Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Stuuflodge Bella

Max.  6   gasten
0m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
0m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Deze stoere lodges ogen als tenten, maar hebben qua interieur weinig met kamperen te maken. De Stuuflodge is speciaal voor gasten die nog even moeten "wennen" aan het idee van kamperen. Of voor de diehard kampeerders die willen ervaren wat er nu precies met glamping wordt bedoeld. Kortom: Ontspan & Geniet!

In de accommodatie vind je een gezellige zithoek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Daarnaast vind je er een ruime keukentafel met voldoende zitplekken. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak en vaatwasser. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie logeerpartij bij Kampeerdorp de Zandstuve? Ook op koudere dagen is het prima vertoeven bij de gaskachel. De Stuuflodge Bella heeft drie slaapkamers voor in totaal zes personen. De eerste slaapkamer biedt slaapcomfort in een 2-persoons boxspringbed. De tweede en derde slaapkamer hebben een stapelbed waarvan het bovenste bed een hoge bed rand heeft. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. De badkamer is van alle gemakken voorzien met een douche met losse douchekop en wasbak. Ook het toilet bevindt zich hier. De heerlijk overdekte veranda biedt plaats aan een loungebank en picknicktafel waar je met het hele gezin kan genieten van jullie dagen op ons Kampeerdorp.





ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Stuuflodge Bella zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

?Locatie
De Stuuflodges Bella hebben hun naam te danken aan het Bella veld waar ze op staan, dit gaat om de plaatsen 97 t/m 107. Ze bieden zicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. 

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderen welkom Kinderen welkom

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Ligstoelen
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Linnenpakket per persoon aanwezig : 12.5€ pro Gast


Indien je een reservering voor een accommodatie bij ons maakt, rekenen wij daar altijd een linnenpakket per persoon bij (exclusief baby's). Dat is handig, want zo hoef je niet je eigen bedlinnen mee te brengen. We zorgen ervoor dat de linnenpakketten bij aankomst aanwezig zijn in de accommodatie. Het pakket bevat een hoeslaken, laken en een kussensloop.



Reserveringskosten: 20€ fix

Lokale heffingen: 1.35€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen worden per persoon per nacht berekend.



Transactiekosten: 2.5€ fix

Energietoeslag: 3€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Dagticket(s) WiFi: 2€ pro Tag
Geniet tijdens jullie verblijf van ons WiFi-netwerk. Schaf deze extra aan en ontvang op de dag van aankomst jullie persoonlijke WiFi-code per e-mail. Op ons park kun je verbinding maken met ons netwerk en de code invoeren. De code is te gebruiken op twee verschillende apparaten (telefoon, tablet en laptop). Switchen van apparaat is geen enkel probleem. Later een ticket aanschaffen? Geen probleem. Dat kan gemakkelijk via de Zandstuve App.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


48 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super fijn en heel gezellig. Super tof dat het echt wel stil was op de camping 's avonds.

V.

5,0
5 5 5 5 5

Fantastisch! Super mooie tent, alle faciliteiten zijn aanwezig en de speelveldjes voor de tent zijn goud waard! De jongens hadden niks meer nodig :)

K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ons verblijf was geweldig, onze zoon kreeg geen genoeg van de vele speeltuinen met glijbanen. Het eerste wat hij elke ochtend vroeg was: mag ik gaan glijden??

K.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Sehr kinderfreundlich und sauber. Es war rund um ein gelungener Urlaub.

K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super!

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fantastisch! Mooi veldje (Bella) met een tent die van alle gemakken voorzien was. Animatie was super leuk en er was genoeg te doen voor de kinderen. Personeel vriendelijk en behulpzaam!

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben afgelopen twee weken genoten! Leuk dat er meerdere eetmogelijkheden zijn en ook de animatie was top! Heel leuk personeel en fijn dat je bij de tent kon in en uitchecken. Ook het grote binnenzwembad was fantastisch.

O.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Groot en leuk aanbod animatie. Netjes. Hoge mate van gastvrijheid, wordt persoonlijk welkom geheten en uitgezwaaid.

H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De tent op Bella was super. Ook de andere faciliteiten zijn mooi. De nieuwe receptie/ restaurant is een echte aanwinst.

S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was een fijn verblijf, ondanks de vele regen. Er waren genoeg activiteiten en het zwembad was leuk.

D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Onze ervaring was erg goed! Veel te doen voor de kinderen leuke speeltuinen leuk zwembad ook fijn ivm het slechte weer. Het park word goed bijgehouden erg schoonpark.

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was voor ons de eerste keer in een glamping tent en dat is heel goed bevallen. Eigen sanitair en een goed bed. Gezellig pleintje met veel kinderen. Onze dochter kon nog niet aan alle activiteiten deelnemen maar ze heeft genoten van het zwembad met de glijbanen, het vele zand, de uilenschool de speeltuintjes en alles wat om haar heen gebeurde.

B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Erg leuk gehad!

V.

5,0
5 5 5 5 5

De ontvangst, de animatie, het theater, het zwembad, het verblijf, het afscheid, alles is fantastisch bij de Zandstuve!

W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Stuufersleuk! Voor de kinderen was het net als een trip naar Disneyland. Het dicht bij de helden zijn zoals buur en bella. Maanden van te voren werden de liedjes thuis al grijsgedraaid op YouTube dus het was voor onze kinderen echt als het ontmoeten van hun sprookjes figuren. De tent koelde snachts heerlijk af en was van alle gemakken voorzien. Het feit dat er iedere dag voor beide kinderen (6 + 10 dus verschillende levensfase) activiteiten te doen waren dat is waarom we voor de zandstuve hebben gekozen. Onze kinderen vonden deze vakantie de mooiste ooit, veel beter dan die all inclusive vakantie naar Tenerife vorig jaar ;-)

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben ontzettend genoten. Het theater en de theatervriendjes waren geweldig. De musical was ook erg leuk. Kinderen geven aan: Ijsjes halen en zwemmen. De activiteiten die er zijn, vooral het smokkelspel in het bos. Het was stuversleuk, die woordjes ook erg leuk;) In de tent was het leuk, goede bedden. ‘De bedden waren erg knus en we konden er goed in slapen’. Gezelligheid met anderen.

v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Direct contact met andere vakantie gasten zodra je de tent uit loopt, onder andere omdat de kinderen samen spelen in de speeltuintjes op het veldje. Leuk ingerichte tent. Heel fijn dat je zowel buiten als binnen een bank hebt en daarnaast een (eet) /picknicktafel zodat je genoeg zitmogelijkheden hebt.

R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben wederom een heerlijke vakantie gehad op Stuufeiland. De kinderen hebben genoten van de animatie, het zwembad, de speeltuintjes en alle vriendjes en vriendinnetjes die ze hebben gemaakt!

d.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Voor het 2e jaar achtereen hebben we erg genoten van jullie camping. Een mooie tent, prachtige en nette camping en veel te doen voor de kinderen. Door de vele speeltuintjes (voor de tent) hebben de kinderen hele dagen plezier en wij de tijd om een boek te lezen :) De enige reden dat we ws niet terug zullen komen is dat we graag eens een andere omgeving willen zien.

M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een erg leuke tijd gehad. Het zwembad was super. Het personeel van De Zandstuve was geweldig. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Er was veel animatie elke dag

S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel mooi, proper park. Alles netjes verzorgd. Uitgebreid animatie-aanbod. Vanop het terras uitzicht op speeltuin + in/uitgang van speelkasteel en game room. Mooie tent met luxe inrichting. Duidelijke en handige app. Fijne verwelkoming en uitzwaai door animatieteam! Voor herhaling vatbaar!

v.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben genoten van de vakantie. Stuuftastisch dat er zoveel animatie voor onze kinderen van 7 en 5 was. De karakters deden het heel goed. De zangkwaliteit van met name buur was buitengewoon. Daarnaast hebben we fijn gebruik kunnen maken van de zwemfaciliteiten en de speelplaatsen!

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prima, we kwamen vooral om te wandelen en te fietsen en dat hebben we veel gedaan.

K.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben ons verblijf als erg positief ervaren. Nette accomodatie. (Stuuflodge Bella) Nette camping. We hebben genoten van het zwembad, het recreatieprogramma en een hoop geluk gehad met het weer. De speeltuintjes op ieder veld maken het voor de kinderen erg leuk. Bij aankomst auto uit en spelen. Zodat je rustig de auto kunt uitpakken. Erg leuk ook dat Bella, Berk of Buur langs komt om je welkom te heten en op dag van vertrek een goede reis te wensen, met een kleinigheidje voor de kinderen. Alles zag er netjes en verzorgd uit. Veldjes netjes en schoon, geen rommel, zwembad netjes en schoon. Afhaal en bezorgen van friet en pizza, erg goed geregeld en netjes op afgesproken tijd.

K.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Ontzettend fijn park, de animatie was top! Ze doen het met plezier en dat merk je. Speeltuintje voor de tent, zwembad, binnenspeeltuin.. onze meiden (1 en 3 jaar) hebben zich niet verveelt! Personeel is vriendelijk.

D.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben genoten van ons verblijf, de lodge was super mooi, prachtig plekje, fijne bedden! Heerlijk!

Inge v.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Weer een heerlijk verblijf! Normaal komen we met onze eigen tent/caravan, nu een keer in een lodge.

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Animatieprogramma Anjmatiemedewerkers Zwembad Fietsverhuur Stuur to go Binnenspeeltuin Stuuflodge Bella Speeltuintjes op alle velden Genoeg vriendjes!

V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Geweldig! Warm welkom, alles keurig netjes in orde en vriendelijke service. Schoon verblijf/ park en van alle nodige gemakken voorzien!

S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geweldig! Het was heerlijk weer. Genoeg vertier en het park zag er keurig uit.

T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het verblijf was stuversgoed. Het enthousiasme van de medewerkers was erg leuk en zeker (waar het om draait) de omgang met de kinderen. Onderhoud erg goed Zwembad erg fijn!

S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Recreatie team

d.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De knutselclub en het zwembad waren favoriet. Bezorgservice voor eten ook erg fijn.

K.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben een heerlijk verblijf gehad. De tent was fijn en de speeltuintjes midden op het veld vormden het centrum voor de kinderen. Er hing een fijne sfeer en de kinderen konden zich goed vermaken.

v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Ondanks de hitte hebben wij een super fijn verblijf gehad. - Zwembad super leuk. Ook voor ons zoontje van net 1 jaar. Voldoende ruimte. - Heerlijke broodjes - Stuuf to go bezorgservice is echt super. - Tijdens het onweer werden de tenten met spanbanden vast gezet. - De mailtjes vooraf maakte dat je echt lekker werd gemaakt voor je vakantie, leuk en duidelijk!

E.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het park is super netjes, goed onderhouden. De velden zijn gezellig en ruim opgezet. Animatie ook leuk voor mijn Kids van 8 en 10 jaar.

H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben heerlijk genoten van onze vakantie bij jullie. Het animatieteam voor de Kids was super. Het zwembad was ook top. Het eten bij de pizzeria en het restaurant was heerlijk. Het restaurant voor den wij als ouders echt super gezellig en we hebben er 2x heerlijk gegeten. Lieve mensen vrolijk team.

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was helemaal super. En dat voor de 4e keer

T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Als zeer positief. Er was veel te doen voor de kinderen waardoor wij ook onze rust kregen we stonden op veld Bella (safaritenten) gezellig veldje, leuke contacten met andere gezinnen. Zwembad was leuk, onze oudste van 11 heeft zich ook nog prima vermaakt.

B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Superleuk hoe we werden ontvangen door Buur. Leuke shows en activiteiten.

R.

5,0
5 5 5 5 5

Zeer net mooi park

W.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Hartstikke goed! We hadden prachtig weer, de safaritent was prima. Alles wat je nodig hebt zit er in. Vanaf de veranda kun je je kinderen zien spelen, vriendjes maken en lekker vies worden. Dat is echt vakantie! De animatie doet het zo leuk, voor alle leeftijden! Begint op goede tijden als je ook nog dagje weg wilt of wat betreft etenstijden. Binnen en buitenbad, geweldig! Heel veel speeltuinen die er top uit zien, niks geen mankementen. Volop plezier voor kinderen! Eten, ijs, winkel allemaal prima!

V.

5,0
5 5 5 5 5

Zeer leuk, nu al 3 jaar achter elkaar met een grote groep. Echt genieten! Voor elke leeftijd is er iets te doen.

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Alweer voor de derde keer naar de Zandstuve geweest, omdat het zo'n leuke camping is: fijne accomodaties, leuke animatie en een fantastische musical. Het is elke keer weer een feestje om de Zandstuve muziek op Spotify aan te zetten in de auto en zo naar Hardenberg te rijden :).

B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Voor ons de eerste keer in de tent, achteraf hadden we n wat luxere willen hebben maar goed wie weet in de toekomst. Super 4 dagen gehad.

E. V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Leuk…. het zwembad met waterglijbaan en de disco

D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We vonden het hartstikke leuk. De veldjes met in het midden de speeltoestellen en de zandbak. Heel gezellig.

R.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Genoten van een ontzettend nette en mooie camping. Grote variatie aan animatie. Schoon en mooi zwembad met veel keuze aan baden en glijbanen. Ook genoten van het restaurant en de afhaal.


Contactpersoon

Mevr. M. Middel

Mevr. M. Middel

Andere accommodaties van Mevr. M. Middel

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Middel

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 430203

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430203.htm


«Stuuflodge Bella» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 48 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven