Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Süssau

Max.  4   gasten
76m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
76m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Kinderstoel
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 7 km

7 km

Station 15 km

15 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 75 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Roswitha

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Es hat uns gut gefallen. Das Einzige war der Garten. Er war übervoll mit 1m hohen Disteln. Auch auf dem Kies wuchs es. Trotzdem würde ich es weiter empfehlen.

Jasmin S.

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Leider schon etwas verlebt, veraltete Rollläden. Ein paar Dinge funktionieren nicht: Licht, Mülleimer, Uhren. Schlüssel im Bad fehlt.

Marion L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Die Unterkunft ist liebevoll eingerichtet und in einer ruhigen Umgebung.

Stephan H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Schönes Ferienhaus. Die Umgebung ist ruhig. Nur die W–LAN Verbindung ist sehr schlecht.

Holger V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Kurzer Weg zum Naturstrand. Sehr ruhig. Brötchen Kuchen und Restaurant an der Promenade. 5 min Fußweg . Haus ist mit allen wichtigen Dingen ausgestattet.gutes Preis-Leistunsverhältnis

Corinna W.

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Nettes Haus. Garten etwas enttäuschend. Nur Betonplatten/Steine. Ruhige Gegend

Klaus S.

5,0
5 5 5 5 5

Da stimmte einfach alles, gerne wieder.

Georg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Eine rundum gelungene Woche, trotz schlechten Wetters. Haben uns sehr wohl gefühlt.

Brigitte J.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We vonden het erg leuk. Het was erg rustig en de nabijheid van het strand was ideaal. Het hek in de binnenplaats was hoog genoeg zodat je ook een grote hond kon laten rennen. Het hek naar het terras is erg laag en alleen geschikt voor kleine honden.

Stefanie

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

We hadden 6 mooie dagen. Het huis is mooi, de uitrusting was goed behalve de bedden en de bank, die comfortabeler hadden kunnen zijn. Wifi in het huis zou goed zijn, maar mij stoorde het niet. Mijn kinderen wel. Süssau is eerder slaperig en we vonden het strand in Dahme leuker.

Christian H.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben ons tijdens de twaalf dagen zeer op ons gemak gevoeld, er was niets aan te merken op de uitrusting! We waren daar met onze hond, het zou leuk zijn geweest als er nog een klein grasveldje was geweest en niet alleen maar bestrating, voor de rest is er niets om over te klagen.

Julia

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Onze eerste vakantie aan de Oostzee was een groot succes! De locatie van het vakantiehuis is zo geweldig. 400m naar het strand, 600m naar het gedeelte voor honden. Het weer was geweldig, behalve twee tot drie dagen, maar dat is normaal aan de kust. Het huis was super uitgerust, maar helaas zijn er heel weinig stopcontacten beschikbaar. Gratis wifi zou natuurlijk geweldig zijn geweest, maar je kunt ook zonder. De medewerkers van Kraushaar waren altijd erg meegaand en super vriendelijk. Van Süssau hoef je niet lang te rijden naar Dahme of Fehmarn. Süssau ligt super centraal en kan alleen in het klein worden vergeleken met Dahme. Het pierrestaurant in Süssau direct aan het strand is ook een aanrader. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Al met al een zeer geslaagde vakantie. P.S. Parkeren direct bij het huis was soms een kleine uitdaging, maar je hebt snel door hoe je het best kunt parkeren.

Manjana

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De locatie van de vakantiewoning is een droom. Slechts een korte, aangename wandeling naar de zee. Ook voor onze grootouders was dit te doen. De flat is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Absoluut een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen, want aan alles is gedacht voor de mini's en was aanwezig in het huis (van kinderstoelen tot kinderbedjes etc.). Met liefde ingericht, modern en toch tijdloos en gezellig. We voelden ons allemaal erg op ons gemak (leeftijd van ons gezin van 10 over 45 tot 70 jaar). Hartelijk dank daarvoor. We komen zeker nog eens terug. We hebben zelfs de fietsen nog niet uitgeprobeerd, omdat we zo kort met Pinksteren zijn gebleven. Misschien krijgen we de gelegenheid om dat nog eens te doen, want jullie zijn echt geweldig om naar de nabijgelegen badplaatsen te fietsen. Nogmaals sorry voor het kapotte bedlampje.

Esther

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij zijn als gezin van drie inclusief een grote hond (Afghaan) uit Oostenrijk gekomen om voor het eerst de Oostzee te zien. Het vakantiehuis Sonneneck 24 in Süssau ligt dicht bij het strand (ca. 300m naar de strandpromenade) en is uitgerust met alles wat je eigenlijk nodig zou kunnen hebben: De keuken bevat eigenlijk alles, van aluminiumfolie tot koffiezetapparaat, broodrooster etc. tot barbecuetangen, alle mogelijke gebruiksvoorwerpen zijn aanwezig - zelfs diverse kruiden zijn al in de keukenbox voorradig. Ook de rest van het huis is in topconditie: De badkamer is gloednieuw en heeft een douche met hoekinstap, het meubilair is comfortabel en goed onderhouden, elke schakelaar werkt en zelfs schoonmaakspullen zoals stofzuigers staan klaar voor noodgevallen. De faciliteiten buiten de eigenlijke kamers zijn ook geweldig: er zijn tuinstoelen en ander meubilair, fietsen (ook voor kinderen), hout voor de open haard en zelfs een kano. Er is absoluut niets om over te klagen - alles is in perfecte staat. Het tuinhek rondom is zo hoog dat de bewoners van de omliggende huizen niet direct naar binnen kunnen kijken en zelfs onze grote hond had onmogelijk over dit hek kunnen springen. Parkeergelegenheid voor de auto is er direct voor het huis (oprit). De tuin zelf is ook zeer goed onderhouden en mooi beplant. Het personeel van Kraushaar is zeer vriendelijk - telefonisch, per e-mail en persoonlijk - en het ophalen en afgeven van de sleutels duurt minder dan 10 minuten. Het enige minpuntje is dat het huis helaas geen wifi heeft. Aangezien de internetverbinding via het reguliere mobiele telefoonnetwerk niet bijzonder goed is, zou dit de enige verbetering zijn die toekomstige bezoekers zeker zou bevallen. Maar al met al: een top accommodatie voor een absoluut redelijke prijs. Full marks, onvoorwaardelijke aanbeveling! PS: Er zou één kleine verbetering zijn: Op een ochtend bij het ontbijt hoorden we plotseling geklop in de schoorsteen. Aangezien er veel zwaluwen en andere vogels in de buurt waren, dachten we niet meer dan dat de schoorsteen gewoon een geluid van het dak doorgaf. Plotseling was er een kleine "dreun" en viel er een vogel rechtstreeks in de schoorsteen en knipperde naar buiten tegen de glazen klep. We deden gewoon de terrasdeur voor hem open en daarna de schoorsteendeur - gelukkig was hij slim genoeg om zelf weg te rennen. Misschien is het een goed idee om een rooster of net of iets dergelijks over de eigenlijke schoorsteen te plaatsen, zodat onze gevederde vrienden daar niet in kunnen vallen! ;-)


Contactpersoon

Bedrijf Kraushaar Ferienwohnungen
Dhr. T. Kraushaar

Dhr. T. Kraushaar

Andere accommodaties van Dhr. T. Kraushaar

Alle accommodaties weergeven van Dhr. T. Kraushaar

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 433255

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/433255.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Süssau» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven