Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Sofie

Mastershausen

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De nieuw gebouwde vakantiewoning Sofie op de 1e verdieping van het vakantiehuis Greta is voorzien van alles wat u nodig heeft om een heerlijke tijd in ons huis door te brengen.
Het appartement heeft 3 slaapkamers, één met een boxspringbed en een badkamer en suite en één met een romantisch tweepersoonsbed. De andere kleinere slaapkamer is ingericht met een stapelbed met 2 bedden. Twee balkons zorgen voor een ontspannen uitzicht. De grote tuin staat ook tot uw beschikking met ligstoelen en barbecue.
De volledig uitgeruste keuken met een Amerikaanse side-by-side koelkast, een sodastroom en een Nespressomachine laat niets te wensen over. Een Alexa zorgt voor het nodige entertainment en regelt tegelijkertijd de verwarming voor een behaaglijke warmte. 2 Smart-tv's met streamingdiensten maken zelfs een regenachtige dag aangenaam en onderhoudend.

In de aangebouwde garage kunt u uw fietsen veilig opbergen en ook opladen. Tegen betaling stellen we u ook graag een e-bike ter beschikking.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 21 km Frankfurt Hahn

21 km

Station 24 km Bullay

24 km

Snelweg-afrit 25 km A 61 Emmelshausen

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Droomlus Masdascher Burgherrenweg - Geierlay Hangbrug

Via de droomlus "Masdascher Burgherrenweg" brengt deze variant ons naar de langste hangbrug van Duitsland, die een spectaculaire 360 m en 100 m boven de grond bij de "Geierlay" over het dal van de Mörsdorfer Bach overspant. Hunsrück: Populaire rondwandeling Midden in het lieflijke Hunsrücklandschap is de "Masdascher Burgherrenweg" een droomachtige rondwandeling door betoverende dalen met klaterende beekjes, glooiende hoogten met prachtige uitzichten, oude muren uit de Kelten, Romeinen en ridders die wachten om ontdekt te worden. De route is goed onderhouden, met voldoende rustplaatsen - waaronder een uitdagende burchtruïne, een koffiestop, een aanbevelenswaardig restaurant aan het eind van de dag en als bekroning een puur adrenalinegevoel bij het oversteken van de langste hangbrug van Duitsland, de "Geierlay"

Bernkastel Kues - de parel aan de Moezel

Wandelen rond Bernkastel-Kues is bijzonder leuk - romantische wijngaarden, culinaire hoogtepunten en fantastische uitzichtpunten maken het een topregio voor iedereen die de wereld graag te voet verkent. In het centrum van de Middenmoezel vindt u een dicht netwerk van hoogwaardige wandelpaden die voor elke leeftijd en elk niveau een droomroute beloven. Langs heldere beken of over zonovergoten steile hellingen voeren de wandelroutes rond Bernkastel-Kues langs indrukwekkende kastelen en traditionele vakwerkhuizen. Tussendoor kunt u altijd even uitrusten met een glas heerlijke wijn en regionale specialiteiten - het ontbreekt u aan niets in het Moezelland.

Mountainbike- en stroomweg Stromberg

De flow trail in Stromberg biedt puur rijplezier voor alle vrienden van gecultiveerd trail surfen, van toerfietsers tot freeriders. Er is ook een oefenparcours waar je alle elementen van de trail onder de knie kunt krijgen. Steile afdalingen en snelle sprongen De aantrekkelijke flow trail loopt door het gemeentebos van Stromberg en geeft je een rollercoaster gevoel. Het bestaat uit een totaal van 10 km fijnste single trail. De afdalingen en verschillende vlakke stukken zijn soepele flow trail passages met bermen om doorheen te surfen, kleine tot grotere kickers en pump trails voor licht gevorderde rijders met drops en gaten voor de cracks. Puur rijplezier voor alle vrienden van gecultiveerd trail surfen, van toerfietsers tot freeriders. Er is ook een oefenparcours waar je alle elementen van het parcours onder de knie kunt krijgen. Met een lengte van ongeveer 2,5 kilometer gaat de Wild Hog Trail ongeveer 200 meter bergafwaarts over bermen, kickers, oevers, gaten en drops. Om ervoor te zorgen dat iedereen, van toerfietsers tot freeriders, aan zijn trekken komt, zijn er blauwe, rode en zwarte varianten - vergelijkbaar met skiën - gecreëerd en overeenkomstig gekleurd. Ervaren rijders vinden een echte uitdaging met garantie op plezier op de tweede afdaling, de "No Jokes Trail".


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

De flat ligt op loopafstand van Scherer Studios.

De toegang tot de flat is sleutelloos. U ontvangt de code bij uw boeking.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. A. Christ-Reifferscheidt

Mevr. A. Christ-Reifferscheidt

We zijn blij u te mogen verwelkomen in ons huis. We verhuren onze charmante flat om u zich thuis te laten voelen. Wij wonen aan de overkant van de straat en zijn altijd beschikbaar als u iets nodig heeft,


meer informatie

Objectnummer: 434610

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/434610.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven