen een schriftelijke bevestiging van de verhuurder. Het soort en de grootte van de huisdieren moeten worden vermeld.
3. Betaling
Het huurcontract wordt geldig met de boekingsbevestiging van de verhuurder. Een aanbetaling van 20% van het huurbedrag is verschuldigd binnen zeven dagen na ontvangst van de boekingsbevestiging. Nadat de aanbetaling is voldaan, dient het resterende bedrag 30 dagen voor aanvang van de vakantie te worden betaald. Indien de betalingstermijnen niet worden nagekomen, kan de verhuurder zich terugtrekken uit het contract. Niet-betaling wordt beschouwd als terugtrekking en geeft recht op wederverhuur.
Bijkomende kosten voor water, parkeerplaats, afval worden niet aangerekend. De energiekosten worden aangerekend volgens verbruik. De prijs per kWh wordt vermeld in de boekingsdocumenten en kan altijd worden bekeken op de website.
4. Terugtrekking
U kunt het contract te allen tijde herroepen. de herroeping moet schriftelijk gebeuren. In geval van herroeping bent u verplicht ons de geleden schade te vergoeden:
vanaf de dag van de boekingsbevestiging door de verhuurder tot de 121e dag voor het begin van de huurperiode geen vergoeding
vanaf de 120e dag tot de 61e dag voor aanvang van de huurperiode, het bedrag van de aanbetaling
vanaf de 60e dag tot de 15e dag voor de aanvang van de huurperiode 50% van de totale prijs
vanaf de 14e dag tot de 8e dag voor aanvang van de huurperiode 80% van de totale prijs Bij annulering minder dan acht dagen voor aanvang van de huurperiode is de volledige reissom verschuldigd. De datum van ontvangst van uw annuleringsmelding telt in elk geval. Reeds betaalde bedragen worden in rekening gebracht.u kunt een vervanger opgeven die uw contract onder bovengenoemde voorwaarden overneemt. Een schriftelijke kennisgeving is voldoende.
5. Verplichtingen van de huurder De huurder verplicht zich het gehuurde (vakantiewoning, inventaris en buitenvoorzieningen) met zorg te behandelen. Indien tijdens de huurperiode schade ontstaat aan de vakantiewoning en/of de inventaris, is de huurder verplicht dit onmiddellijk te melden aan de beheerder. gebreken en schade die reeds bij aankomst worden geconstateerd, moeten onmiddellijk aan de woningbeheerder worden gemeld, anders is de huurder aansprakelijk voor deze schade. Voor het verhelpen van schade en gebreken moet een redelijke termijn worden gegund. Vorderingen die voortvloeien uit klachten die niet onmiddellijk ter plaatse worden gemeld, zijn uitgesloten. Klachten die pas aan het einde van het verblijf of na het verlaten van de vakantiewoning door de verhuurder worden ontvangen, zijn eveneens uitgesloten van vergoeding.
In geval van storingen in de dienstverlening is de huurder verplicht om in het kader van zijn wettelijke verplichting al het redelijke te doen om bij te dragen aan het verhelpen van de storing en de ontstane schade tot een minimum te beperken. de in de vakantiewoning aangebrachte huisregels zijn van toepassing.
6. Gegevensbescherming
De huurder gaat ermee akkoord dat de noodzakelijke persoonsgegevens worden opgeslagen, gewijzigd en/of verwijderd in het kader van het met hem gesloten contract. Alle persoonlijke gegevens worden absoluut vertrouwelijk behandeld.
7. Aansprakelijkheid
De advertentie is naar beste weten opgesteld. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor het feit dat het huurobject getroffen wordt door overmacht, door in het land gebruikelijke stroom- en waterstoringen en door stormen. Evenzo wordt geen aansprakelijkheid aanvaard in geval van onvoorziene of onvermijdelijke omstandigheden zoals officiële bevelen, plotselinge bouwplaatsen of verstoringen door natuurlijke of plaatselijke omstandigheden. De verhuurder zal echter graag helpen bij het verhelpen van de problemen (voor zover dit mogelijk is).
Iedere aansprakelijkheid van de verhuurder voor het gebruik van de ter beschikking gestelde speel- en sporttoestellen is uitgesloten.de aankomst en het vertrek van de huurder is zijn eigen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. De verhuurder is niet aansprakelijk voor persoonlijke bezittingen in geval van diefstal of brand. De huurder is volledig aansprakelijk voor opzettelijke vernieling of beschadiging.
8. Slotbepalingen
Foto's en tekst op de website en in de flyer zijn bedoeld om een realistisch beeld te geven van de


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. H. Wilhelm

Mevr. H. Wilhelm

meer informatie

Objectnummer: 323313

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/323313.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven