Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 29.09.2024 tot 19.05.2025
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 29.09.2024 tot 19.05.2025

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 41 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De ca. 90 m2 binnenruimte is liefdevol en smaakvol ingericht en gemeubileerd met een duidelijk doel: "onthaasten". Het is een huis met twee verdiepingen en biedt plaats aan maximaal 5 gasten. Op de begane grond vindt u een open woonkamer met een volledig uitgeruste keuken en eethoek, evenals een badkamer en een bijkeuken. Van hieruit heeft u direct toegang tot het overdekte terras en de eethoek buiten. De twee slaapkamers met romantische ijzeren bedden dragen bij aan het gezellige gevoel. Er is ook een bureau en een kleine bibliotheek. Er is ook een apart toilet. 2000 m2 wacht op u buiten voor uw exclusief gebruik. En wanneer u de buitenruimte betreedt, wordt u begroet door de enorme tuin om een verscheidenheid aan planten te ontdekken, evenals om uit te rusten in de schaduw van olijfbomen. Als u toch een actieve vakantie wilt, is er een garage voor uw fietsen om de omliggende heuvels, oude stadjes en prachtige stranden te verkennen. Er is ook een nieuwe kinderspeelplaats in de buurt, en natuurlijk is er een klein zwembad met een douche, die u de broodnodige verfrissing zal geven tijdens de warme zomerdagen. Gourmet ervaring Met onze partners hebben we wijn, truffel, kaas en likeur proeverijen voor u georganiseerd. We zijn niet ter plaatse, maar we zullen er alles aan doen om u als onze gasten te verwennen. Villa Istra is gelegen in de bijna ongerepte natuur in het oostelijke deel van Istrië, waar groene heuvels en de kristalheldere zee elkaar ontmoeten. De villa is gelegen in het dorp Ripenda, een autochtoon Istrisch dorp dat de authentieke sfeer van het plattelandsleven heeft behouden. Het oostelijke deel van Istrië is een waar paradijs voor alle natuurliefhebbers, want er zijn talrijke wandel- en fietspaden. Hoewel de villa in een klein dorp ligt, zijn de stad Labin en de badplaats Rabac slechts een paar minuten rijden. Labin, gelegen op een heuvel, is het historische en administratieve centrum van Oost-Istrië. Het gebied is een paradijs voor kunst- en geschiedenisliefhebbers met zijn rijke culturele en architectonische erfgoed. De steile, kronkelende steegjes van de oude stad bieden goed bewaarde historische gebouwen, talrijke kunstgaleries en ateliers, en diverse kunst- en muziekevenementen tijdens de zomermaanden. De stad heeft een aantal uitstekende restaurants waar heerlijke streekproducten worden geserveerd, en ook gezellige cafés waar u kunt genieten van de ontspannen sfeer. De kustplaats van Labin is Rabac, een voormalig vissersdorp, en nu een luxe resort met veel chique hotels en uitstekende restaurants. U kunt een boot huren en de verborgen baaien langs de kust verkennen, of een vistochtje maken op een vissersboot. S Avonds kunt u een heerlijke wandeling maken langs de zee in Rabac en dineren in een van de vele visrestaurants met terrassen aan het water. Rabac wordt de "Parel van de Adriatische Zee" genoemd vanwege de geweldige sfeer van een klein vissersdorp, de adembenemende baaien en het kristalheldere water.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.3 km

3.3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 42 km Pula

42 km

Station 45 km Pula

45 km

Snelweg-afrit 80 km Črni Kal, 6275, Slowenien

80 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:30
Uitchecken: 13:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 41 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Falls der Kunde die Reservierung storniert oder absagt, werden ihm folgende Stornogebühren berechnet: Bei Kündigungen bis 42 Tagen vor der Ankunft: werden 30% des Gesamtbetrags der Reservierung berechnet. Bei Kündigungen ab 41 Tagen bis 28 Tagen vor der Ankunft: werden 50% des Gesamtbetrags der Reservierung berechnet. Bei Kündigungen ab 27 Tagen bis 8 Tagen vor der Ankunft: werden 70% des Gesamtbetrags der Reservierung berechnet. Bei Kündigungen ab 7 Tagen bis 1 Tag vor Ankunft: werden 80% des Gesamtbetrags der Reservierung berechnet. Bei Kündigungen am Anreisetag oder NO SHOW: werden 100% des Gesamtbetrags der Reservierung berechnet. Als Kündigungsdatum wird das Datum betrachtet, an dem die Nachricht über die Kündigung eintrifft. (bei Sonn- oder Feiertagen gilt der folgende Werktag). Bei Nichtankunft oder einer unangekündigten Verspätung, behält Haus Istra den Gesamtbetrag der Reservierung.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. Seitz

Mevr. M. Seitz

Hallo geinteresseerden, ik ben Merita Seitz en de huisbazin van Villa Istra. Mijn hoofdbaan is als freelance artiest. Vanaf 2022, zal ik ook voor onze vakantiegasten zorgen. Zo'n twintig jaar geleden ontdekten we het kleine dorpje Ripenda en we waren op slag verliefd, dus kochten we een mooi stuk grond en bouwden er ons vakantiehuis op. Jarenlang was dit ons familie toevluchtsoord, waar we zo van genoten. Maar nu onze kinderen volwassen zijn en niet langer hun vakanties bij ons willen doorbrengen, hebben we besloten om ons stukje paradijs met u te delen. We zouden blij zijn u binnenkort te mogen verwelkomen als gasten in ons vakantiehuis.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 379337

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/379337.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 29.09.2024 tot 19.05.2025

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 41 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven