Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Feriendomizil Im Saarschleifenland

Saar-Moezel

Max.  4   gasten
82m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 4  gasten
82m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Hoogwaardig ingerichte nieuwe vakantiewoning in de voormalige boerderij en herberg Müller. Omgeven door gecertificeerde premium- en langeafstandswandelpaden in het prachtige Saarschleifen-Land. De nieuwe flat van 82 m² werd voltooid in november 2022, bevindt zich op de begane grond en is drempelloos, met een eigen tuin om te barbecueën en te ontspannen. Je komt het appartement binnen via een hal met een oude mozaïekvloer van rond de eeuwwisseling, het is licht, met hoge stucplafonds en zeer stijlvol ingericht. De flat heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, een zeer grote woonkamer met een bank, fauteuils en een kruk. Vanuit de eetkamer kun je direct naar het grote buitenterras, dat volledig omheind is. De badkamer met een douche van 1,5 x 1,5 m, een mobiele wastafel en een modern toilet is volledig drempelvrij. Vloerverwarming voor het koude seizoen en betonkernkoeling in de zomer bieden gasten absoluut comfort op elk moment van het jaar, opgewekt door fotovoltaïsche en geothermische energie voor verwarming en airconditioning, duurzaam en emissievrij. Wasmachine, droger en gootsteen zijn beschikbaar in de bijkeuken van het appartement. Er is een oplaadstation met elektriciteit van het fotovoltaïsche systeem voor elektrische voertuigen. Fietsen en e-bikes kunnen veilig worden gestald en opgeladen in een aparte ruimte. Een hondendouche met warm water en droge handdoeken zijn ook beschikbaar. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Een stofzuiger, strijkijzer en strijkplank, hondendeken en hondenbak maken natuurlijk deel uit van het appartement. Voor de buitenruimte zijn buitenmeubels, ligbedden en stoelen met kussens, parasol en een houtskoolgrill beschikbaar. Het terras van 56 m² is volledig omheind.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 55 km Saarbrücken

55 km

Station 15 km Mettlach

15 km

Snelweg-afrit 2 km A8

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Hoogwaardig ingerichte nieuwe vakantiewoning in de voormalige boerderij en herberg Müller. Omgeven door gecertificeerde premium- en langeafstandswandelpaden in het prachtige Saarschleifen-Land. De nieuwe flat van 82 m² werd voltooid in november 2022, bevindt zich op de begane grond en is drempelloos, met een eigen tuin om te barbecueën en te ontspannen. Je komt het appartement binnen via een hal met een oude mozaïekvloer van rond de eeuwwisseling, het is licht, met hoge stucplafonds en zeer stijlvol ingericht. De flat heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, een zeer grote woonkamer met bank, fauteuils en kruk. Vanuit de eetkamer kun je direct naar het grote buitenterras, dat volledig omheind is. De badkamer met een douche van 1,5 x 1,5 m, een mobiele wastafel en een modern toilet is volledig drempelvrij. Vloerverwarming voor het koude seizoen en betonkernkoeling in de zomer bieden gasten absoluut comfort op elk moment van het jaar, opgewekt door fotovoltaïsche en geothermische energie voor verwarming en airconditioning, duurzaam en emissievrij. Wasmachine, droger en gootsteen zijn beschikbaar in de bijkeuken van het appartement. Er is een oplaadstation met elektriciteit van het fotovoltaïsche systeem voor elektrische voertuigen. Fietsen en e-bikes kunnen veilig worden gestald en opgeladen in een aparte ruimte. Een hondendouche met warm water en droge handdoeken zijn ook beschikbaar. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Een stofzuiger, strijkijzer en strijkplank, hondendeken en hondenbak maken natuurlijk deel uit van het appartement. Voor de buitenruimte zijn buitenmeubels, ligbedden en stoelen met kussens, parasol en een houtskoolgrill beschikbaar. Het terras van 56 m² is volledig omheind.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ollinger Haus & Grund GbR
Dhr. S. Ollinger

Dhr. S. Ollinger

meer informatie

Objectnummer: 442624

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/442624.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 11 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven