Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Reethof op de Eider

Kreis Rendsburg-Eckernförde

Max.  4   gasten
105m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
105m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Prachtige voormalige rietgedekte boerderij uit 1860 en geheel gerenoveerd in 2002 met verwarming, houten ISO-ramen met lamellen, Hamburgse tegelkachel, houten vloerdelen in woon- en slaapgedeelte, alsmede vloerverwarming in de gehele helft van het huis. Natuurstenen vloeren in keuken, badkamer en gang. Boerderij tuin omheind en privacy scherm naar de buurman.
Breng een ontspannende vakantie door op het prachtige platteland. Zwemmen, vissen, wandelen, fietsen, paardrijden en vele excursiebestemmingen zorgen voor een bewogen verblijf. Het huis en de omgeving bieden alles wat vakantiegangers nodig hebben om zich thuis te voelen.
Ben je op zoek naar een bijzonder vakantiehuis in de buurt van de Eider? Dan zult u zich thuis voelen in dit huis met rieten dak. Dit huis onder riet laat niets te wensen over en is het ideale vakantiehuis voor vakantiegangers met hoge eisen. Wandel- en fietspaden beginnen direct voor de deur. Het maakt niet uit in welke maand u uw vakantie hier doorbrengt, het luchtkuuroord Süderstapel heeft in elk seizoen zijn charme. En of u nu een liefhebber bent van lange wandelingen (met hond) en fietstochten, actieve sporten of gewoon wilt genieten van de zon en gezonde lucht, de Reethof is het ideale vakantiehuis voor de mooiste weken van het jaar. de helft van het vakantiehuis is 105 m² voor 2-4 personen. Alles is gelijkvloers en zonder trappen en bordessen, dus ook geschikt voor ouderen of gehandicapten. Slechts ca. 350 meter van de Eider, het natuurlijke badstrand en de sportbotenhaven. Vanuit de inkomhal van 23 m² leiden de kamers naar rechts en naar links.
Doorkijkramen, een tegelkachel en de Deense houtkachel en de houten vloer in het woon- en slaapgedeelte zorgen voor stijlvol comfort. In het hele huis is comfortabele vloerverwarming aanwezig.
Vanuit de hal van 23 m² leiden de kamers naar rechts en naar links.
Grote woonkamer, ruime woonkeuken met keukenhoek, vaatwasser en perfecte uitrusting. Twee gezellige slaapkamers met een tweepersoonsbed en een keer twee eenpersoonsbedden. Mooi douchebad met kleine ingang.
Een hoogtepunt is de warmtecabine met kleurentherapie en wellnessmuziek. 2 fietsen gratis. Brandhout (ter plaatse verkrijgbaar tegen een kleine vrijwillige vergoeding)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.15 km

0.15 km

Bus 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 130 km Hamburg

130 km

Station 12 km Friedrichstadt

12 km

Snelweg-afrit 35 km Owschlag

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

U kunt een ontspannende vakantie doorbrengen in een prachtig landschap. Zwemmen, vissen, wandelen, fietsen, paardrijden en vele excursiebestemmingen zorgen voor een bewogen verblijf. Het huis en de omgeving bieden alles wat een vakantieganger nodig heeft om zich thuis te voelen.
Ben je op zoek naar een bijzonder vakantiehuis in de buurt van de Eider? Dan zult u zich thuis voelen in dit huis met rieten dak. Dit huis onder riet laat niets te wensen over en is het ideale vakantiehuis voor vakantiegangers met hoge eisen. Wandel- en fietspaden beginnen direct voor de deur. Het maakt niet uit in welke maand u uw vakantie hier doorbrengt, het luchtkuuroord Süderstapel heeft in elk seizoen zijn charme. En of u nu meer een liefhebber bent van lange wandelingen (met hond) en fietstochten, sportief bent of gewoon wilt genieten van de zon en de gezonde lucht, de Reethof is het ideale vakantiehuis voor de mooiste weken van het jaar.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Es gelten die AGB unserer Website: htttp

meer informatie:

Direct naast de landhuiskeuken leidt de uitgang via een clochedeur naar het terras met Friese bank, strandstoel en naar de prachtige 350 m² betoverende en (omheinde) boerderijtuin met gazon. 4 ligstoelen en teakhouten tuinmeubelen, parasol en barbecue staan klaar om gebruikt te worden op mooie dagen. Met een goede kop koffie of thee kunt u uw activiteiten voor de dag plannen of de avonden laten eindigen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Rosa D. uit 8857 Vorderthal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie om van te genieten

Het vakantiehuis is zeer liefdevol ingericht met veel aandacht voor detail. Er ontbreekt niets. De verhuurder kan waardevolle tips geven voor goede restaurants in de omgeving, zowel dichtbij als verder weg. Op de dag van aankomst stonden er een fles witte wijn en mineraalwater klaar. Een vreugdevolle verrassing. Alles verliep zeer eenvoudig en hartelijk. Omdat het weer niet zo bijzonder was - (gewoonweg slecht weer) - konden we zelfs nog een dag langer blijven! We komen graag terug en kunnen het vakantiehuis alleen maar aanbevelen. Rosa, Zwitserland

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

December 2021

Rita W. uit Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Jaarwisseling in Süderstadel

De flat is zeer ruim opgezet - vooral de keuken is super uitgerust - er ontbreekt werkelijk niets. De verhuurder is zeer begaan met het welzijn van zijn gasten; hij voorzag ons van voldoende hout zodat het echt gezellig en warm was in de flat - en ondanks het koude en natte weer voelden we ons zeer comfortabel in de flat en konden we het ons gemakkelijk maken. Als u rust zoekt, zult u die daar vinden, vooral in deze tijd van het jaar. Prachtige natuur in de directe omgeving nodigt uit tot wandelen - leuke stadjes als Friederichstadt, Husum of St.Peter Ording etc. zijn gemakkelijk te bereiken. Goede winkelmogelijkheden in de buurt.

Conclusie: we voelden ons gewoon erg op ons gemak en hadden een goede rust - en komen graag terug!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. B. Schlieker:

Liebe Gäsdte, danke für die Beruteilung vom Reethaus und die Eindrücke der Umgebung. Ja wir waren vor Kurzem dort und haben auch die Ruhe in der Eiderlandschaft bewundert. Man kann herliche Spaziergänge dort machen, Wassersport, Angeln und Radfahren sind die nur kurz aufgeführten Freizeitmöglichkeiten. Immer wieder hören wir von den Gästen, dass der Vermieter sehr umsichtig und aufmerksam ist, ohne aufdringlich zu sein. Wir geben das Lob gerne weiter und freuen uns, wenn Sie bei eieer erneuten Urlaubsplanung einmal wieder auf den Reethof zurückkommen würden.
Bis dahin ein gesundes und glückliches Jahr 2022
das wünscht das Nordseeteam i.A. Brigitte Schlieker


Contactpersoon

Mevr. B. Schlieker

Mevr. B. Schlieker

kleine, individueel werkende Provisies vrij agentschap. Alle eigendommen werden persoonlijk geïnspecteerd, er werden foto's en beschrijvingen gemaakt. Gasten kunnen dus zeker zijn van een goed onderhouden accommodatie.


Andere accommodaties van Mevr. B. Schlieker

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. Schlieker

meer informatie

Objectnummer: 334134

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/334134.htm


«Reethof op de Eider» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven