Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Nette bungalow in de regio Aragon

Max.  5   gasten
32m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
32m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Parterre: (hal, kitchenette, woon/slaapkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet)), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), terras, tuin, tuinmeubilair)

Op de 1e etage:

zwembad(gedeeld met andere gasten)

Op Bungalowpark Isabena heb je de keuze uit twee verschillende type vakantieverblijven. Zo zijn er de bungalows, te boeken met 2-pers. (ES-22482-01), 3-pers. (ES-22482-02), 4-pers. (ES-22482-03), 5-pers. (ES-22482-04) of 6-pers. (ES-22482-05). De bungalows zijn er in een stenen en/of houten uitvoering en kunnen dus zowel van buiten als van binnen van elkaar verschillen. Er zijn tevens mobilhomes, voor mensen die met iets minder ruimte en comfort genoegen nemen. Deze zijn te boeken met 2-pers. (ES-22482-06), 3-pers. (ES-22482-07) of 4-pers. (ES-22482-08). Beide varianten zijn verzorgd ingericht en beschikken over een terras/veranda met tuinmeubilair.
Licentie- of registratienummer: C-HU-043

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Sauna Sauna
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiepark Isabena ligt op een prachtige plek midden in de mooie regio Aragon in de prachtige vallei van de rivier de Isabena. Het park biedt plaats aan eeuwenoude eiken en olijfbomen. Hier ontbreekt het je aan niets; voor jong en oud is dit park een prima stek. Voor de een om de omgeving te verkennen, voor de ander om eens lekker tot rust te komen. De zeer vriendelijke eigenaren doen er alles aan om het haar gasten naar de zin te maken. Zo worden er diverse activiteiten georganiseerd van cocktailavonden tot gezellige muziekavonden. De eigenaar is zelf een fervent muzikant en zal menig avond zelf de microfoon ter hand nemen. Indien je zelf een instrument bespeelt, neem dit dan vooral mee. Voor verkoeling kunt u in het zwembad terecht. In het in 2011 opgeleverde wellnesshuis kunt u heerlijk ontspannen of genieten van de sauna's en turks stoombad. Naast de aparte gedeeltes waar de diverse bungalows staan, is er een camping op het park aanwezig. Voor liefhebbers van cultuur, ydillische dorpjes en ongerepte natuur is de regio een echte aanrader. De kloof van Olvena, de burcht van Loarre, een wijnproeverij in Bodega Lalanne (de wijnmaker die hofleverancier is van het Spaanse koningshuis), een wandeling door het van oorsprong Arabische dorp Alquezar, het nationale park van Guara en de vele watervallen in het nationaal park van Ordesa y Monte Perdido zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijke dagtrips. Daarnaast worden er vanuit het park diverse sportieve activiteiten georganiseerd. Kortom; een heerlijk plek om vakantie te vieren voor jong en oud!

Vakantiepark Isabena is een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. Een lekker openlucht zwembad, de zeer vriendelijke eigenaren die van alles verzinnen om het de gasten naar de zin te maken en een adembenemende omgeving, wat wil je nog meer?

Je kunt gebruik maken van een verblijf obv logies en ontbijt of halfpension. Dit is ter plaatse te regelen en ook niet verplicht voor het gehele verblijf af te nemen. Ontbijt 6,50 p.p.p.d. en halfpension 18 p.p.p.d.

Indien je je hond meeneemt, wordt hier een waarborg van EUR 150 voor gerekend.

De getoonde prijzen gelden voor het maximaal aantal personen. Indien je met minder dan dit aantal reist, gelden er gereduceerde tarieven. Neem hiervoor contact op met ons customer contact center.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 100.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 3/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis. In de buurt van de accommodatie.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Rob Meijer

4,0
4 4 4 4 4

De keuken spullen waren wat magertjes (geen spatel en een slechte koekenpan) en de afvoer van de douche was verstopt waardoor we een kwartier moesten wachten voor de volgende persoon kon douchen. We hebben de tweede dag in de supermarkt bij het tankstation dichtbij maar een koekenpan gekocht. Verder was het een leuk huisje op een nog leukere camping in een hele mooie omgeving. Schoon en eenvoudig zwembad waar de kids op die dagen dat we niet op pad waren zich prima vermaakt hebben.

Lammy Veenstra

4,0
4 4 4 4 4

Een mooi, goed onderhouden en gastvrij park/camping. Het ligt prachtig gelegen in het dal van de Isabena met prachtige bergen rondom. Op het park/camping is een mooi zwembad met ligbedden ideaal voor verkoeling en fijn om in te spelen met de kinderen. Er is ook een voetbalveldje. Voldoende vermaak voor ons gezin met 3 jonge kinderen. We hebben een aantal bezocht en gewandeld congost de Mont-Rebei, kloof van Olvena, Anischlo-kloof. De natuurparken vonden we het mooist en meest spectaculair Aiges Tortes, Ordesa, Sierra de Guara. De parken zijn al snel 1 à anderhalf uur rijden, maar zeer de moeite waard. Het dorpje Roda de Isabena (3 km) is zeer de moeite waard, ook de dorpjes in het hele gebied zijn mooi om te bezoeken en door te wandelen. Wat ons opviel dat er naast alle mooie natuur, weinig specifieke activiteiten voor kinderen zijn. Geen dierenpark, klimpark of speeltuin in de omgeving kunnen vinden. We hebben een heerlijke vakantie gehad en hebben genoten.

Brecht Van Meenen

4,0
4 4 4 4 4

We hadden met ons gezin (3 kinderen < 10 jaar) een super vakantie! Het huisje was heel eenvoudig maar netjes. Qua materiaal was alles ook aanwezig. De ligging was voor ons perfect, midden in de natuur. (Wel ver van winkels ed, maar dat was voor ons niet erg). Je komt hier echt tot rust. Het is een rustige camping en aan het zwembad valt de drukte ook erg mee. Een camping waar wij zeker nog terug willen! TIP Bezoek met kleine kinderen zeker de geitenboerderij in Benabarre (Als je vroeg in de ochtend gaat kunnen de kinderen helpen om de geiten te melken) en koppel daar in de namiddag een bezoek aan Montrebei aan -> PRACHTIGE wandeling! Google even naar Montrebei en je bent overtuigd -) Kids van 7 en 9 stapten zelf, peuter van 2 jaar zat in de draagzak)

Brecht Van Meenen

4,0
4 4 4 4 4

We hadden met ons gezin (3 kinderen < 10 jaar) een super vakantie! Het huisje was heel eenvoudig maar netjes. Qua materiaal was alles ook aanwezig. De ligging was voor ons perfect, midden in de natuur. (Wel ver van winkels ed, maar dat was voor ons niet erg). Je komt hier echt tot rust. Het is een rustige camping en aan het zwembad valt de drukte ook erg mee.
Een camping waar wij zeker nog terug willen!
TIP Bezoek met kleine kinderen zeker de geitenboerderij in Benabarre (Als je vroeg in de ochtend gaat kunnen de kinderen helpen om de geiten te melken) en koppel daar in de namiddag een bezoek aan Montrebei aan -> PRACHTIGE wandeling! Google even naar Montrebei en je bent overtuigd -) Kids van 7 en 9 stapten zelf, peuter van 2 jaar zat in de draagzak)

M.C. Heijboer

4,0
4 4 4 4 4

We zijn in de zomer van 2013 twee weken op vakantie geweest op de Isabena camping. De bungalow was gunstig gelegen vlak bij het zwembad. Het restaurant heeft een gevarieerde kaart en er is elke dag een dagmenu voor een zeer geschikte prijs. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van de broodservice. Vlak bij is een kleine supermarkt waar al het nodige te verkrijgen valt. De grotere supermarkten zijn op een half uur rijden te vinden. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 14 jaar. De omgeving is prachtig en uitgestrekt. Het is wel noodzakelijk om over een auto te beschikken.

Lammy Veenstra

4,0
4 4 4 4 4

Een mooi, goed onderhouden en gastvrij park/camping. Het ligt prachtig gelegen in het dal van de Isabena met prachtige bergen rondom.
Op het park/camping is een mooi zwembad met ligbedden ideaal voor verkoeling en fijn om in te spelen met de kinderen. Er is ook een voetbalveldje. Voldoende vermaak voor ons gezin met 3 jonge kinderen.
We hebben een aantal bezocht en gewandeld congost de Mont-Rebei, kloof van Olvena, Anischlo-kloof. De natuurparken vonden we het mooist en meest spectaculair Aiges Tortes, Ordesa, Sierra de Guara. De parken zijn al snel 1 à anderhalf uur rijden, maar zeer de moeite waard.
Het dorpje Roda de Isabena (3 km) is zeer de moeite waard, ook de dorpjes in het hele gebied zijn mooi om te bezoeken en door te wandelen.
Wat ons opviel dat er naast alle mooie natuur, weinig specifieke activiteiten voor kinderen zijn. Geen dierenpark, klimpark of speeltuin in de omgeving kunnen vinden.
We hebben een heerlijke vakantie gehad en hebben genoten.

Rob Meijer

4,0
4 4 4 4 4

De keuken spullen waren wat magertjes (geen spatel en een slechte koekenpan) en de afvoer van de douche was verstopt waardoor we een kwartier moesten wachten voor de volgende persoon kon douchen. We hebben de tweede dag in de supermarkt bij het tankstation dichtbij maar een koekenpan gekocht. Verder was het een leuk huisje op een nog leukere camping in een hele mooie omgeving. Schoon en eenvoudig zwembad waar de kids op die dagen dat we niet op pad waren zich prima vermaakt hebben.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 391948

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/391948.htm


«Nette bungalow in de regio Aragon» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven