Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus Bellevue

Bourgondië / cote d'Or

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Gelegen op de heuvel, tegenover Frôlois, met een prachtig uitzicht op het kasteel en de vallei, in absolute rust en zeer dicht bij alle bezienswaardigheden van de Bourgogne, architectenhuis gebouwd met natuurlijke materialen harmonieus in de heuvel en beglaasd over de gehele lengte, voor 4 tot 6 personen, met terras, zwembad en terrein van 4000m², smaakvol ingericht: grote woonkamer met open haard + volledig uitgeruste keuken, kamer met slaapbank, kinderkamer met stapelbed, slaapkamer met groot tweepersoonsbed, badkamer met douche, royaal, ruim en licht, op de begane grond op een oppervlakte van 100m². Het hele huis is voor exclusief gebruik.


Het is een moderne, functionele architectenwoning met strakke lijnen, natuurlijke materialen zoals hout of de natuursteen Massangis, typisch voor de regio, en smaakvol designmeubilair.
Alle kamers zijn toegankelijk vanaf het terras, met beglazing en komen uit op een weide met bomen met een totale oppervlakte van 4000m², zonder directe inkijk; dit biedt de mogelijkheid tot verschillende activiteiten. Een boomhut met hangmat en schommel wordt gebruikt om kinderen te laten spelen. Een beplante pergola als zonwering, een zonnedek met eikenhouten bank en een waterbassin met vissen nodigen uit tot ontspanning en relaxen.

De ruime, lichte eetkamer met keukenblok en woongedeelte met open haard communiceert met de aangrenzende leeskamer met bibliotheek en slaapbank rond het zwembad en biedt aan alle kanten een prachtig uitzicht.
Afzonderlijk is er een kinderkamer met een onderschuifbed, die van de slaapkamer met een groot tweepersoonsbed wordt gescheiden door de badkamer/toilet. De gehele badkamer met douche is betegeld met natuursteen. Over de gehele lengte van het huis is de achterwand voorzien van ingebouwde kasten met schuifdeuren als ruime bergruimte. Aangrenzend aan de entree is een berging met tuinmeubilair.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

In de directe omgeving vinden zowel volwassenen als kinderen genoeg te doen, er zijn sportieve en culturele activiteiten, maar ook culinaire attracties.
Om maar een paar voorbeelden te noemen: Frolois ligt op slechts 5 km afstand van Thenissey, waar diverse paardrijmogelijkheden zijn, een paar kilometer verderop bij Hauteroche zijn geweldige klimrotsen, en een kwartiertje later bent u in het charmante Flavigny sur Ozerain, gelegen op de heuvelrug. Hier worden de populaire anijssnoepjes gemaakt, wordt wijn verbouwd en is de beroemde film "Chocolat" met Juliette Binoche en Johnny Depp opgenomen. De route gaat verder langs het Canal de Bourgogne, waarop u ook een woonboot kunt nemen of prachtige tochten per fiets kunt maken, naar het middeleeuwse stadje Semur en Auxois. Dit is altijd een uitstapje waard, vooral omdat het zwemmeer "Lac de Pont" met zijn watersportfaciliteiten direct naast de deur in het bos ligt.
De binnen- en buitenzwembaden in Montbard met zijn 25m sportbad, golfslagbad, reuzenglijbaan voor de kinderen en jacuzzi, massagestralen, sauna enz. zijn ook ideaal om te zwemmen. Net buiten Montbard ligt de Abbaye de Fontenay, een werelderfgoed, en op de terugweg komt u door het historische Alesia, met het onlangs voltooide Tschumi Interpretatie Museum, de nieuwe attractie in de regio. Langs het "Chateau de Bussy Rabutin", een van de talloze kastelen in de regio, naar Frolois, eveneens met zijn kasteel op de heuvelrug.
Natuurlijk kunt u ook de Bourgondische wijnroute volgen, die van Chablis via Dijon naar Nuits-St-George en Beaune naar Mâcon loopt. Of proef de uitstekende kaas in het nabijgelegen Epoisses, of de wijngaardslakken. En vanaf ons terras kunt u de Charolais runderen zien grazen in de vallei.
En dat is nog maar een voorproefje..

Sporten: fietsen, zwemmen, kanoën/ waterfietsen/ waterskiën, wandelen, klimmen, paardrijden, golf, tennis.
Zwemmen: Zwemvijver in Venary les Laumes, 20min, zwemmeer "Lac de Pont" bij Semur en Auxois, 40min, gelegen in het bos met klein zandstrand en watersportbasis, binnen- en buitenzwembad in Montbard, 30min, met bubbels, massagestralen, golfslagbad en reuzenglijbaan en 25m zwembad.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

+ eventueel plus beddengoed/handdoeken op aanvraag met toeslag 15€
+ bijkomende kosten afhankelijk van seizoen tussen 90 - 135 €
+ toeristenbelasting 1,50 €

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Huisdieren zijn niet toegestaan vanwege een dierenhaarallergie van de verhuurders

op onze homepage Ferienhaus-Bellevue vindt u meer foto's en info

Beoordelingen:
Fragmenten uit ons gastenboek:

We voelden ons zeer comfortabel in uw prachtige huis, het geweldige ontwerp en uw persoonlijke handschrift maken het een unieke plek.


. het past perfect bij elkaar: een uniek huis op een unieke plek.
üller 9 /2011

jullie hebben een mooie verbinding gecreëerd tussen oud cultuurlandschap en moderne levensstijl. Voor ons was het een zeer ontspannende vakantie met perfect weer. Het zou fijn zijn om de tijd stil te kunnen zetten en gewoon te genieten.
M. Flidner 9/2011

Bedankt voor heerlijke dagen in dit droomhuis. Wat een geluk dat het op zo'n korte termijn mogelijk was - maar helaas is de tijd te kort om van alles te genieten. Maar de volgende keer nemen we de ezel mee.
PS: Mocht dit bescheiden huisje beschikbaar zijn voor aankoop, neem dan gerust contact met ons op!


...Vanaf het begin voelden we ons erg op ons gemak in dit huis, de openheid naar het groen en het uitzicht op het dorpssilhouet is gewoonweg fantastisch...genoten van de rust en het zeldzame moment waarop een hert rustig voor de vijver lag te rusten ä
M.+D. Moll-Schmid 6 / 2012

...We waren op internet meteen verliefd op jullie vakantiehuis - en de werkelijkheid is misschien nog wel mooier ...
7/2012

...We voelden ons erg thuis in dit kleine paradijs. We waren onder de indruk van de flora en fauna. Een zomer in een prentenboek in Bourgondië. Na onze uitgebreide dagtochten naar de culturele bezienswaardigheden van de streek, werden we verwelkomd in een goed getemperd huis met een dromerig uitzicht


...We hebben erg genoten van de rustgevende stilte en de prachtige omgeving, en het lelijke modewoord "vertraging" is hier honderd procent van toepassing. Natuurlijk hebben we ook de vele bezienswaardigheden bezocht en diverse mooie fietstochten gemaakt langs het Canal de Bourgogne. Ook hebben we genoten van de culinaire hoogstandjes en de wijn!
...Het huis is echt prachtig, door de grote panoramische ramen heb je - ook bij slecht weer - altijd het gevoel buiten te zijn
+ 10/12


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-02-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Inge Necker R. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Belle vie! (no translation needed)

Aangekomen...enthousiast... en meteen op ons gemak!
Het vakantiehuis trekt de aandacht door zijn buitengewone locatie, het ontspannen uitzicht op afstand en de hemelse rust. De doorlopende glazen voorgevel zorgt voor een voortdurende verbondenheid met de natuur, tenzij je op het mooie en boomrijke terras vertoeft. Het huis is uitgerust met alles wat nodig is voor een ontspannen vakantie. De duidelijke gestructureerde architectuur heeft ons zeer goed bevallen en plezier gebracht.
De omgeving biedt talrijke bestemmingen voor daguitstapjes naar kleine, interessante plaatsen, kastelen, abdijen, enz. Dijon is ook een bezoek waard.
Contact, boeking en communicatie waren gemakkelijk, vriendelijk en direct.
We komen graag terug en bevelen het vakantiehuis graag aan.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Maart 2023

Lucia F. uit 97828 Marktheidenfeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Dit huis heeft ons gevonden! Rust, fantastisch(e) uitzichten, natuur, geschiedenis+architectuur - hier vind je het allemaal binnen een kleine straal. Twee weken lang hebben we genoten van het hectiekloze leven. In onze "verzameling" van bijzondere vakantiehuizen neemt dit prachtige huis, ingeschoven in de heuvel, met zijn bijna doorlopende glazen voorgevel en beschermende grasdak, een hogere plaats in: ) Met nog vrij koele buitentemperaturen waardeerden we de warmte van de vloerverwarming onder de natuurstenen vloer en de mogelijke open haard. Bovendien, vriendelijke e-mail uitwisseling met de eigenaar en ongecompliceerde afhandeling - volledige aanbeveling van ons!

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2022

Verena M. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Buitengewoon

We brachten een heerlijke en ontspannen week door in een heel bijzonder huis - open, gastvrij en modern met veel smaak en design. De glazen pui over de hele lengte is fantastisch, zelfs bij het afwassen en koken heb je een geweldig uitzicht rondom op de tuin, het wit grazende Charolais vee en het dorp Frôlois. Het is zo ontspannend om op het mooie terras te zitten en uit te kijken over het landschap...Alles is onberispelijk onderhouden en het heeft ons aan niets ontbroken. Een prima uitgangspunt voor excursies en fietstochten in de omgeving, er zijn tal van bestemmingen. Er is voldoende informatiemateriaal en kaarten in huis, zodat u echt niets mist. De communicatie met mevrouw Kraft was ongecompliceerd en snel, alles lukte. Je moet je hier gewoon goed voelen!

V. Michel

Mei 2022

Maurizio A. uit Bonn

4,4
4 4 5 5 4
Toon Duits

Pure ontspanning!

We voelden ons twee weken lang zeer comfortabel. Het huis straalt een bijzondere energie uit. Lichte kamers en uitzicht op de oude stad Frolois in de verte en drie rustig grazende koeien. Vlakbij Flavigny-sur-Ozerain met het fantastische "La Grange", een restaurant gerund door lokale boeren met regionale producten. In Flavigny is een bezoek aan de oude anijsfabriek met museum en café ook zeer de moeite waard. Er is een uitzonderlijk goede selectie boeken en cd's in het vakantiehuis. Op dagen met minder goed weer kunt u comfortabel voor de open haard zitten met een glas wijn en een vrij uitzicht op het heuvelachtige landschap. Het huis blijft aangenaam koel in de zomer en is zeer goed verwarmd op koudere dagen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2022

Inge H. uit Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch vakantiehuis

Een fantastisch vakantiehuis in een geweldige omgeving! Het uitzicht vanaf het terras is zo mooi dat je niets anders wilt doen dan daar zitten en ervan genieten. Er is zoveel te ontdekken in de directe omgeving, de Abbaye de Fontenay, Alesia, Dijon, Flavigny, Noyers of wandelingen die direct bij het huis beginnen


De inrichting is zeer smaakvol, de uitrusting compleet, de bediening hartelijk, de communicatie met pater Kraft zeer prettig en ongecompliceerd. We komen graag terug!
Inge en Jörg

Augustus 2020

Marieluise uit Bayern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Bellevue is een klein paradijs.

We brachten twee weken door in dit prachtige, schone en perfect uitgeruste vakantiehuis. De locatie en vooral het uitzicht zijn onovertroffen. De communicatie met de eigenaar en de overdracht van het huis waren geweldig en ook de sleuteloverdracht is individueel geregeld. Het rustige gebied nodigt uit voor geweldige uitstapjes, zowel in de natuur als in de vele kleine historische stadjes. Het was een perfecte vakantie die we graag zullen herhalen.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2019

B+R uit Süddeutschland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Stilte_Ver_weg_Kijk_punt

Eigenlijk hopen we dat Bellevue je vindt. Zo was het bij ons en het huis bood wat we nodig hadden: rust, binnen en buiten, een goede en goed georganiseerde plattegrond, de helling achter ons, een weids uitzicht voor ons. Een fijne plek voor frisse gedachten en nieuwe ideeën.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

April 2017

Christiane R. uit Bonn

5,0
5 5 5 5

Urlaub pur - auch mit Kindern!

Wir verbrachten zwei richtig tolle Wochen in diesem sehr geschmackvoll eingerichteten und gemütlichen Haus.
Es stimmte einfach alles: der Kontakt mit der Vermieterin verlief sehr freundlich und informativ. Die Hausübergabe war bestens geregelt und wir fühlten uns gleich wie zuhause.
Das Haus und der Garten sind noch schöner als auf den Fotos....! Es liegt wirklich traumhaft. Wer die Ruhe und Natur liebt ist dort genau richtig.
Unsere beiden Kinder,3 und 6 J. ,waren anfänglich enttäuscht,dass das Baumhaus nicht mehr so "sicher" war und die Wiese keine ideale Fußballspielwiese ist.
Die nahe Umgebung mit Natur pur,großartigen Radwegen, Kühen und Bächen hat aber dies entschädigt und uns die Abreise nach zwei Wochen sehr schwer gemacht.
Im Haus selber haben wir nichts vermisst. Super ausgestattet und gut gepflegt. Einfach ein Haus zum Wohlfühlen und es-sich-gut-gehen-lassen.
Auch die Schlüsselübergabe am Ende des Urlaubs war bestens!
Vielen Dank dafür und bis zum nächsten Mal!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2016

S. & W. uit CH-3013 Bern

5,0
5 5 5 5

Ferien pur!

Haus und Lage sind einzigartig. Das modern und zweckmässig gestaltete Haus mit seiner durchgehenden Fensterfront bietet aus jedem Zimmer einen Traumblick auf das gegenüberliegende Schloss Frôlois mit Kirche und Dorf. Hervorzuheben sind auch die aussergewöhnliche Ruhe - für Städter eine besondere Wohltat - und der brillante Sternenhimmel.

Die Landschaft mit den von Tälern durchfurchten Hochebenen ist abwechslungsreich und äusserst faszinierend. Frôlois liegt sehr zentral für Ausflüge zu den verschiedensten Sehenswürdigkeiten, und davon hat es mehr als genug.

Wir können das Maison Bellevue nur empfehlen, Ferien pur sind garantiert.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

December 2015

Heike B. uit Solingen

5,0
5 5 5 5

Herrliche Lage, hervoragende Ausstattung

In herrlicher Lage liegt dieses geschmackvolle und hervorragend ausgestattete Haus. Wir haben eine wunderschöne Woche dort verbracht und haben uns an dem Panorama erfreut. Durch die verglaste Front des Hauses fühlt man sich mitten in der Landschaft sitzend. Äußerst empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2015

Bernd B. uit Marburg

5,0
5 5 5 5

Tolles privates Ferienhaus mit viel Ruhe

Das sehr schöne private Ferienhaus liegt an einem Westhang mit einem romantischen Blick in das Tal und auf Frolois. Auf der Terrasse hat man den ganzen Tag Sonne. Die geschickte Bepflanzung des Gartens lässt eine Überhitzung des Hauses nicht zu. Das Haus ist sehr gut ausgestattet und fühlt sich an wie "zu Hause". Es ist viel mehr als eine Ferienhaus. Wir waren sofort mental angekommen, nach einem stressigen Arbeitsjahr. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2015

Sabina / Wolfgang N. uit Aachen

5,0
5 5 5 5

Architektonisches Juwel in traumhafter Umgebung

Das wunderschöne und voll ausgestattete Haus ist ideal gelegen, um die Bourgogne mit allen ihren Sehenwürdigkeiten kennenzulernen, aber auch um die Seele in herrlicher Ruhe und Umgebung baumeln zu lassen. Wir möchten auch bemerken, dass wir nachts wohl bisher nirgendwo so viele Sterne am Himmel gesehen haben.
Das hügelige Umland bietet sich hervorragend für Ausfahrten mit dem Mountainbike an.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Juli 2015

E. uit Schweinfurt

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder!

Wir können uns der vorherigen Bewertung nur anschließen. Ein weiterer Vorteil: durch die geniale Hauskonsruktion bleibt es auch bei höchsten Temperaturen (wir hatten eine Hitzewelle mit täglich bis zu 38 Grad) angenehm kühl.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2014

M. uit Würzburg

5,0
5 5 5 5

Panoramablick auf eine Märchenkulisse

Allein der Blick auf das zauberhafte Frôlois, den man von allen Räumen des Hauses aus hat, ist das Geld wert. Dazu kommt eine Ausstattung, der es an nichts fehlt, ein Riesengarten, die einzigartige Ruhe und eine Umgebung, die Ausflugs- und Besichtigungsmöglichkeiten für mehrere Urlaube bietet. Wer hier nicht entspannt, dem ist nicht zu helfen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. U. Kraft

Mevr. U. Kraft

meer informatie

Objectnummer: 37818

Laatst bijgewerkt: 07.02.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/37818.htm


«Haus Bellevue» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven