Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Welzheimer Wald

Baden Württemberg

Max.  5   gasten
210m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 5  gasten
210m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 41 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het landhuis is idyllisch gelegen op het platteland, met het oog op duurzaamheid, leefklimaat en gezelligheid is veel hout gebruikt en deels natuursteen. Het werd gedeeltelijk gerenoveerd in 2019/2020 en liefdevol ingericht en uitgerust tot in het kleinste detail op ca. 210 m² woonoppervlak. Het huis maakt indruk met een zeer ruime eet/woonkamer op de begane grond met een grote open haard, die gebruikt kan worden met het glas dicht of open, en directe toegang tot het terras. Verder met exclusief meubilair en hoogwaardige apparatuur, de grote ouderslaapkamer, die helemaal open is tot aan het dak, met infraroodcabine, twee verwarmde ligstoelen en inloopkast, de hoofdbadkamer met bubbelbad en de exclusieve buitensauna met panoramisch raam, jaloezieën, ligmatten en saunakussens. Naast beide andere slaapkamers zijn privé badkamers, een met infrarood douche en uitzicht vanuit het dakraam direct in de boomtoppen, de andere met regendouche. Alle slaapkamers zijn voorzien van larikshouten vloeren, grote bedden, flatscreen-tv's, warme kleuren, exclusieve gordijnen en beddengoed van hoge kwaliteit. De twee tweepersoonsslaapkamers bevinden zich op de begane grond, de eenpersoonsslaapkamer op de eerste verdieping. Naast de badkamer is er ook een kleine tweede keuken.
Het woongedeelte op de begane grond nodigt uit tot vertoeven, niet alleen vanwege de open haard, maar ook vanwege de grote L-vormige bank en de leeshoek met twee comfortabele fauteuils en een kleine maar fijne selectie boeken. Als u van het woongedeelte naar het zandstenen terras gaat, vindt u in het overdekte gedeelte een tafel met 6 comfortabele stoelen, een tweede open haard en een elektrische barbecue. Op het onoverdekte terras staan vier ligstoelen om te ontspannen, en aan het eind van het terras is de buitensauna voor maximaal 5 personen. De 255m² grote tuin grenzend aan het terras is volledig omheind met een tuinpoort naar de weide achter het huis. Perfect voor hondenbezitters. Terug in het huis heeft de eethoek een tweede bank, een bureau met wandelbrochures, een grote moderne eettafel met acht comfortabele stoelen, een dressoir met tafellinnen, wijnglazen en gezelschapsspellen en een tweede koelkast met vriesvak. Ook bevindt zich hier de zeer goed uitgeruste landelijke keuken met twee ovens, een met magnetron en grill, een bordenwarmer, vaatwasser, koelkast, grote inductiekookplaat, volautomatisch koffiezetapparaat en veel ander kookgerei, ruim voldoende servies en bestek. Naast de keuken bevindt zich een bergruimte met wasmachine en droger, zuigslang voor het centrale stofzuigsysteem, alsmede kussens voor stoelen en ligstoelen op het terras, saunahanddoeken en infuusoliën. Verder is er een gastentoilet op deze verdieping. Er is vloerverwarming op de hele begane grond en in de hoofdbadkamer, alle andere kamers hebben radiatoren. In het souterrain bevindt zich ook de entree met grote dubbele deuren en directe toegang tot de garage. Verdere parkeerplaatsen bevinden zich direct voor het huis. Voor kinderen is er een plank met divers buitenspeelgoed in de garage.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 4.7 km

4.7 km

Supermarkt 4.9 km

4.9 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 4.9 km

4.9 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 79 km Stuttgart

79 km

Station 17 km Fichtenberg, Fornsbach, Schwäbisch Gmünd

17 km

Snelweg-afrit 36 km Aalen Westhausen

36 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het in de natuur ingebedde vakwerkhuis ligt op een terrein van 4,2 ha met eigen toegang, grenzend aan het natuurgebied Rot en Seebachtal in het Zwabische Woud en behoort tot de gemeente Gschwend. Het is bereikbaar via een gemeentelijke weg vanuit twee richtingen en ligt in een vallei met twee andere boerderijen, een paardenboerderij en een kleine houtzagerij.
Voor verfrissingen tijdens wandelingen in de nabije omgeving is er een klein boerderijcafé in Linsenhof op 1,2 km afstand en een herberg in Frickenhofen op 3,5 km afstand.
In Gschwend, op 4,6 km afstand, dat tot het district Ostalbkreis behoort maar waar ook de districten Rems-Murr en Schwäbisch Hall samenkomen, zijn verschillende winkelmogelijkheden: Slager, plattelandsslager, bakker, supermarkt, drankenmarkt en weekmarkt. Er is ook een pizzeria, cupcakewinkel, huisarts en tandarts, apotheek, opticien, dierenarts, kapper, fitnessclub, bank, tankstation met werkplaats en elektrisch laadstation. Verder is er het natuurlijke zwemmeer Gschwender voor verkoeling in de zomer, het prentenhuis met muziekwinter voor cultuur, vele wandel- en fietspaden, bijv. de Frickenhofer Höhe met een geweldig uitzicht en stenen kruis, de Hagberg met uitkijktoren, het sprookjesbos met het Tännli bosavonturenpad voor kinderen. Mittelbronn heeft ook een heerlijke houtgestookte bakkerij en een boerderijwinkel.
Hier zijn vele voorbeelden in de omgeving, die tussen 10 en 35 minuten rijden liggen. Daar vindt u ook een grote verscheidenheid aan restaurants en herbergen voor culinaire hoogstandjes.
De Limesstad Welzheim met zijn pretpark "Erfahrungsfeld der Sinne" en koffiebranderij, het Zwabische bosstation, het Aichstruter stuwmeer en de golfclub Haghof in de richting van Alfdorf; Kaisersbach met de Ebnisee en het pretpark Schwaben Park; Gaildorf met het oude en nieuwe kasteel en een volledig gerenoveerd mineraal openluchtzwembad (heropening gepland voor 2023) op een prachtige locatie; Murrhardt ook met een prachtig gelegen openluchtzwembad, de mooie Wiesbach-u. Schwäbisch Gmünd, de oudste Staufer stad met een historische binnenstad, het familiepark Himmelsgarten en de Weleda geneeskrachtige kruidentuin/ervaringscentrum; de mooie stad Schwäbisch Hall met zijn vele vakwerkhuizen, het openluchttheater, de Würth Art Gallery, Johanniterkirche, Würth Museum, de SOLE en Schenkensee baden, St. Schenkensee kuuroord, St. Michael, kasteel Großcomburg en golfbaan; Aalen met de LIMES thermen en het LIMES museum, kasteel Fachsenfeld, de bezoekersmijn Tiefer Stollen en het uitkijkpunt Aalbäumle.
Vele andere steden die in 30 - 45 minuten met de auto te bereiken zijn: Lorch, Schorndorf, Backnang, Ellwangen, Crailsheim, Göppingen en Waiblingen. maar ook de deelstaathoofdstad Stuttgart is binnen een uur te bereiken, evenals Ludwigsburg en Heilbronn.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 450
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

- Gebruik van buitensauna, infraroodcabine, infrarooddouche en verwarmde ligstoelen inbegrepen
- Badjassen en sauna handdoeken inbegrepen
- één mand brandhout voor elk van de binnen- en buitenruimtes inbegrepen
- De prijzen gelden voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar, kinderen tot 2 jaar gratis
- Maximaal 5 personen en 2 baby's/peuters (tot 2 jaar) kunnen in het vakantiehuis verblijven. Kinderreisbedjes,
Kinderstoel, kinderservies inbegrepen
- Omdat er niet overal in en om het huis een goede mobiele telefoonverbinding is en niet iedereen over WLAN CALL-telefonie beschikt, is er in het vakantiehuis een vaste telefoon beschikbaar
Een vaste telefoon voor gebruik in het Duitse netwerk voor vaste en mobiele telefonie is gratis beschikbaar in het vakantiehuis
- 3 parkeerplaatsen buiten en 1 parkeerplaats in de garage zijn gratis beschikbaar
- Voor een verblijf met hond is er een toeslag van 15€ per nacht en hond, mand, mat en kommen inbegrepen
- Bij een verblijf van 14 nachten of meer is een tussentijdse schoonmaak met linnenwissel inbegrepen
- Bij een verblijf van 7 nachten of meer krijgt u 10% korting op de overnachtingsprijs (wordt hier en op mijn website automatisch verrekend)
automatisch)

- B I T T E: ALLE BOEKINGEN DIRECT OP MIJN WEBSITE ferienhaus-welzheimer-wald.de , daar onder "Prijzen &
Boekingen"
- Ook te boeken als voordelige versie voor maximaal 3 personen zonder master gedeelte, met sauna ( ALS OP MIJN
WEBSITE )

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 41 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Ein Reiserücktritt kann jederzeit vor Reisebeginn schriftlich erklärt werden. Maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Erklärung bei der Vermieterin. Im Falle des Rücktritts vom Mietvertrag hat der Mieter pauschalen Ersatz für die bei der Vermieterin bereits entstandenen Aufwendungen und den entgangenen Einnahmen in der nachfolgenden Höhe zu leisten: Bis 41 Tage vor Reisebeginn: kostenlose Stornierung Bis 40 Tage vor Reisebeginn: 20% Bis 30 Tage vor Reisebeginn: 30% Bis 15 Tage vor Reisebeginn: 50% Bis 1 Tag vor Reisebeginn oder Nichtanreise: 90% Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird dem Mieter ausdrücklich empfohlen.

meer informatie:

- Het huis is een rookvrij huis.
- Stag party's of feesten zijn niet toegestaan.
- Inchecken is contactloos en handig via een sleutelkluisje. U ontvangt uw code hiervoor van mij twee dagen voor aankomst.
- De sleutelkluis bevindt zich in de overdekte entree.
- Alleen het geboekte/betaalde aantal gasten mag aankomen, zo ook voor gasten met honden alleen het afgesproken aantal.
- Gasten moeten een particuliere aansprakelijkheidsverzekering hebben, evenals een aansprakelijkheidsverzekering voor honden als zij met een hond komen.
- Er zijn video-opnamen van bewegingen op de verharde binnenplaats/parkeerplaats voor het huis en een deel van de oprit.
De opnames worden na 28 dagen automatisch gewist en dienen ter bescherming van het eigendom.
- Bij aankomst ligt er bij de ingang een gastenmap met noodnummers, voorbeelden van restaurants, activiteiten en winkelmogelijkheden, en informatie over afvalverwijdering
Bij aankomst vindt u een gastenmap met noodnummers, voorbeelden van restaurants, activiteiten en winkelmogelijkheden, alsmede informatie over afvalscheiding en een registratieformulier dat u kunt invullen.
- Gebruiksaanwijzingen voor elektrische apparaten liggen in een map in de berging naast de keuken. Mocht u nog vragen hebben
kunt u mij of mijn huishoudsters altijd bereiken via telefoon, Whatsapp of e-mail.
- De gehele oprit en de parkeerplaats voor het huis worden na zonsondergang verlicht door bewegingsmelders.
- Er zijn drie buitenparkeerplaatsen en een parkeerplaats in de dubbele garage.
- E-auto's mogen niet via het elektriciteitsnet van het vakantiehuis worden opgeladen. Om technische redenen kan dit tot brand leiden!
- Gelieve buitenschoenen mee te nemen voor de weg naar de sauna.
- Behalve de TV in de woonkamer (55 inch) hebben alle slaapkamers een TV (49/ 43/ 40 inch). Netflix en Amazon Prime Videos zijn beschikbaar met
met je eigen rekening.
- Laat het huis in een nette staat achter.
- Het huis, de omheinde tuin, de hele voortuin en het gemaaide gebied rond het huis is exclusief voor de gasten.
U kunt ook gebruik maken van de omheinde versnipperingszone achter de twee bijgebouwen en van het 80 m lange privépad
lang privé pad staat ook tot uw beschikking. Het gemaaide weidepad tussen het huis en het 2e bijgebouw dient ook een boer als oprit naar de weide, die hij een paar keer per jaar gebruikt
Hij gebruikt het een paar keer per jaar voor voederproductie. De oprit naar het eerste bijgebouw wordt ook gebruikt door de huurder van het pakhuis
Huurder van het pakhuis. Het is echter niet zichtbaar vanuit het huis. Er staat een bord bij de oprit met het opschrift "Toegang voor onbevoegden is
verboden".


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. H. Finckenstein

Mevr. H. Finckenstein

Beste gasten, ik heet u van harte welkom in mijn vakantiehuis Welzheimer Wald. Mijn team en ik zullen er alles aan doen om uw verblijf in het vakantiehuis zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn erg blij dat het huis na de gedeeltelijke renovatie en herinrichting vanaf juli 2020 verhuurd kan worden aan vakantiegasten. Mijn naam is Heike Finckenstein, ik ben 53 jaar oud, zelfstandig ondernemer, hou van de natuur, dieren en planten, hou van lekker eten en cultuur en woon met mijn man en onze twee zonen in Mecklenburg Vorpommern.


meer informatie

Objectnummer: 420244

Laatst bijgewerkt: 29.02.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/420244.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 41 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven