Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Gaisberg

Beieren, Altmühltal, Beilngries

Max.  2   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
55m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Onze vakantiewoning ligt in het hart van het prachtige natuurpark Altmühltal, in Beilngries - vlakbij kasteel Hirschberg met uitzicht op het Altmühltal vanaf het eigen terras. Een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten: Wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, zwemmen in het vrijetijds- en recreatiecentrum Kratzmühlsee, dinosaurusmuseum, swin-golf, minigolf, golf, nordic walking, tennis, motortochten, fossielenjacht, kerken, kastelen, steden als Ingolstadt, Neurenberg, Regensburg, Augsburg en München binnen korte tijd. Afhankelijk van uw smaak, veel vermaak en feesten of puur natuur en gewoon uw ziel laten bengelen. Beilngries staat bekend om zijn gastvrijheid, laat u verleiden door de culinaire hoogstandjes in de vele herbergen en biertuinen.
We zijn momenteel de vakantiewoning voor u aan het renoveren, zodat u nog enkele oude foto's kunt zien.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 6 km

6 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 58 km Nürnberg

58 km

Station 10 km Kinding mit Rufbus

10 km

Snelweg-afrit 10 km Kinding

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het hart van Beieren, midden in het natuurpark Altmühltal, opent Beilngries de deur naar een veelzijdige vakantiewereld. Historische gebouwen en betoverende natuur, aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en culinaire hoogstandjes - in Beilngries ligt alles dicht bij elkaar.

Wie zich in de sfeer van de stad begeeft, voelt al snel een aangename sensatie die in het dagelijks leven vaak wordt gemist: het gevoel tijd te hebben. Tijd voor het gezin en voor plezier, tijd om actief te worden en nieuwe dingen uit te proberen, of tijd om tot rust te komen

Zelfs de prins-bisschoppen van Eichstätt brachten hier graag hun zomervakantie door: aan hen dankt Beilngries zijn barokke gezicht. Tegenwoordig vullen de talrijke restaurants, herbergen en cafés de historische oude stad met leven en nodigen u uit om een hapje te eten. De beste manier om eetlust op te wekken is door actieve tochten te maken door de prachtige natuur rond de stad - of het nu gaat om wandelen, fietsen, boottochten of het hoge touwenparcours.

Een vakantie vol belevenissen naar eigen wens - in Beilngries is dat heel eenvoudig: de plaats ligt midden in het natuurpark Altmühltal en combineert de mooiste aspecten van het landschap. Fietsen en wandelen, golfen en nordic walking of luchtige avonturen klimmen: Beilngries biedt veel afwisseling. U kunt het gebied heel comfortabel ontdekken vanaf het water, tijdens boottochten op het Main-Donaukanaal of peddelend op de Altmühl.

Beilngries inspireert! Sportieve uitdagingen wachten op je bij elke bocht! Boogschieten draait om kalmte: De afwisseling van spanning en ontspanning bevordert de concentratie, maar ook het zelfbewustzijn - en het evenwicht. Je evenwicht kunnen bewaren is ook een voordeel op de Segway tours. Het Avonturenpark Altmühltal zit hoog: met zijn zeven parcours biedt het hoge touwenparcours avonturen op luchtige hoogte

Beilngries komt tot leven! Ontspan en kom tot rust: De wellness-oases van Beilngries zorgen voor feel-good momenten en nodigen u uit in het rijk der zinnen. - Bron Homepage Stad Beilngries


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Uitchecken: 10:00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.3 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Anja D. uit 45768 Marl

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Vakantie in het Altmühltal

We hebben een zeer mooie week doorgebracht bij Fam. Hausn in Beilngries. Het vakantieappartement is zeer schoon en alles wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf is aanwezig (zelfs een kurkentrekker, die we vaak moesten kopen in andere vakantieappartementen, was aanwezig). Het echtpaar Hausn is erg aardig en gaf ons ook tips over de omgeving en goede restaurants. Omdat het vakantieappartement vanwege de locatie (souterrain) lekker koel was, konden we goed slapen in de hitte. Als we nog een keer vakantie willen plannen in dit gebied, graag weer in dit vakantieappartement!

Juni 2023

Gabi+Friedrich A. uit 51570 Windeck

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Hebben ons zeer op ons gemak gevoeld in dit vakantieappartement.

Zeer hartelijke en aardige verhuurders.
Er ontbrak niets.

Mei 2023

Fam. K. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fijn vakantieappartement in het mooie Altmühltal.

We waren in mei 2023 op een korte vakantie in het prachtige Altmühltal en voelden ons erg op ons gemak. Fam. Hausn is zeer gastvrij. De accommodatie is aanbevolen. Graag weer...

Oktober 2022

Katrin M. uit Remptendorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super accommodatie

Vakantiewoning is zeer rustig, hoog en aan de rand van Beilngries. De accommodatie was gemakkelijk en zonder problemen te vinden. We kregen een zeer warm en open onthaal van de gastheren
De flat is zeer liefdevol ingericht en de uitrusting is perfect, d.w.z. er ontbreekt niets, van de broodrooster tot de haardroger, de waterkoker enz Alles is ook erg schoon. Het hoogtepunt voor ons was een super comfortabel boxspringbed waarin we heel goed konden slapen. De gastheren gaven ons goed advies en waren zeer zorgzaam. Kortom, wij kunnen een ontspannende vakantie in het Altmühltal met dit uitgangspunt zeker aanbevelen!
Fam. Melle

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Kirsten A. uit Schaumburg

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We vonden alles wat we nodig hadden in een brandschone flat. We begonnen en eindigden de dag altijd in de tuin. De fietstochten in de omgeving waren prachtig. We hebben heerlijk uitgerust.

Juli 2022

Werner H. uit 66386 St.Ingbert

4,6
4 5 5 4 5
Toon Duits

Welzijn en hartelijkheid

Geweldige vakantie, zeer aardige gastheren! We komen wel weer.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. K. Hausn

Mevr. K. Hausn

Gegroet lieve vakantiegangers, wij willen ons kort voorstellen als uw toekomstige gastheer en gastvrouw, Franz en Kathrin. Wij willen er graag voor zorgen dat u bij ons een mooie en ontspannende vakantie kunt doorbrengen. Daartoe hebben wij onze vakantiewoning in juni 2022 nieuw gerenoveerd en voorzien van nieuw meubilair, zoals een slaapbank, boxspringbed, enz. Wij helpen u graag bij het plannen van uw vakantie en zijn uw aanspreekpunt voor alle vragen.


Andere accommodaties van Mevr. K. Hausn


meer informatie

Objectnummer: 397524

Laatst bijgewerkt: 10.01.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/397524.htm


«Vakantiewoning Gaisberg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven