Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Romantica Wellness & Spa

Nedešćina-Labin

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Romantica is een modern huis in het kleine stadje Županići, niet ver van Labin. Het is omgeven door wijngaarden en veel groen. Het biedt absolute rust, ver weg van de drukte. De dichtstbijzijnde winkels en restaurants liggen op 2 km afstand, en andere voorzieningen zijn slechts 7 km verderop in het nabijgelegen Labin.

Villa Romantica heeft een oppervlakte van 50 m2 en bestaat uit een woonkamer met een bank, satelliet-tv, gratis internet, een tafel en stoelen voor 2 personen en een volledig uitgeruste keuken, een vaatwasser, een magnetron, een koffiezetapparaat, een wasmachine en handdoeken ...bevat een slaapkamer met een tweepersoonsbed, satelliet-tv, een deur naar het buitenzwembad en een badkamer (douche/WC). Buiten is er een tuin van 1200 m2 en een buitenzwembad van 32 m2 met hydromassage.

Het romantische huis (50 m2) heeft een slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed, een badkamer en een ruime woonkamer die verbonden is met een volledig uitgeruste keuken en eethoek.

Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het 1200m2 grote zwembad en de tuin, die het hele jaar door verwarmd is.

Zoals u zelf zult merken, zorgen zoete en delicate details voor een warme sfeer waardoor u zich nog meer thuis zult voelen.

Een verwarmd zwembad van 32 m2 met hydromassage siert onze binnenplaats. Maar dat is niet alles - om de verblijfservaring naar een nog hoger niveau te tillen, staat een overdekte wellness en spa tot uw beschikking. In de wellness-oase ontspant u zich in een Finse sauna, een massage voor twee, een grote whirlpool en een comfortabel bed voor twee en geniet u van aangename en ontspannende muziek.

Onze gasten genieten vooral van de buiten zomerkeuken met open haard.

We zijn 12 maanden per jaar open.

Dank aan al onze gasten en degenen die gasten zullen worden.

Al onze gasten kunnen welkomstgeschenken en nog veel meer verwachten

Dank u voor uw vertrouwen!

Maak deel uit van ons romantisch verhaal. Nieuw voor onze gasten wellness en spa + massage

whirlpool (210 cm x 210 cm). De whirlpool heeft 3 zitplaatsen en 2 ligstoelen om te ontspannen. Villa Romantica is nu het hele jaar geopend. Buiten zijn er ook 2 ligstoelen, een volledig uitgeruste buitenkeuken met tafels en stoelen en een ingebouwde barbecue met stoelen. Speeltuin en 2 parkeerplaatsen. De tuin is volledig omheind.

De familievilla Villa Romantica is gebouwd voor 2 personen en is gebouwd met veel aandacht voor detail, wat het verblijf in de villa aangenamer maakt. Het huis ligt aan de rand van Rabac. Rabac is een vissersdorp dat bekend staat om zijn prachtige baaien en stranden met kristalhelder zeewater.

Als u langer wilt blijven, bieden wij onze gasten een korting aan. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar voor onze gasten en beantwoorden graag uw vragen. We kijken uit naar uw verblijf in onze prachtige villa! Veel groeten van Luci !!! Een oase van liefde voor twee
Bent u op zoek naar een charmante accommodatie voor u en uw wederhelft in Istrië?

Villa Romantica in Labin voor twee personen is de juiste keuze!

Romantische Villa Romantica voor twee biedt alles wat je nodig hebt en nog veel meer! Het huis bestaande uit een begane grond is ideaal om te genieten van de rust van het kleine Istrische dorp Zupanici, in de buurt van de stad Labin (7 km) en de beroemde toeristische stad Rabac (15 km).

Al bij de ingang van het huis voelen de gasten het comfort en krijgen ze de eerste indruk van een romantische villa voor twee, gemaakt voor ontspanning en genot. De villa met zijn 50m² is ontworpen voor maximaal 2 volwassenen. Het is uitgerust met een slaapkamer met comfortabel tweepersoonsbed, flatscreen-tv met satellietzenders + Netflix, evenals een prachtig uitzicht en directe uitgang naar het zwembad. Een badkamer met douche, berging met wasmachine, ruime woonkamer met flatscreen TV verbonden met de volledig uitgeruste keuken en eethoek.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 7 km

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Neu für unsere Gäste wellness und Spa + massage
whirlpool (210 cm x 210 cm). Der Whirlpool verfügt über 3 Sitzplätze und 2 Liegestühle zum Entspannen. Die Villa Romantica is jetzt das ganze Jahr über geöffnet.

Draußen gibt es auch 2 Liegestühle, eine voll ausgestattete Außenküche mit Tischen und Stühlen und einen eingebauten Grill mit Stühlen. Spielbereich en 2 parkeerplaatsen. De Hof is compleet ingericht.
Die Familienvilla Villa Romantica is gebouwd voor 2 personen en is met veel liefde voor details gebouwd, wat de aankomst in de villa leuker maakt. Het huis ligt aan de rand van Rabac. Rabac is een Fischerdorf, dat bekend staat om zijn mooie straten en straten met kristalhelder meerwater.

Als u een langere verblijfsduur wenst, bieden wij onze vrienden een verblijfsvergunning aan. Met vragen kunt u zich altijd tot ons wenden. Wij houden onze klanten altijd op de hoogte en beantwoorden hun vragen zeer zorgvuldig. Wij verheugen ons op een verblijf in onze prachtige villa! Viele Grüße von Luci !!! Eine Liebesoase für zwei
Zoekt u een charmante Unterkunft voor u en uw beste vriendin in Istrië?

Villa Romantica in Labin voor twee personen is de juiste keuze!

De romantische Villa Romantica voor twee personen biedt alles wat u nodig heeft en nog veel meer! Het huis, dat voortkomt uit een oude schuur, is ideaal om de schoonheid van het kleine Istrische dorp Zupanici, in de buurt van de stad Labin (7 km) en de beroemde toeristenstad Rabac (15 km), te genieten.

In het aankomstgebied van het huis vinden de gasten het comfort en de eerste indruk van een romantische villa voor twee personen. De villa met zijn 50 m² is geschikt voor maximaal 2 kinderen. Ze is uitgerust met een slaapkamer met een bequemen Doppelbett, een Flachbildfernseher met satellietprogramma's + Netflix en een prachtig uitzicht en directe toegang tot het zwembad. Een Badezimmer mit Dusche, Abstellraum mit Waschmaschine, geräumiges Wohnzimmer mit Flachbildfernseher das mit der voll ausgestatteten Küche und dem Essbereich verbunden ist.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Duiken
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 250
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 13.05-29.09.23. minim.7 nachte. Zahlung: 30 % bei Terminbuchung auf ein Girokonto, der Restbetrag von 70 % wird 30 Tage vor Anreise auf ein Girokonto überwiesen, der Restbetrag muss bei Anreise bzw. Beginn auf dem Konto sichtbar sein der Urlaub. Das Halten von Haustieren ist nach vorheriger Absprache möglich. Der Preis beträgt 50 € pro Woche Zahlung einer Kaution in Höhe von 250,00 € als Garantie für eventuelle Schäden, die Gäste im Haus anrichten können. Wenn keine Schäden vorhanden sind, wird die Kaution am Tag der Abreise zurückerstattet. Stornierungsbedingungen der Reservierung: Bei Nichtanreise (ohne vorherige Stornierung) in der gebuchten Zeit zahlt der Gast 100 % des Gesamtbetrages. Bei Stornierung der Reservierung bis 60 Tage vor dem vereinbarten Urlaubstermin wird die Anzahlung nicht an den Gast zurückerstattet, Bei einer Stornierung der Reservierung bis 30 oder mehr Tage vor dem vereinbarten Urlaubstermin hat der Gast das Recht, die Vorauszahlung für einen anderen freien Termin seiner Wahl innerhalb von 12 Monaten zu verwenden.Der Preis der Unterkunft kann zwischenzeitlich geändert werden, und der neuer Preis der Unterkunft wird berücksichtigt. Mit der Zahlung einer Vorauszahlung für einen Termin akzeptiert der Gast die `Reservierungs-Stornobedingungen`.

meer informatie:

Een romantisch verblijf
Vanuit de slaapkamer heeft u direct toegang tot het zwembad en de tuin. Het gehele Grundstück met zijn 1200 m² is compleet ingericht en is omgeven door prachtige natuur, die de gasten absolute rust en privacy biedt. Als u zich bemerkt, schaffen die verschillende details in het huis een warme sfeer waardoor u nog langer kunt genieten.

Het 32 m² grote zwembad en het paviljoen zijn de plek bij uitstek. Maar dat is nog niet alles - om de Aufenthaltserlebnis op een nog hoger niveau te brengen, is er een grote buiten-wellness en spa met een grote whirlpool van 210x210 cm met lig- en zitgelegenheiten, een relaxbett voor twee personen en een finnische sauna van 200x120 cm voor twee personen
Sitzgelegenheiten für die völlige Entspannung.
Die meisten Gäste genießen die Sommerküche im Freien mit Kamin wenn Sie sich mit Ihren Lieben eine romantische Auszeit gönnen möchten und in das warme Sprudeln des Whirlpools unter freiem Himmel eintauchen möchten, können Sie dies alles in der Villa Romantica erleben.

VILLA ROMANTICA LABIN is ganze 12 Monate im Jahr geöffnet. Fantastische gastvrijheid en veel meer erwarten jeden Gast.

Als u ook een bijzondere overnachting wilt en op zoek bent naar comfort, rust en een absoluut ruige omgeving, dan is onze Villa Romantica de beste keuze.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. L. Mohorovic

Mevr. L. Mohorovic

Mijn naam is Luci en ik ben de huurster van dit romantische huis voor twee personen in een klein dorp in de buurt van de stad Labin. Villa Romantica is de juiste keuze voor u en uw geliefden! Een romantische villa voor twee personen biedt alles wat u nodig heeft - en nog meer! Wij bieden onze gasten Willkommensgeschenken en een massage voor twee personen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 420243

Laatst bijgewerkt: 18.01.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/420243.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven