Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Tenuta Belvedere

Otranto

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Eenvoudige landhuizen voor zomervakanties, verkregen uit de renovatie van landelijke gebouwen, van verschillende types van 80 tot 120 vierkante meter, alle met toegang vanaf het park. Appartementen voor minimaal 2 en maximaal 4 personen met twee tweepersoons slaapkamers, een badkamer, woonkamer, eetkamer, keuken, buitenruimte of terras of met twee tweepersoons slaapkamers en twee badkamers, woonkamer, eetkamer, keuken en terras of met twee slaapkamers, een badkamer, woonkamer, eetkamer, keuken en twee buitenruimtes of een vrijstaand huis met een grote buitenruimte, woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping twee slaapkamers en nog een badkamer. Daarnaast appartementen voor minimaal 3 en maximaal 6 personen bestaande uit drie tweepersoonskamers, twee badkamers, woonkamer, eetkamer, keuken en buitenruimte of terras, of huizen voor minimaal 3 en maximaal 5 personen bestaande uit twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer, twee badkamers, woonkamer, eetkamer, keuken en buitenruimte of terras. Ze kunnen zich op de begane grond of op de eerste verdieping bevinden, afhankelijk van de beschikbaarheid. . Elke woning is ontworpen om functioneel en comfortabel te zijn, en wordt gekenmerkt door een voorkeur voor discretie en vrijheid in plaats van formele verplichtingen, allemaal met een gezellig terras om 's avonds door te brengen onder een sterrenhemel . Bij de renovatie is het spartaanse uiterlijk van landhuizen angstvallig bewaard gebleven, waar de authenticiteit van het handwerk en de frisheid van woningen aan zee worden ervaren Vanuit elke woning dwaalt het uitzicht over het gazon, het struikgewas van bloeiende struiken en hagen. Goede smaak, stijl, de cultuur die het oog scherpt en de keuzes bepaalt, vinden hun beste uitdrukking in de woningen. Elk huis is door ons ingericht alsof we er zelf in woonden. Vanuit elk huis kijkt men uit over het gazon, het struikgewas en de hagen. We hebben geprobeerd een idee van open ruimte te bevorderen, waardoor we zeer luchtige en lichte kamers hebben gecreëerd.
De inrichting is van verschillende oorsprong, bestaande uit familie-antiek en Marokkaans handwerk.
Het park en de privacy van de kamers maken van Tenuta Belvedere een ideale plek voor gezinnen met kinderen of vriendengroepen die hun onafhankelijkheid niet willen opgeven
Als binnen de huizen een oude Salento-sfeer overheerst, neemt buiten de natuur het weer over met olijfbomen, citroenbomen, jasmijn, laurierbomen en bougainville. Er is getracht een gepersonaliseerde tuin te creëren die het beeld weerspiegelt van wie er zou wonen. Omdat de woning voornamelijk in de zomer zou worden bewoond, werd de voorkeur gegeven aan het buitenleven, met als resultaat vrolijke pergola's en tuinhuisjes in koloniale stijl, opgevat als momenten van absolute rust. Een grote patio opent als een venster op het omringende landschap. Er is gestreefd naar een idee van open ruimte, waardoor een zeer luchtige en ontspannende omgeving ontstaat.
Vanuit elke woning dwaalt de blik over het gazon, het struikgewas van bloeiende struiken en hagen. Het park en de privacy van de kamers maken van Tenuta Belvedere een ideale plek voor gezinnen met kinderen of vriendenparen en groepen die samen willen zijn zonder hun onafhankelijkheid op te geven. Elke hoek van het domein is doordrongen van oude smaken.
Wanneer de zon plaatsmaakt voor de avond, wordt het park verlevendigd met nieuwe lichteffecten dankzij de plaatsing van verschillende lichtpunten onder de planten, die zo geplaatst zijn dat ze op een doordringende manier verlichten.
Het verstrijken van de jaren heeft geen afbreuk kunnen doen aan de persoonlijkheid van een residentie die altijd al een soort oase was, en de bijzondere ligging aan de ingang van Otranto geeft aan dat het een juweel van het mediterrane landschap is.
Licentie- of registratienummer: lE07505732000012131

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Luchthaven 90 km brindisi

90 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

250 meter van de stranden van de boulevard en 400 van het oude dorp


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

prijzen zijn voor 2 personen in 4-persoons huizen en voor 3 personen in 5- en 6-persoons huizen met een toeslag van 20 per persoon
eindschoonmaak afhankelijk van de grootte van 90 tot 130
bed- en badlinnen 20 per persoon
toeristenbelasting 1 per dag in juni en september vanaf 12 jaar alleen de eerste week in juli en augustus 1,50

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Dal 28 al. 14 giorni precedenti l arrivò 30 per cento Dal 14 al 7 giorno 70 per cento Entro i sette giorni il 100 per cento


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Di Summa sas
Dhr. B. Tondi della Mura

Dhr. B. Tondi della Mura

Maurizio is de onderhoudsmanager en samen met marco en patrik zorgen zij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ik benedetto zorg voor de ontvangst van de gasten en geef advies om de restaurants te leren kennen. Ermelinda en Sonia zorgen samen met Patrick voor de schoonmaak..


meer informatie

Objectnummer: 424588

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/424588.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven