Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe vakantiewoningen Lärcheck-Alm

Nationaal Park Berchtesgaden Königssee en Salzburg in de Beierse Alpen

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De prijs hier heeft betrekking op het appartement Jägerstübchen voor 2 personen. Informatie over alle appartementen vindt u op onze homepage.
Uw vakantie bij ons in pension Lärcheck wordt pure ontspanning. ALS EEN VAKANTIE OP DE ALP! Nieuw: E-vulstation
Ons huis ligt op een heerlijk zonnige en rustige locatie op 1000 m alleen omgeven door bergen, weiden en bossen, als een vakantie op een alpenweide. Het is echt zo stil dat je alleen de vogels hoort zingen. Alle appartementen zijn hygiënisch met laminaat- en tegelvloeren, geschikt voor mensen met een allergie. Ze hebben een balkon of terras met een fantastisch uitzicht op de bergen. U vindt alle gedetailleerde informatie op onze homepage

Ook voor kinderen is een vakantie op de Lärcheck een droom: zonder verkeer is spelen en ravotten echt leuk (speelkamer, /fitness, tafeltennis, darts, tafelvoetbal, buitenschommel). Een ideaal uitgangspunt voor allerlei activiteiten. Wij zijn slechts 15 minuten verwijderd van Berchtesgaden en 30 minuten van de Mozartstad Salzburg. Op ons zonneterras kunt u met een glas wijn pure romantiek beleven, terwijl de koeien van onze boerderij op de wei grazen en u geniet van de zonsondergang. In de winter bieden wij gratis rodelverhuur, de dichtstbijzijnde skipiste (Rossfeld, Zinken) ligt op slechts 10 minuten afstand, evenals de langlaufloipe en skischool van Oberau, of probeer een ritje door het ijskanaal van de bobsleebaan bij Königssee. Bezoek onze homepage. Wij doen u graag een vrijblijvend aanbod!

Berchtesgaden is prachtig voor wie van wandelen, bergbeklimmen, raften en skiën houdt,
sleeën, langlaufen, mountainbiken, klimmen, Hier beleeft u een actieve vakantie in het fantastische landschap van het enige Duitse hooggebergte nationale park Berchtesgaden met de bezienswaardigheden Watzmann en Königssee, Untersberg, Hoher Göll, Kehlstein en Steinernes Meer.

Ons motto: Uw recreatie is onze vreugde en altijd een stimulans om onze gasten zich als kleine en grote koningen op de alp te laten voelen!

Bekijk onze nieuwe HomeVideo op YouTube:

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Skilift 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 10 km

10 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 25 km Salzburg

25 km

Station 10 km Berchtesgaden

10 km

Snelweg-afrit 10 km Anif

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis is prachtig gelegen op een zonnige en rustige locatie op 1000m (allergiepatiënten kunnen opgelucht ademhalen!), omgeven door de bergen van Berchtesgaden.
De ****apartementen zijn nieuw en modern gebouwd en voorzien van nieuw meubilair, nieuwe laminaatvloeren en alle comfort. Wij bieden internet via gratis WLAN toegang. Nieuw: E-vulstation
Woonkamer: comfortabele slaapbank, grote flatscreen satelliet-tv, dvd-speler, dvd's, kinderboeken en spelletjes
Aparte keuken: comfortabele hoekbank, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat, eierkoker, broodrooster, koelkast met vriesvak, vierpits kooktoestel met oven
Uitrusting ouderslaapkamer: massief houten tweepersoonsbed, 4-deurs kledingkast, kluis, TV
Uitrusting kinderkamer: stapelbed in volwassen maat,
Tafel en 2 stoelen, 2-deurskast
Badkameruitrusting: ruime douche, wastafel, toilet, haardroger
Daarnaast kleine hal met garderobe, balkon met fantastisch uitzicht op de bergen rondom de flat.
In totaal 3 **** appartementen met 2 aparte slaapkamers en 2 **** appartementen met één slaapkamer, maar altijd aparte woonkamer en keuken !
Speel- en fitnessruimte voor kinderen (tafeltennis, darts, tafelvoetbal),
diverse fitnesstoestellen en spelletjes)
Kinderschommel buiten
Gratis in de winter Voor iedereen die ontspanning en rust zoekt, is een vakantie bij ons op de Lärcheck ideaal, want de toegangsweg eindigt bij ons huis, zodat er geen doorgaand verkeer is. Kinderen kunnen ongestoord spelen
Op het terras kunt u van 's morgens vroeg tot 's avonds laat van de zon genieten. De dichtstbijzijnde restaurants zijn met de auto in 5 minuten te bereiken en vanaf ons uitzichtplateau kunt u 's avonds de lichtjes van Salzburg zien schijnen.
Overigens: in de directe omgeving op de Obersalzberg kunt u golfen op de hoogste golfbaan van Duitsland!!!
Berchtesgaden met zijn Nationaal Park Alpen ligt in het uiterste zuidoosten van Duitsland (Beieren) en grenst aan drie kanten aan Oostenrijk. Salzburg ligt op slechts ongeveer 25 km afstand. Van 1102 tot 1803 was Berchtesgaden een vorstelijk vorstendom en een eigen kleine onafhankelijke staat. Berchtesgaden biedt alles wat uw vakantie tot een belevenis maakt: fantastisch hooggebergte, kristalheldere meren, schone lucht en vele activiteiten voor vermaak, sport, wellnessfaciliteiten, cultuur en ontspanning. De natuur en het landschap zijn fantastisch mooi, grotendeels nog ongerept en puur. Allergielijders kunnen opgelucht ademhalen!
In Berchtesgaden kunt u zich 's zomers onder begeleiding van door de staat erkende berggidsen in hoogalpien terrein begeven op grillige rotsen, 's winters ideaal voor alle ski-bergbeklimmers, skiërs, sneeuwschoenwandelaars en wintermagiërs, of u kunt in rubberboten wilde wateren bevaren (raften), een bezoek aan de Watzmann-thermaalbaden is altijd leuk voor jong en oud. Een must in Berchtesgaden is ook een boottocht over de Königssee, een bezoek aan de zoutmijn, het Koninklijk Kasteel of een busreis naar de Kehlstein. Voor zwemmers nodigt het natuurzwembad Aschauerweiher uit tot spetteren, of de zomerrodelbaan op de Obersalzberg, roeien op de Hintersee, begeleide wandelingen met de rangers door het Nationaal Park, kruidenwandelingen, wandelen in de voetsporen van de adelaar, deltavliegen, mountainbiken, klimmen, kuurbehandelingen en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:30
Aanbetaling: 300 € bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Inclusief prijzen !
Alleen de toeristenbelasting moet extra worden betaald: 2,60 Euro/dag/EW
1,30 Euro/dag/kinderen/jeugd 6-16 j.
De prijzen hebben betrekking op het appartement Jägerstübchen. Standaardprijzen van 105 € tot 145 Euro voor 2 pers. Alle informatie over het appartement en de prijzen vindt u op onze homepage

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornobedingungen Eine Stornierung ist für beide Seiten unangenehm. Der Gast ist verpflichtet bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen, den vereinbarten Reisepreis zu zahlen. Bei einer Stornierung bzw. bei vorzeitiger Abreise oder verspäteter Anreise werden 90 % der Unterkunftskosten für die gebuchten Tage in Rechnung gestellt. Die angegebenen Kosten beziehen sich auf den vollen Reisepreis. Die Kurtaxe wird nur für tatsächlich getätigte Übernachtungen in Rechnung gestellt. Bis 60 Tage vor Anreise können Sie kostenlos stornieren. Reiserücktrittversicherung Wie bei allen Reisen, egal ob ins Ausland wie auch im Inland empfehlen wir Ihnen für den Fall, dass Sie kurz vor Reiseantritt krank werden, aus einem anderen Grund nicht reisen können oder Ihren Aufenthalt abbrechen müssen, sich durch eine Reiserücktrittversicherung abzusichern. CORONA Stornobedingung: falls Sie aufgrund der Corona Situation nicht anreisen dürfen, können Sie selbstverständlich jederzeit kostenlos stornieren. Sie erhalten die Anzahlung umgehend erstattet oder auf Wunsch als Gutschrift für einen Urlaub zu einem späteren Zeitpunkt einlösbar.

meer informatie:

Info voor ouders met kinderen:
2 geweldige zomerrodelbanen in de directe omgeving. Het Keltische dorp Bad Dürnberg is vanuit ons pension in een prachtige wandeling van slechts een half uur te bereiken, evenals de zoutmijn van Bad Dürnberg. Rondom het huis is genoeg ruimte om te spelen en te ravotten.
Hier zijn enkele excursietips voor uw vakantie met kinderen:

Hochlenzer zomerrodelbaan
Zomerrodelbaan in Bad Dürrnberg
Keltisch museum in Bad Dürrnberg
Adelaarsverblijf op Obersalzberg
begeleide kinderwandelingen met rangers in het Nationaal Park
Sprookjesroute bij de Aschauerweiher vijver
Klimtuin in Unterau, Strub, Anif en Schönau am Königssee
Sprookjes- en pretparken in Ruhpolding en Marquartstein
Dierentuin Hellbrunn in Salzburg
Kasteel Hohen Salzburg
Natuurhuis in Salzburg
Kasteel Hohenwerfen met roofvogelshow


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-05-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Graßl

Mevr. C. Graßl

Beste gasten, wij leven met u onder één dak en helpen u graag met goede tips voor activiteiten en excursies. Ons huis en u zijn onze "passie". Laat uw ziel bengelen op onze alpenweide en laad uw batterijen op voor het dagelijkse leven. Uw gastheren met hart Christa en Christian


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 32888

Laatst bijgewerkt: 10.05.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/32888.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat